Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter 14 måneder virkede batteriet ikke længer end Max 5 timer på min iPhone 8, og firmaet påstår det er almindeligt slid. Det siges at være en dårlig garanti, som efter købeloven er to år. Gad vid... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sindsygt god Kundeservice!!!!! Jeg havde et problem med min MacBook Pro med at opdatere til nyeste version. Jeg oprettede en sag hos “Servicepartner.dk” og mødte op hurtigst muligt. Jeg kom ind o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun sige en ting: SERVICE ud over det sædvanlige! Var så uheldig med en Iphone XR, der ikke virkede. Fra start til slut informerede servicepartner mig om mulighederne der var ved reparation/ny... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Apple-specialister i Hørsholm Service i top. Hurtig, imødekommende, lyttende og løsningsorienteret betjening på højeste niveau. Har brugt firmaet gennem en længere årrække og er aldrig blevet... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'ordinateurs
  2. Service informatique
  3. Atelier de réparation de téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Autoriseret reparation af Apple. Acer, Samsung, Huawei, Lenovo og HP reparation. Garanti, reklamation, opgradering og forsikring service Skadesservice for bla. ADIS, EDB Forsikring, Købstædernes Forsikring, NEM Forsikring, Thisted Forsikring, Gjensidige Forsikring, Securator, TRYG og USG Danmark. Har du brug for service på din computer, telefon eller tablet, så hjælper vi gerne. Indlever, indsend eller få afhentning på din adresse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom ind med min IPhone i Hillerød afdelingen, da den var gået i stå under en opdatering og det var ikke muligt at komme i kontakt med den. Det tog medarbejderen en halv time af få den vækket og genskabt. Den fungerer perfekt nu :-) Super service.

3 février 2025

Ingen respekt for kunderne

Når man har en aftale med forsikringsselskaber, behøver man ikke prioritere kundeservice.

Sådan er det tydeligvis for servicepartner. Jeg modtager mails om processen på ca to sætninger og 20 ord. Ingen info om, hvorfor de skal bruge det, de skal bruge. Når man ringer for at snakke med dem, svarer de ikke på spørgsmålene og afbryder og hidser sig op, hvis man går dem på klingen. Jeg oplevede tilmed, at en medarbejder smækkede røret på, fordi han blev fornærmet over, at jeg insisterede på et svar.

Lur mig, om ikke deres svar bliver noget i retning af, at det selvfølgelig er mig den er gal med. Det er i hvert fald standard praksis i deres kommunikation jf. andre anmeldelser. Jeg stillede mine spørgsmål stille og roligt, men insisterende, men det er åbenbart en frækhed, der ikke tolereres af “kundeservice”

Det er fascinerende hvor meget digteri serviceparter kan få sig selv til st finde på i sit forsvar. Jeg kan bare konstatere, st jeg ikke står alene med mit indtryk

15 juillet 2024

Hej Jakob,

Det ser ud til vi har forskellig opfattelse af sagens forløb...

Der er blevet sendt mails og sms besker til dig med nedenstående oplysninger omkring den indledende process. Her under er et uddrag af beskeden:

"Vi er blevet kontaktet af din forsikring og for at kunne behandle din skadesag på dit TV hurtigst muligt, har vi brug for at du sender os en mail med:

Et tydeligt og læsbart billede af mærkatet med SN og model nr på bagsiden af TV'et.
Et tydeligt og læsbart billede af købsbeviset så ejerskab og alder kan afgøres.
(Hvis du mod forventning ikke kan finde dit købsbevis kan din forhandler normalt hjælpe med en kopi i op til 5 år efter købet.)
Evt. billeder af synlige skader/fejl på apparatet.
Hvis der ikke er tale om en synlig fysisk skade, bedes du venligst beskrive hvad der er galt med dit TV.
Er der ikke billede på skærmen, lys i diode, lyd i højttalerne, andet...?
Hvis der er sort skærm, er der så lys i dioden, lyd i højttalerne?"

Der var flere vidner til samtalen, hvor du i en aggressiv tone bla fremturede med at vi ville høre fra din advokat. Dublev gentagne gange forklaret at vi blot efterkom forsikringens procedure når vi beder om en kopi af dit købsbevis, og vi bad dig om at tale høfligt såfremt samtale skulle fortsætte. Da du ikke efterkom dette blev samtalen stoppet.

Da du ringede ind igen kunne samtalen fortsætte og du blev oplyst at kvitteringen er noget forsikringen beder om og at såfremt du ikke kunne fremskaffe kvitteringen så skulle du blot begrunde dette til os på mail så vi havde denne som dokumentation over forsikringen, som vi i samme omgang ville bede om at kigge på at gøre en dæknings undtagelse for dig pga den manglende kvittering.

Der efterlyses en faktura iht forsikringens procedure, såfremt en sådanne ikke er kommet med i sagen da forsikringen anlægger sagen hos.
Hvis du har spørgsmål til dette skal du blot tage kontakt til din forsikring.

Købekontrakter, slutsedler eller ordrebekræftelser anerkendes som udgangspunkt ikke som en forskriftsmæssig faktura/købsbevis, og kan derfor ikke anvendes til dokumentation.
Der oprettes tit ordre der annulleres, hvilket er en af grundene til at ordrebekræftelser og lignende ikke er en faktura.
Fakturaen skal som minimum indeholde følgende:
Fakturanummer.
Fakturadato.
Forhandlerens navn, adresse og CVR-/SE-nummer.
Kundes (Købers) navn og adresse.
En beskrivelse af varens art, mængde (omfang) og pris.
Leveringsdato (hvis den ikke er den samme som fakturadato).

Sælger skal ligge inde med dokumentationen på salget i 5 år jf skattelovgivningen, så derfor kan forhandleren hjælpe med en kopi af kvitteringen, hvis det er under 5 år siden købet er foretaget.
Dette fremgår også af den besked der er blevet sendt til dig på mail & sms.

Sagsforløbet og dine beskeder til os er blevet forelagt forsikringen.
Vi har bedt om at der bliver taget stilling til om der kan blive foretaget en dækningsundtagelse for dig, i håb om at forsikringen vil dække fejlen på dit TV.

ServicePartner - Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde, dygtige, hjælpesomme og profesionelle

Rigtig søde og meget hjælpsomme! Super dygtige og professionelle. Jeg kom ind med en computer der ud af det blå ikke ville tænde, og de hjalp mig med at lokalisere problemet med det samme! Kan helt klart anbefales :-)

4 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

suverænt dygtige og venlige.

jeg har brugt servicepartner i 10 år, og jeg har aldrig været ude for at de ikke kunne løse en opgave. Primært har jeg haft kontakt med thomas men hans kolleger er ligeså dygtige. De er ildsjæle, og ved altid hvad de taler om og forklarer tingene så alle forstår det. -På en venlig og imødekommende måde. Det er en fornøjelse at kontakte dem, og så sent som idag 24/7 har de løst et problem for mig, på deres sædvanlige suveræne måde. Man kan være helt tryg ved at handle med dem.

24 juillet 2023

Venlig

Super service. Meget ærlig om hvsd der var galt med min iPhone og hvad det vil koste. Det svarede på alle mine spørgsmål.

25 mai 2023

Enestående computer service

Jeg havde en ældre MacBook Pro, som skulle have nyt batteri, samt topcase. Efter åbning af maskinen, kunne teknikeren konkludere at der havde været en væskeskade og de kunne derfor ikke give garanti på undskiftningen. Samtidig har Thomas undersøgt maskinens opgraderingsmuligheder og kunne se at den i den kommende tid vil blive uddateret.
En mindre investering i at puste liv i en ældre computer må resultere i at jeg køber en helt ny.
Prisen for diagnosen, er en lille udgift sammenlignet med hvad jeg havde i vente.
Det er den bedste computer-service, jeg til dato har oplevet. Selvom det var et mindre indgreb, ved jeg hvem jeg vil gå til i fremtiden, når jeg får problemer med min computer!
Tak Thomas og Hørsholm-holdet (Hillerød)

13 juillet 2022

What a positive experience

What a positive experience! I got honest, helpful and friendly service here when my iPhone didn’t work. Useful alternatives were offered AND jeg kun tale engelsk med dem!😅
Worth the trip to Hørsholm to see them.

16 mai 2022

Sindsygt god Kundeservice!!!!!

Sindsygt god Kundeservice!!!!!

Jeg havde et problem med min MacBook Pro med at opdatere til nyeste version. Jeg oprettede en sag hos “Servicepartner.dk” og mødte op hurtigst muligt. Jeg kom ind og fortalte problemet, og medarbejderen fixede problemet foran mig uden yderligere afregning.

Tusinde tak til dem!!

10 janvier 2022

Apple-specialister i Hørsholm

Apple-specialister i Hørsholm

Har brugt firmaet gennem en længere årrække og er aldrig blevet ladt i stikken eller brændt af.
Og så er de ikke engang dyre!

STEN

PS: Og man parkerer lige udenfor døren - intet computer-slæb af trapper etc.

18 novembre 2021

Lynhurtig service.

Lynhurtig service.

Fik udskiftet skærm på en iPhone. Det tog to dage inkluderet fragt. Fik beskeder imens processen så jeg kunne følge godt med.

Top service og meget professionel.

5 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

This is an awful service

This is an awful service. Avoid at all cost!!
I booked time to replace a battery for 14:00 a clock from the apple support page. Then at 13:30 they inform me that they do not replace batteries after 14:00. What a joke for a service. It is beyond my mind how could they get certificate for service provider from Apple.

RE: I couldn't care less about your website. The appointment was booked from Apple website. It is beyond my ability to understand how could you become an Apple Service provider with such an unprofessional practices. Calling me 30 minutes before the appointment is that professional? Why did you accepted the appointment on first place?

There are other more professional Apple Service providers that actually care about customers, I urge anyone coming here AVOID ServicePartner Danmark A/S there is not a single reason why to choose them!

RE2: Good that you mention the email you send me to confirm the appointment with Apple, normally that would be a nice place to mention your rules, not a single word about changing battery before 14:00. Your registration page would be another opportunity to mention this “small” detail. Nowhere, this is mentioned! Nowhere in our communication you warned me not to waste my time coming to your shop!

4 juin 2021

Hi Nikola,

Thank you for your evaluation.

We called you just to make sure that you were aware about the cutoff time for battery replacements, as described on our website. We did not want you to come by and expect that we would be able to have the battery replaced after our official cutoff time.

RE: I'm sorry to hear that you were not informed by Apple, about the time window for same day service in regards to battery replacement at our facility, when you booked the appointment in Apple's system on their website.

We did however send you a mail the day before your appointment, with a request for you to create the repair case on our webpage. And in that mail we informed you, that you also would be able to find information about our address, opening hours, price information and repair time (Same day service) on our web page.

We'll inform Apple about the lack of information provided to you on their booking page and also look into a possible update of the written information that we provide to you as a customer, when the appointment information at Apple is made available to us by Apple.

RE2: Thank you for your feedback, it is appreciated. We have noted that the information on the Apple appointment site, our mail and on our website have not been sufficient enough for you to find the information needed. As informed earlier, we’ll look into a possible update of the written information that is provided to you as a customer.

Best regards
ServicePartner - Thomas

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter at have skiftet batteri på en 5…

Efter at have skiftet batteri på en 5 år gammel MacBook Air ville den fortsat ikke lade, og blev indleveret til rep hos SPD i august 2020. En kreds og endnu et nyt batteri blev skiftet - pris 2500.-.
8 mdr senere - samme fejl. Får ved reklamation at vide at jeg skal dokumentere den er købt privat og at det nok er fordi vi har mishandlet/druknet den - det gav ikke den store forventning.
Og ganske rigtigt: stort set samme ordvalg fra teknikker - en regning på 575 kr og besked om at de ikke kan anbefale reparation.
Min konklusion er at personalet på forhånd afviser reklamationer og jeg kunne have sparet mig ulejligheden og de 575kr.

4 mai 2021

Hej Henrik,

Vi har billede dokumenteret den fysiske stand af din Mac sådan som du indleverede den til service. Den havde tydelige spor efter væske på blandt andet tasterne, hvilket blev nævnt over for dig. Iht dit ønske er computeren taget ind til nærmere eftersyn, hvor fysisk gennemgang af computeren påviste at der var spor efter væske på undersiden af tastaturet og på hovedprintet (Logic boardet) samt på undersiden af din trackpad. Denne væske skade er den direkte årsag til de fejl du reklamere over. Vi har sendt billeddokumentationen til dig sammen med et prisoverslag på udbedring af skaden. Den fejl der var på din Mac sidste år, var relateret til et defekt I/O board og batteriet. Der var på daværende tidspunkt ingen spor efter væske i computeren, må vi derfor konkludere at computeren har været udsat for væske i perioden mellem sidste service og den nye indlevering. Ved reklamationssager er det normalt, at man med sit købsbevis dokumentere sin ret til forbruger reklamationsret.

Vh ServicePartner - Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service!

Mit kamera i min Macbook Pro stoppede med at virke efter at være blevet tabt på jorden, hvilket resulterede i en forsikrings sag, hvor ServicePartner blev brugt til at udbedre skaden.

Det vidste sig at der var lidt tvivl om hvorvidt skaden skulle dækkes alligevel, så min reparation blev sat på hold, efter at den var blevet gennemgået. Dette blev dog hurtig løst og ServicePartner var hurtig til at få udbedret skaden.

Computeren kom tilbage få dage efter og virker til at være i super stand. Jeg er dybt tilfreds og værdsætter den hurtige service.

15 avril 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus