Kæmpe service ved køb af min nye cykel, for øvrigt nummer 10 vi køber hos dem, har handlet cykler der siden 2004 og altid denne flotte service

L'entreprise a répondu

En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en se... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndte... Voir plus

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Service👍👍

Vi er rigtig glade for at handle hos Ribe cykellager de giver en rigtig god service og det er spændene og gå se alle de forskellige cykler, tilbehør til cykler samt tøj og sko.
Det er også dejligt at man får lavet service på sin cykel hjemme på ens adr.

30 mars 2021

Reparation af min cykel

PAS PÅ! Regninger fra Ribe cykellager.
Den 23-03-2021 fik jeg repareret min cykel.
Jeg fik en regning, hvor der stod, at 1 stk. arbejdsløn var 1500 kr. Jeg spurgte, hvad betyd? og fik af vide, det var for 2,5 times arbejde. Altså 1 time af 600 kr. jeg forespurgte, om der fremover kunne stå antal timer på fakturaen, for ordenens skyld, så der ingen misforståelser er. De nægtede det, og samtidig fik jeg af vide af indehaveren Kim, jeg må få lavet min cykel at andet sted fremover. Jeg siger tak, da min kone og jeg har købt cykler hos jer i mere end 20 år.

26 mars 2021
Logo de Ribe Cykellager

Réponse de Ribe Cykellager

Tja Alexander , det er en meget forenklet udgave du kommer med her. Vi vidste godt da du kom med din cykel at du ville klage over et eller andet efterfølgende, det slå aldrig fejl. Derfor diskuterede vi også om vi overhovedet skulle lave din cykel. Vi blev dog enig om at hvis vi 100% regnede hele reparation ud til hvad der skulle laves og hvad det løb op i samt ringede til dig for samtykke og information burde der ikke være noget at komme efter. Du fik alt oplyst inden reparationen og var indforstået med dette. Alligevel stod jeg tilbage med 2 ansatte der var direkte rystede og kede af det efter du havde afhentet din cykel og diskuteret frem og tilbage med dem omkring regningen, selv om alt der er lavet på din cykel var efter aftale med dig. At det går ud over vores personale er fuldstændig uacceptabelt og derforer du nok også den eneste kunde jeg kan husk jeg har bedt om ikke at handle mere ved os i de 20 år jeg har haft forretningen.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Bestilt søndag aften - leveret mandag med deres egne servicebiler.
Der er så ingen sms service eller oplysninger om reklamationsret i forbindelse med forsendelsen.

19 février 2021

En god oplevelse i en Corona tid

Jeg har været hjemsendt i gennem en længere periode. Mens jeg har været hjemme har jeg ikke været god til at få noget motion. Jeg har tidligere cyklet meget så jeg gik på Ribe Cykellagers hjemmeside og fandt en god cykel (TREK), fik betalt. Dagen efter blev jeg ringet op af forretningen at den cykel jeg havde købt var der leveringstid på men de kunne tilbyde mig en up-grade af cyklen for den samme pris. Jeg fik cyklen leveret om fredagen så det har bare fungeret hele vejen. Jeg valgte blandt andet Ribe Cykellager fordi de kommer ud på hjemadressen og laver service på cyklen.

11 février 2021

Godt sted at handle

Altid en god oplevelse at handle der. Fik bestilt en for lille cykelhjelm. Samme dag som jeg sendte den retur, sendte Ribe en ny afsted. Vi stoler heldigvis på hinanden.

26 janvier 2021