Efter 14 måneder virkede batteriet ikke længer end Max 5 timer på min iPhone 8, og firmaet påstår det er almindeligt slid. Det siges at være en dårlig garanti, som efter købeloven er to år. Gad vid... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Sindsygt god Kundeservice!!!!! Jeg havde et problem med min MacBook Pro med at opdatere til nyeste version. Jeg oprettede en sag hos “Servicepartner.dk” og mødte op hurtigst muligt. Jeg kom ind o... Voir plus
Jeg kan kun sige en ting: SERVICE ud over det sædvanlige! Var så uheldig med en Iphone XR, der ikke virkede. Fra start til slut informerede servicepartner mig om mulighederne der var ved reparation/ny... Voir plus
Apple-specialister i Hørsholm Service i top. Hurtig, imødekommende, lyttende og løsningsorienteret betjening på højeste niveau. Har brugt firmaet gennem en længere årrække og er aldrig blevet... Voir plus
Autoriseret reparation af Apple. Acer, Samsung, Huawei, Lenovo og HP reparation. Garanti, reklamation, opgradering og forsikring service Skadesservice for bla. ADIS, EDB Forsikring, Købstædernes Forsikring, NEM Forsikring, Thisted Forsikring, Gjensidige Forsikring, Securator, TRYG og USG Danmark. Har du brug for service på din computer, telefon eller tablet, så hjælper vi gerne. Indlever, indsend eller få afhentning på din adresse.
Gefionsvej 6B, 3400, Hillerød, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg sku have nyt batteri i min iphone. Fredag kommer jeg derned og de laver en test på batteriet for at se om Apple skulle dække det eller det var en egenbetaling. Det gør Apple. Manden er så sød og forklarer og fortæller og der er i det hele taget en go stemning dernede. Jeg venter med at indlevere til om mandagen så jeg ikke skal undvære den. Mandag kl 16 komme jeg forbi de har pyntet op til jul og min søn finder hurtigt pebernødderne og hygger i sofaen men jeg taler med endnu en flink mand som igen forklarer og fortæller. En kæmpe hund (Emil) kommer ud og vil snakke ( det siger da noget om hyggen på den arbejdsplads) jeg for besked på der går 1-2 dage før jeg kan hente telefonen. 1 time !!! efter får jeg en sms om at min tlf kan hentes. Der er s.... God og hurtig (og ikke mindst hyggelig) service hos dem.
Det her er første gang, jeg anmelder en virksomhed. Men den service jeg fik hos Servicepartner Danmark, må jeg godt nok tage hatten af for. Min laptop var kortsluttet, og det kunne skyldes forskellige ting. Jeg kontaktede firmaet på baggrund af en anbefaling af Fujitzu, som ikke kunne reparere selv. Efter aftale med Servicepartner sendte jeg laptop'en til dem, og kunne med det samme, de havde modtaget den, se reparationens forløb på en 'track'n trace' side. Da fejlen var konstateret var der ikke noget med, at det blev den dyre løsning. Lige ud ad landevejen blev det den billige. Jeg aner intet om sådan en reparation, så de kunne have taget, hvad de ville uden, at jeg ville kunne se, om det var overdrevet. Inden reparationen blev sat i gang, blev jeg kontaktet af firmaet for at blive rådgivet i forbindelse med reaprationen.
Ved betalingen, som var det endelige grønne lys for igangsættelsen af reparationen og bestilling af reservedel, skete der en fejl med beløbsstørrelsen, så det blev mindre end det aftalte. Da jeg havde betalt det oplyste beløb, fik jeg at vide, efter at have ringet om problemstillingen, at de tog beløbsforskellen på et par hundrede kroner på deres kappe (uden at jeg havde fisket for det). Det var en betaling for ekspresbehandling af reparationen, der var mistet. Jeg tænkte, at det så nok ville ende med, at jeg så ikke kunne fremme reparationen, og måtte slå mig til tåls med at skulle undvære laptop'en nogle dage længere, end jeg egentlig havde håbet på. Det er en bærbar pc, som bruges i forretningsregi, så det ville være dejligt at få reparationen overstået så hurtigt som muligt. Men nej... Jeg fik ikke ret i min frygt. De holdt hvad, der var lovet, og jeg fik laptop'en to hverdage senere i fin stand. Endvidere var den rengjort, så den fremtræder som ny. Jeg må indrømme, at det er bottom up....
Min iMac skulle på dette værksted som forsikringssag.
Transport firmaet var ikke optimalt - det er dog ikke ServicePartner der har valgt det har jeg fået oplyst, men da den endelig landede hos ServicePartner gik det godt. Ingen problemer, og jeg kunne se at de gik igang med den samme dag som modtagelse.
Idag har jeg fået besked fra forsikringen at den bliver skrottet og jeg får en helt ny iMac.
Men værkstedet har været gode til at svare tilbage på beskeder (ville have monteret en SDD i samme omgang).
Jeg har dog isat ekstra ram i min iMac og har skrevet til dem idag og regner også med at de piler dem ud og sender dem retur til mig.
Så 5 stjerner herfra.
Jeg skrev oprindeligt en aften til Servicepartner, fordi min iMac 27 harddisk var ved at fejle. Jeg fik allerede næste morgen tidligt og et langt og fyldestgørende svar, der tydeligvis ikke bare var et standard-svar, men var fra nogen der vidste hvad de lavede, og havde taget grundig stilling til netop min situation og spørgsmål.
Hele vejen var der virkelig god information og service.
Da jeg afleverede iMac'en til service, fik jeg besked på at den kunne afhentes kl.15 samme dag, og at jeg ville få en SMS når den var færdig - jeg havde nemlig bedt om at forudbetale for servicen, så delene kunne ligge klar når jeg kom. Da jeg ikke havde hørt noget samme aften, og bor i nærheden, kørte jeg forbi.
En tekniker slog sagen op, og var meget ked af det, men også 100% ærlig, og sagde direkte at der var sket en fejl, og at han ville kigge på maskine som det første næste morgen.
Næste morgen fik jeg allerede kl.7:53 en 2 minutter lang besked hvor de beklagede rigtig meget, maskinen var blevet lavet, men de havde ikke fået opdateret systemet korrekt. Som kulance havde de renset glasset og installeret OS X (ellers noget, man betaler for), og maskinen var klar til afhentning.
Så selvom der var et lille bump på vejen, så kunne jeg hente maskinen inden jeg tog på arbejde, og skulle til gengæld ikke sidde og rode med installation af OS X. Og de har svaret hurtigt og kompetent på alle e-mails. Og da der skete en lille fejl var de ærlige omkring det, og gjorde alt for at kompensere mig.
Jeg vil 100% sikkert gå til Servicepartner en anden gang, og kan kun anbefale dem.
Min 27" iMac skulle have skiftet harddisk og isat SSD. Jeg må endnu engang konstatere at processen helt fra maskinen blev indleveret til den var færdig, var helt igennem gnidningsløst. Min vurdering er, at det er yderst kompetente folk og som samtidig har et helt igennem højt service niveau - ellers en mangelvare i branchen. Kan kun vidergive mine varmeste anbefalinger!
ServicePartner lever til fulde op til sit navn! - de har bare en perfekt service, fair priser og en venlig betjening, man føler at de betragter én som en forlænget arm af firmaet.
De har en ekspertise og viden som bliver brugt til kundens bedste, og ikke bare til en kortsigtet økonomisk gevinst. Jeg har den største tillid til dem, vil anbefale dem til enhver
selv min bedste ven, hvilket jeg iøvrigt lige har gjort.
Datteren spildte saftevand i sin 3 mdr gamle Macbook Pro. Heldigvis dækkede forsikringen det meste, men forsikringsselskabet var langsomt og ikke særligt behjælpelige. Servicepartner klarede spørgsmålene og guidede os vej. Det er super når svartiderne på emails er mindre end en time.
Har to gange (!) fået skiftet skærm på sønnens bærbare pc, der bliver slæbt frem og tilbage hver dag og udsat for lidt af hvert.
Reparationsproceduren er nem og foregår super hurtigt. Anden gang fik jeg endda aftalt hvornår pc'en bedst kunne sendes ind, så reservedelene var bestilt og reparationen blev foretaget med det samme. Vi sendte pc'en om tirsdagen og havde den igen om torsdagen. Så kan det ikke blive bedre!
Eneste ulempe er er at den gode service har sin pris :-(
Havde min PC til rep. og skærmen blev lavet uden problemer.
Da min PC kom tilbage kunne batteriet ikke holde strøm/lade længere og det kunne den med 100% garanti før PCén blev indleveret.
Nu kan jeg kun bruge den hvis jeg konstant har en ledning i :-(
Har i dag ringet til Servicepartner Danmark og forklaret dem situationen men får svaret at ; "Det må være en tilfældighed at det pludselig ikke virker længere".............. WHAT?
Det er da en mulighed at batteriet netop ved indlevering pludselig er stået af men det er også en mulighed at jeg vinder 5 millioner i Lotto...bare ikke så sandsynligt.

Réponse de ServicePartner A/S
Servicepartner har nu over flere år taget sig af diverse problemer med min PC. Servicepartner har HVER gang været imødekommende, hurtige til at reparere diverse problemer og samtidig er de absolut rimelige på prisen. Kan kun anbefales.
Når computeren ryger så ryger der også en del af ens identitet....Man ligger søvnløs og spekulerer om alle ens informationer er tabt, dækker garantien og kan harddisken reddes....Der er kun et som hjælper i det tilfælde og det er professionel hjælp og gerne med det samme...Det yder ServicePartner og ovenikøbet med et smil på læben! Tusind, tusind!!!
Jeg har også hørt om alle de problemer der kan være med Apple når ens kære Mac er over 1 år. Men hos Servicepartner er der ingen problemer. Jeg ringede i forvejen og fik udførlig råd og vejledning og da jeg afleverede min Mac blev jeg også venligt modtaget selv om jeg måske var lidt oppe i det røde felt. Min møg dyre Mac virkede jo ikke og jeg skulle bruge den NU!!
Den venlige person tilkaldte en Apple tekniker der sammen med mig gennem gik min situation og meget hurtigt følte jeg, at jeg var kommet til det rette sted.
Min Mac blev registeret, jeg udfyldte en såkaldt apple skades rapport og dagen efter blev jeg oplyst, at apple havde efterkommet mit og servicepartners krav om reparation under reklamationen.
Jeg havde lidt forventet det værste og en kæmpe udgift, men takket være servicepartner og deres kompetente teknikere gik jeg der fra med en Mac der spinder som en mis, en super oplevelse og ikke mindst uden at have fået lænset bankkontoen.
Jeg tager gerne turen til servicepartner igen, også selv om jeg skulle bruge over en time på transporten.
Min stakkels 27" iMac gik ned med en død harddisk tirsdag formiddag. Jeg ringede straks til Servicepartner i Hørsholm og snakkede med en super venlig person, som forklarede mig hvad jeg skulle medbringe osv.
Jeg valgte selv at aflevere min iMac hos dem for at spare tid. Da jeg afleverede min iMac blev jeg igen mødt af en meget venlig og kompetent person, og hunden Emil.
Jeg valgte at betale for ekspresservice (ca. 300kr) Hvilket betød at de begyndte med det samme. Under hele forløbet fik jeg SMS opdateringer om hvad der foregik.
Jeg fik min computer igen Torsdag, der gik en ekstra dag fordi de dele (Skærm og Harddisk) der skulle bruges. Først skulle bestilles hjem fra Apple.
Jeg har kun været i kontakt med ServicePartner (Vejle-afd) en enkelt gang ifm. reparation af FujitsuSiemens bærbare.
Kommunikationen med dem var fin og reparationen blev udført på fem arbejdsdage som lovet.
Alt i alt en med tilfredsstillende oplevelse!
Eneste grund til, at jeg ikke giver fem stjerne er, at min bærbare ved første reparation desværre fik imonteret en defekt komponent og således måtte "under kniven" endnu en gang. Fejlen på den defekte komponent mener jeg de burde have opdaget hvis produktet havde været testet bare en smule bedre efter udført reparation.