Monteur die bij ons was voor een klus was netjes op tijd en heeft alle rest materiaal meegenomen / afgevoerd. Heb net kontakt gehad over de Kamstrup multical 403 ,deze ligt los op de afleverset... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag geholpen door Tim van Houselt, ging systematisch te werk, zorgvuldig elk punt aan getipt en daarbij toegelicht wat de mogelijkheden erbij waren. En stond open voor feedback en vragen die ik ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aller 1e wil ik Tim en Hanna bedanken voor deze geweldige klus.Vooral Tim die eigenlijk niet over zakelijke meters gaat,maar ons toch super geholpen heeft met de tekeningen en oplossingen.En Hanna oo... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Monteur die bij ons was voor een klus…
Heb net kontakt gehad over de Kamstrup multical 403 ,deze ligt los op de afleverset en hier is een ophangbeugel voor in de handel .
Denk en hoop dat dit nog geregeld wordt..
Weigering compensatie
Van 11 t/m 14 april 2026 was er wederom (al zeker de 4e keer dit jaar) een warmtestoring in mijn woning. Ik en de medebewoners van het appartement complex hebben geen compensatie ontvangen omdat geen van de storingen langer geduurd hebben dan 8 uur. Volgens de eigen administratie van Vaanster heeft de storing op bijv. 12 april 2026 in totaal 8 uur en 22 minuten geduurd, echter was deze niet aansluitend, waardoor Vaanster enige vorm van coulance en vergoeding weigert. Ook de overige dagen heeft de storing meerdere uren geduurd (soms wel 6 uur achter elkaar). Gezien dit bij lange na niet de eerste keer is van leveringsproblemen is het het onacceptabel dat Vaanster mij (en andere bewoners) niet tegemoet komt met een compensatie van niet geleverde warmte. Klantenservice komt niet in hun bedrijf voor.
Maandelijks maak ik honderden euro's over naar een bedrijf dat de betrouwbaarheid van levering telkens weer niet op orde heeft en lak heeft aan hun klanten met deze monopolie positie.

Réponse de Vaanster
Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer…
Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer teleurstellend. Gisteren ontving ik een factuur van €6500 voor een dienst/product dat ik nooit heb gebruikt. Ondanks mijn bezwaar heb ik geen duidelijke of bevredigende uitleg gekregen.
De communicatie is onduidelijk en niet transparant, en er lijkt weinig bereidheid om dit probleem serieus op te lossen. Voor zo’n groot bedrag verwacht je een heldere en goed onderbouwde verklaring, maar die ontbreekt volledig.
Mijn vertrouwen in dit bedrijf is hierdoor volledig verdwenen. Ik raad anderen aan om zeer voorzichtig te zijn.”

Pas op met Vaanster
We huren verschillende winkelunits. Daarbij zou een verplichting horen van warmte via Vaanster. We betalen nergens in Nederland zoveel voor energie. Pas op met dit bedrijf. Toch apart dat Vaanster nu wel reageert op reviews maar niet op mails naar de klantenservice. Wij willen heel graag van Vaanster af.

Réponse de Vaanster
Telefonisch contact gehad met Nils…
Telefonisch contact gehad met Nils betreffende de jaarafrekening van mijn ouders. Nils gaf duidelijk antwoord op mijn vragen, nam alle tijd, ondernam meteen actie en belde tot twee keer terug met resultaat, vervolgacties en tips.

Réponse de Vaanster
Goed en duidelijk contact na vragen…
Goed en duidelijk contact na vragen over het wijzigen van het rekeningnummer voor de incasso. Ik had een fijne service en werd snel geholpen.

Pas op met Vaanster leasecontracten
Bij de aankoop van een bestaande woning met een Vaanster-contract blijkt dat de maandlast van €135 volledig wordt meegenomen door de hypotheekverstrekker. In mijn geval betekent dit dat ik circa €35.000 minder kan lenen, waardoor de koop onder druk komt te staan.
Ik heb meerdere keren geprobeerd om tot een oplossing te komen, zoals afkoop of het verlagen van de maandlast, maar hier wordt niet in meegedacht. Er wordt strikt vastgehouden aan het contract, zonder flexibiliteit of begrip voor de situatie.
Mijn advies aan anderen: denk goed na over de financiële gevolgen van een Vaanster-contract, vooral als je je woning in de toekomst wilt verkopen. Potentiële kopers kunnen hierdoor aanzienlijk minder lenen, wat de verkoop bemoeilijkt.

Réponse de Vaanster
20 minuten in de wacht staan voor het…
20 minuten in de wacht staan voor het wijzigen van een rekeningnummer... Ik durf te wedden dat ik binnen een kortere tijd de tool om dit te automatiseren kan implementeren.

Snelle reactie
Mijn verzoek voor een wijziging van mijn E-mail adres is snel en correct uitgevoerd.

Réponse de Vaanster
Goed geholpen met een probleem wat al…
Goed geholpen met een probleem wat al enige tijd liep. De dame, Mariska, pakte direct door. Monteur ook gelijk ingepland!

Réponse de Vaanster
Mariska van de klantenservice heeft me…
Mariska van de klantenservice heeft me ontzettend goed geholpen. Ze was vriendelijk en oplossingsgericht waardoor mijn 'issue' naar alle tevredenheid is verholpen.

Réponse de Vaanster
Mariska was zeer klantvriendelijk en…
Mariska was zeer klantvriendelijk en gaf een duidelijk antwoord

Réponse de Vaanster
Alle lof aan Tim van Honselt die ons…
Alle lof aan Tim van Honselt die ons vorige week geweldig geholpen heeft met het oplossen van een verwarmings probleem. Enthousiast en oplossingsgericht.

Mevr Mariska
Mevr. Mariska luisterde goed naar mijn probleem; begreep direct wat er aan de hand was en trad doortastend op. Probleem opgelost en daarna nog een telefoontje om te checken of alles okay was. Top

Réponse de Vaanster
Pleasant conversation, very friendly contact.
Pleasant conversation, very friendly contact.

Réponse de Vaanster
Prettige medewerker aan de lijn met…
Prettige medewerker aan de lijn met hele duidelijke uitleg.

Goed telefonisch contact
Goed contact gehad met Nils die altijd terugbelde als er iets was en alles voor ons heeft opgelost! Inmiddels is en nieuwe unit, dus alle problemen opgelost!

Oppervlakkig zijn ze vriendelijk
Oppervlakkig zijn ze vriendelijk, beloven veel, maar zodra het aankomt op een betalingsverschil zijn ze erg onbetrouwbaar, ontkennen en ontwijken, met het doel binnenhalen, hun kosten zijn zeer hoog, waar je niet vanaf kan.

Réponse de Vaanster
En savoir plus sur les différents types d'avis.