Ringer kundtjänst för att få veta om en produkt finns i lager, dels så kan de omöjligt lägga undan, inte heller ringa mer än en gång till butiken för att säkerställa om produkten fanns kvar. Killen på... Voir plus
Köpte Rustas hundbajspåsar. Snyggt lila med trevligt tryckt dekor. Det absolut sämsta som skådats. Dåligt perforerade så de är svåra att riva av. Ändå är de sköra och går extremt lätt sönder.... Voir plus
Har gjort en beställning på deras hemsida har fått ett mail vid beställning sedan inget mer!? det nu gått så lång tid att jag skulle kunna beställa detta själv från Kina när jag ringde kundtjänst... Voir plus
Medarbetaren Faton, vilken fantastisk medarbetare ni har på RUSTA HYLLINGE ni har. Hade jag kunnat så hade jag anställt honom på stående fot som butiksledare/ ansvarig. 110% kundomsorg, service och v... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser
Suède
- www.rusta.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 67 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Rusta hat gute Angebote,doch wenn man…
Rusta hat gute Angebote,doch wenn man montags früh um 9 Uhr dort schoppen will,sind die Angebote schon alle vergriffen.Es lohnt sich der Aufwand nicht,zu Rusta zu fahren.
kundklubb
Tråkigt bemötande, har skadat mig så man inte kan ta mig till rusta butik fysiskt (lårbenshals fraktur). Tänkte se om det kunde hjälpa mig att använda deras Personligt erbjudande 15 % på ett helt köp, då man är medlem i deras kundklubb. Var i kontakt med deras kundsuport, och fick reda på att de tydligen hade skrivit fel på hemsidan och att det endast gällde i butik vilket är väldigt typiskt då jag inte ens kan gå till busshållplatsen.

Réponse de Rusta
Das Sortiment ist leider nicht immer…
Das Sortiment ist leider nicht immer ausreichend da, aber die Kassiererin Aija ist der Hammer. Sie ist IMMER freundlich und hat eine super herzliche Art. Danke ... Davon sollte es im Einzelhandel mehr geben....
Aldrig mer Rusta
Jag köpte en Sodastream och gick till Rusta för att få rätt typ av patron. När jag kom hem visade det sig att det var helt fel typ av patron. Jag tog för givet att de skulle:
1. Ge mig pengarna tillbaka om de inte hade rätt modell
2. Byta till rätt modell då de givit mig fel modell trots att jag sa vilken Sodastream jag köpt.
Personalen i Hageby (Norrköping) var dessutom sjukt otrevliga och svor sig helt fria fast de hade gjort ett tydlig fel. Aldrig med Rusta. inte en krona till!
Rusta pahviset muuttolaatikot
Rusta pahviset muuttolaatikot. Todella huonolaatuiset ja heppoiset
Lackfärg Pro släpper
Köpte Lackfärg Pro Dove blue för att måla en spjälsäng. Skrapade, sandpapprade och tvättade med målartvätt innan målning och lät det härda längre tid än nödvändigt men trots det så släpper färgen. Rekommenderar att köpa färg hos en färghandel istället för på rusta.
Einfach gut.
Otroligt dåligt att ni inte kan skicka…
Otroligt dåligt att ni inte kan skicka varor mellan butiker. Tänk lite mer IKEA, där utgår de från kunden och inte från sig själva
Really very fantastic offers I can find…
Really very fantastic offers I can find there,very gentle service also... love u rusta
Välinpitämätön palvelu
Kävin Helsingin Rustassa, Lanterna. Löysin edullisesti tarvitsemani mutta oli kyllä niin välinpitämätön palvelu kassalla että. Ei olis voinut kassaneitiä vähempää kiinnostaa asiakkaan ostaminen. Eikä myöskään tervehditty vaikka itse tervehdin ensin eikä kysytty saati ehdotettu jäsenyyttä. Tosin jäsenyyttä en otakaan.
Priser o varor som tilltalar mig.
Priser o varor som tilltalar mig-här finns om man vill saker som kostar lite mer men oxå varor som är mkt prisvärda.
Nettisivujen aukioloajat virheelliset ym
Varastosaldot mitä sattuu, Lanternan joulukuusimyymälä mennyt kiinni jo klo 18, vaikka nettisivuilla lukee klo 20, asiakaspalvelu vastaa samalla vakioviestillä ja kun vaadit lisäselvitystä, luvataan asiaan palata myöhemmin, mikä tarkoittaa sitä, ettet kuule heistä enää koskaan.
stefanluong
Günstiger Preis. Freundliche Mitarbeiter/in. Viele Sortimente.
Sverige kanske sämsta företag när det…
Sverige kanske sämsta företag när det kommer till onlinehandeln? Tar extremt lång tid för de att ens packa varorna gått 10 dagar nu utan att höra ett knystade, seg kundservice och dålig respons. Nej tittar efter andra företag som kan sköta online delen bättre.
Tydligt skyltat med pris och namn på…
Tydligt skyltat med pris och namn på vara. Men när man kommer till kassan så försöker de ta 78 kr för något som kostar 14.90. Går aldrig dit igen