Var just på "Grand Opening" på XXL i Skövde. (Grand Opening betyder tydligen små skålar med godis på vissa diskar) Sortimentet liknar inget jag sett på andra XXL butiker. Man säljer utrustning för La... Voir plus
Köpte en cykel här för att uppgradera från en Jula cykel jag hade innan. Vevlagret var slut på efter 10 månader och butikens inställning är att den ska inte hålla längre än så. Jula cykeln höll 6... Voir plus
Besökte butiken på Väla Helsingborg idag och skulle göra en retur. Efter köat mig fram så upplyser tjejen i kassan mig om att det får du göra inne i butiken vid infostationen, bara det var otydligt oc... Voir plus
Köpte ett par premium skridskor från Bauer som gick sönder i snör öglan. Gick inte att reklamera fick ingen hjälp från XXL. Inte nöjd kund blir inga flera inköp på XXL.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Butiken Borlänge 🌟🌟🌟🌟🌟
Köpte K2 Omen som det tyvärr blev ett garantiärende på, kontaktade butiken i Borlänge och fick prata med en Amanda. Hon förstod dilemmat att vi var tvungna att lösa nya skidor snabb för sonen ska tävla.
Vi kom överens och samma kväll som jag ringde står han på sina nya skidor i backen !
Jag är otroligt nöjd med deras kundvänlighet och förståelse i ett skarpt läge.
Amanda på butiken i Borlänge ger jag
🌟🌟🌟🌟🌟 // Daniel
Lockpriser
Oki priser, MEN..
Deras lagerhållning av kampanjprodukter är urusel. Det som de gör reklam för finns aldrig. Och när ni kör digital reklam kan ni ju avsluta den när varan är slut istället för att falskt locka kunder till varuhusen...
Köpte fritidsskor stormberg breeze walk…
Köpte fritidsskor stormberg breeze walk stl 38 399 kr bra pris och snabb leverans
Snabb leverans, beställde igår och fick paketet idag. Bra och fina saker 👌
Utmärkt service!
Delar saknas- lång väntetid
Köpte ett pingisbord innan jul. Upptäcker när vi öppnar det att paketet med skruvar inte finns med. Kontaktar kundtjänst både via chatten och mail och först efter 2 veckor meddelar de att leverantören i Danmark kommer skicka skruvarna direkt. Nu har det gått ytterligare 3 veckor och inga skruvar har kommit. Ett pingisbord står ouppackat i snart 2 månader. De har ju dessa pingisbord på sitt lager så varför inte öppna upp en låda och skicka skruvarna till oss och sedan kan de själva vänta in leverantören. Fruktansvärt dåligt och man står här hemma med 2 besvikna barn som trodde de kunde spela pingis på jullovet. Nu kan de nog inte spela på sportlovet heller..
De tar aldrig emot reklamationer även vid fabriksfel
De säljer billiga saker men mycket kvalitet, som går ofta sönder och har massa fel. De tar aldrig emot reklamationer och de ger ingen garanti för sakerna de säljer även vid fabriksfel. Kundcenter är nonchalant och kaxigt, de vet inte hur de ska behandla sina kunder. Välj ett annat företag om du inte vill ha problem med grejerna de säljer som lätt går sönder och går ej att reklamera
Skor från XXL
Skor från XXL. Snabba ryck. Beställt tisdag. Leverans onsdag.
Idiot flöden för att byta/åter lämna vara
När man ska byta en vara så kan man inte göra det i kassan utan måste gå till respektive avdelning.. stå i kö där få hjälp.. sedan får du en lapp som du måste gå till kassan med.. stå i kö där innan du får hjälp. Vilket fruktansvärt dåligt system skärp er.
Riktigt bra service
Riktigt bra hjälp då ett löpband krånglade. All kredd till kundtjänst och främst Jonatan på Sport & Vildmark i Valbo!
Handlade oneline 19 dagar till varan…
Handlade oneline 19 dagar till varan kom . Obefintlig kundservice. Kommer aldrig mer handla hos dom
Köpte ett par träningsskor online och…
Köpte ett par träningsskor online och hämtade i butiken (Linköping). Betalade delvis (ca 350 kr) med rabatten man får av poäng. Hämtade skorna och hemma upptäckte att de var använda och väldigt smutsiga både på in- och utsida!
Fick veta när jag skulle lämna tillbaka dem att kopungen är redan förbrukade och att jag förlorar ca 350 kr om jag lämnar tillbaka skorna. Frågade om jag kan få ett presentkort på beloppet istället men det gick inte. Jag ville inte få tillbaka pengar men åtminstone borde kunna gå med presentkort eller liknande speciellt när de gjorde fel och sålde ett par välanvända skor. Kommer alldrig mer köpa online.
Var är min vara?
Var är min vara? 1-2 dagars leverans och 3 dagar senare, ingenting!
Tyvärr falsk marknadsföring gällande…
Tyvärr falsk marknadsföring gällande fri frakt, kundservicen var okunnig och inte serviceminded alls.
Hoppas någon marknadsansvarig tar tag i det sjunkande skeppet innan det rasar helt…
Jäkla dålig service kommer aldrig mer…
Jäkla dålig service kommer aldrig mer göra en beställning hur svårt är det att göra en retur + 2 ordnar som inte syns
På mina köp
Retur på craft Warm Train Wind Tights women storlek Small
olämpligt betedde i Helsingborg
Trots butikens regler om byte och returrätt respekterades det inte.
Två kvinnliga anställda betedde sig då olämpligt. mycket skamligt.
Skitdålig kundservice
Skitdålig kundservice. Köpte en vara online och samma dag prissänktes varan kraftigt innan ens ordern packats. Skriver då till kundservice som hänvisar till att man inte pris matchar efter inköp men att jag kan returnera varan och sedan byta om den då fortfarande finns kvar till det lägre priset. Tråkigt att man inte bryr sig mer om kunderna och är därför värda detta sura omdöme!
XXL borde heta M som i Medium!…
Få skostorlekar till barnen i sortimentet. Till vuxna finns inte de större storlekarna från XXL och uppåt på kläder, så har det varit i flera år nu, fast de heter XXL kör med vilseledande reklam. Stora skyltar med 30% rabatt på kläder och skor i butiken men så var det ju inte alls när man tittade på hemsidan och läste det finstilta.
Förra månaden gjorde jag ett köp på…
Förra månaden gjorde jag ett köp på cirka 5000kr från den fysiska butiken, jag köpte 1 Stanley termos, den minskade från 500kr till 299kr, jag betalade 500kr i kassan, jag insåg detta senare eftersom jag köpte många produkter och jag skickade dem ett e -mail, fick jag veta att jag var tvungen att gå till butiken för att fixa detta. Och rabatten pågick fortfarande på deras webbsajt, och jag hade min faktura. Ett företag som inte står bakom sina produkter och butiker och inte kompenserar för sina misstag. Jag kommer aldrig att handla igen. Jag tror att kundservice och konsumenträttigheter behöver ses över globalt
Skulle vilja sätta minusstjärnor på…
Skulle vilja sätta minusstjärnor på deras kundservice som svarar och reagerar med flera dagars fördröjning.
Frågor man ställer är inte relevanta efter så många dagar.
Det var sista gången jag köpte något på XXL!