Efter 14 måneder virkede batteriet ikke længer end Max 5 timer på min iPhone 8, og firmaet påstår det er almindeligt slid. Det siges at være en dårlig garanti, som efter købeloven er to år. Gad vid... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Sindsygt god Kundeservice!!!!! Jeg havde et problem med min MacBook Pro med at opdatere til nyeste version. Jeg oprettede en sag hos “Servicepartner.dk” og mødte op hurtigst muligt. Jeg kom ind o... Voir plus
Apple-specialister i Hørsholm Service i top. Hurtig, imødekommende, lyttende og løsningsorienteret betjening på højeste niveau. Har brugt firmaet gennem en længere årrække og er aldrig blevet... Voir plus
Autoriseret reparation af Apple. Acer, Samsung, Huawei, Lenovo og HP reparation. Garanti, reklamation, opgradering og forsikring service Skadesservice for bla. ADIS, EDB Forsikring, Købstædernes Forsikring, NEM Forsikring, Thisted Forsikring, Gjensidige Forsikring, Securator, TRYG og USG Danmark. Har du brug for service på din computer, telefon eller tablet, så hjælper vi gerne. Indlever, indsend eller få afhentning på din adresse.
Gefionsvej 6B, 3400, Hillerød, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kan kun sige en ting: SERVICE ud over det sædvanlige! Var så uheldig med en Iphone XR, der ikke virkede. Fra start til slut informerede servicepartner mig om mulighederne der var ved reparation/ny telefon. Da jeg så ved en fejl kom til at slette telefonen og mistede data. Ja så hjalp Servicepartner lige, så ALT virkede igen. Kan kun anbefale Servicepartner. VH Steen C.
Hele reparation gik smertefrit og fik byttet mit telefon på reklamationsret og på ret kort tid. Tak for hjælpen :)
Servicepartner gjorde en indviklet sag, enkel!
I forbindelse med en skade på min bærbar og min Iphone får jeg sendt min telefon afsted til ServicePartner, via mit eget forsikringsselskab.
Fra jeg anmelder skaden til jeg hører fra servicepartner modtager jeg kort efter grundigt instruktion om det videre forløb.
ServicePartner var super informative, og leverede en service langt over det forventede.
De får min største anbefaling.
Mvh.
Mikkel med den indviklede Iphone X sag :-)
Sender min telefon ind til reparation af skærm (gennem forsikringsselskab). Får at vide at ServicePartner vil sende den videre til Samsungs værksted, og her kan de ikke garantere at data ikke vil blive slettet. Jeg kan så vælge at betale 550kr for at sikre en backup. Men jeg har på intet tidspunkt bedt om at få telefonen sendt til Samsung, og er derfor uforstående for hvorfor jeg pludselig skal betale penge til 3. part som ServicePartner selv har valgt at arbejde sammen med?
Synes det er uforskammet og dårlig service at ServicePartner ikke tager ansvar for hvad der sker med telefonen når de selv sender den til 3. part.

Réponse de ServicePartner A/S
Tak til Thomas for løbende information omkring serviceopgaven samt hurtig service generelt.
jeg fik en fantastisk hjælp samt god og hurtig hjælp -
Theis D og Emilie.
Uprofessionel og dårlig service. Havde problemer med skærmen på min MacBook. Efter at have indleveret den til Service Partner, kræver de 500 kr. hvor de hverken ville fortælle hvad computeren fejler.Thomas lyver flere gang når jeg spørger ind til det, og nægter flere gange at besvare mine spm ifh diagnosen. Service Partner er spildt af tid og penge. Dårligere service skal man længe lede efter.

Réponse de ServicePartner A/S
Ualmindelig god og professionel service.
Havde en iPhone til reperation gennem "Husets forsikring" Begge virksomheder kan varmt anbefales..
Jeg fik god seriøs hjælp fra Servicepartner på mit Apple produkt, som fejlede og skulle ombyttes.
Apple var enig i ombytningen, men Apple var en måned og utallige dialoger mellem ServicePartner og Apple om at få en nye frem og klar.
ServicePartner holdt mig hele tiden opdateret på situationen.
Så jeg kan bestemt anbefale dem til reparationer
Det siges at være en dårlig garanti, som efter købeloven er to år.
Gad vide om f.eks. VW importøren fralægger sig garanti perioden på samme måde som iPhone/Apple gør det, og blot lægger ansvaret over på forhandleren, som iøvrigt har dårligt servicenet.

Réponse de ServicePartner A/S
Super serviceorienteret skadesbehandling af min iPhone. Særligt shout-out til Thomas, der bare er en guttermand og følger sagen helt til dørs. Løbende opdateringer og hurtig svar tid. Klart anbefalet.
Fantastisk service fra afdelingen i Hørsholm.
Anden gang jeg bliver hjulpet hos ServicePartner, og de skuffer ikke.
Specielt Thomas i afdelingen i Hørsholm sætter standarden.
Meget tilfreds kunde
ServicePartner Danmark er nok landets bedste ServicePartner?
Ikke alligevel!
Venligst når I besvarer ens anmeldelse så giv lidt kontekst fremfor at få det til at lyde som om at der kunden der ikke forstår.

Réponse de ServicePartner A/S
De bedste anbefalinger fra mig!
Efter at have ledt højt og lavt efter nogen der kunne reparere min Macbook, fandt jeg endelig servicepartner! MEGA god oplevelse, hurtig diagnostisering, og hurtig reparation. De havde egentlig forudset at reparationen ville komme til at koste 4-5000 kr., så stor var min glæde, da regningen lød på 1060 kr.
Jeg har en macbook pro som Service partner Danmark har fjernet fugt i igennem mit forsikringsselskab Gjensidige. Denne opgave løste de fint. Derefter fik jeg problemer med logiboardet som Elgiganten (hvor computeren er købt) tilbød at bytte. Pga at de havde haft den inde og reparere den kunne Elgiganten ikke bytte delen som det behøvedes. Da Appels garanti ikke gælder på et produkt som er repareret.
Trods at Service Partner er Apple certificeret ville de ikke gøre det, men sender mig en regning på næsten 5000 kr for at få fejlen udbedret, Elgiganten havde beregnet ca 2500 kr for at ordne fejlen.
For at ikke gøre noget og sende computeren retur vil de have knapt 500 kr.
Jeg synes at det er frækt at kræve betaling for ikke at have lavet noget.
Det var ikke aftalen når jeg sende computeren ind til dem.

Réponse de ServicePartner A/S
Et uprofessionelt selskab, der ikke er i stand til at udføre deres service og nægter at sende en faktura til IT-firma med 100 ansatte rundt omkring i verden, fordi: vi kender dig ikke, selv det, der fik tilbudt at modtage en godkendelse fra vores økonomiske afdeling. Måske noget til reparation af en privat iphone, men sikker på ikke til professionel brug.

Réponse de ServicePartner A/S
Jeg har en Macbook Pro 2016 med et kendt keyboard problem der desværre har medført at "a" tasten ikke længere fungerer ordentligt og nu falder af. Tilsvarende er andre taster også mere eller mindre ramt.
Der er tale om et velkendt problem med denne udgave af Macbook Pro som Apple derfor også har underlagt udvidet garanti så man normalt kan få skiftet enkelte taster eller hele keyboardet uden yderligere beregning (jf. Apple's hjemmeside) .. desværre blev jeg udsat for en utroligt arrogant og bedrevidende behandling hos Service Partner i Hørsholm med klar antydning af at jeg selv var skyld i problemet. Dråben i bægeret var beskeden om at jeg kom "bag i køen" og de derfor ikke engang ville være i stand til at give mig et svar på om reparationen er omfattet af garantien eller ej. Bemærk at denne her "service" var bestilt online på forhånd, inkl. en fuld beskrivelse af problemet.
Kære venner - tal ordentligt til kunderne, lad være med at antyde at de selv er skyld i problemet når I ikke ved om det er tilfældet og sørg for at give et konstruktivt og hurtigt svar på kundens problem. Tag ansvar! Jeg kunne udemærket have været indstillet på selv at betale helt eller delvist for reparationen, men bestemt ikke efter den behandling.

Réponse de ServicePartner A/S
Jeg kan helt bestemt anbefale Servicepartner.
Jeg har gjort brug af Servicepartner gennem mit forsikringsselskab Gjensidige, da jeg har haft et par uheld med min iPhone.
Jeg sendte min iPhone med Post Danmark torsdag aften med en pakkelabel Service Partner tilsendte mig. Allerede mandagen efter fik jeg svar på at de sendte mig en ny IPhone da den gamle ikke kunne reddes.
Da jeg i en længere periode har overvejet at skifte til en nyere udgave af IPhone ringede jeg ind til Service Partner hvor jeg var så heldig at få fat i Thomas. Thomas kunne hurtig forstå mit dilemma og forklarede mig om mine muligheder for en ny telefon. Her nåede jeg frem til den beslutning at jeg hellere ville have værdien udbetalt også selv købe en ny. Med det samme kontakte Thomas Apple da de allerede var ved at pakke min nye IPhone til mig. De prioritere nemlig at få de nye telefoner afsted så hurtigt som muligt, så man kan få sin nye telefon. Hvis jeg ikke havde skiftet mening havde jeg derfor nok modtaget min nye telefon tirsdag eller onsdag👌🏻
Thomas fik dog stoppet ordren på min telefon og kontaktede mit forsikringsselskab der satte sagen igang med udbetaling i stedet.
Det hele gik så let. Tak til Thomas for at gøre en forsikringssag til en god og let oplevelse.
Det er sgu service 👌🏻🎉
Super Good service, nice people, very Professional! I can’t be more happy with the experience. I will definitely recommend to everyone!