Woodstep Avis

2 093
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Afspraak was snel gemaakt. Voor aankomst een belleltje en een sms. Renovatie is goed verlopen, prima advies, vriendelijke, nette en bekwame medewerkers. Alles is naar wens verlopen, de parketvloeren z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en komen hun afspraken na. Hoewel de aflevering via het bedrijf MAXpakket een drama was heeft Woodstep wel alles goed gedaan. Nog bedankt voor de service en de juiste aflevering via P... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle communicatie is vooraf zeer fijn verlopen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. De vloer is naar volle tevredenheid gerestaureerd en ziet er weer prachtig uit. We zijn ontzet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en fijne mensen!! Elke twijfel en vraag wordt heel duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Parketteur ook een hele fijne man die meer doet dan gevraagd en heel familiair voelde! Nogm... Voir plus

L'entreprise a répondu

5. Magasin de revêtements de sol
  6. Service de pose de parquet
  7. Service de restauration des planchers

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 093)

152 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aardige parket mannen

Aardige parket mannen. Ze werkten zorgvuldig en lekker vlot

6 août 2026

Beste Hermine,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u het zo ervaren heeft. Geniet van uw vloer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Onderhoudsbeurt netjes en goed uitgevoerd

Afspraak voor onderhoud was vlot en goed geregeld. Parketteur Sam heeft keurig werk verricht met het schuren en lakken van onze vloer. Deze is weer als nieuw.

9 août 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Uw compliment geven we met plezier door aan Sam. Dat de vloer na het schuren en lakken weer als nieuw is, is precies wat een onderhoudsbeurt moet opleveren. Veel plezier ermee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contact al een goed…

Vanaf het eerste contact al een goed gevoel, alle afspraken werden netjes na gekomen en super tevreden met de vloer!

8 août 2026

Beste Marieke,

Dank voor uw mooie woorden. Fijn dat het vanaf het eerste contact tot en met de oplevering goed voelde. Geniet ervan.

Opschuren vloer

We hebben onze vloer laten opschuren en daarna met een 2 componenten lak laten lakken en is echt super mooi geworden!! We hebben een hele nieuwe vloer dankzij Andy en Murat 😃 vooral Andy is een vakidioot die ontzettend precies werkt en alles perfect wil hebben dus dankjewel! Gr Peter en Patricia

4 août 2026

Beste Peter en Patricia,

Wat leuk om te lezen. Mooi dat de vloer zo geworden is dat hij als nieuw aanvoelt. Veel plezier ermee.

Vakman aan het werk!

Vandaag onze eiken houten vloer laten renoveren door Woodstep. Wij hadden het geluk dat parketteur Sam onze vloer namens woodstep onder handen mocht nemen. Wat een vakman zeg!
Prachtig resultaat en zeer nauwkeurig gewerkt, echt top!

3 août 2026

Beste Arnoud,

Bedankt voor uw review. Het compliment geven we met alle plezier door aan Sam. Nauwkeurig werken is precies waar het bij het renoveren van een eiken vloer op aankomt, dus mooi dat u dat zo terugziet. Veel plezier met uw vloer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze eikenhouten vloer was er…

Onze eikenhouten vloer was er behoorlijk aan toe maar Samuel heeft hem perfect opgeknapt. We twijfelden of we deze klus zelf zouden uitvoeren maar ik heb geen seconde spijt dat ik het heb uitbesteed aan Woodstep. Er werd zeer net gewerkt, communicatie was goed en het eindresultaat top!

16 juillet 2026

Beste Rik,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de twijfel om het uit te besteden zo goed heeft uitgepakt. Ik geef je compliment met plezier door aan Samuel. Veel plezier met je opgeknapte eikenhouten vloer!

Noté 5 sur 5 étoiles

De man had er verstand van zijn vak

De man had er verstand van zijn vak , ging gelijk aan het werk

21 juillet 2026

Beste Nobby,

Wat fijn om te lezen. Vakmanschap en meteen de handen uit de mouwen: precies waar we voor staan. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je vloer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was in alle opzichten goed geregeld…

Het was in alle opzichten goed geregeld van voorbereiding informatie uitvoering en afhandeling.

14 juillet 2026

Beste klant,

Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Dat het van voorbereiding tot afhandeling soepel is verlopen, is precies waar we naar streven. Fijn dat u tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb goed ervaring met dit bedrijf…ze zijn goed en doen wat ze op de website zeggen en ze adviseren ook wat best voor je vloer is. Het is een betrouwbare bedrijf.

Ik heb goed ervaring met dit bedrijf want ze doen echt wat ze zeggen en ze werken echt netjes. Personeel is ook erg goed en ze weet wat ze doen.

16 juillet 2026

Beste Tracey,

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. Doen wat we beloven en netjes werken staat bij ons voorop, dus dit doet ons goed om te lezen. Geniet van je vloer.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Betrouwbaar klantgericht. Leveren top kwaliteit super blij met mijn vloertje. Een echte aanrader

15 juillet 2026

Beste Maikel,

Bedankt voor het compliment over de kwaliteit en de klantgerichtheid, daar doen we het voor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn vloer is weer als nieuw

Mijn vloer is weer als nieuw en is helemaal tot leven gekomen en is precies zoals wij in gedachten hadden. Het is het pronkstuk van ons huis geworden.

11 juillet 2026

Beste klant,

Het pronkstuk van uw huis, mooier compliment kunnen we ons niet wensen. Fijn dat de vloer precies zo is geworden als u voor ogen had. Bedankt voor het delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was gewoon perfect vakman die bij…

Het was gewoon perfect vakman die bij ons was echt heel goedemorgen jullie blij mee zijn

11 juillet 2026

Beste klant,

Dank u wel, wat fijn dat u zo blij bent met het resultaat. We geven uw compliment graag door aan de vakman die bij u is geweest.

Noté 5 sur 5 étoiles

De vloer ziet er weer schitterend uit

De vloer ziet er weer schitterend uit. En het waren mega aardige mensen die de vloer kwamen opschuren en lakken. Ze gaven aan dat de vloer zeker 12 jaar zo mee kan. En daarna nog een aantal keer kan worden opgeschuurd en behandeld. Maar dan is het advies om de vloer wel met het goede unistep onderhoudspakker te onderhouden. Wat we uiteraard al hadden besteld.
Ik kan Woodstep.nl voor de volle 100% aanraden! Qua prijs, qua afspraken, qua werk. Alles voor mij een volle 10!

2 juillet 2026

Beste Marianne,

Wat een fijne review, dank je wel. Mooi dat onze collega's ook het onderhoud goed hebben toegelicht; met het juiste Unistep-onderhoud gaat u er inderdaad jarenlang plezier van hebben. En een volle 10, super! Bedankt voor je aanbeveling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden met de nieuwe vloer

Erg tevreden met de nieuwe vloer, zou het werk zeker aanraden! Fijne mensen

9 juillet 2026

Beste Niels,

Bedankt voor je aanbeveling en de fijne woorden over ons team. We wensen je veel plezier met de nieuwe vloer.

Top vloer!

Onze vloer van 20 jaar oud is weer als nieuw! Josef en Murat zijn harde werkers, waren er al voor 7 uur en hebben top werk geleverd!

8 juillet 2026

Beste Marjolein,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat. We geven je compliment door aan Josef en Murat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Weet verliefd op mijn oude eiken vloer.

Vandaag kwam woodstep onze vloer doen. Onze vloer was absoluut toe aan vernieuwing. Het hele proces van begin tot het einde was duidelijk, overzichtelijk en een goede klantenservice. Zo word stap voor stap uitgelegd wat te doen voordat je vloer gedaan word, maar ook wat te doen als je vloer gedaan is.
Sam kwam bij mij onze vloer doen. Wat een vakman. Hij liet voor hij begon nog de verschillen zien qua kleuren die ik had uitgekozen en heb daaruit een definitieve kleur gekozen.
Mijn vloer is prachtig geworden! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat deze man mijn vloer heeft gedaan. Over een aantal maanden gaat hij met pensioen. Jammer voor het bedrijf, maar hij kan dan genieten van zijn welverdiende rust. Mocht je dit lezen Sam, dank je wel voor mijn prachtige vloer en dat je heerlijk mag gaan genieten van je pensioen met je vrouw.

7 juillet 2026

Beste klant,

Wat een warme review, dank u wel. Fijn dat het hele proces van begin tot eind duidelijk was en dat de vakman u vooraf nog de kleurverschillen liet zien. Uw woorden voor hem geven we zeker door. Geniet van uw prachtige vloer.

Goede service en ervaring

Communicatie en service verliepen soepel, al ben ik persoonlijk meer van bellen en what’s app ipv mail. Dat gaat sneller en makkelijker als je bv nog aanvullende vragen of opmerkingen hebt. De parketteurs waren stipt op tijd, niet te beroerd om me nog te helpen met het verplaatsten van een laatste meubelstuk en werkten netjes, kundig, snel en waren duidelijk op het moment dat er keuzes moesten worden gemaakt. Kleine suggestie: biedt het afplakken van de ruimte en het verplaatsen van meubels ook als dienst aan.

4 juillet 2026

Beste Chantal,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn dat de parketteurs stipt, kundig en snel waren, en dat ze even bijsprongen met dat laatste meubelstuk. Je punt over communicatie neem ik ter harte: we mailen graag omdat afspraken dan zwart-op-wit staan, maar ik snap goed dat bellen of WhatsApp bij tussentijdse vragen sneller werkt. En je suggestie om afplakken en meubels verplaatsen als dienst aan te bieden nemen we intern zeker mee. Dank voor het meedenken.

Goed advies

Goed advies, goeie beriekbaarheid, werk netjes uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat.

1 juillet 2026

Beste Zahra,

Bedankt voor je beoordeling. Goed advies, goede bereikbaarheid en net werk: fijn dat je alle drie hebt ervaren. We zijn blij dat je zo tevreden bent met het resultaat.

Noté 4 sur 5 étoiles

Perfecte kwaliteit met verbeterpunt voor de organisatie

De kwaliteit van het geleverde werk was zeer goed! De 30 jaar oude tapis vloer is weer als nieuw.
Communicatie over aanpassingen van werkuitvoering niet altijd even duidelijk m.b.t. definitieve factuur! Dit komt mede door afwezigheid van kosten per uitvoeringsitem op offerte en factuur. Dit leidde tot onnodige discussie over meer-en minderwerk. Discussie is tenslotte na ieders tevredenheid afgesloten.

23 juin 2026

Beste Mart,

Bedankt voor je review en de fijne woorden over het resultaat, mooi dat die 30 jaar oude tapisvloer er weer als nieuw uitziet. Je punt over de facturatie nemen we ter harte. Fijn dat we het samen goed hebben afgerond.

Keurig

Keurig. Vakwerk, precies naar wens

1 juillet 2026

Beste Beau,

Dank je wel! Vakwerk precies naar wens: daar doen we het voor.

Rutger - Woodstep Vloeren

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus