Jeg var inde og få en vaccine da jeg skal ud og rejse. Det var en fornøjelse at komme. Der var rent og nydeligt, personalet var søde og venlige og i den grad effektive. Her tør jeg godt tage tilbage i... Voir plus
SØD OG RAR, KOM HURTIGT TIL.FORKLAREREDE EN MASSE OMKRING HVORDAN JEG SKU FORHOLDE MIG TIL MYG, OG LIGELEDES SKADER FRA ANDRE DYR. hVIS VI SKULLE VÆRE SÅ UHELDIGE EN GOD OPLAVELSE
Jeg har brugt Lægens Vaccinationsklinik i mange år og har altid haft en rigtig god oplevelse. De holder tiderne, så jeg har aldrig oplevet forsinkelser, og der er nem parkering lige udenfor, hvilket g... Voir plus
Nem tidsbestilling. Behageligt og roligt sted. Sødt og dygtigt personale. Fik forklaret nøjagtig hvad jeg skulle være opmærksom på, på min rejse osv. Guidet godt igennem hvilken/hvilke vacciner je... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vaccinationsklinik beliggende på Islands Brygge, med fokus på fleksibilitet og faglighed til den bedste pris. Vi tilbyder rejsevaccination samt andre vaccinationer. Du bliver rådgivet og vaccineret af en læge. Book en tid online til i dag eller når det passer dig
Sturlasgade 1, 2300, København S, Danemark
- info@vaccinationsklinik.dk
- www.vaccinationsklinik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Nemt og vejledende!
Lægen var meget sød og informativ, stillede gode relevante spørgsmål og vejledte mig ift. min rejse. Vaccinationer var nemt og hurtigt overstået. :-)
God information hurtigt og effektivt
God information hurtigt og effektivt
Kan klart anbefale det
God rådgivning. Minimal ventetid. God beliggenhed.
Har været hos Line 4 gange nu
Har været hos Line 4 gange nu, og hun er så god. Hun får mig til at føle mig meget tryg og tilpas. Hun er super kompetent og svarer på alle de spørgsmål jeg har til bivirkninger osv. Kommer der stadigvæk selvom jeg er flyttet længere væk!
God oplevelse for mig som har nåleskræk…
God oplevelse for mig som har nåleskræk 😊

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik
Lægen var meget hensynsfuld overfor…
Lægen var meget hensynsfuld overfor vores to piger der var lidt nervøse for at blive vaccineret.
Meget oplysende, og rigtig god service.
Nerma gav os den bedste service
Nerma gav os den bedste service. Hun fortjener 5 stjerner for at behandle hele vores familie (2 voksne og 3 børn) med faglighed, empati og godt humør. Selv børnene havde ingen problemer med et stik:)
Fair og sober vejledning
Fair og sober vejledning. Fleksibilitet ved forsinkelse.
Kompetent læge
Kompetent læge, der vejleder om risici og mulige sygdomme, hvor end du rejser hen.

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik
Virkelig god vejledning og hurtig…
Virkelig god vejledning og hurtig service. Kan helt klart anbefales herfra.
Nerma er verdens bedste læge!!!
Nerma har været fuldstændig fantastisk i processen med at få min datter, som har nåleangst, vaccineret inden en forestående rejse. Hun brugte meget mere tid end hvad man nogensinde ville kunne forvente af nogen som helst læge eller anden fagperson, og vi blev der længe ud over lukketid. Nerma er utrolig tålmodig, rolig og virkelig empatisk, og min datter havde tillid til hende, selvom det var så svært for min datter at gennemføre.
Det lykkedes tilsidst, hvilket resulterede i mange glædestårer, og både jeg og min datter er utrolige taknemmelige over det -og Nermas indsats🙏
Så herfra et KÆMPE TAK - flot buket blomster er på vej.- Og til alle jer andre der skal vaccineres - Nerma har mine ALLERBEDSTE anbefalinger❤️
Bh Mikala Sjøgren

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik
Ok de er nemme at få kontakt med og Tider udenfor normal tid
Tider udenfor normal tid.
Man kan komme i kontakt med dem og de svarer hurtigt.
Nemt at parkere tæt ved.
Kort ventetid.
Venlig og proff læge.
Alt OK

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik
Fantastisk behandling og vejledning af…
Fantastisk behandling og vejledning af Nerma.

Ekstraordinær god service
Ekstraordinær god service
Meget grundig og professionel vejledning, ud over det sædvanlige
Meget omhyggelig nærværende læge
Meget omhyggelig nærværende læge. Vi fik super god gennemgang af rejse vaccinations overvejelser og muligheder. Der var god tid sat af til os.
God oplevelse
God oplevelse, kan anbefale! Jeg følte mig rigtigt godt taget imod, og lægen var god til at informere om risici ved min rejsedestination
Super god oplevelse
Kort ventetid, selv om jeg kom meget før min tidbestilling.
God oplysning om rejsemål og vacciner, samt andre vigtige ting omkring rejsemålet