Vi fik i dag sæson tapas med 6 retter som take away fra Bistro V i Aalborg. Det var en virkelig lækker menu. Vi og vores gæster var super tilfredse med maden og dens høje kvalitet. For blot at nævne é... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ville fejre en kæmpe begivenhed med lækker mad! Bestilte lidt forskelligt fra menukortet til 9 personer til take away. Der var virkelig lidt mad og ingen blev mætte og maden var kedelig og slatten... Voir plus
Har lige fået takeaway for 307 kr fra bistro v i Hjørring. Bestilte en steak sandwich combo hvilket bestod af små stykker fuldstændig uspiselig småstykker steak som var sejt som sålelæder utroligt ov... Voir plus
⭐️☆☆☆☆ Vi spiste på Bistro V i Aalborg og må desværre sige, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Burgeren var tør, kedelig og uden smag – og anretningen så desværre lige så uinspireret... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Ikke imponerende - Bistro V Sæby
Nyåbnet restaurant i Sæby - ikke imponerende. Maden var fuld af sand. Derudover er service/betjeningen ikke noget at råbe hurra for og bør optimeres
Utrolig fantastisk oplevelse
Utrolig fantastisk oplevelse! Både mad og service helt i top!
Imponerende dårlig service
Det ser lovende ud udefra men så følger lang ventetid på betjening. Der er mange tjenere, men ingen opmærksomhed på gæsterne. Den smørstegte rødspættefilet havde tydeligvis været en tur i frituregryden. Dele af bestillingen blev glemt.
Så fik vi prøvet det ny Bistro V i…
Så fik vi prøvet det ny Bistro V i Sæby.Vi er store fan af Bistro V Konceptet , og nyder mad og betjening i både Aalborg og Hjørring. Sæby lever til fulde op til de to andre.Min kone og jeg var der i fredags til frokost.En smuk dag med udsigt ud over havn og strand.Super mad,Fiskekasse og Ostebræt, hurtig og smilende betjening. Kunne ikke gøresbedre.
Hurtigt fandt vi plads og fik menu.
Hurtigt fandt vi plads og fik menu.
Efter cirka 30 minutter henvender vi os selv til en tjener at nu er vi klar til at bestille hun ville lige finde ham der måtte tage imod bestillinger. Efter 10 minutter ankommer en lettere forvirret mand vi aflevere vores bestilling og spørger hvor lang tid der går før maden er klar. Han fortæller at der går cirka 25 minutter hvor efter vi bestiller brød og oliven som vi kan sidde med en med inden maden kommer. Efter 15 minutter kommer en pige med et lille glas oliven sætter dem ind på bordet og går igen. Efter yderligere 10 minutter kommer der en og sætter en kasseEfter yderligere 10 minutter kommer der en og sætter en kasse med brød og smør på bordet. Vi har på daværende tidspunkt ikke modtaget hverken drikkevarer brød eller service efter lidt tid henvender vi os ind i baren om det mon er muligt at vi kan få det sidste af vores snacks som drikkevarerne og måske noget service. Vi får at vide at det hele står klar de kommer med det.
Vi havde bestilt en skaldyrs kasse og en Coq au Riesling og så nu efter ganske lang tid frem til maden. Efter cirka 30 minutter ankommer min mands skaldyrskasse og vi tænker nu kommer de nok snart med det sidste. 15 minutter efter henvender jeg mig inde i baren og spørger til hvor min mad er henne hvor til jeg siger jamen den har du da fået og jeg kan fortælle at det havde i altså ikke. De vil komme med den hurtigst mulig 5 minutter efter kommer en ung mand løbende med min mad og sætter den og vi går i gang med at spise. Men ak maden var kold, der var ingen gaffel el lign til at få eksempelvis krabbekløer op med og vi mistede helt modet.
Hvis man kunne gav vi kun en halv stjerne!
Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen!
Bistro V i Sæby ser på overfladen tiltrækkende ud, men jeg er meget skuffet over madens kvalitet i forhold til prisen. 135 kr for en cafe burger der i bedste fald kan betegnes under middel: tør bolle, alt for gennemstegt bøf og en vandet tomat - som man så skal betale 40 kr ved siden af for at få en gang tørstegte pomfritter til. Hvis Bistro V skal forsvare det latterligt høje prisleje, så skal de eddermame oppe deres game gevaldigt i forhold til madens kvalitet. Det eneste der var pengene værd, var en glimrende classic fadøl fra Vendia Bryghus.
En skuffende oplevelse i forhold til…
En skuffende oplevelse i forhold til betjeningen. Jeg er vant til at komme på bistro V i Hjørring. Skulle derfor prøve bistro V Sæby. Bestilte bord til 3 til kl 19.30 . Maden kom kl 20. 25, efter vi selv var inde og bede om drikkevarerne, som blev bestilt 10 min efter vires ankomst. Uprofessionel servering. Uorganiseret. Kom med en ting af gangen. Tabte pommefrits på fliserne. Lod det være så alle gik og trådte i det. Maden smagte, men serveringen var så dårlig og ventetiden alt, alt for lang.
Tapas take away fra Bistro V i Sæby.
Tapas take away fra Bistro V i Sæby.
Bestilte tapas til fire voksne. Mængden var okay men ikke imponerende. Brød i skiver, der var knap et halvt franskbrød, - var sendt med og intet flot, imponerende eller opfindsomt i bakken. Alt kan købes billigt i netto og anrettes selv. Virkelig kedeligt og skuffende til prisen. Gør det ikke igen. Der er så mange andre der laver god tapas i området.
Dårligt til prisen.
Bistro V Aalborg og manglende service
Jeg har været på Bistro V nogle gange, og ud over at maden ikke er den bedste, får man sjældent nok til at blive mæt. I dag var jeg i et selskab på 35 mennesker og jeg blev nødt til melde fra 3 timer i forvejen. Nu skal jeg stadig betale over 300 kr., da de åbenbart ikke kan bruge råvarerne til andre kunder. Elendig service og mad.
Dårlige blåmuslinger
Kan på ingen måde anbefale Bistro V’s Moules Frites. Kort tid efter besøget hos caféen, fik jeg en omgang skaldyrsforgiftning, som uden tvivl var fra det mad, jeg havde fået serveret. Muslingerne var uden tvivl dårlige, og jeg kontaktede sågar caféen for at fortælle om min oplevelse. De påstod hårdnakket, at muslingerne VAR friske, og at de var blevet leveret samme dag. Nok kunne de være blevet leveret samme dag, men friske var de ikke, og jeg kan på ingen måde anbefale det.
På Bistro V i Aalborg er servicen høj
På Bistro V i Aalborg er servicen høj.
De gør lige det ekstra, så man kommer igen.
I har mine bedste anbefalinger.
Der er intet andet end at sige end at…
Der er intet andet end at sige end at det var en dårlig oplevelse. Maden lever langt fra op til priserne.
En stjerne er en for meget.
En stjerne er en for meget.
Vi spiste på bistro v 23/6-21
Til dato den dårligste smags oplevelse. Maden var kold, bøfsandwichen rå, og klæg. den smør pandestegte fisk var skam stegt i gammel friture, kødet sad fast, og kunne ikke fjernes fra benene, kartoflerne var gamle, og rynkede.
Burgeren med fritter var også rå og fritterne, var så hårde og fyldt med friture, at de var uspiselige.
Den sorte gryde, var ligeledes rå klæbrig og kold.
Serveringen eller mangel på samme, var flabede og direkte ubehøvlede. Vi ventede 70 minutter på vores rå mad. Tør ikke tænke på hvordan kvaliteten bliver, når de får travlt.
Alt i alt en aften der blev helt spoleret, de 940 kr ville jeg hellere ha haft givet til dyrenes beskyttelse.
Hold jer væk, det er ikke værd at bruge en øre på bistro v sæby.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad.
Vi har besøgt Bistro V flere gange og har været meget tilfredse. Lækker mad, god service og fair pris.
Kan bestemt anbefales
Vi har besøgt bistro v sæby 3 gange.
Vi har besøgt bistro v sæby 3 gange.
Høflig, charmerende betjening.
God mad. Sidste gang var take away.
Færdig til tiden og rigeligt kød.
Sæby gjorde det godt!
Vi fik en culottesteg med fritter, løgringe hjemmelavet skysovs og hjemmelavet bearnaise fra restauranten i Sæby. Perfekt med-rare tilberedning, sprøde fritter og løgringe. Bearnaisen var lind, dejlig syrlig og med smag af ægte estragon. Jeg giver restauranten i Sæby mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1 stjerne er i overkanten for denne…
1 stjerne er i overkanten for denne oplevelse.
Vi ventede i 25 på menukort - derefter 25 min på betjening (tjeneren skulle finde en der måtte tage imod bestilling?!?) Så venter vi igen ca 25 min på drikkevarer som var 2 glasflasker...
Derefter venter vi 40 min på 2×fish and chips til 135-140 kr stk. Retten bestod af ½ håndfuld slatne pommes og 3 stk fisk hvor halvdelen var rå dej.
Vi skulle have fat i tjenere omkring 8 gange før vi fik bestillingen på bordet.
Overtjener burde have mere erfaring og overskud end han viste, og er bestemt ikke i stand til at lede de mange tjenere, som fløj rundt og undskyldte for alverdens fejl.
Det var mere et cirkus end et spisested, som jeg ikke vil give den pris for at se en anden gang...
Bestilt ALDRIG mad fra Bisto V!
I går bestilte jeg 1 x salat med and og 1 x kartoffel kroketter for totalt 145 kr + levering (totalt ca 165 kr). Ved modtagelse bemærker jeg at maden vejer ufatteligt lidt, så i min målløshed lægger jeg maden på vægten og kan konstatere at salaten med and til 105 kr vejer totalt 174 gram INKL emballage. Og der var virkelig, virkelig sparet på anden. Derudover dækker 40 kr kartoffel kroketter åbenbart kun over 5 stk kolde kroketter der lige så vel kunne være taget ud af en frostpose fra Netto.
Jeg ringer derfor til restauranten og spørger om det her virkelig kan passe hvortil en medarbejder siger at det ikke lyder rigtigt – og måske vi har ramt dem på det forkerte tidspunkt med den forkerte kok (Undskyld mig, hva’?) – men vi må ifølge ham kontakte Wolt da de ingen informationer har på os, hvorfor de ikke kan gøre noget ved sagen. Det synes jeg lyder fair, så vi kontakter Wolt. Wolt vender så retur og fortæller at restauranten intet vil gøre.
Det er den mest ringe service jeg nogensinde har mødt fra en restaurant og jeg vil fraråde ALLE at bestille fra Bistro V; i ved simpelt ikke hvad der dukker op. Brug jeres penge et andet sted og støt en restaurant der faktisk fortjener det under disse tider.
Mega Mega DÅRLIG OPLEVELSE.
Mega Mega DÅRLIG OPLEVELSE.
ALDRIG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE.
Vi havde bestilt 6 tapas i dec, på dagen henter vi noget der skulle være luksus tapas , for det første er det ikke klar på afhentningstidspunkt og derefter ser vi noget der ligner , en sølle gang tapas som er smidt ned i en bakke og det ligger hulter til bulter og maden skriger til hinanden, der er næsten ingenting i hvert af de 7 rum ,
Vi har bestilt i god tid og det vi får kan ikke mætte , selv en kvinde , der skal passe sin figur.
Vi klager af flere gange og ender med at få lov af få en ny omgang med 6 tapas.
Dem skulle vi så nyde igår , vi havde bestilt dem via mail og tlf igen i god tid og skrevet at vi håbede en bedre oplevelse denne gang.
Vi ankommer på det aftalte tidspunkt og får af vide at det ikke er klar , de har glemt vore bestilling ,sikke en service, og de kommer efter 20min , med 6 tapas og det er ikke , på nogen måde pengene værd, heller ikke denne gang har de gjort noget særligt ud af maden og vi bliver ikke mætte og brødet er ikke frisk , der blev bare samlet lidt brød , der var i skiver og lagt i en pose …. Aldrig vil vi købe noget gennem Bistro V igen , så dårlig service skal man lede længe efter
L’expérience Trustpilot