L'entreprise a répondu
Dobre oferty, w rozsądnych cenach. Strona internetowa prosta i funkcjonalna...aczkolwiek - denerwującym jest przy zaznaczaniu wybieranych opcji, niespodziewane przewijanie strony "w górę", np. przy za... Voir plus
L'entreprise a répondu
Szeroki wybór, możliwość wynajmu miejscówek blisko stoku w ciekawych resortach z karnetem to coś co mnie przyciąga. Jednak szukanie zajmuje dużo czasu, że względu na duża ilość szczegółów do sprawdzen... Voir plus
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów przygotowaliśmy przejrzystą ofertę, indywidualnie dopasowaną do Państwa potrzeb. SnowTrex organizuje dla Państwa pakiet zakwaterowania z karnetem narciarskim. Dodatkowo macie Państwo możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów w wielu miejscowościach. W destynacjach, do których wybiera się najwięcej Klientów, proponujemy opiekę rezydentów, którzy przygotowują niezobowiązujący program rozrywkowy. W większości miejscowości mają Państwo do dyspozycji obiekty różnych kategorii, jak na przykład wellness, czy wyjazdy rodzinne. To właśnie sprawia, że na każde życzenie Klienta znajdujemy odpowiednie rozwiązanie. SnowTrex – indywidualność i najlepsza obsługa Klientów!
Bonner Str. 484-486, 50968, Köln, Allemagne
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Od wielu lat korzystam ze Snowtrex-u. Zawsze sprawnie i przyjemnie :-)

Réponse de SnowTrex PL
Jest to mój 9 wyjazd na narty zorganizowany przez SnowTrex. Wszystkie dotychczasowe wyjazdy spełniły moje oczekiwania. Jest bardzo prawdopodobne, że będą następne. Kontakty telefoniczne z paniami konsultantkami oceniam bardzo pozytywnie. Są pomocne i rozwiązują problemy związane z procesem rezerwacji.

Réponse de SnowTrex PL
Konsultanci szybko reagują i starają się szczerze doradzić. Korzystamy z usług biura po raz kolejny. Dobrze wynegocjowane ceny atrakcyjne dla klienta. Szkoda , że w piątek infolinia telefoniczna zamknięta, ale domyślam się, że to dzień pracy wewnętrznej biura i czasem trzeba w spokoju przygotować nowe oferty😁

Réponse de SnowTrex PL
Wszystko przebiegało bardzo sprawnie i szybko. Korzystam z usług kolejny rok i jestem bardzo zadowolony. Co by nie powiedzieć to na SnowTrex oferta cenowa jest bardzo konkurencyjna.

Réponse de SnowTrex PL
Bardzo prosta rejestracja. Szybka odpowiedz. Zakwaterowanie chociaz male ale wygodne, apart. studia dobrze wyposazone. Rezydencje polozone blisko stoku, trasy super przygotowane. Jade 7 raz. Goraco p[olecam.

Réponse de SnowTrex PL
Szybkie potwierdzenie rezerwacji, dużym minusem jest brak polskiej nakładki na stronę my snowtrex !

Réponse de SnowTrex PL
Super. Zostałem poinformowany o dostępności apartamentu i dokonałem rezerwacji. Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo profesjonalnie i satysfakcjonująco.

Réponse de SnowTrex PL
Wszystko ok. Proces rezerwacji łatwy i szybki. Cena odpowiednia. Kolejny raz zadowolony.

Réponse de SnowTrex PL
Zawsze wyjeżdżam na narty z firmą SnowTrex. Wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik. Oferta atrakcyjna i w dobrej cenie. Polecam.

Réponse de SnowTrex PL
Kolejny raz rezerwuję przez portal Snowtrex. Bezproblemowy proces rezerwacji, czytelne opisy i wskazówki.

Réponse de SnowTrex PL
Od momentu rezerwacji pokojów do potwierdzenia z Waszej strony minęło około 6 tygodni. Dzwoniąc i pisząc do Was prosbe o wyjaśnienie dostałem informację, że hotel jest prawdopodobnie zamknięty i nic nie możecie zrobić, dopóki nie potwierdzi naszej rezerwacji. Tak jak po ludzku to rozumiem (że to nie do końca Wasza wina) tak od strony klienta uważam, że to strasznie słabe. Zwłaszcza w obecnych czasach, gdzie wszystko się załatwia "jednym klinkieciem". Jest to moja pierwsza rezerwacja przez snowtrex. Korzystałem wielokrotnie z innych systemów rezerwacji wyjazdów i nigdy taka sytuacja nam się nie zdarzyła. Myślę, że warto popracować nad hotelami z którymi współpracujecie, żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Cieszę się, że się udało- zwłaszcza że podróżujemy grupa kilkunastu osób, a każdy robił rezerwację dla swojej rodziny. Część ekipy dostała potwierdzenie natychmiast (ci którzy rezerwowali pokoje 2 osobowe bez dostawek), a część czekała podobnie jak my (ci którzy są w nieparzysta ilość osob). Popracujcie proszę nad tym.

Réponse de SnowTrex PL
Ogólnie współpraca z snowtrex od kilku lat jest niezawodna pod każdym względem. Nie mam uwag

Réponse de SnowTrex PL
En savoir plus sur les différents types d'avis.