Vi har försökt få hjälp att fixa våra simkort i flera månader nu. Kundtjänst är helt otroligt dåliga. 1. Det går inte att ringa något, vilket betyder att man har ingen möjlighet att få kontakt di... Voir plus

Efter ca 4 månader började klockan sluta ta laddning, vi följde rengöringsrekommendationerna samt fick en ny laddare efter en del mailande fram och tillbaka. Den nya laddaren fungerade inte bättre o... Voir plus

Vi har haft klockan i någon månad och hittills har den fungerat bra. Det jag som förälder kan tycka är lite sisådär är väl att jag inte kan direkt skriva vad jag vill i meddelande. Och hans gps... Voir plus

köpte klockan till vår son för ca 6månader sedan. Var bra första 1-2månaden sedan började det strula. Man fick starta om klockan för att det skulle gå att ringa till den. Har försökt vara i kontakt me... Voir plus

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Opérateur de réseau mobile

Xplora är ett ledande företag inom innovativ teknik för barn, vars mål är att hjälpa familjer skapa en tryggare och mer balanserad digital värld. Genom våra prisbelönta smartklockor erbjuder vi en säker kommunikationsplattform för barn som gör det möjligt för dem att utforska världen på ett tryggt sätt, utan behov av klassiska mobiltelefoner. Våra produkter kombinerar spårningsfunktioner via GPS, möjlighet att ringa och skicka meddelanden samt aktivitetsplattformar som uppmuntrar till en aktiv livsstil. Det som särskiljer Xplora är vårt engagemang i barnens välmående och utveckling. Genom att ge föräldrar sinnesro med våra tekniska lösningar, främjar vi en sund balans mellan digital och fysisk aktivitet, vilket gör att barn kan ta små steg mot att bli mer självständiga på ett tryggt sätt. Med över en miljon sålda enheter globalt och ett ständigt växande förtroende från familjer världen över, är Xplora mer än bara ett teknikföretag – vi är en partner i barns uppväxt och säkerhet. Xplora är stolta över att skapa produkter som är anpassade för både barn och föräldrar, vilket gör vår teknik till ett naturligt och ansvarsfullt val för moderna familjer.

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

510 avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Går inte att säga upp

Går inte att säga upp. Skitdålig teknik. Även om man försöker säga upp skickar de till inkasso och är omöjliga att nå.

11 novembre 2024
Avis spontané

Briljant idé men KAAAATASTROFAL teknik…

Briljant idé men KAAAATASTROFAL teknik/app och kundtjänst. Appen dör konstant och håller inte måttet för vad en app som profilerar sig som säker för en förälder till ett barn med klockan bör göra. Man blir utloggad gång på gång på gång. Ibland räcker det inte att bara logga in, utan du måste ladda ner appen på nytt.. Kundtjänst är fullständigt oförmögna att lösa minsta lilla problem. De har dessutom debiterat mig för mycket i ett års tid. Jag har kontaktat dom uppskattningsvis 20 ggr i ärendet. Får trevliga svar om att det ska lösas men INGET händer.
Xplora har varit nära att ge mig hjärnblödning vid mer än ett flertal tillfällen.
Har du ekonomi för det, köp en Apple watch till ditt barn istället. Dyrare i inköp men billigare per månad men fungerar.
Dessutom kan barnet bara kommunicera igenom text i färdiga meddelanden. Hur vore det om man åtminstone själv fick välja dessa förinställda meddelanden?
Vilseledande reklam där det faktiskt ser ut som att man kan ha videosamtal, vilket man absolut inte kan.
Inte mycket positivt att säga alls, förutom att jag behöver kunna få kontakt med mitt barn så jag fortsätter ändå.

5 novembre 2024
Avis spontané

Dålig positionering, för stor geofence zon

Dålig positionering med en geofencezon på 300m, vilket gör att barnet kan vara sjukt långt ifrån innan man skulle få larm.
Dålig mottagning och ofta kopplar det ner eller ingen kopplingston, gäller från båda hållen. Rätt lång fördröjning om klockan rör sig vart den faktiskt är.
Hemsidan är värdelös och det går inte ens se hur lång bindningstid man har på sitt abonnemang. "min sida" har knappt någon info och svårt att hitta.
Sjukt krångligt att avsluta eller skaffa ett nytt. Finns nog säkert många bättre alternativ.

5 novembre 2024
Avis spontané

Akta er för detta företag

Akta er för detta företag, de skickar bluff-fakturor till konsumenter. Jag har försökt få kontakt flera gånger utan att få hjälp.

Stay away!

30 octobre 2024
Avis spontané

Lita eller förtro inte på

Köpte två xplora x6. Efter ett år fick jag skicka till servicen. Det ha börjat stänger av sig. Börjat varna om simkort trotts e-sim kort. Då kan man inte ringa in eller ut. Appen också värdelös. Man kan inte kontakta kundcervicen heller. Ingen som tar emot om det uppkommer något problem. Bättre att kasta pengar i havet så att du blir inte efteråt alltid irriterad eller upprörd. Och säkrare att inte lita eller tro på denna produkt gällande barnsäkerhet. Så att du kan hitta mer stabil och tryggare produkter för ditt barn.

10 octobre 2024

XPLORA X6 PLAY

We bought this watch when our son first started to walk to and from school on his own and it is great for keeping an eye on him using GPS and keeping in touch through messages and calls (SIM card included). He also likes the use the camera and the ability to customise the colour. Perfect smartwatch for children.

27 septembre 2024

Otroligt missnöjd

Otroligt missnöjd. Klockan slutade fungera, från en dag till en annan. Ingen olycka överhuvudtaget, den laddar inte. Skickar in den för reparation, abonnemanget pausas inte, några veckor går och sen får jag besked att "yttre skada omfattas inte av garantin, se bild" Ingen bild bifogas, vare sig i mail eller när klockan returneras. Denna undersökning kostar ca 300kr. Mailar supporten och frågar hur jag ska gå tillväga nu och får då besked att jag får köpa en ny klocka för 1200kr. Klockan är inte ens ett år gammal. Så totalt ska jag betala 3500kr (ny inkl abonnemang) 300kr för en undersökning + 1200kr för en ny klocka. Totalt 5000kr. Klockan är inte ens ett år gammal.

8 octobre 2024
Avis spontané

It is impossible to get any help

It is impossible to get any help, if you ever get some. The phone that I bought after a month it stopped connecting and not calling any longer. I tried to get some help but it was not that easy to reach for help and neither to get any. After a week of speaking with the "support" I was not provided with any real help and my phone is not fixed. It is really a waste of money and the claim system feels like that is purposely unreachable.

27 septembre 2024

Klockan fungerade utmärkt 1 år

Klockan fungerade utmärkt 1 år. Nu hände det att klockan fick någon bugg att den ringde till min telefon 24/7 och SoS helatiden utan att vi fick stopp på den. Det går inte att stänga av den bara "omstart" om man trycker in sidoknappen. Så jag fick på något sätt vänta ut tills batteriet tog slut! Det var fruktansvärt, jag fick ha telefonen på ljudlös men varje gång jag ej svarar så kommer man ju till telefonsvararen så "klockan" pratade ju nonstop istället. Tills slut tog jag ut SIM KORTET , då blev den tyst! Ringde kundservice, skulle få nytt sim kort för att återställa och testa den igen. Fick aldrig något sim kort. Ringde igen. Fick nytt sim kort. Men då står det "sim kort EJ aktiverad" startad om klockan flera gånger, tog bort enhet från min Xplora app flera gånger, varit i kontakt med er flera gånger och svarat på samma frågor flera gånger och fått samma instruktion flera gånger, man kommer ingen vart. Det funkar slutligen att skicka sms till mitt barn när hon HAR WIFI hemma men det går inte att ringa, det kommer "abonnenten kan inte nås .." de säger att jag har betalt och att allt står rätt till men allt detta är ett skämt... jag har sagt "får jag inte en bra service då blir de inga rekommendationer" och de är synd när vi bort i ett BARNVÄNLIGT OMRÅDE som många har efterfrågat vart vi köpt klockan ifrån...nu blir de inget gott rykte efter detta. mvh NINA

1 septembre 2024
Avis spontané

Tyvärr ett skojarföretag som inte…

Tyvärr ett skojarföretag som inte följer svensk lag, jag har tre barn och varit kund i många år och problemen har varit många med defekta produkter, mer eller mindre obefintlig kundservice, felaktiga fakturor och nu när en reklamation inte godkänns (trots godkännande från deras egna serviceverkstad) är måttet rågat från vårt håll. Vi kommer anmäla detta företag och sen byta barnens klockor till en annan tillverkare för det går inte att vara kund på Xplora utan att bli blåst.

12 septembre 2024
Avis spontané

Vi köpte en klocka som vid första start…

Vi köpte en klocka som vid första start inte fungerade som den skulle. Gjorde en reklamation hos Xplora och fick skicka den för reparation. Frakten till reparations företaget tog längst tid. Väl framme så tog det någon dag och fick veta att den inte gick att laga. Vi kontaktade xplora och fick en ny klocka och kompensation för att varan inte fungerat som den skulle. Nu har vi fått hem nya klockan och den fungerar jätte bra. Gps stämmer och jag får tag i mitt barn. Bra batteritid. Tack till Sanna på kundservice.
Hälsningar Lovisa

10 septembre 2024

Inte prisvärd

För pengarna man betalar, både i inköpspris och per månad, så hade jag förväntat mig mer.

Batteriet tar slut jättefort, trots att den är ny.
Vi pratar liksom, ladda fullt, använda i en kvart utomhus. Komma in, stänga av den, och nästa dag när vi slår på den så är 25% borta.
Ännu värre när den är på, självklart.

Ofta snurrar bara platsen och uppdaterar inte på en timme eller två. Så man har ingen aning om vart barnet är.

Den säkra zonen som jag satt upp för klockan. Om barnet går utanför den zonen så kan det ta 30-60 minuter innan jag får en avisering om detta i appen.

Jag hade gett tipset att köpa en annan klocka.

7 septembre 2024
Avis spontané

Hade valt noll stjärnor om jag kunde

Hade valt noll stjärnor om jag kunde. Sonen hann använda klockan en vecka, sedan spärrades den felaktigt trots att vi betalat fakturan. Den spärrades när vi var på Astrid Lindgrens värld lägligt nog.
Sedan gick den aldrig mer att använda. Förutom att kundtjänsten är den sämsta jag någonsin upplevt så lyckades de förstöra den helt från distans när de skulle häva spärren och sedan dess har vi fått betala många hundratals kronor varje månad för en klocka som inte fungerar överhuvudtaget.

6 septembre 2024
Avis spontané

Bra klocka men förskräcklig kundservice

Vi är nöjda men klockan och att vi lätt kan kommunicera med varandra. Efter ett år slutade klockan fungera (stendöd) och skulle då kontakta kundtjänst som är en av de mest oprofessionella jag stött på. De tar lång tid (flera dagar) på sig att svara och besvarar sällan frågan så för oss tog det nästan en månad innan vi hade en fungerande klocka och mycket frustration vilket tyvärr drar ner betyget rejält.

1 septembre 2024

Chock med faktura

Använd inte utomlands! Aldrig! Trotts att vi inte kontaktada med barnen skickades fakturan på cirka 4.500 kr för 14 dagar. De tar inte ansvarighet på sig heller och säger att det är vi som måste ha haft koll. Låt oss säga att det är så vem är ansvarig för en fungerande service utomlands då? Är det också kund? Det fungerade inte alls. Naturligtvis var det bekvämt för er att skicka 4.500 kronor utan att tillhandahålla service och att lägga över ansvaret på kunden ändå.

16 juillet 2024
Avis spontané

Absolute garbage company with zero customer service

Absolute garbage company with non-existent customer service. The microphone of the watch stopped working after 10 months so I claimed it under warranty after going through a painfully slow process where instructions are unclear and you never get notifications about the progress.

In the mean time, just to ask about the status, you have to open a ticket and fill in all the information because they don't even have staff on their customer support team to attend calls or chat, that means filling in a form every time because of course they close the ticket before you can respond and sometimes even when you respond the mail gets rejected.

Two months later I am still waiting for my replacement watch whilst still being charged. Finally after two months they seem to have some sort of skeleton crew working the phones or chat, but of course, if you ring you can expect to wait for 40 minutes before your call gets dropped.

This cannot be a serious company. Avoid buying from them.

If you are lucky to buy a watch that works and it never breaks it might be worth it but if you have to go through the hell of customer service, you will be angry and leaving similar review.

After reading other people's reviews, I can see I am not alone with my opinion.

23 août 2024

Krångligt att returnera

Jag har beställt en klocka och ångrade mig omgående när jag såg alla recensioner här. Att avbryta ordern direkt gick inte då de varken har en mail eller ett telefonnummer för direktkontakt. Att nu göra en retur är snudd på omöjligt. Ingenstans på hemsidan eller i paketet framgår det hur man ska returnera produkten utan man får snällt försöka maila kundtjänst genom formuläret på hemsidan där de dessutom stänger ärendet innan man hinner svara.

Som att det här inte är nog måste man skriva ut en blankett och fylla i. Känns både krångligt och omodernt att de inte bara skickar med en retursedel och ångerblankett med sina ordrar.

8 août 2024

Skaffa bättre kundtjänst

Skaffa bättre kundtjänst. Spärra inte telefonen för att barnet ringt för mycket!!! Fråga om den blivit stulen först, innan ni spärrar!!

Sen att man MÅSTE höra av sig för att kunna låsa upp den när ni har en undermålig kundtjänst är helt absurt! Bara ett kontaktformulär med dumma förvalda frågor att välja mellan, går inte välja "övrigt" Sen är det ingen som läser frågan utan skickar ett standardiserat svar totalt utan relevans för frågan.

Och svarar man inte direkt så stänger de ärendet sen måste man börja om igen!

Så förbannat dåligt!!!!!!

7 août 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.