Undertegnede har i dag hentet min næste bil hos Arne Stubbe, som blev en brugt Toyota Yaris. Min kontakt har været Flemming Stubbe, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg oplevede at mine behov bl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik lavet service på min bil og det blev næsten 15000kr har kun haft den 1,5år og der blevet skiftet dele på den der ikke fejlede noget og har fået skiftet bremse skiver 2 gange nu. og den gang je... Voir plus
Super glad for min første booking af tid til service, lånebil, mekaniker Jan’s opkald om en estimeret pris på reparationen, og om de skulle sætte i gang. Udførlig og tydelig faktura over, hvad de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde den fornøjelse at handle med Flemming Stubbe,sikke en service, fra start til aflevering af bil, men ikke slut, for vi er bestemt ikke færdig med at komme hos Arne Stubbe automobiler . Alt ro... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Coordonnées de contact
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Danemark
- marketing@stubbe.dk
- www.stubbe.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg købte en ny Avensis, og har i den forbindelse oplevet super god service hos Stubbe Måløv, både i forhold til købet af bilen og i forhold til køb af ekstraudstyr. Jeg kan uden forbehold anbefale Stubbe til andre.
Super oplevelse
Jeg købte min nye bil hos Arne Stubbe Automobiler A/S og oplevede suveræn service gennem hele forløbet. Da det er første gang jeg køber ny bil var det vigtigt at føle mig tryg og det klarede Frederik 100%. Jeg har haft brug for værkstedet en enkelt gang og der var heller ikke en finger at sætte der.
5 stjerner!
Vil IKKE anbefale Arne Stubbe Automobiler til nogen!!!
Jeg skulle i Tirsdag d. 19 januar 2016, til "Lille" servicetjek med min Toyota Aygo fra 2014.
Jeg havde bestilt tiden i december måned, og talte den gang med en super sød dame hos Toyota Roskilde. Hun fortalte mig at da min bil var så ny og ikke havde kørt mere, skulle min bil bare ha et lille servicetjek. Hun fortalte at det ville tag 1 time, og at jeg kunne vente på stedet.
Jeg undersøgte på deres hjemmeside, og hos en bekendt som arbejder hos et andet Toyota værksted, hvad et lille service indeholder samt hvad et lille servicetjek koster. Jeg fik prisen 1395kr begge steder.
Da jeg så afleveret bilen i Tirsdag, sad jeg i 2 timer og ventet på den blev færdig, og da bilen endelig var færdig, fik jeg en faktura på 2409,19kr. Min bil havde nu fået et sundhedstjek. Jeg havde på INTET tidspunkt fået informationen om, at det var et sundhedstjek de ville udføre. Mens jeg sad og ventet i 2 timer, nåede jeg at læse deres værdier som så flot hænger i deres ventet området. Måske de selv lige skulle gå ud og læse dem!!!!!! Jeg har sendt en klage, og har INGENTING hørt fra dem!! Hele mit forløb med køb af bil, levering af bil og reklamation af noget dug i lygterne har været elendig. Og nu dette. Jeg kan bestemt IKKE anbefale Arne Stubbe Automobiler i Roskilde.
Gætte konkurrence til 2500,- kr. pr. reservedel ?!
Arne Stubbe - Roskilde.
Jeg indlevere min Renault Clio, der en gang imellem ikke vil starte ( Den klikker bare kontinuerligt, massere af strøm blæser og det hele kører )?!?! De ringer efter et stykke tid og siger, at de har fundet fejlen: "Din starter, ja den kan ikke mere..." (bilen er fra 2012) Jeg er sindssygt afhængig af min bil i forhold til mine børn/arbejde og giver mekanikeren min tilladelse til at skifte starteren til ca. 5000,- (2500,- for starteren og 2500,- for arbejdsløn) problemet er så, da jeg får min bil tilbage er problemet, der stadigt og min bil kan stadigt kun starte engang i mellem. Har vist Arne Stubbe ubehøvlede værkfører video med fejlen fra før og efter de havde min bil, til reparation og fejlen er nøjagtigt den samme, men nu siger de det er batteriet ?!??! Hvorfor skiftede i så starteren spørger jeg ? Jamen før var det starteren men nu er det batteriet ?!?! Den køber jeg ikke bogstavligt talt, det er jo ikke en gætte konkurrence til 2500,- kr reservedelen. Så nu har jeg stadigt en bil jeg ikke kan regne med starter når jeg skal bruge den og Arne Stubbe truer mig med at hvis jeg køre den på et andet værksted kan de ikke hjælpe mig !
Dyrt - til gengæld ingen service
Jeg har indenfor de seneste 3 år købt 2 biler hos Stubbe Måløv. Under et servicetjek på den ene bil, finder de nogle fejl. Fair nok. Jeg stoler på dem, og siger god for det hele. Han lover at ringe tilbage hurtigst muligt, så vi kan aftale hvornår jeg kan hente den. Da jeg ikke hører noget fra ham, ringer jeg kl. 17.00. Manden er gået og min bil hænger på liften. Sådan! Jeg må vente til næste dag.
Et par dage senere henvender Stubbe sig for at høre om min oplevelse. Jeg beskriver situation og min utilfredshed. Han spørger hvad han kan gøre for at jeg bliver en glad kunde igen. Jeg skriver tilbage til ham. Intet svar! Intet. Jeg har ikke hørt noget som helst fra dem siden.
Tjekker for "sjovt" prisen for den reparation jeg har fået lavet. Viser sig at jeg har betalt 50-60% for meget i forhold til de tilbud jeg har indhentet. Jeg har ikke noget imod at betale mere hvis servicen er højere og jeg føler mig tryggere ved at bruge netop den forhandler.
Det må åbenbart gå rigtig godt hos Stubbe siden de er fuldstændig uinteresseret i en kunde der har købt 2 biler på 3 år og har brugt værkstedet hver gang. Det er slut nu.
Jeg kan på ingen måde anbefale Stubbe Måløv til andre.
Arne stubbe og Renault løber fra deres ansvar
Jeg har købt en renault clio for ca 1 1/2 år. Siden dengang er det blevet tydeligere og tydeligere med ridser på 3 af vindueren i bilen der kan rulles op og ned. Arne Stubbe i Roskilde tog nogle billeder og sendte nogle billeder til Renault, men jeg fik afslag på det var en fabriks fejl. Jeg aftalte med arne stubbe de skulle skille døren ad for så at finde hvor det er gået galt. De konstatere så at det er listen den var gal med (uden at skille døren ad!!!!). Listen samler støv og skidt i sig og som de sagde "det er din skyld at du ikke har vasket den godt nok" Og her må jeg sgu sige at jeg blev fornærmet. Jeg har haft mange biler i mit liv og ingen af dem har jeg oplevet det her med at snavs og skidt samler sig i listerne og kan lave ridser i ruden. Jeg vasker min bil ligeså meget som med mine andre biler. Hvis det var jeg skulle vaske listerne mere skulle renault informere om dette ved køb. "vi har lavet listerne så dårligt at du skal huske at vaske dem en gang om dagen" så havde jeg forstået det var min egen skyld. Jeg forventer at når jeg køber en bil at man har tænkt på at der kan komme skidt og snavs i listerne. DET ER IKKE MIN SKYLD RENAULT LAVER DERES BILER MED LISTER SOM ER SÅ DÅRLIGE SOM TILFÆLDET ER!!!! Jeg har tænkt mig at kontakte Renault om dette for det kan ikke være rigtigt at mine vinduer er så ridset som de er. Jeg føler mig virkeligt dårligt behandlet af både renault Danmark og Arne stubbe i Roskilde (lad være med at handler eller bruge det som værksted) Det er ansvars forflygtelse....!!!!
Udredning af fejl
Servicen var fin. Prisen helt i skoven. Jeg afleverede min bil fordi en sikring blev ved med at springe. Mekanikeren var allerede inden han havde kigget på bilen sikker på at det kunne henføres til anhængertrækkets strømudtag. Fint tænker jeg og efterlader bilen. Senere samme dag henter jeg bilen. Stikdåsen er skiftet. Materialer for 78 kr. Arbejdsløn små 1800 kr. Han må edderm.... Have været grundig.
Fantastisk personale og god betjening!
Jeg var ude og købe en ny bil hos Arne stubbe i Måløv og jeg fik simpelthen den bedste betjening man kunne ønske sig. Jeg blev mødt af glade sælgere som man virkelig kunne mærke var engageret i deres job. De leverede et super resultat og jeg fik min bil leveret hurtigt og lækkert. Jeg kan kun sige at jeg klart vil anbefale dem til alle jeg kender da jeg aldrig har mødt mere pålidelige folk hos en autoforhandler. Deres værksted er også helt i top da jeg skulle ha lavet service der, alle spørgsmål og bekymringer blev svaret på med med den største proffesionalitet jeg har oplevet og de tog sig god tid til at forklare og fortælle mig tingene og på en måde så jeg kunne forstå det. Jeg er super glad for min bil og mit værksted og min næste bil bliver også købt der.
Super God Service
Jeg vil gerne rose Arne Stubbe Automobiler da vores Avensis pludselig begyndte at larme og det viste sig den skulle have ny kobling det blev hurtigt fixet og nu kører den som en drøm så takker for super hurtig service
Venlig Hilsen Tina fra Herlev
Happy Yaris owners
Being new to Denmark, we were not sure of how to buy a car in Denmark. The sales person was very helpful in making sure we understood what we needed to do. We also had an affordability issue and the sales person was able to give us a product and price that suited our situation very well.
We are very happy with service overall and were able to take the car home the same day!
Thank you very much.
Snyd ved service-tjek? Eller bare dårligt håndværk?
Min 6 år gamle og helt almindeligt kørte #Verso fejler statens obligatoriske bilsyn (FDM Ballerup) på helt nedslidte bremser blot 3 mdr efter lille service-tjek hos #ToyotaMåløv #Stubbe. Bremsetjek er en del af serviceeftersynet. Hvordan kan jeg have tillid til at de andre ting, I siger, I har tjekket, virkeligt er tjekket?
I har lige mistet en fast kunde.
Dårlig oplevelse
Skulle have programmeret et Renault Laguna nøglekort hos stubbe i Roskilde, og fik en tid 14 dage frem.. Da jeg kom derud, afleverede jeg nøglen og gik ud til bilen med min hund og ventede til Teknikeren skulle komme ud til bilen.. efter 20 min gik jeg ind for at spørge efter et venteværelse hvor jeg evt. kunne sidde med min hund... men da jeg kom til skranken blev jeg mødt med "nå.. der var du" fik at vide at de havde været ude ved bilen og fundet ud af min kortlæser var defekt og der skulle ny i?? jeg fortalte at det kunne jo ikke være rigtigt da jeg havde stået ved bilen i alle 20 min! men fik dette svar "Når jeg siger vi har været der ude... så har vi været der ude" :-O var godt nok målløs, men de må have været der et sekund uden jeg har opdaget det !fik nøglekortet med.. tog direkte ud til Autolåsesmeden i Rødovre og fik kortet programmeret på ca. 3 min.
God service og hurtig betjening
Vi havde en god oplevelse da vi købte vores Renault Clio i sommers. Vi fik rigtig god service under og efter handlen. Vi har ikke fortrudt vores køb.
fantastisk oplevelse, venlig og imødekommende personale
som køber fik jeg en fantastisk oplevelse af ar der blev taget hånd om mig. selvsagt er Toyota kvalitet der holder og virkelig er til at stole på.
ved betjening fik vi relevante anbefalinger og blev guidet frem til en beslutning vi blev utrolig glade for.
tusind tak for den fine behandling og hurtige ekspedition.
jeg kan varmt anbefale at tage et smut forbi Toyota i måløv, hvis man er ude efter en god behandling og et godt produkt.
Suveren service og god oplevelse
Har brugt værkstedet et par år ifht. servicering af min Renault Megane. Både sælgere, receptionister og mekanikere har ydet særdeles god service. Et godt sted at komme. Specielt de udvide åbningstider på værkstedet, gør det nemt at få noget lavet uden for normal åbningstid.
Sjusket autoværksted
Er IKKE tilfreds med Stubbe i Måløv. Har netop haft min bil til service. Det kan undre mig meget, at mekanikeren kan afkrydse for udført arbejde og kontrol på udstyr bilen ikke har, da den er købt med andet udstyr. Desuden er der afkrydset for kontrol på udstyr, der med sikkerhed ikke er kontrolleret og udført, da denne såkaldte kontrol burde have medført, at fejlen var fundet og blevet rettet, men samme fejl var der også efter serviceeftersynet. Inden jeg indleverede bilen til syn, understregede jeg et forhold som de gerne måtte undersøge, men det fandt jeg hurtigt ud af ikke var udbedret, da bilen stadig havde samme gene efter service. Det burde jo ikke kunne lade sig gøre, da der skal laves en prøvekørsel/funktionskontrol til serviceeftersynet. Det er i hvert fald denne rubrik, der er krydset af som udført. Ved en prøvekørsel burde man også hurtigt opdage det forhold jeg nævnte inden syn. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl, når jeg kører bilen. Det er bare ikke i orden Stubbe Måløv og min oplevelse levner meget lidt tillid og troværdighed til det arbejde i leverer i autoværkstedet. Nå, men i den nærmeste fremtid vil jeg grundigt undersøge, hvorvidt mekanikeren også har sjusket med andre afkrydsede opgaver. Når dér afkrydses i udførte opgaver, store som små, så skal man som kunde kunne være FULDSTÆNDIG sikker på at opgaven også er kontrolleret og udført. Alt andet er sjusk.
Toyota i Måløv svigter kunde!
Ingen garanti på Ny Toyota Aygo hvor baglygte er ved at falde af. besked er at der ikke er synlige fejl, så der er mig som kunde der hænger på problemet, en lygte falder da ikke bare af selv!
Pyt med det, har limet lygten selv med ARALDID, vil bare advare andre om at Toyota i Måløv "efter min opfattelse" ikke mere er hvad de var en gang, nemlig et værksted som man kunne stole på, med kvalitet og kunde tilfredshed i højsæde. Æv hvor ærgerligt!, har været så meget glad i rigtigt mange år for god service og seriøs behandling til mig og mine ind til nu 5. TOYOTA biler.
Jeg er overbevist om at der findes Toyota forhandlere som stadig holder stolthed og seriøsitet højt. Der vil min(e) biler fremover blive sendt hen.
Den næste bil bliver også med stor sikkerhed en TOYOTA, men absolut ikke fra en forhandler som Stubbe automobiler er blevet til.
"LOTUS/RENAULT pit stop for civile.
Ny pære i forlygte på renault clio på 10 min og enda med retning af sprinklerdysser,
så jeg nåede ikke hele kaffen ØV ØV TOYOTA/RENAULT i ROSKILDE.
L’expérience Trustpilot