Produkten fanns och det var den rätta produktens också eftersom det finns flera att välja på men för mig så var denna den rätta och till ett bra pris och mycket snabb leverans också (Leverans efter 1... Voir plus
Mycket besviken. Jag fick luftbubblor i det härdade glaset trots noggrann montering. Kundtjänsten avfärdade direkt reklamationen och påstod att det var ett appliceringsfel, utan att ta mitt ärende p... Voir plus
Letade efter ett bra skärmskydd och fastnade för ESR Armorite hos TheMobileStore. Beställningen gick igenom smidigt och paketet dök upp snabbt. Skärmskyddet i sig är riktigt bra, hårdare och tåligare... Voir plus
Hej!! Jag upplever att mobilstore är ärliga samt tydliga när det gäller deras produkter typ garanti, returer dem hållar om vad som står på informationen, när det gäller kommunikationen är super f... Voir plus
Sveriges ledande butik för mobiltillbehör & mobilskal online. 365 dagar öppet köp, oslagbart billiga priser samt snabb & kostnadsfri frakt!
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg
Demande des avis aux clients
A répondu à 34 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Beställde ett helt ny mobil från TheMobilestore, prismässigt låg de lägst vilket uppskattas, men det mest fantastiska med denna återförsäljare var den service jag fick från personal som både återkopplade snabbt via mail och var så pass professionella eftersom jag lyckades 3 dagar efter köpet tappa min gamla lur i backen och den slutade fungera helt. Jag hade inte längre tillgång till mitt Bank id och kunde inte nyttja postbox tjänsten som jag hade valt i mitt frakt alternativ. När jag kontaktade Themobilestore var de så pass flexibla att de ändrade fraktsätt och varan kommer hem till min adress istället.
Otroligt bra bemötande och service inriktad personal och schyssta priser!
Kommer att handla här i fortsättningen!
Bra hemsida, bra information om produkterna. Bra med olika leverans o betalningsalternativ.
Produkten som jag köpte hos dem fungerade bra dock tog leveransen mer tid än vanligt. Annars är jag nöjd med hörlurarna.
Får 2 stjärnor istället för en endast p g a att jag till slut fick hem produkten lite mer än 2 veckor efter vad som blivit lovat...
Dålig info, t o m svårt att hitta kvittot
Plånboksfodralet passar INTE till min Nothing phone 2 trots att ni uppger det på er webshop. Det är inte urholkat i kanten så det trycker hela tiden på en av knapparna.
Saknas hål för ficklampan/blixten.
Lång leveranstid dålig information om varför
Köpte ett plånboksfodral och vinnlade mig att hitta ett i äkta läder (inte PU), men när det kom var det låtsasläder i alla fall
Lätt att hitta det man letar efter och snabba leveranser.
2 veckor försenad leverans och ingen information.
Gjorde en enkel beställning på 3st saker till min nya telefon. Stod att allt var i lager vid beställning, inga konstigheter.
2 veckor går och jag har fortfarande inte fått någon orderbekräftelse eller liknande. Så jag måste ta och kontakta kundtjänst som svarar att det uppstått försening vid deras egna externa lager.
Jag hade alltså inte fått någon information om jag inte kontaktade dem själva. Först då informerar de om att min order är hanterad. 14 dagar senare. Dåligt.
Ingen kompensation för väntan heller. Ingen "vi delar upp din order på två leveranser" eller "vi bjuder på expressfrakt". Utan "din order levereras om 3-5 dagar då du valt standardfrakt".
Sån service och sånt plojföretag förtjänar inte mina pengar. Blir en retur på en gång. Får se om jag ens får några pengar tillbaka.
Bra utbud på produkter, snabb service och leverans. 84741
TheMobilStore är alltid ett pålitligt alternativ att handla mobiltillbehör! Hemsidan är lättöverskådlig och att hitta rätt tillbehör till mobilen. Priserna är är konkurrenskraftiga och det lockar till att handla där igen! kan varmt rekommendera att handla tillbehör och bra kvalitet till ett lågt pris 🫠
order786985834
Snabb och smidig köpupplevelse. Bra utbud och mycket bra med recensioner i magasinet.

Många bra produkter
Jag hittade en produkt som precis matchade det jag har letat efter länge. Den var dessutom till ett mycket bra pris och någorlunda miljövänlig - perfekt!
Det var också väldigt smidigt att genomföra affären och betala. Nuförtiden är man väldigt bortskämd med att produkterna kommer blixtsnabbt så det enda som drar ner betyget är att leveransen har tagit 6 dagar (vilket egentligen inte är så lång tid). 82091

Mycket rimliga priser
Webbplatsen är enkel och mycket välorganiserad
De kommunicerar snabbt med kunden när kunden behöver hjälp.

Réponse de The Mobile Store
En födelsedagspresent till ett barnbarn än så länge helnöjd mvh Yvonne

Réponse de The Mobile Store
Bra hemsida, lätt att beställa, snabb leverans. Allt till belåtenhet
Ordnr. 82964

Réponse de The Mobile Store
Beskrivningen var felaktig så jag fick ett pytteskärmskydd till lilla skärmen på utsidan av min vikbara telefon istället för den till den böjbara storskärmen. Skrev omedelbart, men har inte fått något svar från kundtjänst en vecka senare.

Réponse de The Mobile Store
Tydlig hemsida och bra information om betalning och leverans. Bra pris för en kvalitets mobil, Mycket nöjd!