Vi fik i dag sæson tapas med 6 retter som take away fra Bistro V i Aalborg. Det var en virkelig lækker menu. Vi og vores gæster var super tilfredse med maden og dens høje kvalitet. For blot at nævne é... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ville fejre en kæmpe begivenhed med lækker mad! Bestilte lidt forskelligt fra menukortet til 9 personer til take away. Der var virkelig lidt mad og ingen blev mætte og maden var kedelig og slatten... Voir plus
Har lige fået takeaway for 307 kr fra bistro v i Hjørring. Bestilte en steak sandwich combo hvilket bestod af små stykker fuldstændig uspiselig småstykker steak som var sejt som sålelæder utroligt ov... Voir plus
⭐️☆☆☆☆ Vi spiste på Bistro V i Aalborg og må desværre sige, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Burgeren var tør, kedelig og uden smag – og anretningen så desværre lige så uinspireret... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Bistro V Sæby
Bistro V Sæby
Jeg har 3 gange spist på Bistro V Sæby. Den 1 gang var ok, god betjening. 2 gang prøvede jeg deres brunch, den smagt fint godt udvalg.
D.d. havde min kæreste og jeg booket bord via deres hjemmeside, til 2 x brunch. Ved ankomst til stedet oplyst bestyrer Andreas, at han var usikker på om der var mere brunch tilbage, selvom det var bestilt via booking af bord. Kort tid efter kom han tilbage og oplyste, det var muligt at bestille brunch.
Omkring 35 minutter senere kom maden. Det var ikke hvad vi havde bestilt. Tjeneren startede med at tabe mad fra tallerken, der røg på gulvet. Det blev ikke erstattet med nyt. Udvalget var mangelfuldt. I forhold til brunchen, jeg fik 3 dage før, manglede der halvdelen af hver ting. Der manglede 1 stk pølse og kaffe. Tog kontakt til en tjener, han virkede ny og meget usikker. Viste ham billeder fra brunchen jeg fik for 3 dage siden og den jeg havde fået serveret idag. Tjenerns kommentar, det er hvad du må forvente. Portionerne er ikke de samme hver gang. Magen til flabet og arrogant holdning. Bad om at tale med bestyreren Andres, der afkræftede hvad tjeneren havde sagt. Bestyreren talte for sin for sin syge moster men kom med kaffen og pølsen der manglede.
Ved betaling krævede bestyreren fuld betaling for maden, trak dog et glas vand fra regningen. Det havde været god service at beklage for deres fejl og givet bedre kompensation.
Betjeningen og servicen var under al kritik. 3 omkringliggende borde ventede over 1 time på deres mad. Kort sagt, det sejlede. Det virkede til tjenerne er nye og ikke kan finde ud af at tage imod en bestilling samt de har kalkuleret forkert med hvor meget mad,der skal bruges til de forskellige retter.
Der var ikke styr på noget, men de kræver alligevel fuld betaling for det. Det er ærgerligt at et nystartet sted kommer så skidt fra start. Selvom der er travlt forventes der, at man bliver mødt med et smil fra personalet side, istedet for et stresset ansigt.
På baggrund af denne episode er det sidste gang jeg besøger Bistro V Sæby.
Nytårs meny take Away
Nytårs meny take Away
Blev som før glædelig overrasket fremragende mad og nemt at gå til og masser af fremragende mad der bare skulle ind i ovn og lige lunes derefter anrettes nemt at gå til med de labels der var på emballage hvad der skulle til hvad. Altid hurtig ekspedition uden ventetid også denne gang afstand og covid regler var bare i top
hvis jeg kunne give 0 stjerner
Ringede fra Bilka city syd for at bestille mad.. tjener sagde lige et øjeblik. jeg når så at komme helt ind til bistroen i midtbyen 19 min efter han havde simpelthen glemt at jeg var i tlf.jeg siger ok og bestiller 2 bøfsandwich og pomme frits der vil gå 30 min også ok til det.efter 30 min er det ikke færdigt og kommer til at vente yderligere 15 min okay....kommer hjem så har de sgu glemt at give sovs med. sætter aldrig min ben i den butik mere
Kan kun anbefales
Professionel og venlig tjener - den bedste burger jeg nogensinde har smagt og hyggelig atmosfære.
Kæmpe skuffelse
Blev mødt ved døren sf sød tjener som fortalte at de pga Covid ikke havde plads før om en time senere hvilket var fint. Da vi kom tilbage blev vibolaceret i baglokalet og måtte vente 45 min på vores mad. Vi måtte hele tiden gå ud til tjeneren for at at få hans og hendes opmærksomhed! Da maden endelig kom,- sikke en skuffelse,- hvordan kan man lave en moules frites så aldeles intetsigende og intetsmagende?? Muslinger med lidt fløde smidt oveni. Det går altså ikke!! Man blir jo ikke mæt hvis man ikke kan spise suppen osse men hvem vil spise varm fløde? Æv. Desserten var udsolgt selvom der næsten ikke var nogle gæster. Somom stedet bare har givet op. Kom i gear eller lad helt være! Kommer ikke tilbage.
Ingen sammenhæng mellem kvalitet og pris.
Var derinde i onsdags, hvor jeg fik et stjerneskud og min kone fik en salat med andekød. I forhold til prisen har vi fået både salater og stjerneskud som er langt bedre også til en væsentlig lavere pris.
Noget af en skuffelse
Noget af en skuffelse. Burgers ok. Suppe med skaldyr alt for saltet og forventer man mere efter prisen.
Asparges med rejer fuldstændig uinteressant.
Rigtig god service af tjernerne, som reddede besøget.
Dårlig oplevelse
Undskyld jeg siger det, men fy for pokker... Bestiller to sandwich, en med and og en med steak.... Man må da bare formode at man ikke støder på brusk og diverse når man får sådan en sandwich, men dette gjorde jeg så til min store forundring... Har fået det mange gange, ved bare ikke lige hvad der er gået galt her....👇👇👇
Fantastisk
Fik den mest fantastiske Beef Wellington på Bistro V i Hjørring - rød, mør og perfekt 😀
L’expérience Trustpilot