Alltid högsta kvalitet, valfrihet på storlekar,snabba leveranser, otroligt utbud och nästa gång kan det bli ett test av skönhetsprodukter. Ni är bäst❤️❤️❤️
Bra produkter, mycke längre leveranstid än vad som uppgavs, hann ej få försändelsen innan jag reste bort fast jag beställde tio dagar innan och de skulle leverera på 1-3 dagar. En nötmix som jag bes... Voir plus
Håller alltid måttet på god kvalitet och snabba leveranser. När jag hämtade mitt paket hos ombud så gjorde jag reklam för Rawfoodshop till kvinnan som lämnade ut då jag såg att hon kollade lite extra... Voir plus
Jag har lämnat omdöme på samma köp, vart tar omdömena vägen? Som sagt är jag inte nöjd med mitt köp, frukostnötterna var blandade med kokosflinggor som smakade härsket som jag fick sortera bort. Kok... Voir plus
Sveriges första och största e-butik med ekologisk mat och levande föda. Rawfood, veganmat, ayurveda, superfood och glutenfritt till marknadens bästa priser! Välkommen in! http://www.rawfoodshop.se/
Östergatan 26, 21122, Malmö, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag gillar eko mat för den är viktig allrahelst för barn! Goda o nyttiga nötter.

Réponse de rawfoodshop.se
Enkelt och snabbt att beställa.
Bra kvalitet
Ekologisk

Réponse de rawfoodshop.se
Produkter är väldigt bra men betalning via Walley katastrof. Man får faktura från Walley via email ..det är lätt att missa. Jag var försenat med betalning och fick avgift 450kr för påminnelse. Jag har köpt varor för 540.det är nästan dubelt. Skandal. Jag ska aldrig köpa igen om dem samarbetar med dålig finansiering partner.

Réponse de rawfoodshop.se
Beställer alltid frön från rawfoodshop, bra produkter och snabb leverans. Ofta nedsatt pris.

Réponse de rawfoodshop.se
ALDRIG MER. Var kund trots allt i flera år, men 3:e ordern med skadedjur. (Förra gången, sanering av fastigheten). Skickade OMGÅENDE bilder på de då levande insekterna i fönstren i FÖRSLUTNA förpackningar. Efter MYCKET lång tid (order 2024 men då Rawfood återkom för att de saknade mig som kund vintern 2025, med svar på mailet (som de inte fått!!) Skickade då bilderna igen och även på samtliga varor i ordern (Förvaras på särskild plats sedan mottagandet). Även de "utbytta" ren honung som redan då var 3-skiktad! Svar " inte reklamerat i tid ". De bilderna har numera Miljöförbundet Blekinge Väst fått, för tillsyn. En Kundtjänst värd namnet och givetvis någon som svarar när man ringer under telefontid ... . Förstår varför och därför - Handlar numera från andra leverantörer. Datumet för upplevelsen = bäst före datum på sesamfröpåsen med skadedjur.

Réponse de rawfoodshop.se
Fantastiska tvålar till bra priser.
Doftar gott och är så fina, snälla mot huden.
Älskar dem
Snabb leverans.

Réponse de rawfoodshop.se
jag fick frågor när jag skulle få bekräftelse för min beställning. Råkades stänga efter jag hade svarat. Nu hittar jag ingen bekräftelse.

Réponse de rawfoodshop.se
Cashewnötterna var tyvärr nästan helt krossade

Réponse de rawfoodshop.se
Det står 2-4 dagars leveranstid men det tog nästan två veckor innan jag fick min order sen kom inte alla varor med som stod att de fanns tillgängliga på hemsidan. De verkar inte ha så bra koll längre.

Réponse de rawfoodshop.se
Utmärkt service och snabb och säker leverans. Så bra varor så jag är förvånad varför inte alla handlar sina kryddor och nötter härifrån.

Réponse de rawfoodshop.se
Man får inte order bekräftelse och avisering när paketet är skickat som gör att paketet skickas till back.

Réponse de rawfoodshop.se
Mycket bra ekologiska varor!
Passar på att köpa hem när priserna är nedsatta.
Snabba leveranser.

Réponse de rawfoodshop.se
Shipping is fast and some of the products are good, but others are faulty. For example a 500g bag of "premium" walnuts had fingernail sized bits of hard walnut shell in them: easy to break a tooth which makes them almost inedible. When I tried contacting the customer service, they never contacted me back.
EDIT: After posting this Trustpilot review, the customer support answered with a bulk reply which is totally different from what they replied here. They essentially said that it's normal to have bits of shell in the nuts. Here they say that it is not normal. And I agree: I have never had such an issue with ANY walnuts I have ever bought.

Réponse de rawfoodshop.se
Antaisin 0 tähteä jos voisin. Tilaamani mantelit olivat jo valmiiksi homeessa vaikka parasta ennen päiväys on vasta vuoden lopussa. Lähetin asiasta asiakaspalveluun viestiä mutta en ikinä saanut vastausta. Maksoin siis pilaantuneesta tuotteesta eikä myyjä ota asiasta mitään vastuuta. Erittäin epäluotettavaa toimintaa.
EDIT. Lähetin asiakaspalveluun uuden viestin. Tällä kertaa en lähettänyt sähköpostia vaan käytin nettisivuilla olevaa lomaketta. Sain siihen vastauksen kohtalaisen nopeasti. Valitettavasti lopputulos on edelleen sama. Yritys ei suostu ottamaan vastuuta siitä että myivät minulle tuotteen joka oli mennyt avaamattomassa pussissa pilalle kauan ennen pussiin merkittyä viimeistä käyttöpäivää. Minun olisi kuulemma pitänyt olla asiasta aiemmin yhteydessä. Valitettavasti huomasin pilaantumisen vasta myöhemmin kun avasin pussin ja maistoin manteleita. Mielestäni Rawfoodshopin olisi ehdottomasti täytynyt kantaa vastuu ja hyvittää manteleiden hinta minulle. Se on pieni raha heille mutta suuri vastuullisuuden ele asiakkaalle. Tämä valitettavasti vain vahvistaa sen ettei tähän yritykseen voi luottaa.

Réponse de rawfoodshop.se
Snabb leverans och hög kvalite' på produkterna.

Réponse de rawfoodshop.se
Bra priser och produkter. Lätt att beställa, stort sortiment