Vi fik i dag sæson tapas med 6 retter som take away fra Bistro V i Aalborg. Det var en virkelig lækker menu. Vi og vores gæster var super tilfredse med maden og dens høje kvalitet. For blot at nævne é... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ville fejre en kæmpe begivenhed med lækker mad! Bestilte lidt forskelligt fra menukortet til 9 personer til take away. Der var virkelig lidt mad og ingen blev mætte og maden var kedelig og slatten... Voir plus
Har lige fået takeaway for 307 kr fra bistro v i Hjørring. Bestilte en steak sandwich combo hvilket bestod af små stykker fuldstændig uspiselig småstykker steak som var sejt som sålelæder utroligt ov... Voir plus
⭐️☆☆☆☆ Vi spiste på Bistro V i Aalborg og må desværre sige, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Burgeren var tør, kedelig og uden smag – og anretningen så desværre lige så uinspireret... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dårlig service i en tid med corona
Dårlig service i en tid med corona
Vi er 4 der har bestilt nytårsmenu hos bistro V i Aalborg. Vi havde valgt at, betale ved afhentning. Men restauranten har lavet proceduren om, så der skal betales inden d. 21/12, som vi selvfølgelig gør.
Desværre er det ene hold blevet ramt af corona.
Vi ringer derfor d. 29/12 om formiddagen, for at spørge om det kan lade sig gøre, at dele maden i 2*2 i stedet. Det er ikke muligt, da de allerede er igang med at pakke maden. (Det vil jo så også sige, at al den mad jeg skal spise er over 2 dage gammel)
Jeg spørger så om det er muligt, at afbestille maden. Dette kan godt lade sig gøre, men de beholder hele betalingen.
Jeg har altid været glad for, at komme på Bistro V, men dette er godt nok den værste betjening jeg nogensinde har fået.
Dårlig service
Ville ikke lave vores nytårs bestilling til 4 personer om til 2 stk af 2 personer selvom vi kontaktede dem 2 dage før om formiddagen. Vi måtte gerne afbestille hvis de bare kunne beholde pengene.
Bistro V Hjørring.
Bistro V Hjørring.. først og sidste gang vi får mad derfra. Havde bestilt brunch til 13 personer… 3 gange kunne de ikk finde min bestilling. Ventede ca 1/2 time på maden… ja så var det varme mad ikk varmt mere… dårlig virkelig dårlig brunch… aldrig mere…. Så kan bestemt IKKE anbefale Bistro V….
Aalborg
Vi deltog i Aalborg eat out og valgte Bistro V. Tilbuddet lød på 8 retter og 4 glas vin + bobler.
Vi fik tilbudt en yderst elendig tjener! Han havde ikke styr på hvad han serverede. Han satte bare tallerkenen eller skænkede vine og sagde velbekomme. Bordet ved siden af fik ellers en god forklaring på alt hvad de fik serverede, så der lyttede vi så lidt med.
Da vi spurgte vores tjener ind til allergener grundet allergi, ville han lige spørge i køkkenet og vende tilbage. Han går dig direkte hen og skærer brød og servere for andre og en hel masse andre ting. Vi føler os lidt glemt, og efter 7 min hvor han laver alt muligt andet, og desuden henvender sig til bordet bag os, bliver vi utålmodige, da vores mad sådan set er blevet koldt! Vi spørger så en anden tjener, som straks kommer med besked om allergene.
Maden smagte dog okay, men at sælge det som gourmet er nok liiige at stramme den.
Derudover fik vi kun serveret 7 ud af de 8 retter, og vi fik kun serveret bobler og 2 (små) glas vin, ud af 4! Bordene med den før nævnte anden tjener fik fuldt ud deres 4 vine og meget vel skænkede. Vi havde en oplevelse af at blive snydt og overset. Det er simpelthen så ringe og skuffende og vi kommer der aldrig mere.
Vi købte en deal med 3 retter og det…
Vi købte en deal med 3 retter og det var super lækkert vi sad lidt tæt men fair nok når restauranten laver et godt tilbud, og tjenerne var super positive til trods for at selv garderoben var indtraget.
Hjørring:
Hjørring:
Virkelig smagfuldt og flot anrettet måltid. Portionerne var tilpasse i størrelse, og et skønt personale, som har styr på tingene! En af de bedste oplevelser, vi har haft på en restaurant.
Første besøg på Bistro V i Sæby
Første besøg på Bistro V i Sæby. Ikke det sidste. Havde fået det anbefalet af nogle med kvalitetssans. Nu anbefaler jeg selv stedet til andre.
Et godt varieret menukort. Dejlig mad som er godt smagt til og anrettet på varme tallerkner. Kaffe serveret i stempelkande og med en varm kop.
Hyggeligt fransk inspireret interiør med tændte stearinlys på alle borde og stemningsfuld musik.
God betjening med overskud sådan en regnfuld oktoberaften på en hverdag.
Skuffende
Skuffende weekend tapas (d.18/9-21), kvaliteten af maden var lige under middel…desserten var lys og mælke chokolade - skuffende !!
Jeg var glad for vi havde ekstra brød + div. Snacks hjemme i vores køkken - for der var ikke ret meget mad. Dog var der en masse plastik emballage.
Sidste gang vi bestiller take away tapas fra bistro v i Aalborg
Ikke pengene værd
Bistro V hjørring.
7 mennesker spiste og drak for 5000 kr, så det var ikke en billig omgang. Det var oplevelsen til gengæld. Den unge tjener viste intet om nogenting. Lang ventetid på mad + drikkevarer- vinen til forretten kom først da vi næsten var færdig med den og efter vi havde rykket for det mange gange. Ingen styr på allergier og indhold, ved ikke noget om maden når man stillede alm spørgsmål. drinks Og kaffe på menukortet kunne pludselig ikke laves da der manglede ingredienser ( på helt alm ting). glemte at komme med bestik, selv om maden var ankommet til bordet, spildte vin oveni maden osv osv osv fejllisten var til sidst lang. Og at han derudover forsøger at skjule sin uvidenhed bag løgne er decideret uprofessionelt. Ex kunne månedens drink ikke laves pga corona ( mega underligt...) ( det var i vinters vi var der), selv om det stod på den store tavle- men man kan ikke fjerne det der står på tavlen forklarede han os- det står det åbenbart til evig tid.... ;) ;) Maden var god, men til den pris skal man have folk ansat der bare ved lidt om hvad de laver. skrev efterfølgende til resturanten, som gerne ville kontakte mig, de fik mit telefonnummer- og jeg hørte aldrig mere....
Møg uforskammet mand der enten ejer…
Møg uforskammet mand der enten ejer eller er ansat på Bistro V i Aalborg. Købte en deal på migogaalborg.dk, en picnickurv med tapas og VALGFRI vin altså rød hvid eller rose. Tilbuddet gælder indtil den 31. august. Idag er det den 27. august. Jeg får stukket en hvidvin i hånden men beder om en rødvin. Det kan jeg så ikke få fordi de har ikke flere, og jeg får at vide, at jeg jo havde haft masser af tid til at udnytte tilbuddet!?! Så det er åbenbart min skyld eller hvad?! Det udløber den 31. Ergo så kunne jeg have hentet det den 31. De havde ellers masser af rødvin i restauranten så han kunne bare have givet mig en anden. Sikke en ekstrem dårlig service og en ekstrem ubehøvlet mand der betjente mig. En skam man ikke kan give minus stjerner. Kan I øvrigt se at Bistro V i forvejen ikke har særlig gode anmeldelser! Det skulle jeg nok have tjekket i forvejen!
Nu er jeg heldigvis ikke så sart
Nu er jeg heldigvis ikke så sart, så jeg spiste den “sandwich” jeg havde bestilt. Der var nogle hår der skulle fjernes undervejs og det var lidt øv.. Ikke et men 6 hårstrå ligger nu ved siden af i min sandwich bakke -
Udover det var det ganske velsmagende. Altså sandwichen
Særdeles dårlig og langsom service.
Bistro V - Sæby
Særdeles dårlig og langsom service.
Bistro V
Min søn og jeg var på Bistro V i Sæby. Hvor vi fik den lækreste mad. Og den bedste betjening.
Lækker mad og god service
Lækker mad og god service, det kan helt klart anbefales andre
Begejstret for Bistro V Sæby
Besøgte det nye spisested på havnen i Sæby med 2 veninder. Vi blev modtaget af en mandlig tjener som viste stort overskud.
Vi bestilte Bistroens 3 retters menu som man selv kunne sammensætte og en tilhørende vinmenu. Alt var tip top.
Kan klart anbefale den lille perle på Havnen i Sæby
Super venlig personale trods der var…
Super venlig personale trods der var fuldt hus og man kunne se der var nok at se til😀
Og et stjerneskud hvor man kunne smage det man for og ikke hvor det er dynget til i dressing 👍 stor ros til kokken samt personalet vi blev betjent af.
Dejlige omgivelser hvor man føler sig Godt tilpas.
Super dejlig sted med søde personale og…
Super dejlig sted med søde personale og lækre mad 👌God oplevelse hvert besøg 👌 Kan varm anbefales 👌
En helt fantastisk aften
En helt fantastisk aften! Kan varmt anbefales!
Vi kom til at prøve "social dining" på bistro V Sæby.
Vi blev varmt modtaget af smilende personale og blev vist fint til bords hvor der var dækket flot op.
Vi kom igennem alle 8 retter smertefrit og det smagte fantastisk.
Kommer gerne igen.
Hejsa
Hejsa
Vi var hos jer d. 18/7-2021. Der var ikke åben da vi blev modtaget af en medhjælper som var på arbejde som den eneste til åbnings rutiner (her burde der nok lige være flere på da der er meget klargøring, stort Ude område) Der var flere gæster der satte sig og ventede på at den stakkels pige skulle blive færdig. Da vi fik bestilt vores 2x brunch 1xfad øl 1xglas hvidvin. Gik det sådan at min fadøl var lunken samt bitter smag. Jeg spurgte den unge pige om jeg ikke bare kunne få en flaske øl. Men da der ikke var klargjort dagen før (opfyldt i div. Kølere) var der ingen kolde øl. 🙈
Hvidvinen var ligeledes lunken. Her gik jeg ind efter isterninger. Åh nej sølle pige. 😢
Da vi fik vores mad var det så lige en total sort/forkullede croissant. Samt æg helt udtørret. 🙈
Jeg og min veninde fik mere og mere det dårligt da vi hurtig kunne fornemme stemningen fra de andre meget utålmodige gæster. (vi har selv mange års erfaring inden for branchen) kok/tjener/hotel manager. 😅
Da den såkaldte "restaurant chef" endelig mødte på job, gik jeg ind til ham, og spurgte om han havde styr på fadølsanlæget, hvor har knap kunne se på mig, med svaret nej der er en øl som den unge pige havde lagt på køl. (øhhh ja for en time siden) 🙈 mig som elsker iskold øl. 😅
Må sige at vi var så utrolige kede af det på vejene af de andre unge piger som arbejder under denne ledelse eller manglende styring.
Få nu klargjort alt når i lukker for aftenen service. Få rengjort bardisken som var så klisteret så man sad fast. Opfyld kølere med øl/vand/vin og jeg kan blive ved. 👈 Som man siger i det professionelle fag sprog klargøring af alt og man er klar til ryk ind af gæster og man løber ikke som en hovede løs høne med tre skridt bagud.🙈
Synd og skam for en restaurant der kunne få en god indtjening her i sommeren 2021, efter nedlukningen.
Til dig der ejer denne perlerække du skulle have et større indblik i dine steder hvis man vil drive virksomhed som restaurant branchen kræver.
Mvh Rikke Harbo
Sommerens dårligste restaurantoplevelse…
Sommerens dårligste restaurantoplevelse fik vi på V Deli Sæby, hvor vi blot bestilte to helt almindelige burgermenuer: bollen var tør som havde den ligget ude alt for længe og derefter fået for meget varme, bøffen var hårdtstegt, nærmest sort i skorpen, tør og usmagelig og ikke skyggen af er salatblad eller en tomat var der. Der blev desuden serveret en fed dressing til i rigelig mængde, der smagte af ingenting Hvordan man kan ødelægge så simpel mad er mig en gåde? Tjeneren spurgte ovenikøbet til maden, vi gjorde, høfligt, opmærksom på ovennævnte, hvortil hans kommentar var at “det kan jeg da godt se” og derudover ikke videre. Vi blev ikke tilbudt ny mad, en kaffe på huset, afslag i pris, intet! Virkelig et skod sted!
L’expérience Trustpilot