Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Voir plus
Bra passform och kvalite på kläder, Snabbt och lätt att handla via nätet och oftast snabba leveranser. (Förstår att det kan bli körigt vid vissa tillfällen) Alltid nöjd med mina köp.
Har varit nöjd länge, men så behövde jag returnera ett plagg😬 Det tog mer än 3 veckor att få returen registrerad. Returen lades som tillgodo, man svarade inte på 3 kontaktförsök i ärendet. Till sis... Voir plus
Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Voir plus
Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.
Öneslingan 7 Hus B, 832 51, Frösön, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bra utbud på taxfree varor. Bekvämt att beställa hemifrån och sen få det levererat till min plats på flyget
Bra service

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Jag är mycket nöjd med den hopfällbara pallen. Ett mycket bra köp.

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Wonen al 3 jaar on ons huis en krijgen nog steeds post van de vorige bewoner. Nergens een telefoonnummer wat werkt, chat wordt niet op gereageerd en heb geen gegevens van de vorige bewoners dus kan niet de catalogus opzeggen (heb je naam en mail voor nodig) ik wil geen post meer ontvangen!

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Leveransen tog en vecka. Varorna motsvarade beskrivningen i katalogen, om än något små i storleken (flera pyjamas med överdelen större storlek än byxan, köpte en storlek större än min vanliga). Tyvärr är det inte möjligt att välja fraktsätt och man kan inte vara säker att paketet går till ombud. Gick bra den här gången eftersom det var en stor försändelse, men skulle inte våga beställa mindre paket. Varubrev läggs utanför dörren utomhus om det inte ryms i brevlådan. Jag vill välja bort varubrev helt men det går inte enligt kundtjänsten.

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Dåligt företag skulle få en gåva med min beställning och den saknades i paketet. Har mejlat ett antal gånger och dom säger att dom ska skicka den. Vilket dom inte gjort. Fick nu till svar att den var slut. Konstigt då jag beställde med en gång erbjudandet kom......

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Det brukar fungera bra för det mesta, med leveranser och betalning. Sista gången blev jag lovad en gåva i slutet på maj, som jag såg fram emot. Fick någonting helt annat. Det stod att gåvan var slut. Den har ju inte ens kommit i lager.

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
NI levererade helt fel rätt adress på paketet men i låg saker och faktura till en Persson i NORRKÖPING

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Alla kläder jag köpt i storlek och passform har varit perfekta kläderna har passat mig perfekt

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Fina toppar men kvalitet på tyget är inte så bra!

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Så mycket fina kläder och bra priser är alltid nöjd

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Jag beställde en klänning men har inte hört ifrån de trots mail påminnelse.
Nej denna butiken lägger jag inte tid på!
Finns andra butiker som har bättre service och vill sälja än denna👎🏻

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Man hittar de man söker snabbt.
Snabba leveranser.Tack
Stort utbud av kläder bra priser snabb leverans

Réponse de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Kläderna kändes jättebra och de satt bra och är snygga
Det är alltid roligt att handla på YLFL.
Bra sortiment och fina erbjudanden