Så otroligt dåligt, hur giriga är ni att ni tvingar folk att uppgradera till sport paket för att kunna se en himla vm match. Kommer aldrig kolla på något ni någonsin visar igen, så sjukt girigt av er... Voir plus

Vill passa på att tacka Tv4 för att man slutat sända i marknätet, plötsligt fick jag en massa tid över till att göra något vettigt i stället för att slösa tid på att bli utsatt för en massa reklam so... Voir plus

Om man nu köper rättigheter för ett VM med höga kostnader kan man väl åtminstone sälja in sig själva för att behålla kunder? Men när streamingtjänsten är kass, där man behöver starta om hela tiden för... Voir plus

Förlåt.....men vm 2026.... dels hör man publiken alldeles för mycket,så man inte hör kommentatorernas röst. Det går att göra det bättre,då SVT inte verkar ha samma problem,man hör vad de säger. Men f... Voir plus

1. Service d'informations
  2. Chaîne de télévision

Informations provenant de diverses sources externes

På tv4.se kan du se exklusiva klipp, chatta, diskutera och se det du har missat. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

676 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

95 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tv4 säger jag har vpn

Tv4 säger jag har vpn och jag har kontaktat deras skämt till kundtjänst. Jag har gjort allt de sagt och den ser fortfarande ett icke existerande vpn.
Nu för att kunna hjälpa mig ska de ha operativsystem, vilken Windows jag använder, modell på dator och annan överkurs som jag inte kan svara på.
Jag sa upp mitt abonnemang för det är bara tv4 som ser vpn:en. Alla andra filmsidor funkar.
Jag vet inte ens hur man skaffar ett vpn. Helt sinnessjukt att kundtjänst sla ha så mkt info.

1 mars 2025
Avis spontané

Jenny Alversjö/ har alltid kocken Erik…

Jenny Alversjö/ har alltid kocken Erik Videgård med i programmet , ja ja men nästan alltid , alla jag känner tycker att han är en oduglig, inkompetent, arrogant ohygienisk så kallad kock, varför får vi inte se nya unga kockar som så gärna vill uppvisa sina kunskaper, nä då visas den urdåliga kock som dessutom är ägare till flera restauranger, detta är en enligt min mening skandal utan dess like, jag hoppas nu att nya ägarna av TV 4 , tänker till o visar ex mat från Norge, Hälsningar/Åke Eriksson

28 février 2025

Nyheter mm

Nyheter mm. Hela dagen!!! Skäms. En del människor har bara 1,2 och fyran att titta på. Skärp er.

1 février 2025
Avis spontané

Urtråkigt med nyheter hela dagarna

Urtråkigt med nyheter hela dagarna. I synnerhet för oss som bara har Tv1, 2 och 4. Innan fanns det intressanta program på eftermiddagarna, nu bara nyheter och repris på nyheter och intervjuer.

1 février 2025
Avis spontané

Är TV 4 för kvinnoförtryck?

Mycket dåligt att ta med en tjej i huckle/ huvudduk som symboliserar manligt förtryck av kvinnor.
TV 4 accepterar alltså kvinnoförtryck vilket är dubbelmoral.
Usch och fy!
TV 4 skall skämmas och veta hur!

7 février 2025
Avis spontané

Jag följer tv4 varje dag men blir så…

Jag följer tv4 varje dag men blir så irriterad över hur ni som journalister uttrycker er, era egna spekulationer, som gjordes igår om skjutningen i Örebro! Idag, att Trump ska ta över Gaza!! Detta beslut är inte ännu ett formellt beslut! Trump vill men ni säger att Trump ska ta över!! Tänk till innan ni går ut med era egna spekulationer! Det var inte för inte att flera i regeringen gått ut med information om att aldrig spekulera! Jag tycker ni ska analysera på vilket sätt ni uttalar er!

5 février 2025

TV4 är en lekstuga för vuxna

TV4 är en lekstuga för vuxna. Dum, dummare, dummast sitter där som ska föreställa programledare.
De kan inte uttrycka sig på korrekt svenska ens, pratar babyspråk. Talar de om sport har de inte koll på vilken match det handlar om, osv. osv. Samma gäster (s.k experter) återkommer vecka efter vecka, månad efter månad och berättar om samma saker. Varför dumförklarar de alla tittare när de tar dit någon s.k. ”expert” som ska förklara hur man ska göra när går tillbaka till arbetet efter semestern !! Eller hur eleverna ska göra när de går tillbaka till skolan efter sommarlovet !!!
Har alla blivit mer eller mindre dysfunktionella i Sverige. Ska man ge barnen veckopeng eller inte, hur mycket då ??
Vad är det för föräldrar som inte förstår det ?!
Osv. osv.
Ärligt talat hur korkad får man vara för att sitta i TV4 studion och leka programledare ?
Måste hela tiden vara sååå förbaskat PK inte ha en enda egen uppfattning och tanke om någonting?
Till slut, så kränkande att behöva tejpa över varumärken på sina egna privata kläder när du är där som gäst. De gör ju uppenbarligen inte REKLAM för något märke. Bara vissa gäster och programledare som kommer undan med det.

5 février 2025

Dålig timing

Ni envisas med att köra reklam när det har inträffat en skol massaker i Örebro. Men om det är fotboll så är den flyttbar . Väldigt dålig timing.

4 février 2025

Nyhetsdagen

Nyhetsdagen och efter fem på söndagar är mestadels repriser på tidigare inslag. Tillför inget nytt för oss tittare. Verkar som dom har svårt att fylla tiden med intressant och nytt innehåll.
I övrigt har kanalen alldeles för mkt reklam.

3 février 2025

Alltså

Alltså, trodde inte mina ögon när jag tittade på programtablån idag!
Bytt är bytt kl 20.00 repris! Jag tror varenda program har gått i repris 1673 gånger redan? Nä, skärpning nu om ni vill behålla några tittare. Det är inte mycket nytt ni kommer med.

27 janvier 2025
Avis spontané

Så tjatigt med gamla nyheter och gamla…

Så tjatigt med gamla nyheter och gamla inslag på nyheterna. Dagen efter är det repris på gamla nyheter.
Vissa inslag är det så otroligt dålig kvalitet på när det ska intervjuas på t.ex Sverige svepet. Man hör ju inte vad de säger när halva meningarna faller bort. Sen tycker jag att man ska prata svenska och inte använda engelska uttryck som "nu ska vi plata maten"m.m. Tur att det finns andra kanaler!!!

24 janvier 2025

Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon, Nyhetsdagen, Efter fem …..Dessa tre tillsammans hade med fördel bantats ner till en timme per dag….och snälla varför dessutom en timme repriser av veckans för det mesta ointressanta reportage !?!

26 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit