Arne Stubbe Automobiler A/S  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Undertegnede har i dag hentet min næste bil hos Arne Stubbe, som blev en brugt Toyota Yaris. Min kontakt har været Flemming Stubbe, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg oplevede at mine behov bl... Voir plus

Jeg fik lavet service på min bil og det blev næsten 15000kr har kun haft den 1,5år og der blevet skiftet dele på den der ikke fejlede noget og har fået skiftet bremse skiver 2 gange nu. og den gang je... Voir plus

Super glad for min første booking af tid til service, lånebil, mekaniker Jan’s opkald om en estimeret pris på reparationen, og om de skulle sætte i gang. Udførlig og tydelig faktura over, hvad de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde den fornøjelse at handle med Flemming Stubbe,sikke en service, fra start til aflevering af bil, men ikke slut, for vi er bestemt ikke færdig med at komme hos Arne Stubbe automobiler . Alt ro... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile

Écrit par l'entreprise

Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg er mest af alt skuffet over min…

Jeg er mest af alt skuffet over min oplevelse hos Stubbe Automobiler

Jeg købte i sommeren 2018 en Renault Capture
Sælgeren Jesper W. virkede umiddelbart frisk og tillidsskabende... MEN...

1- han fik ikke tilmeldt den forsikring som aftalt. Jeg måtte af 3 omgange selv tale med forsikringen og salgsafdeling ved Stubbe, for at rette op på fejlen... (betalte ellers 950,-kr. I forsikringsadministration....

2- nu et halvt år efter købet, hvor jeg skal have lavet det første service, så er beskeden, at jeg ikke har nogen serviceaftale på bilen !?
Øh jvf. Slutsedlen så jow... Der er indgået en aftale om 28 måneders serviceaftale....
Har du betalt til en servicesaftale, spørger de mig så... øh.. jeg har betalt ALLE regninger, som jeg har modtaget vedrørende bilen... SÅ

Udover ovennævnte uoverensstemmelser så har jeg været forbi med min bil 4-5 gange:

- visningsfejl i instrumentbrættet. Første forsøg med softwareopdatering var uden held, så jeg tog lige turen igen.

- radio/navigation/skærm pludselig død, rettet med en softwareopdateret.

-mikrofonen til Bluetooth virkelig ringe, super meget støj og ekko for dem jeg taler med, mikrofonen blev isoleret, fint... ekko væk.. men fortsat meget støj... Jeg bliver spurgt om det mon er min telefon... NIX... har testet med 3 telefoner både IPhone og Samsung. Da jeg oplyser, at jeg i min tidligere (lille VW UP) havde brugt bluetooth uden problemer, begynder man mekanikkerne at tale køre rundt i, at det kan være pga softwaren (som er fuldstændig opdateret) konkludere jeg, at Renault anvender ringere software end VW (taget ad nota)

- Løs forbindelse i loftslampe i føresiden. Beskeden da jeg afhentede bilen igen var, at det var løst, MEN... Nej... og da jeg henvender mig igen, fortæller mekanikkerne iøvrigt, at den da ellers virkede, da han havde den inde sidst, han havde ikke kunne får den til at blinke/gå ud (øh hvordan kunne han så sige, at han havde løst det... utroværdigt)

- blæseren virkede ikke når bilen var kold, modul udskiftet... ok der efter

Derudover havde jeg en noget anstødelig oplevelse med en ansat, da jeg henvendte mig med en visningsfejl i instrumentbrættet,
Han havde en attitude i retning af, at jeg ikke vidste hvad jeg talte om.., men jow... og jeg havde heldigvis både billeder og video af fejlen .., SÅ...

Jeg savner min Volkswagen og den altid gode service jeg fik hos deres forhandlere !!

Køber aldrig Renault igen... og slet ikke hos Stubbe Automobiler

27 décembre 2018

MAN SKAL KUNNE STOLE PÅ TANDLÆGER OG…

MAN SKAL KUNNE STOLE PÅ TANDLÆGER OG AUTOMEKANIKERE

Der er to steder i livet, hvor man som kunde er prisgivet, og hvor tilliden mellem parterne derfor er afgørende. Det er når man møder tandlæger, og når man møder automekanikere.

Ultimo november var jeg forbi Arne Stubbe Automobiler i Måløv for at få lavet eftersyn af min bil (Toyota 2007). Udover en listepris på eftersynet, der lå 20% over prisen i Skåne, så var beskeden, at følgende skulle udskiftes/repareres:

Kondensor utæt: Pris alt inkl. 4.900.
Køler utæt: Pris alt inkl. 3.500.
Ventilatorrem mør: Pris alt inkl. 836.
Batteri færdig: Pris alt. Inkl. 1.230.
Hul i bærearm: Pris alt inkl. 8.850.
2x langsgående bremserør gennemtæret: Pris alt inkl. 5.400.

Det var satans! 25.000 kr. for en bil, der er 60.000 kr. værd.

Lang historie kort - jeg tog kontakt til en god mekaniker i Jylland. Han så på den og sagde:

Kondensor kan vi klare for 1.400 kr.
Køler er IKKE utæt: Pris 0.
Ventilatorrem kan vi klare for 200 kr.
Batteri kan vi klare for 685 kr.
Hul i bærearm eksisterer IKKE: Pris 0 kr.
2x langsgående bremserør er IKKE gennemtæret: Pris 0 kr.

Bilen blev også synet. Pris inklusiv arbejdsløn 7.200 kr.

Jeg ved ikke med jer. Men jeg synes, jeg var tæt på at blive snydt, så vandet drev.

Tilliden er væk til Arne Stubbe Automobiler i Måløv.

18 décembre 2018
Logo de Arne Stubbe Automobiler A/S

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S

Hej Gorm

Som opfølgning på din dialog med vores værkfører, sender vi dette svar.

Først og fremmest vil vi orientere dig om at vi personligt selv bankede hul i din VB. bærearm, da standen på den var så ringe. Så at synshallen har valgt at syne bilen på trods af det alene, er chokerende. Ligeledes med dine bremserør – vi turde personligt ikke stå inde for at du sikkert kunne køre til Jylland med din familie samme dag, grundet standen. Om dine bremserør er tæret igennem eller bare tæret er underordnet. Bremserørene er ikke i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand og derfor burde din bil IKKE kunne synes.

Vi kan sagtens forstå at du stiller spørgsmålstegn til min mail og priser, når Farsø Bilsyn (Farsø Synshal) kan syne den uden bemærkninger. Vi ville faktisk reagere på præcis samme måde for at sige det mildt. Vi vil fortsat rigtigt gerne invitere dig helt uforpligtende ned på værkstedet, så vi kan vise dig ovenstående fejl.
Igen – vi kan sagtens forstå din reaktion, men synes faktisk det er en katastrofe at Farsø Bilsyn (Farsø Synshal) har valgt at syne bilen.

Vi vil samtidig informere dig om, at vi har talt med FDM’s juridiske afdeling, således at vi er sikre på at ansvaret ligger ved Farsø Bilsyn (Farsø Synshal), da vi ikke vil stå inde for din bils sikkerhedsmæssige stand.

Med hensyn til prisforskel på Skåne, Jylland og Storkøbenhavn så er det ret svært at lave en sammenligning. Ligeledes er der forskel på en autoriseret Toyota-forhandler og uautoriserede værksteder.

Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse, og håber på at du måske vil kigge forbi Måløv, så vi kan vise dig hvad vi er bekymrede for. Vi er kun interesserede i at vores kunder kører sikkert på vejene. Hvorvidt der er forskel på priserne rundt omkring i landet, kan vi ikke gøre så meget ved, men din og alle andre trafikanters sikkerhed er vigtig for os!

Med venlig hilsen
Arne Stubbe Automobiler

TOP service fra første henvendelse

TOP service fra første henvendelse

Kontaktede værkstedet, da vores Renault Clio havde knækket en fjeder bagtil. Fik en hurtig pris på opgaven og hvis jeg blot kunne sætte bilen til dem, så ville de forsøge at lave den efterfølgende dag. Allerede ved middagstid blev jeg ringet op, at bilen nu var klar til afhentning.

Ved afhentning fik jeg fin gennemgang af hvad der var lavet og selvfølgelig til den aftalte pris.

Mange tak for hjælpen Lisbeth :-)

19 avril 2018

Har lige handet ny bil hos Arne Stubbe

Har lige handet ny bil hos Arne Stubbe. Vi fik virkelig god behandling og information af Nicolai, prøvekørsel m.v - seriøs og kompetent behagelig behandling igennem hele forløbet.
Ved modtagelse af NY bil så var der også god tid til at gennemgå ny bil og indstilling m.v.
Kan kun anbefales.

9 février 2018

Verso til reparation - Arne Stubbe Roskilde

Jeg havde en Verso, der skulle igennem en større reparation hos Arne Stubbe i Roskilde, og jeg har kun ros til overs for den service og professionalisme jeg mødte. Ved indlevering af bilen, fik jeg straks stillet en lånebil af en god standard til rådighed, og da reparationen strakte sig over flere uger (af årsager, der ikke kan lægges AS til last) var det rart at have en ordentlig bil at køre i. Jeg blev løbende orienteret om, hvor langt værkstedet var med reparationen, hvilket gav en god fornemmelse af, at de gjorde alt hvad de kunne for at få bilen færdig hurtigst muligt. Jeg talte med den samme medarbejder hver gang og hun signalerede et helt utroligt engagement og interesse i sagen, som jeg sjældent har oplevet.

Bilen blev afleveret i tip top- og nyvasket stand og kører som en drøm.

Det gøres simpelthen ikke bedre!

7 janvier 2018

Vi købte vores Clio i maj hos Stubbe - og vi er stadig meget glade kunder

Vi købte vores Clio i maj hos Jacob Degn.
Det tog lang tid. Det gjorde det fordi, når vi lægger over 150.000,- kr., så vil vi gerne være ret sikre på, at vi ikke kan få noget billigere og bedre andre steder. Jacob viste sig på stort set alle områder at kunne både matche pris og overmatche på service på alle måder - ikke mindst med tålmodighed. Vi gjorde hvad vi kunne: vi brugte mange dage på undersøge markedet, kom tilbage flere gange, men vi kunne simpelthen ikke finde noget bedre og billigere. Selv den dag vi kom med tre børn i flere timer i butikken, lykkedes det Stubbe, at fastholde os som kunder.
Så vi gav efter og købte Clio'en hos Jacob - og vi er stadig meget glade kunder her næsten et halv år senere.

27 octobre 2017

Endnu en dårlig oplevelse

Så havde jeg desværre endnu en dårlig oplevelse med Arne Stubbe Automobiler. Se evt. mit tidligere andenmeldelse fra 30. april 2014.
Var ellers blevet lovet god service, hvis jeg gav dem en bedre anmeldelse her på trustpilot end den første, hvor jeg gav dem 1 stjerne. Derfor var der en opdatering den gang på baggrund af deres lovning om god service.

Men god service varer åbentbart ikke ved.

Havde en defekt trykslange til mit køleanlæg der skulle skiftes. Det viste sig efterfølgende, at de har fået ombyttet to spinkler slanger, så når jeg prøvede at vaske forruden, så kørte viskerne foran og der kom sprinklervæste ud bagpå. Og omvendt.

Dette var der selfølgelig ingen problemer med at få rettet, bare irriterende.

Men at man ikke får en undskyldning eller beklagelse når man er nød til at tage fri et par timer for at få bilen på værksted undre mig. Ikke engang et par nye viskerblade kunne man ulejlige sig med at sætte på bilen, nu hvor den har kørt en del på tør rude i de uger der er gået mellem fejlen og udbedringen.
Nu viser det sig efterfølgende at viskermotoren foran er blevet så slidt i perioden, at den kun kører nærmest i halvt tempo.
Dette afviser værkstedet helt at det har noget med deres fejl at gøre. Det virker dog påfaldende at der umiddelbart inden deres fejl, ikke var noget galt overhoved. Det er sågar noteret i deres service rapport som blev udført lige før fejlen, at viskersystemet fungerer som det skal.

Det kan undre mig, både denne gang og med min tidligere oplevelse at Arne Stubbe Automobiler vælger at pisse på deres kunder for en reserve del til et par hundrede kroner. Når det i dette tilfælde er så sandsynligt, at det er deres fejl, ved at de både har testet viskersystemet før (uden fejl) og efter (med fejl), at man så stadig løber fra ansvaret.

5 septembre 2017

16 dage om at skifte et dæk...

16 dage om at skifte et dæk...
Et standard 17" Continental - Pris: 2.495kr.

130% dyrere end hos andre dækservice.

Flabet og useriøs kundebetjening, krydret med vås og søforklaringer.

Færdig med at være kundeloyal, og færdig med Stubbe Auto
"Hvor utilfredserne mødes"...!

31 août 2017

Super god service

Super god service! De var meget behjælpelige, da jeg købte min Renault Zoe hos deres afdeling i Måløv.

13 mai 2017

Dyrt

Jeg har fået lavet service 2 gange hos Arne Stubbe i Roskilde på min Renault Zoe (Elbil).
Første gang kostede det 1.464,- stadigt billigt i forhold til en benzin bil, men har fundet ud af at andre ZOE ejere har fået det til omkring 1.000 kr.
Anden gang skulle hjulene kalibreres og det kostede 1.100,-, har fået priser omkring 7-800,-, samtidigt med at de havde glemt at spænde boltene på det ene hjul. De kunne løsnes med fingrene. Da jeg ringede ind, ville de give 10% på næste regning.
Nu her 3. gang hvor jeg skulle til service, et 3-årig service, med udskiftning af pollenfilter og 12V batteri, gav de mig en pris på 2.800,-
Jeg ringede rundt på 3 andre værksteder for at høre, hvad det kostede fra 1.700-1.900 kr.
De nævnte så at de havde prisgaranti, men jeg har fået nok af deres overpriser.

8 mars 2017

Fantastisk og super hurtig service

Jeg har aldrig oplevet en mere personlig og fantastisk service. Jeg havde brug for en bil meget hurtigt og det fik jeg til aftalt dag og klokkeslet. Kan varmt anbefale andre at tage vejen forbi Arne Stubbe Automobiler i Måløv – hvis de vil have en god service. Speciel tak til Jacob Degn :)

24 février 2017

Kundeservice - en by i Rusland hos Stubbe

De oplevelser jeg har haft med serviceværkstedet i Måløv, er desværre rigtig negative:
- Når jeg har ville indlevere/hente nøgle har folkene i receptions området bare siddet og kikke intensiv i deres skærme, og ikke gidet ekspedere mig. Først efter 10 minutter er det lykkes at få kontakt.
- En opdatering af den indbygget GPS i forbindelse med et serviceeftersyn, var ikke muligt, selv og sælgeren da han solgt bilen, sagde at det var inkluderet
- Det med lige at finde og rette rust og stenslag på lakken i forbindelse med et servicebesøg er ikke eksisterende, kunne jeg efterfølgende konstatere.
- Da jeg fortalte dem at jeg næste gang ville få bilen serviceret på et andet Toyota værksted pga den manglende service, var svaret; "Det kan du da bare gøre". Magen til uforskammethed.

Jeg sætter ikke mine ben i den butik mere.

30 janvier 2017
Logo de Arne Stubbe Automobiler A/S

Réponse de Arne Stubbe Automobiler A/S

Hej Jan!

Vi er rigtig kede af det forløb du har oplevet hos vores bilhus i Måløv. Det er ikke nogen hemmelighed at vi lever af tilfredse kunder og dét du beskriver lever absolut ikke op til vores høje krav til kvalitet og kundeservice. Det har desværre ikke været muligt for os at finde dine kontaktoplysninger og vi vil meget gerne i kontakt med dig med henblik på en tilfredsstillende løsning/afklaring omkring dit forløb.
Vi opfordrer dig til at kontakte os på stubbe@stubbe.dk , eller på tlf: 44972170.

Treated realy bad!

I went out there because i would like to buy ne car! I was treated unacceptable bad! They dont give me any information at all!!! I have to ask selv everything and the wors was that they was feeling realy desturbed every time when i ask them something! I have been treated not like potential buyer but like some idiot who dont have enought money to buye car and just loosing their expensive time!!! Sooo i bought car! Brand new, but not from them! Because i felt my self realy bad because semebody treated me so bad!

21 novembre 2016

Service eller?

Vi valgte Toyota Måløv da vi havde hørt godt om den.
Vores Avensis skulle til stor service og vi starter med at bestille aftentid ca. 1 måned før.
Dagen før bliver jeg kaldt op og får at vide at bilen ikke kan være klar til den lovede tid alligevel. Jeg står derfor med et problem da jeg ikke vil have bil dagen efter og derfor ikke kan aflevere børn etc.
Da jeg aflevere bilen til Service gentager jeg at jeg nu grundet deres fejl står med et problem da jeg ikke har bil. De bekræfter at jeg jo har et problem, men tilbyder ingen løsning til trods for t det udelukkende er deres fejl.
Under service ringer de gentagende gange til et forkert nummer på trods af at jeg ved afhentning kan konstaterer at nummeret der er angivet er det korrekte.

Toyota Måløv havde engang et godt ry, men over de sidste år er det forsvundet, og jeg forsvinder med. Det var sidste service på det sted.

30 octobre 2016

Fantastisk behandling

Vi har fra start til slut i vores bilkøb, kun oplevet det yppetligste i service. Imødekommende mennesker ved opkald, fremmøde og i kontakt med sælger. Professionel og kompetent vejledning i valg af bil, og vejledning omkring låneaftale og service.
Helt sikkert et sted vi køber vores næste bil. Fantastisk service !!!

27 octobre 2016

Dårligt håndværk.

Forfærdeligt firma. Foruden rod i bogholderi, høje priser er det, som de tager betaling for (hvis det er lavet) ofte også utroligt dårligt håndværk.

6 octobre 2016

Super god service

Kan varmt anbefale Stubbe. De yder ekstra god service, når bilen er på værksted.

6 juillet 2016

God og hurtig service

Jeg ringede ind sent aften med et dæk der havde fået et søm i sig.
Ankom med bilen lidt over 21 og havde bilen igen ca 40 minutter senere, mens jeg ventede i venteværelset med en kop kaffe. God service og fornuftig pris - især taget i betragtning af tidspunktet.

27 mai 2016