NIE KUPOWAĆ, NIE ZAMAWIAĆ, nic nie mają na stanie, zamówiłem podręczniki w szczycie sezonu i po dwóch tygodniach opóźnień anulowałem, książki nie są ani tańsze, ani jakoś super szybko dostępne, w doda... Voir plus
Zamówiłam książki i poprosiłam o fakture na męża zamiast na mnie dostałam trzy faktury po kilku dniach i wszystkie ja mnie a na jednej to nawet było tylko imię samo kontakt na czacie tylko z botem prz... Voir plus
Zamówienie z 7 września, miała być wysyłka w 24 godziny, a 11 września otrzymałam informację o opóźnieniu i przygotowaniu do wysyłki 14.09. Nie było propozycji wycofania się i zwrotu środków. Po mojej... Voir plus
Ala "księgarnia", sprzedają książki których nie mają, więc ani pieniędzy ani książek. Zero kontaktu, infolinia zablokowana na maile nie odpisują nawet już na messengerze do nich nie można napisać. Ro... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- www.taniaksiazka.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Opóźnienia w dostawach
Kolejny raz zamawiam książkę (skuszona, że 15 zl taniej niż w znanej księgarni internetowej) i kolejny raz zawiedziona. Opóźnienia w dostawach do księgarni skutkują opóźnieniami w dostawie produktu do klienta i ok to normalne, ale nie trwające tydzien, bez żadnej wiadomości. Jest to skandaliczne, gdzie w innej księgarni zamówienie składane dzis na tą samą ksiazke bedzie jutro. Pisząc na kontakt, odsyłają do bota. Mam nadzieje, ze inni będą woleli przepłacić te kilka zloty niż kipic u nich. To nie pierwsze zamówienie które musiałam anulować.
Przetrzymali mi pieniądze przez prawie…
Przetrzymali mi pieniądze przez prawie 2 tygodnie, nie wysłali żadnej z książek i nadal czekam na zwrot pieniędzy !!!!
Nie mogę odzyskać swoich pieniędzy za 3…
Nie mogę odzyskać swoich pieniędzy za 3 książki. Przesyłka zamówiona 7 maja 2026. Do dziś nie ma przesyłki. Po 30min czekaniu na infolinii Pani stwierdziła że oddadzą pieniądze bo paczka zaginęła. Dziś ponowny kontakt z mojej strony ponieważ pieniędzy nie oddali. Kontakt emailowo jest prowadzony przez asystenta AI. Napisał ok 10 wiadomosci dlaczego nie mogę otrzymać moich pieniędzy. Ta firma nadaje sie do Uwagi. Omijać szerokim łukiem..
Dramat
Dramat. Towar zamówiony. Brak przesyłki i zwrotu. Sprawa zgłoszona na policję.
Zamówienie było kilkukrotnie opóźniane
Zamówienie było kilkukrotnie opóźniane, a terminy dostawy przesuwane. Kontakt z obsługą odbywał się głównie przez automatyczne odpowiedzi AI, co nie dawało konkretnych informacji. Dodatkowo koszt wysyłki jest wysoki w porównaniu do czasu realizacji. Książki były potrzebne na zajęcia szkolne, więc sytuacja była problematyczna. Nie polecam przy pilnych zamówieniach. Dodatkowo strona nazywa się TANIAKSIĄŻKA, nie jest tak tanio jak myślałam że będzie.. dwie książki wyszły mnie 120 złotych !
Ogólnie rzecz biorąc tego typu sklepy…
Ogólnie rzecz biorąc tego typu sklepy powinny upadać. Powinno się je zalewać betonem, aby nigdy więcej nie miały możliwości ponownego powstania. Poziom obsługi klienta i sposób (nie)realizacji zamówienia to są wczesne lata 90. Szkoda, że nie można przydzielić zera.
Zamówienie złożone 5 maja tydzień…
Zamówienie złożone 5 maja tydzień później nie zostało jeszcze wysłane. Numer kontaktowy nie działa - nie ma nawet sygnału, a na mejla odpowiada bot AI, cytując
"Zgodnie z danymi zamówienie jest opłacone i oczekuje na skompletowanie. Przewidywany termin wysyłki minął, dlatego przesyłka zostanie nadana tak szybko, jak to możliwe." - zdecydowanie odradzam ten sklep
Masakra zamówiona książka 5 mają czas…
Masakra zamówiona książka 5 mają czas dostawy na 7 dziś 12 paczka nadal wprzygotowaniu.
Dramat
Dramat! Paczka szła ponad tydzień i jest niekompletna! Firma krzak! Przestrzegam przed zakupem!
Brak kontaktu z obsługą sklepu
Brak kontaktu z obsługą sklepu, mimo wielu prób. Brak możliwości zwrotu produktu. Koszmar. Nie polecam
Szkoda
Szkoda, że nie można wystawić 0 gwiazdek. obsługa mailowa jak i infolinia leży i kwiczy, z jednej strony asystent AI, który przeprasza w odpowiedzi z gotowymi formułkami, a z drugiej pani na infolinii która ewidentnie nie wie co się dzieje i w żadnym stopniu nie poczuwa się do odpowiedzialności. gdyby nie fakt, że w samym białymstoku istnieje wiele punktów stacjonarnych, w obecnej sytuacji pomyślałabym, że to scam porównywalny do zegarków z instagrama, tutaj niestety przekręt robił chyba szkieletor z władców wszechświata. Na strnie po dodaniu pozycji do zamówienia widnieje prosta informacja "wysyłka: 24h + czas dostawy", wydaje mi się, że firma ma trochę inne poczucie czasu, ponieważ zamiast 24h na spakowanie paczki, ja mam czekać tydzień. gdybym wiedziała, że ich 24h to nie 24h normalnych ludzi, to zamówiłabym paczkę miesiąc wcześniej, może by doszła, choć kto wie. Pani na infolinii gorzej gaslightuje niż ex co zdradził, bo RZEKOMO informacja o braku w magazynie i wydłużonym czasie dostawy jest przy produkcie XDDDDD spoiler, nie widnieje na dzień 11/05, ale prawdopodobnie zostanie to zmienione XD. Pytam czy paczka zostanie wysłana 13 maja, pani nie wie, a w sumie to nie ich wina, bo to magazyn zewnetrzny im towaru nie wysłał, oczywiście nie widnieje informacja, że nie mają tego na stanie. Pani nie wie czy zamówienie zostanie wysłane, po prośbie o kontakt na infolinie hurtowni, pani mówi że nie ma numeru, po czym twierdzi, że się z nimi skontaktuje sama. Po straszeniu (a na straszeniu się nie skończy, bo jestem zawzięta jak ktoś próbuje ze mnie durnia zrobić) uokikiem dopiero dostałam potwierdzenie, że paczka zostanie wysłana 13 maja, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
Nieprofesjonalna firma
Niestety jestem zawiedziony obsługą sklepu. Zamówienie złożone 6 maja przez kilka dni nie miało żadnej konkretnej aktualizacji. Dopiero po moim kontakcie z infolinią i upominaniu się o informacje dowiedziałem się, że przesyłka jest opóźniona. Na infolinii usłyszałem, że przesyłka może zostać wysłana w poniedziałek, a ostatecznie dostałem informację, że zostanie wysłana dopiero w środę.
Rozumiem, że opóźnienia mogą się zdarzyć, ale brak jasnej komunikacji z klientem wygląda bardzo nieprofesjonalnie. Uważam, że w takiej sytuacji firma powinna chociaż zaproponować klientowi niewielką rekompensatę lub rabat jako gest dobrej woli.
Kupowałam tu często i było ok, ale
Kupowałam tu często i było ok. Jednak ostatnie 3 zamówienia były nieterminowe, przy drugim czekałam na prezent dla siostrzenicy, który finalnie nie przyszedł a zamowienie zostało anulowane. Uratowało mnie tylko allegro. Twierdzą, że nie mają na stanie, że coś musi im dojechać, będzie za 3 dni... a przedmiot dalej na stronie z zadeklarowanym czasem wysyłki 24 h... Nigdy wiecej.
Zdecydowanie NIE polecam zakupów w…
Zdecydowanie NIE polecam zakupów w Tania Książka.
Zamówiłam dwie książeczki na urodziny dziecka (urodziny 26.04), składając zamówienie już 19.04. Na stronie była informacja, że dostawa nastąpi w ciągu 2 dni, więc byłam spokojna, że wszystko dotrze na czas.
Niestety, nic bardziej mylnego. W dniu, w którym paczka powinna już być u mnie, dostałam informację o opóźnieniu i przesunięciu wysyłki na 24.04. Brak jakiegokolwiek sensownego kontaktu z obsługą,jedynie odpowiedzi od bota AI, które nic nie wnosiły i nie rozwiązywały problemu.
Finalnie zamówienie zostało ponownie opóźnione, a książki dotarły dopiero 29.04 czyli 1,5 tygodnia po zamówieniu i już po urodzinach. Efekt? Dziecko nie dostało prezentu na czas.
Na dodatek jedna z książek przyszła uszkodzona.
Jestem bardzo zawiedziona poziomem obsługi i organizacją tego sklepu. Stracili klienta – na pewno już tam nie zamówię i nikomu nie polecę.
Mija tydzień od złożenia zamówienia i…
Mija tydzień od złożenia zamówienia i nadal nie wysłane. Tragiczna firma.
Tragedia z dostawą
Mają w sprzedaży produkty, których nie mają na stanie. Przez co dostawa znacznie się opóźnia. Dostałam swoją paczkę 2 tygodnie po terminie! I to dopiero po zagrożeniu rzecznikiem praw konsumenta. Podczas rozmów ze sklepem 3 krotnie zmieniali datę wysyłki paczki… jeśli komuś zależy na czasie i bezproblemowych zakupach to nie polecam… Na pewno nie zależy im na dobru klienta.
Długa wysyłka brak kontaktu.
Kupiłam dwie krótkie książeczki dla dziecka zamówienie z dnia 21 kwietnia. Od 22 kwietnia dostawałam aż trzy emaile informujące, że czas wysyłki się przedłuży, bo mają opóźnienie w dostawie moich książek. Po co sprzedawać rzeczy, których fizycznie się nie posiada... Ostateczne wysyłka miała być 29 kwietnia, oczywiście przesyłka nie została wysłana! Na infolinii automatyczna sekretarka po 5 min oczekiwania kazała mi się rozłączyć i napisać na ich czat na głównej stronie, ponieważ zajmuje linie! Nie odbierają tel i nie odpisują na żaden z podanych 2 emaili! Koniec końców paczka została wysłana dopiero 30 kwietnia 🤦🏽♀️ Fatalna obsługa klienta, a raczej jej brak. Więcej nie zamówię stąd nic choć nie było to pierwsze zamówienie.. Coś nie tak dzieje się z tą firmą. Na szczęście 2 maja paczka doszła, bo dpd normalnie pracuje mimo "wolnego"!
Nie mają na stanie towaru, który sprzedają.
Wysyłka 24h a ja po tygodniu nadal książek nie mam... co więcej nawet nie zostały wysłane... kupuję od lat w TK ale to już drugie zamówienie, które idzie do mnie tak długo i nie będę już tu więcej zamawiać. Ceny jak wszędzie a obsługa nie warta tych nerwów.
Przesyłka wysłana z dużym opóźnieniem
Przesyłka wysłana z dużym opóźnieniem, dostałam informacje że się spóźni ale nie tyle ile dostałam informacje. Zwróciłam odrazu książki, mimo iż minęło już parę dni to nie dostałam informacji żadnej czy mój zwrot jest potwierdzony, również nie dostałam zwrotu pieniędzy.
Dostawa dotarła po prawie dwóch…
Dostawa dotarła po prawie dwóch tygodniach. Nie polecam tej strony!!!