deze firma is een van de grootste oplichters, intussen is het bedrijf verdwenen, maar werkt verder via marktplaats met andere gegevens OPGEPAST
Lisez les avis des autres
Besteld maar niet geleverd. Na vele pogingen mailen en bellen werd ik zowaar teruggebeld. Ze waren vergeten te versturen? Een dikke week later kreeg ik een bevestiging van PostNL met trackingcode ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
In mei heb ik een zaagtafel besteld en direct betaald. Na de bestelling ontving ik uitsluitend een orderbevestiging. Daarna bleef het lange tijd stil. Ondanks meerdere e-mails, telefoontjes en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wij zijn een onderneming wat gespecialiseerd is in de gereedschapbranche sinds 2007. Al ons gereedschap wordt uit eigen voorraad geleverd vanuit ons magazijn / showroom van 160m2 in Appingedam op de grens met Delfzijl. Omdat we de overheadkosten zo laag als mogelijk houden kunnen we de prijzen mooi laag houden. U bent ook van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. Hier kunt u meer uitleg krijgen en de machines even bekijken.
Coordonnées de contact
Zwet 33D, 9902RM, Appingedam, Pays-Bas
- 0596 857 808
- mail@toolsupply-delfzijl.nl
- www.toolsupply-delfzijl.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Geachte
Geachte
Helaas is het heel moeilijk om in contact te komen met dit bedrijf
Geen reactie op mails, neemt de telefoon niet op
Wel heel jammer
Service is helemaal niet slecht maar dit schiet niet echt op
Hoop dat er nu een keer contact opgenomen gaat worden
Jammer dat het op deze manier moet
Mvg eric Marienus
De eerste deel levering ging goed, de tweede al minder en de derde moet nog komen...
Het eerste contact verliep uitstekend. De eerste deel levering werd relatief snel geleverd. De tweede deel levering moest ik al achteraan bellen en mailen en werd uiteindelijk na enkele weken pas geleverd. De derde deel levering moet nog komen. Herhaaldelijke verzoeken hebben tot nu toe nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Op e-mailberichten wordt niet gereageerd. Telefonisch is het bedrijf totaal onbereikbaar. Helaas moet ik nu andere stappen gaan ondernemen.
In ieder geval bestel ik hier nimmer meer

Réponse de Toolsupply Delfzijl
Fout goed opgelost dus meer dan tevreden
telefonisch niet bereikbaar.
telefonisch niet bereikbaar.
volgens site leverbaar artikel besteld, levertijd maand langer dan vermeld. maand later opnieuw besteld, wederom niet leverbaar.

Réponse de Toolsupply Delfzijl
Beloofde levertijd niet nagekomen, daarna onbereikbaar
Beloofde levertijd van 1 dag. Na 3 werkdagen is de bestelling nog steeds 'in behandeling'. Gebeld naar de status maar er wordt niet opgenomen. Op de site staat een nieuwe levertijd van '12 a 14 dagen'. Heb je dus geen reet aan.
Positieve reactie
Wij willen graag een positieve reactie geven op het bedrijf Toolsupply Delfzijl. Prachtige gereedschapset bestelt van het merk Makita, omdat het erg druk was netjes een mailtje ontvangen, wanneer de set werd opgestuurd, ondanks de drukte toch een snelle levering, helemaal top. We gaan hier zeker weer bestellen als dit nodig is.
Hele slechte zaak!
Hele slechte zaak!
11 delige Makita set besteld met 9 mboxen plus een lamellen frees in 1 mbox. Slechts 9 mboxen geleverd gekregen.
Uiteraard contact opgenomen, en het enige wat je te horen krijgt is dat alles is verzonden. Nadien nog drie maal een mail gestuurd, maar daar komt niet eens een fatsoenlijke reactie op.
Ik raad een ieder aan om toch een deurtje verder te gaan ipv met Toolsupply Delfzijl in zee te gaan. Dit zaakje stinkt en riekt naar oplichters praktijken.
Christiaan Ellens
@ reactie toolsupply....
Je leest niet!!!
Ik had er 10 moeten krijgen ipv 9.

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, ik zou hier niet weer bestellen.
eerst al een maand wachten op levering van gereedschap, wat ik dacht dat niet meer geleverd zou worden t.w.v. 1000 euro
Vervolgens
Accu gereedschap opgestuurd voor raparatie onder garantie en nooit weer wat van ze gehoord.
Geen reactie op mail of telefoon, net of het bedrijf niet meer bestaat.
Snelle service en en goed contact
Snelle service en en goed contact! Dag erna geleverd. Prima winkel!
Na radio stilte wel netjes mijn centen terug...
Vanwege ziekte heb ik helaas 2 weken niks vernomen van dit bedrijf. Ook helaas geen spullen geleverd gekregen. Nu wel netjes mijn geld terug gekregen + reactie terug via de mail. Ik wens de eigenaar succes in deze lastige tijd.
Mvg,
Daan
Geen reactie op e-mail verkeer
Geen reactie op e-mail verkeer. Garantie probleem niet op gelost. Slechte service. Koop er niet weer.

Réponse de Toolsupply Delfzijl
Na wat irritatie alleen maar lof
Ik ben geen review schrijver. Dit is de uitzondering op de regel. 15 mei besteld, 5 juni geleverd. Heel vaak geprobeerd contact te maken. 2 keer gelukt. Dan zijn ze heel voorkomend en netjes. Helaas door alle drukte bij hun het verkeerde geleverd. Zeer goed, snel, kundig en zonder extra kosten opgelost. Ja, even geïrriteerd geweest, zal echter zo weer bij hun een bestelling plaatsen
Bedrijf niet te bereiken, komen leverttijden niet na.
Ik schrijf normaal geen beoordelingen maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Ik heb werkelijk waar nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo slecht bereikbaar is!
Op 17-5 een bestelling geplaatst. Op 18-5 een mail ontvangen dat het product niet op voorraad is (stond op website wel als voorradig). De machine zou donderdag (21-5) of vrijdag (22-5) geleverd worden. Helaas nog altijd niets ontvangen.
Inmiddels 7x gebeld maar er wordt gewoon niet opgenomen. Inmiddels is het standaard bandje wat je hoort aangepast dat je maar een bericht moet sturen.
Dit ook al 2x gedaan (24-5 en 27-5), hier tot op heden ook geen antwoord op gehad. In d email van 27-5 heb ik aangegeven dat ik de bestelling annuleer en hier z.s.m. een bevestiging van wil ontvangen.
Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb. De machine inmiddels elders nogmaals besteld. Ik mag toch hopen dat Toolsupply Delfzijl mijn geld terug gaat storten.
Bestelling gedaan en de volgende dag…
Bestelling gedaan en de volgende dag bezorgd. Er zat een fout in de levering en met heel veel excuses had ik de volgende dag het correcte item in huis ! Ik had zelf teveel retour gestuurd en dit hebben ze ook op hun kosten weer naar mij terug gestuurd.
Heel prettig contact en service is heel belangrijk waarvoor mijn dank !!!
Toolsupply en DHL
Woensdag afkortzaag besteld, zodat ik deze vrijdag in huis had en het weekend mee verder kon klussen (vorige zaag gaf de geest). Afhandeling van mijn bestelling door Toolsupply verliep vlekkeloos en snel, totdat DHL aan zet was om het hier af te leveren... Vrijdag via track en trace vernomen dat ik kennelijk niet thuis was. Er lag ook geen briefje van DHL met verdere info, dus gaan bellen. Half uur in de wachtrij. Eerst volgende optie was maandag. Goed, maandag weer geen DHL kaartje in de bus. Vermoeden is dat DHL überhaupt niet langs is geweest i.v.m. wegwerkzaamheden in de buurt en slechtere bereikbaarheid. Weer gebeld. Nu kan ik het morgen op gaan halen. Ik bespaar u de verdere details, want mijn nekharen gaan er van overeind staan. Mijn dringende advies aan Toolsupply is dan ook om een andere bezorger te regelen. Zo lang DHL dit blijft, kom ik niet meer terug bij Toolsupply! Sterker nog, ik mijd in het vervolg elke shop die zaken met DHL verzend. (zoek maar eens naar een DHL review voor de beeldvorming)
Beste Heer Erik Blaauw,
Beste Heer Erik Blaauw,
Ik bestelde onlangs via Uw webshop een aantal Makita toestellen waaronder:
-Makita DLX1102TJ1 combiset.
-Makita SP6000J2X invalzaag + 2x geleider rail – en koppelingsstaven.
-Makita 196664-7 verstekgeleider voor invalzaag.
Perfecte levering. Topzaak. Doe zo verder.
Met beleefde groeten,
Windey Gerry
Dewald DSC365P2 nog niet geleverd
Bestelde en betaalde op din 21/5 een dewalt DCS365P2 afkortzaag , deze was beschikbaar op de site en zou daags nadien geleverd , met melding dat ik een bevestigingsemail van dhl zou ontvangen , daags nadien woensdag geen bevestigingsemail ontvangen, email gestuurd daar ik geen telefoonnr op faktuur kon terugvinden, antwoord van mr erik , via email dat goederen verzonden waren , maar er misschien iets was misgelopen bij dhl en dat dit wel is kan gebeuren en dat ik beter vroeger bestel dan laatste minuut?? Wat doe je als je voorgaand toestel het laat afweten?? en alsook dat ik mij daar moet bij neerleggen en dat dit daags nadien donderdag dan wel zou opgelost zijn , dus donderdag geen bevestigingsemail , terug email gestuurd zonder enige respons, nu vrijdag nog geen bevestigingsemail..en geen respons op email , en, nu heb ik er genoeg van.... , ik heb dit ding beroepshalve nodig , en nu eis ik enkel mijn geld terug , verder niets..

Toolsupply delfzijl
Goed geholpen mooie prijzen waren wat problemen zijn inmiddels keurig en professioneel opgelost bedankt voor de goede service
Alles was Prima!