Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Retour rit vanaf frsius mc naar sexbierum de afspraak was 15:30 dus 15 minuten voor en na Werd gebeld taxi komt er aan normaal doorenbos blijkt achteraf witteveen Chauffeur zegt te zijn gewee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

ik had mijn ophaal en terug tijden van mijn adres naar het ISALA ziekenhuis te Zwolle zaterdags opgegeven. Door een verandering van een afspraak-tijd van het ziekenhuis toen maandags gebeld met ZCN... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs 1 ster is nog te veel. Zeer ontevreden over deze vervoerder. Moet je nog een taxi rit boeken? Sla deze dan maar over. Mijn oma van 88 jaar is afgezet bij het UMCG, na de afspraak z... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen maandag 21 september een absoluut dieptepunt bereikt met ZCN vervoer en we waren al wat gewend.... De chauffeur was al een half uur te laat en toen bleek dat er nog even een klantj... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf…

Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf gezien en daar ben je dan van afhankelijk! En het mij in de schoenen durven schuiven. Ziekenvervoer gereserveerd, 17.00. Ze moeten dan tussen 16.45 en 17.15 er zijn. (Terwijl je zelf notabene max 3 minuten later mag zijn, anders vertrekken ze). 16.30 ben ik al buiten. 17.45 nog steeds geen taxi. Op de app staat dan mijn rit ineens op "loos". Ik gebeld, word 17 minuten in de wacht gezet en vervolgens werd de verbinding verbroken. Weer gebeld, 9 minuten in de wacht, toen heb ik zelf verbinding verbroken, omdat er niemand het gesprek vervolgde.
Weer boos gebeld en gezegd, nu luisteren jullie naar mij. Inmiddels was al 18.30. Bij eerste gesprek werd gezegd dat ik er niet op tijd was, (16.30) al buiten, bij 3de gesprek zeiden de persoon personeelsgebrek. Dus dat is dan blijkbaar mijn probleem. Dan moeten ze maar beter betalen. Hij ging kijken iets te kunnen regelen. Uiteindelijk kwam er om 19.30 een taxi van een of ander luxer bedrijf die vanuit een heel andere richting moet komen. Van 16.30 tot 19.30 buiten moeten wachten op één been in hete zon van 34 graden. Nou nou wat hebben ze het allemaal goed voor, met mensen die afhankelijk zijn. En dan zelf nog niet eens de schuld op zich nemen!

12 août 2025

Slechte communicatie

Een tijdje geleden moesten mijn oma en opa vanaf 11:00 uur wachten op vervoer. Eerst werd gezegd dat men om 12:10 zou komen, daarna rond 13:30, vervolgens weer gebeld en toen iets na 14:00 – maar uiteindelijk kwam de chauffeur pas om 14:30. Steeds werd aangegeven dat het ‘nog een kwartiertje’ zou duren, wat telkens niet bleek te kloppen. ( er word altijd gezegd 'nog een kwartiertje', dit klopt nooit) Mijn opa en oma hebben hierdoor ruim 3,5 uur in 32 graden moeten wachten, zonder duidelijkheid.
Op de heenweg boeken zij de rit al standaard drie kwartier eerder, juist omdat we weten dat het vaak lang duurt – en zelfs dan gaat het mis.
Het is heel fijn dat het er is, mijn opa en oma zijn afhankelijk van een invalidebus. De chauffeurs zelf zijn altijd hartstikke aardig en behulpzaam, en ook zij vinden het vervelend. Het probleem zit duidelijk in de planning en communicatie.

Vandaag weer; ze zeiden eerst dat ze om 18:00 kwamen en ze belde net dat het 19:30 word. Kan toch niet dit.

En dit is al veel vaker gebeurt.

28 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

weer een bedrijf dat niet kan luisteren

ik moest van Noord-Beveland naar AZ Niklaas. dat rijd ik zelf al sinds 2014 en dan minimaal 1x per 7 weken. ik bel ZCN voor de eerste keer. heel vriendelijk. taxi gevraagd voor 15.00 uur , moet om 17.15 bij de cardioloog zijn. vooraf uitgelegd hoe druk, door Liefkenshoek tunnel kan net. komt er een taxi : nee we gaan via Terneuzen nog iemand halen en naar Gent.hoe kan ik dan ooit om 17.15 op tijd zijn. totaal onmogelijk. en schelden die vent van taxi Livo - anders ging ik maar niet mee. ben zelf maar gaan rijden, zwaar hartpatiënt, kwam op mijn knieën aan om 17.15. de dokter stond in de gang te wachten op zijn laatste patiënt. en toen terug, heb het gehaald maar vraag me niet hoe.
heb nog gebeld om 15.00 met ZCN. geen spoor van begrip

27 août 2025

Heel slecht

Heel slecht. Zo ga je met ziekte mensen niet om ; na chemotherapie ik voel mee heel ziek en ik moet iedere keer nog anderhalf uur op taxi wachten.

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichting? Of gewoon echt kansloos?

Ze komen consequent niet opdagen (werkelijk waar GEEN ENKELE KEER). Bij contact met de klantenservice word je vaak in de wacht gezet en dan wordt de lijn verbroken, of word je gewoon weer opnieuw verbonden met het keuzemenu. Als je toch iemand kunt spreken wordt aangegeven dat de taxi fout zit en dat ZCN daar geen invloed op heeft behalve een klacht indienen. Op ingediende klachten komt echter geen terugkoppeling, "omdat het taxibedrijf niet reageert op de klacht en ZCN heeft daar geen invloed op", aldus ZCN.

7 août 2025

Absoluut verschrikkelijke ervaring met ZCN

Verschrikkelijke ervaring met ZCN. Mijn vader en ik hebben gisteren meer dan een uur op een taxi moeten wachten bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Toen we probeerden te bellen, werden we in de wacht gezet en hebben we meer dan 20 minuten moeten wachten tot er eindelijk iemand reageerde. Omdat we geen hulp kregen, hebben we uiteindelijk zelf iets anders geregeld.

ZCN belde anderhalf uur later terug, op dat moment hebben we aangegeven dat er geen taxi meer hoefde te komen, omdat we zelf al een oplossing hadden gevonden. Toen we hierover een klacht indienden, gaf de klantenservice aan dat wij zelf de rit hadden geannuleerd en probeerden ze ons de schuld te geven.

Het is onmenselijk dat een bedrijf zo met zieke of mindervalide mensen omgaat en geen enkele vorm van zelfreflectie toont over hun service. Echt schandalig en absoluut onaanvaardbaar. ZCN laat duidelijk zien dat klantenservice en respect voor kwetsbare mensen voor hen geen prioriteit hebben. Zeker niet aan te raden.

13 août 2025

Slecht geregeld vervoer

Ik moet 1 ster aanklikken maar dat is het eigenlijk niet waard.
Ik zou om 16.45 uur opgehaald worden bij het CZE maar er was geen vervoer op het tijdstip,mijn dochter is toen gaan bellen en heeft 20 min.moeten wachten eer dat ze iemand aan de lijn had maar dan wordt je weer van het kastje naar de muur gestuurd.
Uiteindelijk hebben we om 18.00 uur
contact gehad met iemand van ZCN er was iets mis gegaan en als we zelf niet gebeld hadden dan ik er nu misschien nog zitten te wachten.
Je krijgt ook geen berichtje als er iets niet klopt of als een chaffeur later zou zijn.
Wat een waardeloos bedrijf,ik snap niet dat CZ hiermee in zee gaat.
Je hebt te maken met patiënten en niet met vakantie gangers.
Heb ook een klacht ingediend bij CZ

13 août 2025

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf. Heeft mij 1,5 uur laten wachten. Ik kwam dua 1,5 uur te laat in het zkhuis te Rotterdam aan. Bovendien hadden ze geen taxibus gestuurd waar een scootmobiel in zou moeten dus moest ik met een rollator terwijl ik bijna niet kan lopen. Meerdere malen gebeld en sta dan een kwartier in de wacht.
Wat een bedrijf zeg. Het zkhuis Rotterdam had er ook geen goed woord over.
Bij de terugweg wist de chauffeur op het laatst de weg niet terug. Zijn navigatie stopte ermee.
Ik ben overgestapt naar een andere taxivervoerder daar ik nog vaak naar Rotterdam zal moeten. Ik begrijp niet dat zorgverzekeraars met dit bedrijf in zee gaan. Ik had een klacht ingediend bij ZCN kreeg een antwoord terug dat ze de chauffeur eerst moesten spreken maar heb totaal niets meer gehoord. ZCN zou voor ziekenvervoer eigenlijk niet mogen bestaan.

24 juillet 2025

Ongelofelijke slechte service

Ongelofelijke slechte service! Los van het feit dat de marge van een half uur voor een taxi bijna nooit gehaald wordt, komt daar ook nog bij dat er gewoon geen taxi komt opdagen! Weer bellen en het hele opgenomen ritueel aanhoren om dan vervolgens te horen te krijgen dat de rit niet bij het taxibedrijf genoteerd staat! Even een andere rolstoeltaxi regelen is dan niet mogelijk! Let wel, mijn man heeft voor het hele jaar, op dezelfde dagen in de week, taxi's geboekt bij ZCN!! Misschien beter ook een klacht indienen bij Zilveren Kruis Achmea!!

9 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste zorgvervoerder ooit en behoorlijk klantonvriendelijk

Het is jammer dat er geen 0 sterren functie op zit want, ZCN verdient echt geen ster.
Zo'n slechte zorgvervoerder heb ik nog nooit meegemaakt en ook nog nooit zo'n slechte klantenservice.
Ik snap niet dat een zorgverzekeraar hier mee in zee gaat.
Ik moest vandaag naar het ziekenhuis voor imuuntherapie en had de taxi 4 weken geleden besteld.
Er kwam geen taxi
Ik heb totaal anderhalf uur aan de telefoon gehangen en heel lang in de wacht gestaan en van de klantenservice zeiden zij tegen mij dat er geen taxi meer was en dat dat wel vaker zal gebeuren en dat ik dan vandaag niet naar het ziekenhuis moest gaan.
Zo ga je toch niet met zieke mensen om!!!
Uiteindelijk na dat ik mij behoorlijk kwaad heb gemaakt is er dan een taxi van een bedrijf hier de buurt een taxi geregeld en was ik dus bijna 2 uur te laat in het ziekenhuis.
Ik heb hier geen goed woord over en vind dat Cz hier eens goed over moet nadenken om met ZCN niet verder te gaan en eigenlijk zouden meer zorgverzekeraars dat moeten doen.
ZO GA JE NIET MET ZIEKE MENSEN OM!!!!
Ik heb al genoeg dingen aan mijn hoofd

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Liggend vervoer voor patiënt vanuit…

Liggend vervoer voor patiënt vanuit revalidatie naar ziekenhuis was niet goed afgesproken. Heenreis prima, maar 5 uur wachten op de terugreis is als zeer negatief ervaren voor zowel patiënt en begeleider. De ritten via deze organisatie worden door heel Nederland gepland en maar afwachten wanneer er een chauffeur tijd heeft om de patiënt weer op de afgesproken locatie te komen ophalen. De planning krijgt 👎 👎 👎

20 mars 2025

Niemand gezien....

Ruim van te voren ritten gereserveerd vanuit Zeeuws Vlaanderen naar Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De heenreis was prima,alleen de terugreis was helemaal K.
Er kwam niemand mij ophalen heb een uur gewacht,meerdere pogingen gedaan om telefonisch contact te krijgen met ZCN maar niemand nam op. Na een ingrijpende behandeling in het ziekenhuis sta je daar. Ben uit nood met mijn elektrische rolstoel naar Rotterdam Centraal gereden om vervolgens met een heel lange reis via openbaar vervoer naar huis te gaan.

Echt een waardeloze ervaring voor belangrijk ziekenvervoer

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

centrale alleen gericht op winst…

Aansturing centrale alleen gericht op winst, maar niet op service. Als ZIEKENvervoer je taak is, dan verwacht je empathie, en geen ritten met omwegen van wel 25 km en slechte chauffeurs, die heel onregelmatig rijden, te beroerd zijn om te helpen in- of uitstappen, lange wachttijden, enz.

12 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wilde eigenlijk geen sterren geven…

Ik wilde eigenlijk geen sterren geven aan dit bedrijf. Ben al meer dan een jaar aan het klagen bij ZCN via de klantenservice maar er wordt niks mee gedaan. Lappen alles aan hun laars. Nu via VGZ de klachten ingediend en belde 2x per week met klachten mbt zittend ziekenvervoer, en nu gaan ze er wat aan doen. Er kwamen naast mij teveel klachten binnen. Of het nut heeft weet ik niet maar door hen heb ik lange tijd niet naar een fysio kunnen gaan. Met wachttijden van 3-3,5 uur na een fysiobehandeling vonden ze bij het ZCN maar normaal.

Over de stress die je hebt nav een geboekte rit die ze niet kwamen opdagen en niet eens bellen waarom of wat er aan de hand was. Zo laatst bijna een pijnbehandeling in het ziekenhuis gemist door ZCN!!

13 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraken omtrent Zittend Zieken…

Afspraken omtrent Zittend Zieken Vervoer worden heel slecht nagekomen. Met gevolg dat ik regelmatig de nodige therapieën misloop met alle gevolgen van dien voor mijn gezondheid.
Voor bellen sta je lang in de wacht zonder succes. Mails worden alleen met een automatisch beantwoord en verder ook slecht verwerkt of via echt een persoon (een vast contact persoon)terug gekoppeld.
Dus ook deze organisatie kan de aanbesteding omtrent deze vorm ver vervoer niet waarmaken richting kwetsbare groep mensen.

13 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag heeft zcn mij 2,5 uur laten…

Vandaag heeft zcn mij 2,5 uur laten wachten. Toen ik de eerste keer belde bleek mijn rit per abuis niet geboekt te zijn. Toen ik de tweede keer belde, bleek mijn rit niet “doorgezet“ te zijn naar de taxi dienst. Voor de derde rit heb ik bijna een uur moeten wachten. Wat schandalig! Ik zie ook alle klachten hieronder. Ik ga met Zilveren Kruis overleggen. Die moeten echt dit contract opzeggen als het niet verbetert. Donderdag “mag” ik weer. Ik denk dat ik dat maar afzeg.

3 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is nog teveel vreselijk ….

1 ster is nog teveel vreselijk ben je al beperkt laten ze je gerust 2 1/2 uur, 1 1/2 uur wachten bij het revalidatiecentrum dit was standaard normaal of werd je volgepropt met 4 personen na 2 uur wachten en zit je nog 2 uur in de taxi inplaats van een half uur . En dan maar niet te praten over het standaard woord mevrouw de taxi is er met een kwartier wat ze beloven keer op keer door de telefoon . ECHT CZ KIES EEN ANDERE PLANNER zcn verdient echt geen 1 ster …..echt mens onterend.

2 juin 2025

VRESELIJK

VRESELIJK! Mijn moeder krijgt chemo therapie. De bedoeling was dat zij zonder stress in alle rust naar haar afspraken zou gaan. Maaar ne hoor alles behalve dat! Klantenservice helpt totaal niet. Chauffeurs komen te laat of komen helemaal niet opdagen! Ik heb al klachten ingediend via onze verzekeraar 2 dagen ging goed en derde keer weer helemaal niet! Ik raad het zeker niet aan. Brengt alleen maar stress.

15 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus