deze firma is een van de grootste oplichters, intussen is het bedrijf verdwenen, maar werkt verder via marktplaats met andere gegevens OPGEPAST
Lisez les avis des autres
Besteld maar niet geleverd. Na vele pogingen mailen en bellen werd ik zowaar teruggebeld. Ze waren vergeten te versturen? Een dikke week later kreeg ik een bevestiging van PostNL met trackingcode ma... Voir plus
Het eerste contact verliep uitstekend. De eerste deel levering werd relatief snel geleverd. De tweede deel levering moest ik al achteraan bellen en mailen en werd uiteindelijk na enkele weken pas gel... Voir plus
L'entreprise a répondu
In mei heb ik een zaagtafel besteld en direct betaald. Na de bestelling ontving ik uitsluitend een orderbevestiging. Daarna bleef het lange tijd stil. Ondanks meerdere e-mails, telefoontjes en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wij zijn een onderneming wat gespecialiseerd is in de gereedschapbranche sinds 2007. Al ons gereedschap wordt uit eigen voorraad geleverd vanuit ons magazijn / showroom van 160m2 in Appingedam op de grens met Delfzijl. Omdat we de overheadkosten zo laag als mogelijk houden kunnen we de prijzen mooi laag houden. U bent ook van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. Hier kunt u meer uitleg krijgen en de machines even bekijken.
Coordonnées de contact
Zwet 33D, 9902RM, Appingedam, Pays-Bas
- 0596 857 808
- mail@toolsupply-delfzijl.nl
- www.toolsupply-delfzijl.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Aankoop DeWalt 18V XR schroefboormachine
Super service, snelle reactie op vragen via mail door Erik en snelle levering.
Heb inmiddels mijn tweede bestelling al gedaan.
negatieve ervaring
Op 11 nov een bestelling geplaatst en betaald. 26 nov helaas nog niks ontvangen. Bij herhaling email en telefonisch contact proberen te zoeken maar tot op heden nog geen antwoord. Ben nu aan het overwegen om andere stappen te ondernemen in juridische zin.

Réponse de Toolsupply Delfzijl
wat een teleurstellend bedrijf.
Telefonisch vriendelijk en behulpzaam. Makkelijke site en goede prijzen. Vlotte levering zonder overbodig veel afvalverpakking. Aanrader.
dit was mijn eerste recentie..
maar nu een defecte metabo metaal afkortzaag gekregen en teruggestuurd. Sindsdien(drie weken) niet meer te bereiken. Neem eens op. Laten we het wel leuk houden.
Gewoon snel en goed geleverd zoals het hoort, meer moet dat niet zijn!
Simpelweg, geen opmerkingen, gewoon snel en goed geleverd zoals het hoort, meer moet dat niet zijn!
super sevice
heb een dewalt radio besteld die was er niet en werd de volgende dag door de eigenaar bij mij thuis afgeleverd super gewoon geweldige service
Correcte levering en scherpe prijs
Prima webshop, goed assortiment en scherpe prijzen.
Telefonische bereikbaarheid kan beter en de koerier(DPD) leverde helaas niet op zaterdag(dus kreeg ik mijn bestelling pas op maandag)
Alles gekregen, alleen de vervoerder had geen track&trace mail gestuurd
maar verders alles top.
DWS 780 omgeruild met DWS 778, prima behandeld!!
Met Toolsupply Delfzijl heb ik een uitstekend contact gehad met dhr Blaauw. Ook nadat ik een bestelfout had gemaakt was hij betrokken om de zaak naar tevredenheid op te lossen. Zelfs in de avond werd ik geïnformeerd over de nieuwe levering, top!!
Ary Klaassen
dank voor geweldige service!
Door een foutje in de postcode zou het pakje verkeerd bezorgd worden. Eric van Toolsupply heeft veel moeite gedaan met heen en weer bellen om te kijken wat er aan de hand was en om dat te corrigeren. Alles werd netjes opgelost, met de hartelijke dank! Hele goede service!
Toolsupply, zeer voordelig, altijd de laagste prijs en betrouwbare service
Toolsupply is een zeer betrouwbare webwinkel met kundige medewerkers die klaar staan om mee te denken en adviezen te geven. De winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen met alleen maar A-merken. Zeker een aanrader!
Perfect
Mooie Dewalt zaagtafel besteld ,maar door een klein foutje van mij zelf was ik vergeten het huisnummer toe te voegen. Hier op kreeg ik al vrij snel een sms van toolsupply om het juiste huisnummer. Waarna mijn zaagtafel netjes volgens afspraak is geleverd. Dus ik zou er zo weer een bestelling doen.
geschikt bedrijf
overzichtelijke website met veel keuze
snelle levering
eerlijk
telefonisch goed bereikbaar voor advies
Snelle levering!
Levering was er de volgende dag, lekker snel. Verder alles oke, wat je mag verwachten.
Bij reparatie van gereedschap moet je wel zelf de verzendkosten betalen.
De spullen gewoon op tijd en netjes geleverd gekregen. Wat wil je nog meer.
SUPERBEDRIJF ...er is dus toch meer boven (de stad) Groningen ;)
Communicatie was zeer snel, duidelijk en goed. Een en ander is uitermate correct afgewikkeld. Zodra de betaling binnen was, werd de zaag dezelfde dag nog verstuurd. De zaag is ook zeer snel op de plek van bestemming aangekomen, en dat alles voor bijzonder schappelijke verzendkosten.
Men was in mijn geval ook heel flexibel wat versturen betreft, waarvoor dank!
Ik ben zeer tevreden met alles en heb het adres alvast 'geboekmarkt' voor eventuele volgende bestellingen. Toolsupply Delfzijl is heel betrouwbaar en houdt zich aan zijn woord. Ik kan hen dan ook warm aanbevelen!
Geen professionele winkel, wel professionele spullen
De site doet vermoeden dat het om een grote professionele zaak gaat maar praktijk is dat eigenaar elke bestelling bij elkaar lijkt te sprokkelen en dan zoals bij handel via marktplaats opstuurt.
Had grote bestelling geplaatst en uiteindelijk wel alles ontvangen maar in meerdere verzendingen, zelfs vanuit andere bedrijven!, via verschillende koeriers en in de tussentijd met zeer weinig reactie op mail of telefoon.
Kortom voorraad aangegeven op site is onzin en je krijgt je bestelling heus wel maar op zn tijd en zoals het uitkomt.
Verder prima aardige eigenaar met waarschijnlijk verstand van zaken maar die dit als bijverdienste erbij doet. Niks mis mee maar ik zou ofwel kleine bestellingen plaatsen ofwel kiezen om het af te halen.
L’expérience Trustpilot