XLMOTO Česká republika Avis

1 102
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Web stránku xlmoto sleduji delší dobu. Líbí se mi: - široká a různorodá nabídka produktů - početné slevové akce - cenová politika - rychlá reakce na poptávku, její rychlé vyřízení i rychlé dodá... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Přestože jsem nenašel žádné recenze jsem zariskoval a z důvodu super ceny objednal přilbu na motorku a nelituji. Od první chvíle super komunikace a za 3 dny byla doma. Přesně dle popisu a informací ob... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rychlá a výstižná odpověď na dotaz ke zboží. Velice rychlé dodání. Produkt MX brýle RAVEN jsou kvalitní, funkční a skvěle vypadají. Vyměnitelné magnetické sklo je uživatelsky přívětivé, jednoduše a ry... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Objednal jsem si komplet od KLIM, ale bohužel bylo mi vše malé. Nakonec jsem zboží zdarma vrátil a přišly mi peníze do 10 ti pracovních dnů. Během té doby bylo se mnou komunikováno což velmi oceňuji p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports mécaniques

Écrit par l'entreprise

XLMOTO je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

Écrit par l'entreprise

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 102)

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super obchod

Super obchod

21 avril 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že považujete náš obchod za super. Uděláme vše pro to, abychom si tuto pověst udrželi. Těšíme se na vaši příští návštěvu.

Všechno dorazilo v pořádku

Všechno dorazilo v pořádku. Sice to trvalo asi 2 týdny, ale na to jsem byl upozorněn předem, tak v pohodě.

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše dorazilo v pořádku, i když to trvalo déle. Omlouváme se za delší dodací dobu a děkujeme za pochopení. Těšíme se na vaši příští objednávku.

Yeahh

Everything is great

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your enthusiasm! We're thrilled to know that everything is great with your experience. We appreciate your support and hope to see you again soon.

Good quality product.

Good quality products.
Delivery time relatively long.

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're glad to hear that you're satisfied with the quality of our products. We apologize for the longer delivery time and appreciate your understanding. We hope your next experience will be even smoother.

Noté 5 sur 5 étoiles

Od objednávky po doručení zcela bez…

Od objednávky po doručení zcela bez problémů a rychle.

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů a rychle. Velmi si vážíme vaší spokojenosti a těšíme se na vaši příští návštěvu.

Motorkářská výbava za skvělé ceny

Motorkářská výbava za skvělé ceny
promyšlený a efektivní systém výměny nebo vrácení zboží pokud zcela nevyhovuje velikost.
Nakoupil jsem již 2 objednávky

11 avril 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s naší motorkářskou výbavou za skvělé ceny a s promyšleným a efektivním systémem výměny nebo vrácení zboží, pokud velikost nesedí. Velmi si vážíme vaší důvěry a děkujeme, že jste u nás nakoupil již dvakrát. Těšíme se na vaše další nákupy!

Skvěle jednání

Skvěle jednání, rychlé dodání.
Spravovaní výrobku a cena super.
Akorát mě štve že součastí motobundy nebyl chránič páteře.

7 avril 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za pochvalu našeho přístupu, rychlého doručení a kvality. Omlouváme se, že součástí motobundy nebyl chránič páteře, bohužel některé bundy jej nemají v základu. Rádi vám poradíme s výběrem vhodného chrániče, který lze zakoupit samostatně. Přejeme mnoho bezpečných kilometrů a těšíme se na další nákup.

Noté 5 sur 5 étoiles

Expresní rychlost dodání, výborná kvalita zboží i komunikace.

Trochu jsem se obával, ale dal jsem na recenze a byl jsem příjemně překvapený. V úterý odpoledne objednáno, ve čtvrtek ráno doručeno, bezvadně zabaleno, kompletní dodávka včetně doplňků, které ani nebyly recenzované. Objednal jsem přilbu LS2 FF906.

25 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl s našimi službami a kvalitou zboží příjemně překvapen. Balík dorazil rychle a vše bylo kompletní. Užijte si přilbu LS2 FF906 a těšíme se na Vaši další návštěvu. XLMOTO

Noté 5 sur 5 étoiles

Nakupuji tady opakovaně a vždy jsem byl…

Nakupuji tady opakovaně a vždy jsem byl naprosto spokojen. Super zboží,super ceny,bezvadné akce.

14 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši opakovanou přízeň a skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl vzdy naprosto spokojen s naším zbožím, cenami a akcemi. Těší nás, že se k nám vracíte, a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Byl jsem velice moc překvapen

Byl jsem velice moc překvapen. Vyhledal jsem si boty zde v ČR na seznamu.cz a myslel jsem že , se firma nalézá na území České republiky. A abych řekl pravdu měl jsem docela obavu zda jsem nenáležel podvodnému obchodu. Ale potom mě uklidnil články recenzí. A můžu potvrdit že se nejedná o špatný obchod a opravdu mě moc mile překvapil. Tolik pěkného zboží a různých akcí. Komunikují posílají odkazy pro sledování vaší zásilky. Určitě si tu ještě něco koupím cen jsou tu v akcích perfektní. A veb je přehledný moc pěkné a decentně udělaný bez otravných reklam které jsou pro české weby typické. Můžu jen vřele doporučit. Koupil jsem tu boty RST Trac Tech EVO 3 moc pěkné .

20 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši podrobnou recenzi! Jsme rádi, že Vás naše nabídka, akce a služby mile překvapily a že jste byl spokojen s nákupem bot RST Trac Tech EVO 3. Vážíme si Vaší důvěry a budeme se těšit na Vaše další nákupy.

Kvalita, cena

Kvalitní přilba i brýle, kupováno na čtyřkolku, jen si k brýlím musíme dokoupit průhledné skla, jakmile se setmí je špatně vidět, ale to se dalo čekat :)

17 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou naší přilby a brýlí. Chápeme, že pro jízdu za tmy je potřeba dokoupit průhledná skla, děkujeme za toto upozornění. Věříme, že si produkty užijete a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Very nice compy jacket

Very nice web, quick to get oriented on

Jacket was very comfy, for XL size i was recomended M back protector and it fits like a glove :)

12 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your positive review! We're glad you found our website easy to navigate and that your jacket fits comfortably. It's great to hear that our sizing recommendation for the back protector worked well. We appreciate your feedback and hope to see you again soon.

Fast shipping

11 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're glad to hear that your order was shipped quickly. We appreciate your feedback and hope to serve you again soon.

On time

On time, no damage, nothing to complain

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're glad that your order arrived on time and without any damage. We appreciate your feedback and hope to serve you again.

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're glad to hear that you appreciate our good prices and services. Your feedback means a lot to us, and we look forward to serving you again.

Alpine Stars shield from XLMoto

Ordered on Saturday evening, the item was sent out on Monday and arrived on Wednesday. Correct item, correct size, all perfect. Eventhough the eshop looks suspicious, I recommend it, as they are not scam.

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're happy to hear that your order was processed quickly and that you received the correct item in the right size. We understand that our webshop may appear unfamiliar at first, so we appreciate your trust and recommendation. We look forward to serving you again.

Naprostá spokojenost

Naprostá spokojenost

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste naprosto spokojen s našimi službami. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Rychle dodani

6 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že Vás potěšilo naše rychlé dodání. Věříme, že budete spokojená i při dalším nákupu.

První nákup

První nákup, vše proběhlo v pořádku

3 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že Váš první nákup proběhl bez problémů. Věříme, že si u nás brzy znovu vyberete.

The prices are good

The prices are good. Reasonable shipping fee, but there is no free exchange service.
In case you buy wrong size you have to: send it back (pay for the shipping for the 2nd time). Then order new product with different size and pay shipping (for the 3rd time).

3 mars 2025

Réponse de XLMOTO Česká republika

Thank you for your review! We're glad you found our prices reasonable. We understand the concern about shipping and exchange costs. We're continuously working to improve our services and policies. If you need any assistance with sizing or returns, feel free to contact our customer support.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus