Via de klachtencommissie heb ik nu dan toch mijn doorverwijzing gekregen. Zonder nogmaals drie kwartier in de wacht te hoeven staan, zonder een afspraak voor een ‘controle’, terwijl er niets te contro... Voir plus
Lisez les avis des autres
Je ben snel geholpen maar de spoed lijn de slechte ooit mee gemaakt , ik heb gewoon infectie opgelopen de hele tijd bel ik spoed pijn, Marloes die blijf zeggen waarom bel je niet overdag nou ik heb... Voir plus
Gatverdamme wat voel ik mij in de steek gelaten door Xpert Clinics door een SMS bericht die ik 17 uur voor de afspraaktijdstip ontving waarin die afspraak gewoon komt te vervallen. Van enige empathie... Voir plus
Dit is mijn eerste kennismaking en ervaring in een kliniek. Deze ervaring overstijgt al mijn eerdere behandelingen en operaties in reguliere ziekenhuizen. Ten eerste de ontvangst en de wachtruimte. H... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze medisch specialisten helpen u graag. Met meer dan 40 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een Xpert Clinics bij u in de buurt. U wordt snel geholpen en onze zorg wordt volledig vergoed. Maak een keuze uit ons focusaanbod en vind een bijbehorende kliniek bij u in de buurt.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 86 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Wat een drama
Ik probeerde een afspraak te annuleren. Kan niet met de app - is op z'n minst bijzonder- dus bellen. Wat een drama. Het begint al met een automatische telefoonbeantwoorder die niet te volgen is. Daarna hang je heel lang aan de lijn. Heb het na 30 minuten opgegeven. Na heel vaak proberen heb ik eindelijk iemand kunnen spreken. Meteen mijn afspraak defenitief afgezegd. Kom hier nooit meer terug!

Réponse de Xpert Clinics
Zeer vakkundig geholpen en goede app
Zeer vakkundig geholpen door dr. J. Zwiers en zijn team. In een rustige vriendelijke behulpzame omgeving in de kliniek in Veenhuizen.
Top: de app! Die dagelijks begeleidt en informeert naar herstel. Mijn fysio heeft nog nooit zo’n perfecte app gezien.
Minpunt: men is soms moeilijk te bereiken, waardoor er wel eens iets fout gaat. Daar wordt aan gewerkt, heb ik begrepen.
Groeten, mevrouw Anna Schouten

Xpertclinics Rozendaal is echt top
Vanaf de 1e afspraak tot de controle vandaag is alles prima verlopen.
Op 22-7-2026 een heupprothese gekregen. De ontvangst op de dag van de operatie, de verpleegkundige, de anesthesist, de fysio en dr de Visser zijn allemaal vriendelijk en deskundig. Ook de telefonische bereikbaarheid, is géén probleem. De app werkt (meestal) goed. Ik kan Xpertclinics Rozendaal ten zeerste aanbevelen.

Organisatorisch rommeltje
Op 2 juni is mijn man onderzocht door een optometrist. Zij kwam tot de conclusie dat zijn linkeroog zoveel staar bevat dat zij niet kon zien hoe het met het netvlies stond. Omdat er geen oogarts aanwezig was, is er toen een nieuwe afspraak gemaakt. Vandaag togen wij opnieuw naar Xpert Clinics en wat schetst onze verbazing; een andere optometrist bekeek het linkeroog en constateerde dat er zoveel staar zit dat...... Kortom een herhaling van 3 maanden geleden. En over 2 weken kunnen wij weer langskomen. Deze keer om te horen wat de uitslag van de onderzoeken is. Ik denk dat er een rapport komt waarin staat dat er in het linkeroog veel staar zit. Dat weten wij en de kliniek allang. Het doel van de regelmatige bezoekjes aan de oogarts is dat er een verhoogd risico is op glaucoom.

Beroerde bereikbaarheid
N.a.v. doorverwijzing specialist zou er contact worden opgenomen. Na niets gehoord te hebben, getracht zelf contact op te nemen. Eerste keer na 25 minuten afgehaakt en vandaag 32 minuten in de wacht maar helaas wordt er weer niet opgenomen.
De specialisten zullen ongetwijfeld capabel zijn; de bereikbaarheid is te bedroevend voor woorden.

Werd goed geluisterd
Werd goed geluisterd, goede uitleg, goed resultaat

Réponse de Xpert Clinics
Xpert amstelveen is prima kliniek voor…
Xpert amstelveen is prima kliniek voor knieën en heupen . Professioneel, deskundig en vriendelijke professionals

Réponse de Xpert Clinics
AVOID XPert! If I could give 0 stars I would have…
If I could give 0 stars I would have done that. Do not go here! Very bad service (splint for finger) and I'm waiting for weeks to get a response. Used to be good a few years ago but not anymore. AVOID XPERT

Réponse de Xpert Clinics
Xpert Clinics Locatie Goes afspraak bleek met een…
Locatie Goes afspraak bleek met een physician assistant Rik Mol geen oogarts die mij ongevraagd een oogtest wilde laten doen en ik al 3 keer verteld had ik GEEN afspraak had voor een oogtest. Ik had een verwijzing van mijn huisarts voor het verwijderen van een talgbobbeltje naast mijn oog.
Lang verhaal kort na onbeschoft te zijn behandeld en niet geholpen te zijn voor waar ik kwam onverrichter zake naar huis. Verloren tijd, kosten voor benzine en een nare ervaring rijker. Wat een poppenkast.

Réponse de Xpert Clinics
Helaas ben ik niet tevreden over Xpert…
Helaas ben ik niet tevreden over Xpert Clinics. Telefonisch een medewerker spreken is vrijwel onmogelijk, vrijwel alles verloopt via een chatbot. Afspraken lopen regelmatig uit en wijzigen of annuleren via de app kan niet. Ondanks dat ik mijn afspraak via de chatbot had geannuleerd ontving ik toch een factuur. De kosten bij Infomedics liepen op en uiteindelijk moest ik alsnog betalen, evenals een factuur voor een brace die bij andere klinieken inbegrepen is. Veel frustratie die voorkomen had kunnen worden als normaal telefonisch contact mogelijk was. Van een gespecialiseerde kliniek verwacht ik betere bereikbaarheid, service en patientvriendelijkheid.

Réponse de Xpert Clinics
De mensen luisteren zeer goed naar je…
De mensen luisteren zeer goed naar je en geven goed advies..
Tevens de nazorg is perfect

Réponse de Xpert Clinics
Zeer tevreden na knieprothese.
Zeer tevreden over de orthopedische behandeling.
Locatie Groningen/ Veenhuizen.
Chirurg Maria Haan.
Korte wachttijd.
Duidelijke afspraken.
Zeer vriendelijk en deskundig.personeel.

Réponse de Xpert Clinics
Ik heb geen probleem met de artsen die…
Ik heb geen probleem met de artsen die hebben mij goed geholpen ....maar wel met de administratieve afhandeling want ik heb gewoon een paar rekeningen zelf moeten betalen omdat Xpert en Infomedics samen spannen in de zin van als een van de 2 een fout gemaakt heeft de patient hoe dan ook moet betalen.....mijn zorgverekeraar heeft alle rekeningen betaald alleen 2 niet zeggen infomedics 1 was een aangemeten brace en 2 was een fisyo rekening terwijl die gewoon betaald worden door mijn zorgverzekeraar....dus ik zou Xpert niet meer aanbevelen als goed bedrijf

Réponse de Xpert Clinics
De artsen daar is niks mis mee maar d'r telefoniste....
De artsen daar is niks mis mee, maar je moet niet willen bellen en de telefoniste aan de telefoon krijgen, ze luister niet stelt vragen die ik in mijn gesprek al heb aangegeven en niet voor de verificatie maar omdat ze niet luisterd, is ineens stil ipv even te zeggen moment ik pak even alles erbij, maw deze vrouw moet een andere baan zoeken ze is geen visite kaartje voor expert clinics

Réponse de Xpert Clinics
Very disappointing consultation and unclear treatment plan
I visited Xpert Clinics last Friday because of pain in my right thumb. Unfortunately, the experience left me very disappointed.
The consultation with the doctor lasted less than five minutes. I did not feel that there was any real attempt to listen to my symptoms or to discuss my concerns. After I explained that I had had pain in my thumb in the past (but not currently) an X-ray was taken and I was then told that I needed a brace and several months of physiotherapy. The doctor said he would not exam my thumb in order to avoid causing me pain but was certain that I needed physiotherapy when others with touch my thumb and most probably cause me pain!
I subsequently received an email with a series of appointments, all scheduled as double sessions. What I found particularly confusing was the number of appointments described as “intake” appointments. I could not understand why so many were necessary, nor was it clear to me what the first appointment was actually intended for.
I therefore called Xpert Clinics today to ask for clarification. Unfortunately, the person I spoke to was unable to explain what the first appointment was for. She just said that the (double appointment) appointment was with a trainee.
For me, good healthcare starts with being listened to, having the diagnosis and proposed treatment explained and discussed properly, and understanding what is being scheduled and why. I did not experience that here.
As a result, I have decided not to proceed with the proposed treatment at Xpert Clinics and have cancelled all my appointments.
Based on this experience, I would not choose again nor recommend Xpert Clinics.

Zorgcowboys
Zorgcowboys. Snel geld verdienen zonder veel medische risico's of hard werken. Operatie kon snel, wat erg fijn is. Facturatie gaat via ander bedrijf, als het dus mis gaat moet je als patiënt met een ander bedrijf hier over in contact, zeer bijzonder want als patiënt kies jij niet voor deze externe partij. Fysio en controle afspraken duren max 15 minuten voor 47 euro fysio. Dat betekend dat de fysio hier 188 per uur verdient!!!
De dokter bijna 600...hoe komt het ook alweer dat de zorg zo duur wordt in Nederland. Bij vragen ook geen antwoord niemand neemt verantwoordelijkheid of toont eigenaarschap. Je moet het zelf uitzoeken. Wel erg vriendelijk allemaal..maar onder de streep is dit echt niet oke...... Dit is hoe we het nu doen in Nederland....Integriteit is in het ziekenhuis echt veel beter.....

Réponse de Xpert Clinics
Zeer teleurgesteld over de manier…
Zeer teleurgesteld over de manier waarop hier met een minderjarige cliënt en financiële zaken wordt omgegaan.
Mijn dochter was 17 jaar, een puber die op dat moment totaal niet bezig was met facturen, zorgkosten en financiële verplichtingen. Toch werden facturen rechtstreeks per e-mail naar haar gestuurd. Inmiddels zijn er maar liefst vier facturen via een incassobureau terechtgekomen.
Ik heb meerdere keren gevraagd of vooraf duidelijk met haar is besproken dat bepaalde behandelingen mogelijk niet door de zorgverzekering zouden worden vergoed en dat zij deze kosten zelf zou moeten betalen. Ook heb ik gevraagd of vooraf duidelijk aan haar is uitgelegd dat het niet verschijnen op een afspraak tot extra kosten kon leiden. Op deze vragen krijg ik geen duidelijk antwoord. In plaats daarvan wordt steeds naar mijn dochter en haar e-mailadres gewezen.
Daarnaast vind ik het bijzonder onzorgvuldig om financiële correspondentie op deze manier bij een 17-jarige neer te leggen. Er is tegenwoordig veel sprake van phishing, fraude en andere vormen van digitale criminaliteit. Juist bij financiële en persoonlijke informatie verwacht ik van een zorgaanbieder dat hier zeer zorgvuldig mee wordt omgegaan.
Wat mij het meest dwarszit, is dat een jong meisje hierdoor nu met een incassobureau en meerdere financiële vorderingen wordt geconfronteerd. Naar mijn mening had dit voorkomen kunnen worden door vooraf duidelijk te communiceren over de mogelijke kosten en tijdig contact op te nemen wanneer er betalingsproblemen ontstonden.
Ik vind deze manier van communiceren en afhandelen bijzonder onzorgvuldig en teleurstellend. Van een zorgaanbieder verwacht ik juist duidelijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid.

Réponse de Xpert Clinics
Meest vieze uitbuiters die er zijn
Meest vieze uitbuiters die er zijn. We betalen een jaar terug de behandeling van mijn moeder haar pols klacht cash aan de balie. En dan krijgen we een jaar later dat het factuur niet is betaald. Nu sturen ze infomedics op ons af met aanmaningen voor een factuur die een jaar terug cash is betaald. En er is nergens waar je je recht terug kunt krijgen want klacht indienen is de meest bloed uit je nagels process die er is bij hun. Jaqueline zal je nooit terug bellen of mailen als je dit leest en je wacht op een reactie over je klacht.
GA NIET BIJ DIT KLINIEK VOOR JE BEHANDELINGEN. ZE GAAN JE SCAMMEN!
Als ik negatieve sterren kon geven deed ik het.