Så otroligt dåligt, hur giriga är ni att ni tvingar folk att uppgradera till sport paket för att kunna se en himla vm match. Kommer aldrig kolla på något ni någonsin visar igen, så sjukt girigt av er... Voir plus
Vill passa på att tacka Tv4 för att man slutat sända i marknätet, plötsligt fick jag en massa tid över till att göra något vettigt i stället för att slösa tid på att bli utsatt för en massa reklam so... Voir plus
Om man nu köper rättigheter för ett VM med höga kostnader kan man väl åtminstone sälja in sig själva för att behålla kunder? Men när streamingtjänsten är kass, där man behöver starta om hela tiden för... Voir plus
Förlåt.....men vm 2026.... dels hör man publiken alldeles för mycket,så man inte hör kommentatorernas röst. Det går att göra det bättre,då SVT inte verkar ha samma problem,man hör vad de säger. Men f... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
På tv4.se kan du se exklusiva klipp, chatta, diskutera och se det du har missat. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.
Etats-Unis
- www.tv4.se
Aucune trace de demande d’avis
Det trevligaste å roligaste på TV4 är…
Det trevligaste å roligaste på TV4 är på lördagar när Per Skoglund kommer ner å äter med dom andra, han njuter verkligen,så gott att se🙏❤️ hälsa honom kram
Alldeles för ofta tråkig och fördummande TV program
Detta inlägg gäller inte ett specifikt datum.
Kul för alla homosexuella/trans,etc... att ha fått en egen kanal som vädrar deras intressen i parti och minut. Alla har rätt till sin egen sexualitet och inget ont i det.
Jag känner flera homosexuella personer, dem är precis som alla andra människor förutom sin sexuella läggning, och jag har absolut inte någon bögfobi. Jag är inte intresserad av homosexualitet, inte heller transpersoner etc... Varför är TV4 så intresserade av människors sexuella läggning? men det går inte många timmar ibland, utan att det måste vara ngt inslag som handlar om detta, tom ngt inslag med homosexuella djur, tror det var i efter 5 för ett bra tag sedan, (där de flesta homosexuella värderingar/inslag vädras, nyhetsmorgon är god 2:a).
Jag är inte heller intresserad av reklam, reklam för en massa strunt, spel och betting, och all annan strunt. reklam som ökar ljudvolymen automatiskt på tv:n, fruktansvärt störande.
Samma nyheter varje halvtimma från tidig morgon till sen kväll, däremellan matlagningsprogram.....
Det vore kanske bättre med mer undervisande program, tex hur man tar hand om sin vardagsekonomi, massor av program är sk "underhållning" - men det mesta är skräp, ni kunde kanske försöka att medverka till att göra Svenska folket lite kunnigare på många samhällsområden istället för att visa fördummande program, det är på tok för mycket flams och trams som upptar tv tid.
Det finns sannolikt många som vill ha mer av den typen av tv program, en del vill ha mer lek-tv, och är trötta på allt det som sker ute i världen, men jag tycker att programutbuden hos (inte bara TV4) borde ses över, men det är ju såklart pengar som styr, har man tillräckligt så kan man tex köpa Grönland.
Jag undrar om TV gör udersökningar där man frågar sig vad vi konsumenter tycker.
Jag vet massor av människor som tycker liknande. tack och lov så har vi alla ett bredare utbud av kanaler att välja mellan.
Ofta gamla nyheter
Ofta gamla nyheter, som redan sagts dagen före! Är det nyhetstorka?
Men bra väderrapporter av kunnig meteorolog!
Kul med sjungande hästen som gör reklam för travet!
Även MYCKET upprepande av reklamen, har sett dem till stor leda!
tycker Tv4 är en dålig kanal som tycks…
tycker Tv4 är en dålig kanal som tycks ha stora problem med att tillhandahålla
textade program .
m
Mest bedrövligt är att inte texta nyheter för oss med hörselnedsättning.
Det är dock 2025
Inget nyhetsprogram är textat
Inget nyhetsprogram är textat, varken nyhetsmorgon, nyhetsdagen och efter fem. Vilken otrolig nonchalans mot alla med hörselnedsättning. Nej nu är det slut med tv 4
Det räcker gott och väl med "Efter…
Det räcker gott och väl med "Efter fem". "Nyhetsdagen" istället för andra program är illa valt.
TV4s förfall!
TV4s förfall!
Vem orkar/vill se på nyheter hela dagen ?
Alla fina roliga program är borta !
Sorgligt att tv4 har blivit så dåligt! I världsläget idag behöver vi lite glädje inte se hemsk heter hela dagen! Tyvärr kommer jag sluta se på tv4.
Det är ett evinnerligt användande av…
Det är ett evinnerligt användande av ”liksom” hela tiden av flera programledare samt även många av gästerna.
Lyssnar de aldrig på sig själva någon gång?
Blir ofta irriterad på att alla tjattrar i mun på varandra, alla pratar på en gång så man hör inte vad någon säger.
Just TV4 har flera programledare som hela tiden säger ”tack snälla” i nästan alla inslag samt även till sina medarbetare. Tilde och Jenny S är värst. SLUTA!!!!!
Det blir inte trovärdigt.
Dom lyssnar på kritiken fy f-' vilka…
Dom lyssnar på kritiken fy f-' vilka program repriser bla bla licens pengar rakt ner för inget.tack sverige.
Nyhetsdagen
TV4 nyhetsdagen är alldeles för lång och tjatig. Alla har inte möjlighet att titta på tv4 play eller tv7och har ingen möjlighet att fortsätta följa Hem till gården eller En plats i solen eller en del program som sänds i repris på dagen, då de ibland gått sent på kvällen. Min gamla mamma bor på äldreboende där man inte har wifi/fiber och drabbas av detta. Väldigt enahanda med nyheter hela dagen.
Nyheter snart dygnet runt på tv4
Nyheter snart dygnet runt på tv4
Vad är för tv kanal
Blir bara sämre och sämre
Jag anser att tv4 har spårat ur
Jag anser att tv4 har spårat ur, gillade kanalen innan men nu ska de vara nyheter ända fram tills 17.00 varje dag, har man så lite program att sända? Efter 17 går efter fem igång. Skärp er!
En hel dag med nyhetsrepriser och ointressanta reportage!!!
Vem vill titta på samma nyheter en hel dag, inte jag i alla fall. Det positiva är att upptäcka att det finns annat att göra.
lite jobbigt med samma nyheter hela…
lite jobbigt med samma nyheter hela dagen och vart tog en platts i solen vägen och grand design , man vill ju ha lite variation på utbudet . programledarna har fått större platts, kul för dom men tjatit för oss .
Efter att ha blivit matad med trailers…
Efter att ha blivit matad med trailers ang den nya thrillern Vargasommar så ser man förväntansfullt fram mot att ta del av serien.Men så besviken man blir då man aldrig ostört får se programmet i sin helhet utan dessa ideliga urtöntiga reklaminslag som förstör upplevelsenav programmet.
För övrigt förstår jag inte varför man gång på gång sänder repriser på t ex Bytt är bytt där samma program sänts flera gånger
eller Fångarna på fortet som vi ju sett tidigare
Tycker det är förlångt
Tycker det är förlångt , räcker med 06.00-10.00.
Det blir så tjatigt med nyheter hela dagarna.
Undrar också varför man ej kan få programmen textade längre.
Storsatsning?
Värdelöst att sända nyheter som går i loop hela dagen! Varför inte sända ett par gånger extra utöver de som redan fanns istället? Sämsta storsatsningen någonsin!
Hög musik förstör programmen
Varför har ni så hög musik så man har svårt att höra.
Nu på Grand design förstörde musiken hela programmet. Det är ju helt onödigt med musik för man vill ju höra vad som sägs.
Bättre förr...
Tyckte bättre om tv4 nyheterna när det sändes mellan 06-10. Efter det började tv4 sända mellan 06-12, ganska okej. Nu har tv4 helt spårat ur. Samma nyheter hela dagen ämnen som upprepar sig hela tiden. Så tråkigt.
Är trött på alla inslag om cancer och…
Är trött på alla inslag om cancer och andra sjukdomar. Tråkigt att människor är sjuka men att sända det nästan dagligen, även under ledigheter är inte OK. Mailade till tv 4 men fick aldrig något svar.