TOYS"R"US Avis

1 994
TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Fikk pakken i dag 17.12.2016. Alt var i tråd med bestillingen. Pakken innpakket og flott dandert med merkelapp til og fra. Ja her i Kirkenes er vi fornøyde og kommer helt klart til å benytte oss igj... Voir plus

Betalte for innpakkede gaver med merkelapper. Fikk det jeg ville ha, om enn noe kjedelig innpakning (ingen kunne se det var til jul og ikke bursdag) & med noe merkelige julelapper på. Noe sen utsendel... Voir plus

Veldig bra nettbutikk og butikk med veldig bra utvalg og lave priser. For å ikkje snakke om at dei har prismatch, veldig bra ! Kunne ikkje vert meir fornøyd! Gaven kom fort også sjølv om det var like... Voir plus

Varen ble sendt til feil postkontor og medførte ekstra kostnader for meg som kunde, uten at disse kostnadene på noen måte ble kompensert. Jeg sa fra med en gang, men hørte ikke noe før etter at varen... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de jouets

À propos de TOYS"R"US

Informations provenant de diverses sources externes

TOYS"R"US tilbyr et bredt sortiment av leker for barn i alle aldre. Målet vårt er å tilby kundene et omfattende utvalg av kvalitetsleker til lave priser samtidig som vi alltid streber etter å gi kundene en opplevelse utenom det vanlige når de besøker butikkene våre. I tillegg tilbyr vi kundene en utstrakt kundeservice både i de fysiske TOYS"R"US-butikkene og i nettbutikken.

Kontakt oss:
Du kan nå kundtjänst her.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 994)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Feil vare

Kjedelig å åpne pakken med feil vare. En skuffet 5 åring...

28 mars 2017

Hei Liam,

Takk for din tilbakemelding.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive til oss. Utrolig kjedelig å høre at du mottok feil vare. Skriv gjerne en mail til kundeservice, så hjelper de deg selvfølgelig med å få riktig vare. Lageret vårt vil selvfølgelig få en melding om hendelsen.

Vi ønsker deg en god dag!

enestående

Var ikke fornøyd med deler av første bestilling, bare å sende i retur og fikk ny vare.

28 mars 2017

Hei Hugne,

Så flott at du fikk hjelpe med dette.
Retur er alltid gratis å skal alltid vare enkelt når du handler med oss.

Vennlig hilsen.
TOYS"R"US Kundeservice

Fikk ikke bestille gave pakning

Det var umulig å sende bestilling når jeg valgte å pakke gaver. Forstår ikke hvorfor ?

27 mars 2017

Hei Irina,

Takk for din melding.

Vi setter stor pris på at du forteller om din opplevelse. Det er visse av våre varer som er for store eller har en form som gjør at vi ikke har mulighet til å pakke den inn. Det kan også skylldes en teknisk feil som våre teknikkere skal sjekke opp så fort som mulig.

Takk igjen for feedbacken.

Ønsker deg en god dag!

Netthandel

Aldri noe problem med handel hos Toysrus

27 mars 2017

Hei Goggen.

Så flott at høre.
Vi vil alltid at det skal bare enkelt at handle med oss.
Tusen takk før denne feedback dette setter vi stor pris på!

Rask levering

21 mars 2017

Hei Elin,

Flott at du er så fornøyd å tusen takk før denne feed back.

Mattias

Bilbane

Enkelt å bestille, minus for at jeg ikke kunne velge leveringssted.

21 mars 2017

Hei Christoffer,

Takk for din tilbake melding.

Vi tar alltid til oss all feedback som blir gitt til oss. For øyeblikket tilbyr vi, om du betaler med kort og få varene levert til en av våre egne butikker, du kan da velge hvilken, du kan få den sendt til en firmaadresse eller så kan du få det til et postkontor i nærheten av deg, du kan velge hvilket postkontor du vil hente pakken. Om du velger faktura vil systemet vårt sende til det postkontoret som er nærmest din adresse.

Vi vil ta dette til oss så vi kan forbedre oss i fremtiden.

Igjen takk for at du tar av din tid til å skrive til oss og vi ønsker deg en nydelig dag!

Utmerket

Veldig bra! Ingenting å utsette!

Hei Anna,

Flott å høre å tusen takk før fin feedback!

TOYS"R"US Kundeservice

Innkjøp av ein del dyrefigurer

Enkel og rask handel. Hadde varene nokre dagar etter at dei vart bestilte.
Kan anbefalast på det varmaste.

Hei Leif,

Så flott at du er så fornøyd.
Vi vil alltid gi våre kunder den beste service rask leveranse.

Dårlig

Jeg har ventet på pakken over en uke allerede. Veldig dårlig service. Stor utvalgt av leker men veldig langsomt levering. Derfor gir jeg bare en stjerne.

Hei Beate,

Takk for din tilbakemelding.

Vi setter stor pris på at våre kunder tar seg tiden til å skrive til oss. Vi har en leveringstid på 4-7 hverdager, om en bestilling bruker lengre tid enn dette anbefaler vi at dere tar kontakt med vår kundeservice, så de kan sjekke ut hva som har skjedd med dine varer. Skriv gjerne en mail i skjemaet du finner i linken under. Så får du all hjelp du trenger med å finne pakken din.

Vi ønsker deg en riktig flott dag!

Superfornøyd kunde

Veldig greit å bestille på nett og superrask levering, har bestilt før å kommer helt sikkert til å gjøre deg igjen.

Hei Anne,

Så flott at høre å så flott at du er så fornøyd.
Vi ser fram til at ha deg tilbake å tusen takk før din feed back!.

Kortere tid

Det tok mye kortere tid enn forventet, det er noe alle bør få vite :)

18 mars 2017

Hei Ben,

Så flott å høre å tusen takk før din feedback!
Dette setter vi står pris.

TOYS"R"US Kundeservice

Godt utvalg, rask forsendelse.

Godt utvalg, rask forsendelse. Bestiller gjerne her fra igjen.

16 mars 2017

Hei

Så flott at du er fornøyd vi ser fram til at ha deg tilbake!

Bra, men dyr frakt

Fine plastdyr, men dyr frakt. Forsøkte å finne noe på utenlandske nettsteder og som sender fraktfritt.

13 mars 2017

Hei Hebbe,

Flott at du er fornøyd med dine dyr.
Hvis du bestiller til noen av våre butikker er det alltid fraktfritt.
Da plukker du bare opp den på plass i butikken uten problem.

Leveringstid trekker ned

Innholdsrik nettbutikk med fine priser, men veldig lang leveringstid på lagerførte varer trekker mye ned.

7 mars 2017

Hei Hans,

Takk for din tilbakemelding.

Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å skrive til oss, dette hjelper oss med å bli bedre i fremtiden. Vi har en normal leveringstid på 4-7 hverdager da vi sender våre varer fra et lager i Danmark.

Takk igjen og ha en nydelig dag!

Altfor treg levering

Varen ble levert etter datoen jeg fikk oppgitt, og kom derfor for sent frem.

6 mars 2017

Hei Kristin,

Takk for din tilbakemeldingen.

VI setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å skrive din mening til oss, dette hjelper oss med å bli bedre i fremtiden. Når det blir gjort en bestilling fra vår nettside har vi en leveringstid på 4-7 hverdager, det er så klart kjedelig å høre at du mottok den for sent og etter datoen du fikk oppgitt.

Takk igjen for feedbacken, vi ønsker deg en fin dag videre!

TOYS"R"US webshop

Veldig Bra

Gikk veldig fort. Veldig enkelt og ankom etter tre dager. Anbefales

2 mars 2017

Hei Aziz,

Så flott at høre å takk før din feed back!

TOYS"R"US Kundeservice

Varen ble sendt til feil sted.

Jeg sa fra med en gang, men hørte ikke noe før etter at varen var hentet - da fikk jeg en dårlig forklaring på nærmest uforståelig norsk. (De brukte tydeligvis en elendig oversetter (Google??)).

2 mars 2017

Hei Hans Steinar,

Takk for din tilbakemelding.

Vi ønsker selvfølgelig å gi så god kundeservice som mulig. Det er utrolig kjedelig at pakken din ble sendt til feil postkontor, jeg ser at den ble sendt til et annet kontor enn det som er registrert i vårt system, det har da skjedd en feil under leveringen. Vi tar selvfølgelig til oss alt du sier og vil føre det videre så vi kan gjøre en bedre jobbe i fremtiden.

Ønsker deg en god dag!