Lægens Vaccinationsklinik Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde og få en vaccine da jeg skal ud og rejse. Det var en fornøjelse at komme. Der var rent og nydeligt, personalet var søde og venlige og i den grad effektive. Her tør jeg godt tage tilbage i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

SØD OG RAR, KOM HURTIGT TIL.FORKLAREREDE EN MASSE OMKRING HVORDAN JEG SKU FORHOLDE MIG TIL MYG, OG LIGELEDES SKADER FRA ANDRE DYR. hVIS VI SKULLE VÆRE SÅ UHELDIGE EN GOD OPLAVELSE

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Lægens Vaccinationsklinik i mange år og har altid haft en rigtig god oplevelse. De holder tiderne, så jeg har aldrig oplevet forsinkelser, og der er nem parkering lige udenfor, hvilket g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem tidsbestilling. Behageligt og roligt sted. Sødt og dygtigt personale. Fik forklaret nøjagtig hvad jeg skulle være opmærksom på, på min rejse osv. Guidet godt igennem hvilken/hvilke vacciner je... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de vaccinations internationales
  2. Médecin
  3. Cabinet médical

Écrit par l'entreprise

Vaccinationsklinik beliggende på Islands Brygge, med fokus på fleksibilitet og faglighed til den bedste pris. Vi tilbyder rejsevaccination samt andre vaccinationer. Du bliver rådgivet og vaccineret af en læge. Book en tid online til i dag eller når det passer dig

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

109 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

God oplevelse. Ingen der presser en til noget, men en kompetent vurdering og forklaring af hvad der vil give mening at få af vacciner før rejsen.

9 décembre 2025

Kære Godot
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig tryg.

Rigtig god tur – og du er altid velkommen, hvis du får brug for rådgivning igen.

Kærlig hilsen

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Kompetent og transparent rådgivning, kombineret med rar og tryg behandling⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

22 novembre 2025

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Tryghed og tydelig rådgivning er noget af det vigtigste for os, så vi er rigtig glade for, at det netop er det, du fremhæver.
Vi håber, du får en rigtig god og sikker rejse. ✈️

Noté 4 sur 5 étoiles

Aksel 7år

Det var meget nemt at blive stikket og en god oplevelse. De var meget søde. AKSEL 7år.

9 novembre 2025

Kære Aksel og familie,
Tusind tak for de søde ord! Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt at blive stukket, og at I havde en god oplevelse hos os. Aksel var rigtig modig 💪

Vi glæder os til at se jer igen.
De bedste hilsner

Super Line

Vi besøgte klinikken på Islandsbrygge, Line der skulle vaccinere vores børn var super tålmodig og venlig, hun brugte teknikker der hjalp dem med at få en hurtig og smertefri oplevelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse vi helt klar vil gøre brug af igen til fremtidige vaccinationer.

15 octobre 2025

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik

Mange tak for den varme anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at besøget på vores klinik blev en tryg og god oplevelse for jer og børnene. Vi giver rosen videre til Line og glæder os til at hjælpe jer igen næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min familie og jeg bliver ikke…

Min familie og jeg bliver ikke vaccineret andre steder fra nu af. Vores børn havde et par dårlige vaccine oplevelser i bagagen, men de er på vej til at blive vendt efter vores oplevelse på Lægens vaccinationsklinik.
Og oven i hatten er de også lidt billigere og bruger tyndere nåle.

13 octobre 2025

Réponse de Lægens Vaccinationsklinik

Tak for tilliden! Hvor er det dejligt at høre, at oplevelsen hos os har vendt tidligere vaccine-oplevelser. Vi glæder os til at tage godt imod jer fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt klinikken til forskellige vacciner for store og små

Har brugt klinikken til rejsevaccinationer for mine 2 børn, samt skoldkoppevacciner. Nerma og Line er virkelig søde, kompetente - ved nærmest alt om alle vacciner og lande i hovedet. Jeg skulle planlægge kompliceret vaccinationsprorgram grundet rejse til mange lande - min booking var ikke gået igennem, men de fandt plads til mig alligevel. Så dygtige, søde. Kan klart anbefales :)

3 octobre 2025

En perfekt oplevelse!

Jeg læser tit anmeldelser, før jeg anvender services, bestiller varer eller deslige. - og ved bestilling af vaccine, var det samme sag. Jeg læste anmeldelserne her og kunne konstatere at de var ovenud positive. Jegtænkte faktisk om der kunne have været givet incitament eller andet, for så gode anmeldelser. Men! Jeg må bare indrømme det var en ovenud god oplevelse. Fra start til slut følte jeg mig vejledt og rådgivet og selve vaccinen var det mindst "smertefulde" stik jeg har oplevet. Intet forsøg på mersalg eller lignende.
Jeg kan simpelthen kun anbefale klinikken her, såfremt du skal have foretaget vacciner.

3 septembre 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg var i dag inde og få de sidste vaccinationer inden min rejse, og havde simpelthen bare den bedste oplevelse! Super god service! Meget nærværende og rolig som fik mig til at føle mig godt tilpas. Derudover fik jeg en masse ny viden om min rejsedestination. Varm anbefaling.

24 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var til rejsevaccination med to…

Vi var til rejsevaccination med to børn, hvor den ene var virkelig bange for det. Vi fik virkelig god, professionel service af den søde og tålmodige Line, som tog sig god tid til at forklare det hele. Hun gennemførte vaccinationen helt uden problemer, og hele familien var glad. Derudover fik vi god og kompetent rådgivning uden at føle, at der skulle sælges yderligere service eller produkter til os. Stor anbefaling herfra!

30 janvier 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse hos kritisk og sur læge

Jeg havde desværre en dårlig oplevelse som førstegangsbesøgende hos Lægens Vaccinationsklinik da jeg skulle have rejsevaccination. Min læge oplistede hvilke vacciner jeg tidligere har fået som del af en række vacciner forud for min rejse til Afrika. Hun stillede sig meget kritisk overfor de vacciner jeg havde fået hos andre udbydere og ville gerne vide hvem de var - ikke fordi vaccinerne var forkerte men fordi hun mente de var udnøvendige. Det var en unødvenig ubehagelig situation at blive stillet i som patient der har fulgt anbefaling hos andre - som om jeg skulle forsvare mit valg. Hertil foregik det lige lovlig hektisk hvor jeg fik terminalen med beløb præsenteret inden jeg havde fået mit tøj taget på igen .... jeg kommer ikke igen.

27 janvier 2025

Kære Anonym
Tak for besøget og tak for anmeldelsen.
Vi bestræber os altid på at det skal være en god oplevelse at komme hos os. Både igennem god service og ikke mindst faglighed. Vi beklager at du ikke har haft den oplevelse. Hvis du ønsker en gennemgang af forløbet eller dine vacciner, giver jeg dig gerne et kald. Du kan i så fald skrive til mig på info@vaccinationsklinik.dk

Vi tager selvfølgelig kritikken til os.

Kærlig hilsen
Nerma Frederiksen

Fremragende service!

Vi har nu tre gange været hos Lægens Vaccinationsklinik, og det kommer vi klart til at fortsætte med.
Jeg er ikke vild med at blive vaccineret, men hos Line følte jeg mig i de bedste hænder. Hun var super venlig, professionel og omsorgsfuld, så alt gik som smurt. Meget fair priser. Så kæmpe anbefaling til alle!

6 janvier 2025

Helt fantastisk oplevelse hos Line ved Lægens Vaccinationsklinik

Vi fik første vaccineomgang hos Danske Lægers Vaccinations Service (DLVS), hvor alt fungerede fint, men grundet en impulsiv beslutning om en ekstra vaccine og mangel på tider hos DLVS fik vi en tid hos Lægens Vaccinationsklinik (LV). Her mødte vi Line, som var yderst kompetent og rådgivende uden at påtvinge os ekstra vacciner. Derimod lyttede hun til vores specifikke rejse og forsøgte derfor, at forstå vores behov. Efter denne oplevelse besluttede vi derfor at skifte fra DLVS og få vores anden vaccineomgang hos Line (LV). Endnu engang var Line yderst behagelig og leverede en top-service. Hun var forstående og engageret i sit arbejde, hvilket tydeligt kunne mærkes og gjorde oplevelsen helt fantastisk trods af en lille skræk for nåle.

Vi fik gratis lavet et fysisk vaccinationspas (trods der ikke er pålrav om dette) samt massere rådgivning omkring vacciner herunder særligt malaria- og denguemyggen - som vi har været nervøse omkring. Vi føler os helt trygge og sikre på at have fået den bedst mulige rådgivning hos Line. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal have vores sidste og opfølgende stik efter rejsen.

Derudover er konsultationsprisen og vaccinepriserne lavere hos LV og dermed konkurrencedygtige sammenlignet med andre vaccinationsklinikker såsom DLVS. LV tilbyder derudover en 10% studierabat ved fremvisning af studiekort også selvom man får tilskud fra “Sygesikring Danmark”. Der kan købes “DEET” myggespray på 40% hos LV for 199,- på 200 ml.

Klinikken ejes af Nerma, som vi endnu ikke har mødt. Dermed er der kun to ansatte (Nerma og Line), hvilket føles nærværende og sikkert.

11 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Faglighed og service i top!

Jeg dukkede op ret forvirret ift. hvad der var op og ned, når det kommer til rejsevaccinationer. Her kom Line mig super meget til undsætning. Hun hjælp mig med at navigere i noget der virkelig føle som en jungle og tog sig god tid til at svare på mine mange spørgsmål. Faglighed og service var simpelthen i top!

10 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus