Balaken No 1 i Stockholm AB Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Tack vare Vinden kunde vi förvara våra saker när vi var mellan boende i två månader. När vi beställde hem allt till det nya boendet kunde jag smidigt lämna kvar lådorna med sommarkläder som ändå bar... Voir plus

Fantastisk tjänst! Upphämtning, magasinering och leverans, allt i ett! Så himla härligt att det är så flexibelt också, att man kan boka/ändra datum och tid så tätt inpå ifall något dyker upp, samt at... Voir plus

Det var väldigt enkelt och smidigt att använda appen. Jobbet från min sida var inte mer än att boka och registrera upphämtningen av mina saker i en app, sen skötte vinden resten. Det var lätt att få t... Voir plus

Upphämtning och magasinering av bohag gick felfritt, smidig process! Men leverans av bohaget gick mindre bra - bara en delmängd av bohaget levererades på utsatt tid. Leverans av kvarvarande försenades... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

304 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Först verkade Vinden som ett bra…

Först verkade Vinden som ett bra alternativ, appen verkade lätt användbar och det verkade som en lätt service där de tog hand om allt.

Men första missnöjet kom då priset på förvaringen i verkligheten var mycket högre än det som appen estimerade baserat på antalet lådor och föremål jag hade lagt in. Men okej, det är ju svårt att estimera.

Min första faktura var svår att förstå så jag kontaktade dem för en förklaring, också personen jag chattade med hade svårt att förstå den så de hamnade återkomma senare med en förklaring. Bra att veta är att transportkostnaden tillkommer på separat faktura.

Jag hade mina saker i förvar hos vinden i några månader och då jag fick min leverans så var två av mina möbler förstörda och glas samt porslin sönder. Jag tog direkt kontakt med supporten och de skickade mig ett skadeformulär som jag själv hamnade fylla i och skicka direkt till deras försäkringsbolag med vinden i cc. Hörde inget från varken vinden eller försäkringsbolaget på en vecka så jag kontaktade vinden igen och de bad om ursäkt och säkrade mig att försäkringsbolaget jobbade på saken och skulle återkoppla till mig. Nu har en till vecka gått och jag har inte hört något. Bra att lägga till är att jag hamnar betala fullt pris på hyran och transporten även då en del av mina saker blivit förstörda.

Jag är besviken på servicen och kommer inte använda dem igen.

7 juin 2022

Både snabb upplockning och snabb…

Både snabb upplockning och snabb leverans till en annan adress någon månad senare. Skulle definitivt rekommendera Vinden och kommer absolut att använda dem igen om det skulle behövas!

6 juin 2022

Budet kom före utsatt tid och ringde…

Budet kom före utsatt tid och ringde inte 30min innan. Fick då fixa fram däcken onödigt bråttom. Budet kom tillbaka 45min senare och bad om ursäkt. Fick precis fakturaunderlaget och nu är priset högre än beräknat. Ännu ingen bild eller registrering i appen efter 3 dagar.

23 mai 2022

Super Bra

Super Bra! Mycket God Service och Noga med allt, trevlig personal
Hälsningar från en som anlitat Vinden några gånger och har även möbler i förvaring.

// Carina

16 mai 2022

Meget fornøyd

Meget fornøyd! To meget hyggelig og profesjonelle personer møtte opp og gjorde en utmerket jobb! De flyttet alt fra gammel leilighet, lagret det for en kort periode, og satte det på plass i ny leilighet. Alt til avtalt tid og med et godt humør. Anbefales!:-)

15 mai 2022

Så enkelt

Vill du ha en bra, enkel förvarning, med personal som gör ditt liv enklare? Ja - då är valet enkelt, Vinden, flexibla, smarta, och du sköter ditt förråd via appen så enkelt själv! Gör din förvaring lätt och enkel, kör Vinden 👍 Tack för att ni finns// Magnus med familj

13 mai 2022