op 19 maart bestelling gedaan, niets ontvangen,contact via telefoon niet mogelijk, via mail geen antwoord, DEZE FIRMA IS ALLEEN MAAR BEDOELD OM JE OP TE LICHTEN BLIJF ERVAN WEG
Lisez les avis des autres
Het eerste contact verliep uitstekend. De eerste deel levering werd relatief snel geleverd. De tweede deel levering moest ik al achteraan bellen en mailen en werd uiteindelijk na enkele weken pas gel... Voir plus
L'entreprise a répondu
I ordered on Dec 23 a Makita DLX1108TJ2 combiset with 11-delig - 5x 18V 5,0Ah + Mbox en trolley. The article was x0088281742351. Delivery was delayed to Jan 2025... i.e. beyond the expected delivery... Voir plus
We hebben intussen verschillende keren gereedschap bij Toolsupply Delfzijl besteld. Levering gaat keurig vlot en de kwaliteit van de producten voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Wat wil... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wij zijn een onderneming wat gespecialiseerd is in de gereedschapbranche sinds 2007. Al ons gereedschap wordt uit eigen voorraad geleverd vanuit ons magazijn / showroom van 160m2 in Appingedam op de grens met Delfzijl. Omdat we de overheadkosten zo laag als mogelijk houden kunnen we de prijzen mooi laag houden. U bent ook van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. Hier kunt u meer uitleg krijgen en de machines even bekijken.
Coordonnées de contact
Zwet 33D, 9902RM, Appingedam, Pays-Bas
- 0596 857 808
- mail@toolsupply-delfzijl.nl
- www.toolsupply-delfzijl.nl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
op 19 maart bestelling gedaan
DEZE FIRMA IS ALLEEN MAAR BEDOELD OM JE OP TE LICHTEN
BLIJF ERVAN WEG
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb op 5 april een bestelling geplaatst en direct betaald. Daarna begon de radiostilte.
Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail en telefoon, maar geen enkele reactie ontvangen. Uiteindelijk heb ik een formele ingebrekestelling gestuurd, een aangetekende brief verzonden (die retour kwam omdat het opgegeven adres niet bereikbaar bleek) en melding gedaan bij de relevante instanties.
Pas daarna kwam er ineens een reactie en werd mijn geld teruggestort, met als verklaring dat het product “toch niet leverbaar” was.
Dat het product niet leverbaar blijkt, kan gebeuren. Maar wekenlang een betalende klant volledig negeren en pas reageren nadat er formele stappen zijn gezet, is onprofessioneel en allesbehalve transparant.
Mijn geld is terug, maar de manier waarop dit is verlopen geeft mij weinig vertrouwen. Ik bestel hier niet opnieuw.
na 4weken nog geen lamp ontvangen...
na 4weken nog geen lamp ontvangen.... mails worden niet beantwoord ook op marktplaats niet. creditnota kwam wel spoedig. bijdeze webwinkel kijken we nog niet eens meer.
Zeer teleurstellende communicatie
Zeer teleurstellende communicatie. Bijna 2 jaar geleden een bestelling gedaan, welke na een rommelige start toch goed werd opgelost. Hierna helaas een tool gehad welke door nog steeds onbekende reden defect was. Na hier een mail over gestuurd te hebben (welke nooit beantwoord werd), één keer toevallig een vriendelijke dame aan de telefoon gehad die mij vertelde dat eigenaar wat chaotisch is en ik het defecte gereedschap op kon sturen omdat hij deze eigenlijk al toegestuurd had verwacht, en dit ook per mail had gevraagd (deze mail dus ook nooit ontvangen, ook niet in de Spam).
Zo gezegd zo gedaan, ik mijn te repareren tool opgestuurd en sindsdien VOLLEDIGE radiostilte. Mailen, bellen, zelfs via de chat meermaals geprobeerd contact te zoeken maar ik hoor alleen maar voicemails met zo nu en dan een ander bericht. Echt geopend zijn ze volgens mij nooit?!
Hoe kan een bedrijf op deze manier zaken doen, zonder ook maar ooit z'n klanten te woord te staan?
Als je gewoon iets wilt bestellen zou je het hier kunnen proberen (niet op mijn aanraden), maar verwacht geen service na betaling. Hiervoor zou ik toch echt naar een beter gewaardeerd bedrijf gaan!
Items paid but never delivered
Delivery was delayed to Jan 2025... i.e. beyond the expected delivery date. Delivery was incomplete with a missing battery and no trolley being shipped. After many requests I was finally told this will be shipped without any further delay. A month later... nothing... This is a complete disgrace and not the way you are expected to deal with customers.
Grote Makita combiset naar België…
Grote Makita combiset naar België bezorgd. Er zat een accu te weinig bij. Werd keurig na verzonden zonder gedoe.
Goede ervaring met Toolspply Delfzijl
Goede ervaring met Toolspply Delfzijl. Bestelling keurig te volgen met DHL. Ik had liever achteraf betalen ook bij de mogelijkheden gezien. Maar zo is het ook wel goed.
In de winkel geweest voor een offert…
In de winkel geweest voor een offert van wat Makita accu spullen. Keurige uitleg. Heeft verstand van gereedschap. Oke, ik verwacht ook niet anders, maar toch.
Eind goed al goed!
13 december 2024 liet ik een 1 ster review achter. De zorg was dat mijn bestelling van 23 november niet geleverd zou worden. Op 20 januari 2025 heb ik mijn bestelling ontvangen. Jammer van de verlate communicatie, maar ik kan aan de slag, en de levering was prima verzorgd. Dank voor de extra opbergbox!
Communicatie 0,0
Ik wacht al weken op mijn betaalde schuurmachine en denk langezamerhand het ergste: "Geld kwijt en geen levering!"
Schuurmachine werd snel geleverd
Schuurmachine werd snel geleverd. Heb bij Toolsupply tevens mijn DeWALT sds boormachine laten repareren. Dat ging rap en de prijs kan ik niet over klagen.
Alles toppie.
Op woensdag een valkvandikte bank…
Op woensdag een valkvandikte bank besteld. Donderdag al per pallet thuis bezorgd. Jammer dat er geen tijdsindicatie van levering was, maar dat blijkt normaal te zijn met zakelijke post
Mijn vraag over een levering werd snel…
Mijn vraag over een levering werd snel beantwoord. Keurig op tijd met DHL.
Ik wacht op mijn bestelling
Hallo. Ik zal het je kort vertellen. Ik heb een afkoortzaag besteld. Ik wacht al een week, ik heb de zaag niet, de telefoon neemt niet op, de e-mail blijft stil. Het is een moeilijke ervaring, ik wacht nog steeds! Ik hoop dat er een complete set komt, inclusief twee 54v accu's en een onderstel.
Dit bedrijf verdient echt een pluim
Dit bedrijf verdient echt een pluim. Elke keer opnieuw krijgen we onze bestellingen snel binnen en is de communicatie duidelijk en vriendelijk. Ik raad ze aan iedereen aan!
We hebben onlangs een nieuwe…
We hebben onlangs een nieuwe boormachine besteld en deze werd supersnel geleverd. Erik en zijn team bieden altijd een goede service. Tot de volgende bestelling!
Het bestelproces was zeer eenvoudig en…
Het bestelproces was zeer eenvoudig en de levering binnen 2 dagen! Bovendien zijn de producten van uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader!
Wij zijn al jaren trouwe klant en nog…
Wij zijn al jaren trouwe klant en nog nooit iets slechts kunnen ontdekken
Gewoon een top bedrijf
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.