Afspraak was snel gemaakt. Voor aankomst een belleltje en een sms. Renovatie is goed verlopen, prima advies, vriendelijke, nette en bekwame medewerkers. Alles is naar wens verlopen, de parketvloeren z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle communicatie is vooraf zeer fijn verlopen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. De vloer is naar volle tevredenheid gerestaureerd en ziet er weer prachtig uit. We zijn ontzet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede kwaliteit en komen hun afspraken na. Hoewel de aflevering via het bedrijf MAXpakket een drama was heeft Woodstep wel alles goed gedaan. Nog bedankt voor de service en de juiste aflevering via P... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede service en fijne mensen!! Elke twijfel en vraag wordt heel duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Parketteur ook een hele fijne man die meer doet dan gevraagd en heel familiair voelde! Nogm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!
Vijverweg 2, 7641LH, Wierden, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Excellent Service - No Hassle Quote...very quick..very good value....turned up...did the job.....very knowledgeable, very helpful, very flexible....highly recommended

Réponse de Woodstep
Ralph & zijn kundige collega hebben een heel mooi resultaat behaald. Een oude vloer is in een halve dag compleet omgetoverd - het ligt er super bij en tilt de hele ruimte naar een hoger niveau. Kundig personeel, duidelijke communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Réponse de Woodstep
Verder niets toe te voegen aan mijn eerste waardering voor jullie werk.

Réponse de Woodstep
Een zeldzaam goede service van dit bedrijf.
Een half jaar geleden aankoop gedaan die uiteindelijk niet bruikbaar bleek te zijn.
Na één telefoontje werd gelijk een voorstel gedaan de goederen gewoon retour te nemen tegen zeer acceptabele voorwaarden. En dat een half jaar na aankoop! En dan ook nog binnen 1 dag geregeld.
Aan zo'n service kunnen vele bedrijven een voorbeeld nemen.

Réponse de Woodstep
Vanaf de eerste kennismaking in Wierden, werden we goed ingelicht over de werkzaamheden van de te schuren vloeren, en de keuze van afwerking. Ook in kleurbepaling van de vloer zijn we goed geadviseerd.
Een kleurenwaaier konden we meenemen om de juiste keuze ook thuis nog eens te controleren.
De afspraken werden direct per mail bevestigt, en ook een aantal dagen voor de uitvoering nog even door gemaild.
De medewerkers stonden op de dag van de klus precies om 7.30 voor de deur. Deze hebbeen uistekend werk verricht. De vloer ziet er als nieuw uit.
Al met al een uitstekend bedrijf, met plezierig- en vakkundig personeel !

Réponse de Woodstep
Sam (met zijn mooie gele bril) was goed op tijd! Werkte snel en efficient . Heeft vakwerk geleverd. Mijn bamboe vloer is na 20 jaar weer als nieuw. Ik ben super blij !!! Dankjewel Sam. Dankjewel Woodstep.

Réponse de Woodstep
Het bedrijf heeft alles volgens afspraak en uitgebreide communicatie, geleverd op tijd en naar volle tevredenheid. Onze parketvloer is weer helemaal opgeknapt en ziet er weer uit als nieuw.

Réponse de Woodstep
Sam met zijn prachtige gele bril was keurig op tijd. In 5uurtjes tijd is mijn 20 jaar oude bamboe vloer getransformeerd tot een showroom vloer. Top werk geleverd. !!!!! PRACHTIG!! Dankjewel Sam. Dankjewel Woodstep.

Réponse de Woodstep
Snelle service en een vakman met verstand van zaken

Réponse de Woodstep
Grondig en goed werk door Rene hij weet wat hij aan het doen is en doet dit nauwkeurig. Ook bij problemen laat hij alles tijdig en in overleg weten en zoekt hij een oplossing.

Réponse de Woodstep
Vandaag onze vloer laten renoveren, uitstekend werk met heldere uitleg geleverd, top!

Réponse de Woodstep
De dag leek te beginnen met een tegenvaller; een half uur voor aankomst netjes een bericht dat ze in de file stonden. Kan gebeuren. Iets later gestart dan gepland zijn ze ontzettend goed aan het werk gegaan. Na de lunch was de gehele benedenverdieping geschuurd en konden we de olie/lak kiezen. Met goed advies verschillende opties besproken en bekeken.
Het eindresultaat mag er absoluut wezen; de vloer oogt weer als nieuw en heeft een frisse uitstraling met de net iets andere kleur; precies wat we wilden.
Zeer netjes gewerkt, goed advies gekregen en vooralsnog geen schades ontdekt.
Zouden het zeker weer doen met WoodStep

Réponse de Woodstep
Wat een ervaring. Helaas moesten wij met spoed onze vloer schuren en oliën, maar bij Woodstep konden zij snel schakelen en binnen 3 dagen stonden ze voor de deur. Sam Vermeer, al 40 jaar in het vak vertelde hij heeft top werk geleverd. Heel fijn in de communicatie en uitleg en gezellige man.
Hopelijk geniet hij van onze appels uit de tuin! Bedankt Sam

Réponse de Woodstep
Onze ervaring met Woodstep zijn heel goed. De mannen waren optijd en werkten snel en vakkundig. Ze waren plezierig in omgang.

Réponse de Woodstep
Op de visgraat parketvloer is vijf jaar intensief geleefd door een gezin met kleine kinderen en twee honden en dat liet zijn sporen achter.
Hamid heeft fantastisch werk geleverd: de vloer is weer prachtig !

Réponse de Woodstep
Prettige samenwerking en vakmanschap op de werkvloer ben heel blij met het resultaat en advies van de monteur.

Réponse de Woodstep
Ik bestelde per ongeluk het foute product maar had dat pas na 2 dagen door. Gemaild naar de klantendienst en ik werd meteen geholpen. De bestelling kon alsnog worden geannuleerd. Top service!

Réponse de Woodstep
Fijne medewerkers die meedenken en heel flexibel zijn. Er is veel mogelijk. De klant staat echt voorop!
Goede kwaliteit van de producten en tegen een scherpe prijs. Zeker een aanrader!