Woodstep Avis

2 094
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Afspraak was snel gemaakt. Voor aankomst een belleltje en een sms. Renovatie is goed verlopen, prima advies, vriendelijke, nette en bekwame medewerkers. Alles is naar wens verlopen, de parketvloeren z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en komen hun afspraken na. Hoewel de aflevering via het bedrijf MAXpakket een drama was heeft Woodstep wel alles goed gedaan. Nog bedankt voor de service en de juiste aflevering via P... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle communicatie is vooraf zeer fijn verlopen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. De vloer is naar volle tevredenheid gerestaureerd en ziet er weer prachtig uit. We zijn ontzet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en fijne mensen!! Elke twijfel en vraag wordt heel duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Parketteur ook een hele fijne man die meer doet dan gevraagd en heel familiair voelde! Nogm... Voir plus

L'entreprise a répondu

5. Magasin de revêtements de sol
  6. Service de pose de parquet
  7. Service de restauration des planchers

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Keurig

Keurig. Vakwerk, precies naar wens

1 juillet 2026

Beste Beau,

Dank je wel! Vakwerk precies naar wens: daar doen we het voor.

Rutger - Woodstep Vloeren

Eenvoudige en duidelijke bestelling

Eenvoudige en duidelijke bestelling. Professionele renovatie van de vloer

27 juin 2026

Beste Mac,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zowel het bestelproces als de renovatie van uw vloer als positief heeft ervaren.

Uw waardering betekent veel voor ons. Wij wensen u veel plezier met uw prachtig gerenoveerde vloer!

Vloer als nieuw

Mijn massieve eiken vloer heeft door het schuren een prachtige lichte kleur gekregen. Netjes gewerkt en mooi afgewerkt met lak en prachtige plinten!

28 mai 2026

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat.

Het is geweldig om te horen dat het schuren uw massieve eiken vloer weer een frisse, lichte uitstraling heeft gegeven en dat ook de afwerking met lak en de nieuwe plinten naar wens is.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en wensen u veel woonplezier met uw vernieuwde vloer.

Top bedrijf

Top bedrijf, mooi resultaat en harde werkers. De vloer is heel mooi geworden.

18 juin 2026

Beste Jeffrey,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met het resultaat. Ook uw compliment over onze harde werkers waarderen we enorm; die geven we met veel plezier door aan ons team.

Wij wensen u nog heel veel woonplezier met uw vernieuwde vloer en bedanken u voor het vertrouwen in ons!

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw mooie review. Wij vinden het geweldig om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat en onze parketteurs. Wij geven uw complimenten met veel plezier aan hen door.

Wij wensen u veel plezier met uw vloer en bedanken u voor het vertrouwen in Woodstep!

Vakkundige parketteurs

Vakkundige parketteurs. Vriendelijk, beschaafd, meedenkend. Zeer tevreden over het resultaat. Een dikke pluim voor de vakmannen!

9 juin 2026

Beste Henrietta,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel het resultaat als onze vakmensen.

Uw dikke pluim geven wij met veel plezier door aan onze parketteurs. Namens het hele team bedanken wij u voor het vertrouwen en wensen wij u nog jarenlang plezier van uw vloer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze oude vloer weer als nieuw!

Op maandag 8 juni stonden Ralph en Jerry mooi op tijd bij ons binnen. Super aardige en vakkundige werklieden, die positief over hun werk en over het bedrijf spreken. Ralph en Jerry zijn goed op elkaar ingewerkt waardoor alles snel en vakkundig werd uitgevoerd. Ze gaven goed en eerlijk advies over de mogelijkheden rondom renovatie van de eikenhouten vloer. Ook dat sommige beschadigingen misschien niet helemaal weg zouden gaan. Bijna alle beschadigingen en vlekken zijn verdwenen uit onze vloer. Helemaal prima is het geworden. Ondanks onze twijfels gekozen om de vloer te laten lakken ipv er opnieuw hardwaxolie op te zetten. Het resultaat is echt prachtig. Hoewel we nog wel een beetje moeten wennen aan de lichtere kleur zijn we zeer tevreden.
Daarnaast is de communicatie met jullie ook heel prettig, snelle reacties, klantvriendelijk en duidelijk. We zijn er heel blij mee en zouden Woodstep en Ralph en Jerry aan iedereen willen aanbevelen. 👍👍

8 juin 2026

Beste Willy en Diny,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!

Wat fijn om te lezen dat uw vloer weer als nieuw oogt en dat u zo tevreden bent over het eindresultaat. Ook uw mooie woorden over Ralph en Jerry waarderen wij enorm. We geven uw complimenten met plezier aan hen door; zij zullen dit zeker waarderen.

Daarnaast zijn we blij dat u onze communicatie als prettig en duidelijk heeft ervaren. Dat u Woodstep zou aanbevelen aan anderen is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Wij wensen u nog vele jaren woonplezier van uw vernieuwde vloer!

Vakkundig en prettige medewerker

De medewerker van Woodstep, Aram, werkte zeer professioneel en nam de tijd om goed te adviseren. Daarnaast was hij ook nog erg vriendelijk.
Het resultaat is een prachtige, als nieuwe, vloer!

10 juin 2026

Beste Karina,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Aram. Uw complimenten over zijn professionaliteit, betrokkenheid en vriendelijkheid geven wij dan ook met veel plezier aan hem door.

Daarnaast vinden wij het fantastisch dat u zo blij bent met het eindresultaat. Een vloer die er weer als nieuw uitziet is precies waar wij het voor doen!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. Wij wensen u veel plezier van uw prachtige vloer en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Een vloer als nieuw!

Op aanbeveling van een buurman in zee gegaan met Woodstep: onze vloer is als nieuw en heeft nu een prachtige moderne uitstraling! De werknemers zouden we het liefst 10 sterren willen geven voor hun vakmanschap en plezierige communicatie!

8 juin 2026

Beste C.G.G. Bastiaans,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat u op aanbeveling van uw buurman voor ons heeft gekozen en dat het eindresultaat uw verwachtingen heeft overtroffen.

Ook vinden wij het bijzonder mooi om te horen dat u zo tevreden bent over onze medewerkers en hun vakmanschap en communicatie zo hoog waardeert. Dat compliment geven wij uiteraard met veel plezier aan het team door.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld enorm en wensen u nog jarenlang veel plezier van uw vernieuwde vloer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Houten vloer is weer als nieuw!

Over het algemeen heeft Woodstep een scherpe prijs ten opzichte van andere partijen die komen schuren en lakken. Dat is een pré.

Eerst wilde ik 3,5 ster geven. Eerste parketteur was namelijk een tikkie laks. Kwam bijna 2 uur later dan de gecommuniceerde tijd. Bij lakken had hij ook een stuk gemist. Daar werd hij op gewezen maar deed er niks mee.

De plek bleef zichtbaar, dus moest later hersteld worden. Toen kwam medewerker Aram en hij was echt een verademing. Hij luisterde goed, gaf nette antwoorden waar je wijzer van werd én lakte met veel beleid. Daardoor een topresultaat en alsnog helemaal tevreden.

6 mai 2026

Beste Rutger,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en dat uw vloer weer als nieuw is. Daar doen wij het iedere dag voor.

Daarnaast vinden wij het erg fijn om te horen dat u de deskundigheid, het advies en de zorgvuldige werkwijze van onze collega Aram zo positief heeft ervaren. Wij zullen uw mooie complimenten dan ook zeker aan hem doorgeven. Ook waarderen wij uw positieve woorden over onze prijs-kwaliteitverhouding.

Namens het hele team bedanken wij u hartelijk voor het vertrouwen in Woodstep. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier van uw prachtig gerenoveerde vloer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn enorm blij met…

Wij zijn enorm blij met woodstep.Betrouwbare en deskundige medewerkers die meedachten,
Netjes werken en vooral goed werk hebben afgeleverd

6 juin 2026

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in Woodstep!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Uw complimenten geven ons veel motivatie en worden zeker gedeeld met onze collega's. Namens het hele team bedanken wij u voor deze prachtige review.

Wij wensen u veel plezier van het eindresultaat en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Eikenhouten vloer renovatie door Woodstep

Vanmorgen - stipt om zeven uur - waren Ralph en Jerry bij mij in Castricum om de vloer te schuren en te lakken - wat een top team. Ze gaven goed advies over de kleur en de mogelijkheden rondom renovatie van de eikenhouten vloer. Het resultaat is echt prachtig; ik ben er heel blij mee en zou Woodstep (Ralph en Jerry) aan iedereen aanbevelen.

3 juin 2026

Beste JS,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de renovatie van uw vloer. Ralph en Jerry zullen het ontzettend waarderen om te horen dat hun vakmanschap, advies en inzet zo positief zijn ervaren. Daarnaast is het extra mooi om te lezen dat het advies over de kleur en de renovatiemogelijkheden heeft bijgedragen aan een eindresultaat waar u zo blij mee bent.

Wij wensen u nog vele jaren plezier van uw vernieuwde vloer en bedanken u voor het vertrouwen in Woodstep!

Prachtig resultaat

Zowel vooraf per mail als direct bij aankomst werd er meegedacht, met als gevolg: een prachtig resultaat! Echt een topbedrijf.

3 juin 2026

Beste Netty,

Hartelijk dank voor deze prachtige review!

Wat fijn om te lezen dat u onze begeleiding, zowel vooraf per e-mail als bij uw bezoek, als prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en hen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Des te mooier is het om te horen dat dit heeft geleid tot een resultaat waar u zo tevreden mee bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakmensen met een passie voor het vak

De service is vanaf het eerste moment professioneel: er wordt met je mee gedacht, advies gegeven en de uitvoering was fenomenaal goed. Echte vakmensen met een passie voor het vak!!!

1 juin 2026

Beste Eveline,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en uw mooie woorden.

Wat bijzonder om te lezen dat u het gehele traject, van advies tot uitvoering, als professioneel heeft ervaren. Het doet ons veel plezier dat onze service en werkwijze zo positief zijn ontvangen.

Uw compliment over de uitvoering en de passie van onze medewerkers voor het vak waarderen wij enorm. Wij zullen deze mooie woorden dan ook zeker met hen delen.

Namens het hele team danken wij u hartelijk voor het vertrouwen. Wij wensen u veel plezier van het eindresultaat en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Beste G.J. De Boer,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze medewerkers als klantvriendelijk heeft ervaren. Daarnaast vinden wij het geweldig om te lezen dat u tevreden bent met het eindresultaat!

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle en goede service

Snelle en goede service, mooi resultaat

23 mai 2026

Beste meneer Mensink,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als het eindresultaat. Uw waardering betekent veel voor ons.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen en wensen u veel plezier van het mooie resultaat!

Zeer correct en vakkundig

Zeer correct en vakkundig. Super aardige en vakkundige werklieden en goede werkmentaliteit. Chapeau!!
Problemen worden snel opgelost.
Ben ook heeeel blij met mijn “ nieuwe” vloer!!!! Prachtig geworden🤙🏻🤙🏻

29 mai 2026

Beste Louise,

Hartelijk dank voor uw prachtige review.

Uw complimenten over onze medewerkers, hun vakmanschap en werkmentaliteit waarderen wij enorm. Wij zullen deze complimenten zeker met hen delen.

Het grootste compliment is natuurlijk dat u zo blij bent met uw ‘nieuwe’ vloer. Dat is precies waar wij het voor doen.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen u nog vele jaren woonplezier van uw prachtige vloer.

Vakmanschap

Tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van Woodstock en naar alle tevredenheid. Alle oneffenheden zitten in uit de vloer en ligt er weer netjes bij.

27 mai 2026

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u opnieuw in ons heeft gesteld! Wat fantastisch om te horen dat u ook deze tweede ervaring als zeer prettig heeft ervaren.

Het doet ons goed om te lezen dat alle oneffenheden zorgvuldig zijn verholpen en dat de vloer er weer prachtig bij ligt.

Namens het hele team wensen wij u veel woonplezier en staan wij in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Zeer tevreden!

Goed advies, goede service, goed vakwerk. Mijn gereneveerde vloer lijkt als nieuw.

18 mai 2026

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons advies, de service en het vakwerk. Het is geweldig om te horen dat uw gerenoveerde vloer weer als nieuw oogt, daar doen we het voor!

Wij wensen u veel plezier van uw prachtige vloer en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.

Detailed Craftmanship

Rapid and good communication, detailed craftsmanship, and good results. Recommended!

20 mai 2026

Dear Goksel,

Thank you so much for your kind words and this lovely review! We’re thrilled to hear that our quick communication, attention to detail, and craftsmanship met your expectations. We always aim not only for a beautiful end result but also for a smooth and pleasant experience throughout the entire process.

Thank you for your recommendation and for putting your trust in us, it truly means a lot!

Kind regards,

Amelia – Woodstep Vloeren

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus