Via de klachtencommissie heb ik nu dan toch mijn doorverwijzing gekregen. Zonder nogmaals drie kwartier in de wacht te hoeven staan, zonder een afspraak voor een ‘controle’, terwijl er niets te contro... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wachttijd van vijf dagen vermeld op website voor othopedie. Verwijzing aangevraagd. Werkelijk wachttijd 3 weken voor eerste consult. (je wordt ook nog ongevraaagd ingepland) Moet je ook 24 uur voor... Voir plus
Dit is mijn eerste kennismaking en ervaring in een kliniek. Deze ervaring overstijgt al mijn eerdere behandelingen en operaties in reguliere ziekenhuizen. Ten eerste de ontvangst en de wachtruimte. H... Voir plus
Je ben snel geholpen maar de spoed lijn de slechte ooit mee gemaakt , ik heb gewoon infectie opgelopen de hele tijd bel ik spoed pijn, Marloes die blijf zeggen waarom bel je niet overdag nou ik heb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze medisch specialisten helpen u graag. Met meer dan 40 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een Xpert Clinics bij u in de buurt. U wordt snel geholpen en onze zorg wordt volledig vergoed. Maak een keuze uit ons focusaanbod en vind een bijbehorende kliniek bij u in de buurt.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Heel slecht bereikbaar, lomp en onzorgvuldig
Mijn partner is geholpen aan aambeien. Kreeg heftige nabloeding. In het weekend en avond is de kliniek niet bereikbaar. De app was niet te installeren want we kregen geen antwoordmail. Toen we ze eindelijk konden bellen waren er 36 wachtenden voor ons. Hebben 1 1/2 uur aan de lijn gehangen. Naar SEH van Elkerliek in Helmond verwezen. Daar bloeding gestopt. Die eisten nacontrole door Xpertkliniek diezelfde week. Het was toen woensdag. Die werd uiteindelijk geboden op de vrijdag erna. Op die dag werden we gebeld om af te zeggen. Niet akkoord gegaan. Daar gekomen kwam na een gesprek met een assistente een arts binnen, die zich niet voorstelde. Dit bleek dokter Wegdam (hebben we later opgezocht). Die meldde u bent een "bloeder". Keek de ingevulde vragenlijsten in en zei ik ga u niet controleren en mijn collega gaat u niet meer behandelen. U heeft teveel medische problemen. (Tia's , hartproblemen etc. ) Dit was al bekend voor de eerste behandeling. Wij waren perplex. Toen we een verwijzing bij de huisarts vroegen voor een andere behandelaar bleek dat de kliniek die verwijzing moest regelen. Die is de huisarts op vrijdag toegezegd, ons 3 keer in de week erop om vervolgens te zeggen dat zij mijn partner op vrijdag (alweer een week later) zouden bellen omdat ze kennelijk toch spijt hadden van hun opstelling en zouden zij excuses maken? en wel verder willen behandelen. Dit telefoontje is nooit gekomen en ons vertrouwen in deze kliniek is ook totaal weg.

Réponse de Xpert Clinics
Behalve korte wachttijd geen goede ervaring
Wachttijd was idd heel kort voor enorme pijn aan mijn halux valgus. Volgens de arts stond deze 3 graden niet krom genoeg. Weg gestuurd met
Medicatie tegen ontsteking en pijn. Ik heb uiteindelijk een second opinie gevraagd. Blijkt ontsteking en zeker krom genoeg. Maanden extra met pijn lopen. 3 x om verwijzing moeten vragen en vragen om verwijzing voor ziekenfonds semi orthopedische schoenen zijn 3 x niet beantwoord. Slecht vind ik het heel slecht.

Nare ervaring na behandeling
Ben 2 jaar geleden geholpen in de kliniek in Rotterdam aan mijn pols en elle boog vanwege carpaal en cubitaal tunnelsyndroom en na 2 jaar nog steeds last van mijn elle boog/operatie, eigenlijk zijn de klachten nog erger dan voorheen. Ik zou nooit mijn rechter arm/pols bij deze kliniek laten behandelen
Bellen of mailen heeft geen nut want je krijgt toch geen reactie...

Réponse de Xpert Clinics
Ik wil afspraak maken voor mijn moeder…
Ik wil afspraak maken voor mijn moeder verbinding wordt verbreekt om dat er geen machtiging is. Ik heb eerste afspraak ook geregeld telefonisch ben zelf ook mee geweest nu zeggen ze dat er geen machtiging is. Waarom niet eerder zo dat ik deze eerder kon regelen. Nu heeft ze pijn en wil graag een afspraak wordt de verbinding verbroken.

Zeer goed ontvangen
Zeer goed ontvangen
Wordt goed naar je geluisterd
Denken met je mee
Aanrader en geen wachttijden

Perfect uitgevoerde voet-/enkeloperaties
Onze zoon heeft twee complexe voet-/enkeloperaties ondergaan bij dokter Metsaars in Amstelveen. Vanaf de intake tot en met de operaties werd onze zoon perfect begeleid door de verschillende medewerkers van Xpert Clinics. Zij waren zeer aardig en betrokken. Dokter Metsaars kunnen wij met recht heel kundig noemen daar ze ervoor heeft gezorgd dat onze zoon beide voeten weer normaal kan gebruiken. Zij heeft de operaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Dik tevreden!
I.v.m. een hoge min sterkte ben ik ruim 60 jaar afhankelijk geweest van bril en contactlenzen. Begin 2025 bleek ik staar te hebben. Na op consult te zijn geweest bij een andere oogkliniek, waar zij mij niet konden helpen, kwam ik terecht bij Xpert clinics oogzorg en Dr. Coppens. Om kort te gaan ben ik daar geholpen aan staar, nastaar en tot slot op eigen verzoek laseren op sterkte, Nu, maart 2026, heb ik mijn laatste controle gehad. Ik ben uiterst tevreden over de deskundige, vriendelijke en vooral ook de goede communicatie van een ieder en Dr. Coppens in het bijzonder.

Réponse de Xpert Clinics
Laat je nooit door deze instanties behandelen
Beste laat je hier nooit behandelen.
Deze Donald Duck heeft mijn hand geopereerd nu kan ik deze niet meer gebruiken elke dag vreselijke pijn.
Ze beloofde dat ze je helpen, oplichters, leugenaars.
Ze zeggen je te helpen maar ja Donald!
Supergoede ervaring opgedaan!
Supergoede ervaring opgedaan met de vestiging in Utrecht. Drs. Bastiaan Heere heeft mij snel en vakkundig geopereerd en een heupprothese geplaatst. Zeer aardige en kundige man, met alle zorg, tijd en aandacht voor de patiënt. Maar dat geldt ook voor alle andere medewerkers. Of ik nou de receptioniste, het verplegend personeel of de anesthesist trof, allemaal waren ze er duidelijk op uit om het mij zo comfortabel mogelijk te maken en daar zijn ze zeker in gelaagd. Mijn speciale dank gaat uit naar de assistent-anesthesist: De super emphatische manier waarop hij mij in 2 zinnen op mijn gemak stelde bij het toedienen van de narcose, maakt dat ik nu voor mijn angst daarvoor af ben en dat is een fijne gedachte voor als het ooit weer eens nodig zou zijn. Alles bijeen: alle waardering en dank voor dit super-team!

Réponse de Xpert Clinics
Voor persoonlijke aandacht moet je nog verder zoeken
Ben je op zoek naar een praktijk die er mooi uit ziet, lekkere koffie heeft en gratis voor de deur kan parkeren. Dan zit je hier perfect!
Heb je meer eisen en vind je de kwaliteit van de zorg belangrijk, dat je gezien wordt als mens en dat je het gevoel hebt dat je waar voor je geld krijgt. Dan is mijn advies om verder te kijken naar een andere fysio.
Tijdens de behandelingen die ik bij Xpert Clinics had was er met name tijd genomen om alle administratieve punten te bespreken. De laatste paar minuten van de behandeling werd er voor mijn gevoel gekeken naar mijn pols. De reden waarvoor ik daar zat.
Alle oefeningen staan in hun eigen app. Alleen kon ik daar niet in, terwijl ik netjes de app op mijn telefoon had. Tijdens mijn volgende behandeling gingen ze uitzoeken wat hier aan de hand was.
Bij het ontvangen van de factuur een bezwaar ingediend. Waarbij het antwoord is dat het bespreken van de administratie onderdeel tijdens hun afspraak.
Al met al, heb ik mijn keuze gemaakt. Hoop dat jullie op basis van mijn ervaring een betere keuze kunnen maken.

Réponse de Xpert Clinics
Geopereerd aan `Dupuytren` rechterhand.
Geopereerd aan `Dupuytren` rechterhand in Arnhem(Rozendaal).
Nu na 4 maanden heeft het herstel prima plaatsgevonden, mede dankzij regelmatig bezoek aan de handtherapeut van Xpert (Nijmegen), die begripvol was en adekwate oefeningen gaf.
Natuurlijk is er nog iets zichtbaar aan de hand en zijn de littekens nog wat aan de harde kant maar ik ben er erg tevreden over.
Ik zal over ca. een half jaar ook aan mijn andere hand geopereerd dienen te worden. Ook die keer zal ik dit door Xpert laten behandelen.

Réponse de Xpert Clinics
Vrijdag geopereerd aan cts in Zwolle
Vrijdag geopereerd aan cts in Zwolle, door Jeroen van Uchelen. Wat een kundige arts. Niets gevoeld ook niet van de verdoving. Erg open arts houd van babbeltje en verteld je alles wat hij doet. Mocht mijn linker hand ook moeten dan weet ik wat ik maar toe ga. Nu voorlopig herstellen van deze pijnloze ingreep.

Réponse de Xpert Clinics
Waarom niet gezocht naar kortere wachttijd voor operatie
Elke keer krijg je een ander verhaaltje als je op belt, de ene keer vertellen ze dat ze kunnen kijken naar een ander zh of een andere handchirurg. Zodat de wachttijd korter kan, dan bellen ze terug dat ik toch bij het catherina zh geopereerd moet worden. Daar is de wachttijd kan oplopen naar een 6maanden.

Triggervinger met peesverkleving.
Kon mijn rechter wijsvinger amper buigen.
Triggervinger en verkleving van de pees, gelukkig snelle/goede diagnose en korte wachtlijst voor operatie.
Door intensieve nazorg komt de bewegelijkheid van de vinger terug.
Had ik eerder aan de bel getrokken was de hersteltijd veel minder intensief. Wacht dus niet te lang.

Réponse de Xpert Clinics
In geval van operatie op wat dan ook als hart en vaat patient hoef je hier niet heen. Dan word je gewoon een poot uitgetrokken.
Voor een second opinion hier geweest. Keurig op tijd vragenlijst ingevuld met alle nodige info. Vervolgens rijd je heen en krijg je te horen dat je niet geholpen kan worden aan je knie ivm hart en vaatziekten. Er word nog gevraagd om extra info, om te kijken of ze toch iets kunnen betekenen, dat gestuurd en nooit iets terug gehoord. Dan vervolgens krijg je 6 maand later een afrekening voor 170 euro. Waarvoor? Juist ja niets. Zij hadden op basis van de vragenlijst mij al kunnen afwijzen, gezien zij niet mogen opereren met hart en vaatziekten. Maar nee lekker volle pond cashen en vervolgens niets doen. Dan vraag je hoe het zit, wederom word je om info gevraagd die je geeft en hoor je weer niets. Voel me inmiddels bestolen.

Hoornvlies transplantatie gehad
Hoornvlies transplantatie gehad
Tot 3 x luchtbel in gespoten
Blijft heel veel vocht houden
Grote Waas voor mijn ogen
14 januari 2026 geopereerd
Nog steeds geen verbetering
Ik ben er verdrietig over
Wist niet dat er zulke klachten bij komen
Geduld zeggen ze
Maar dat is heftige

Réponse de Xpert Clinics
Ik was snel aan de beurt …
Ik was snel aan de beurt om foto's te maken van mijn schouder. Daarna heb ik ook niet lang hoeven wachten voor een gesprek over de uitkomsten. Ik was zelfs eerder aan de beurt dan de afspraak eigenlijk plaats zou vinden.
Ook het gesprek met de consulent en arts waren erg prettig. Helaas konden ze op dat moment niks voor mijn kwetsuur betekenen, maar dat maakt de ervaring niet minder.

Réponse de Xpert Clinics
De therapeuten zijn leuke mensen
De therapeuten zijn leuke mensen. Maar het telefonisch veranderen of afzeggen is een belachelijk iets. Je moet 24 uur van te voren afzeggen ,dat doe je netjes en dan duurt het 2 dagen voor je bericht gaat krijgen. Persoonlijk contact was beter geweest ipv van zo'n computer. Beetje jammer zo