Derde keer dat ik hier bestel en wederom uiterst snelle bezorging! Eigenaresse is een super lieve vrouw die altijd meedenkt en behulpzaam is. Deze keer hadden wij een speciaal verzoekje deze heeft ze... Voir plus
Lisez les avis des autres
Voor de 3e een product gekocht hier, als eerste hun winterpakje voor de kids wat een geweldig product onze zoon had hem aan toen we gingen schaatsen hij had het heerlijk warm dankzij het zachte te... Voir plus
Vanaf het allereerste begin heb ik een pre-order geplaatst en ik ben nog steeds uiterst tevreden over de kwaliteit en de service. Mijn kinderen dragen deze pakken regelmatig en telkens als ze dat doen... Voir plus
Heel leuk pakje kunnen scoren voor een prachtige prijs, kwalitatief goed materiaal! & Snelle verzending. Verder erg attente eigenaresses achter het merk. Erg tevreden :)
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ZO COMFY is het kledingmerk die wij als ouders voor onze zoontje op hebben gericht op 1 oktober 2022. Onze naam staat dan ook voor Zhane-Oceans (ZO) Comfy Wear. Wij als stel wouden altijd al iets in de kledingbranche doen, maar dit kwam er simpelweg niet van. Tot dat wij in een moeilijke zwangerschap terecht kwamen en het opzetten digitaal van ZO COMFY een kleine mentale verlichting werd. Wij zijn maanden bezig geweest met onderzoeken, analyseren, testen, ontwerpen en bedenken. 1 mei 2023 zijn wij officieel gelaunched en hebben wij onze website geopend.
Coordonnées de contact
Paasheuvelweg 8, 1105BH, Amsterdam, Pays-Bas
- 0685521379
- info@zocomfy.com
- zocomfy.com
Demande des avis aux clients
beste joggingpakken van nederland&belgïe🫶…
ik ben heel blij met de kwaliteit van de joggingspak voor mijn kinderen lekker een dikke stof vooral heel fijn voor de winter lekker warm ik raad het echt aan om bij deze bedrijf je joggingpakken te bestellen snelle verzending binnen nederland&belgïe
Bedankt!
Ik heb een gepersonaliseerde pak voor…
Ik heb een gepersonaliseerde pak voor mijn zoontje besteld. Goede kwaliteit/prijs, zo blij mee. Hij krijgt ook zo veel complimenten van o.a. kinderdagverblijf. Het is zo comfyyyy dat mijn zoontjes fav outfit is geworden ❤️.
Goeie service
De bestelling heb ik netjes op tijd binnen gekregen. Heb er niet lang op hoeven wachten. Met jullie valt goed te communiceren en jullie geven goeie uitleg omtrent de maten en dergelijke.
ZO Amazing
Zo een goede service, zo een geweldige kwaliteit. Die pakjes zitten ZO schattig bij mn dochter. Ik wil allllesss!
Toppie
Klantvriendelijk, netjes en heerlijke comfy pakken! Benieuwd naar de volgende collectie.
Omdat wat je op video’s en foto’s ziet…
Omdat wat je op video’s en foto’s ziet is letterlijk wat je krijgt.
Ze zijn toffe mensen
Ze zijn toffe mensen helpen je goed lief en hebben goede mooie dikke kleding ben zeer tevreden
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.