De app werkt echt prima maar wanneer en reis geannuleerd wordt doen ze dat altijd wanneer je er al staat dat is super hinderlijk want je wilt gewoon 10/20 minuten van te voren weten of je er heen moet... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nog steeds, ook na diverse updates, blijft dit een zeer onvolledige app. Nog steeds worden niet de meest handige reizen aangegeven, maar gewoon een deel van de (vaak minder handige of zelfs onhandige)... Voir plus
Echt, compleet waardeloos en nutteloos. Geen enkele bus van Bravo die op de opgegeven tijdstippen daadwerkelijk aankomt of vertrekt. Drie op de vier bussen komen gewoon standaard niet en deze website... Voir plus
Habe keine Rückerstattung erhalten für nicht verwendetes Ticket. Die Verantwortung wurde auf die ÖV-Betreiber abgewälzt (?). Diese haben, natürlich , abgelehnt. Ich habe das Ticket über 9292 gebucht... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de transport
- Agence de billets de train
- Agence de voyages
- Société de transport en bus et autocar
Informations provenant de diverses sources externes
Dagelijks beantwoordt #team9292 via Facebook tussen 7:30 (weekend vanaf 9:00) en 22:00 uur vragen over het OV. Ook die van jou! Heb je een reisadvies nodig? Kijk dan op 9292.nl of app voor iPhone en Android. Ook kun je bellen met 0900-9292 (€0,90 p/...
Coordonnées de contact
3511 GC, Utrecht, Pays-Bas
- 9292.nl
Aucune trace de demande d’avis
Uiterst tevreden met de reisadviezen…
Uiterst tevreden met de reisadviezen van 9292.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met de overzichtelijke app.
Aanrader voor iedereen, ook als je zelden met het ov reist.
Zoals je hieronder ziet alleen maar…
Zoals je hieronder ziet alleen maar ontevredeheid en terecht ook. Eerder contact gehad met 9292 in verband met vertraagde bus die uiteindelijk niet kwam en klantenservice wist niet meer te vertellen dan wat je zelf ook kan zien in de app. --> dus waarvoor zitten jullie er?
Volgende klacht: Kaartje van deventer naar cbr examen gekocht via de 9292 app e tickets. In de app stond bij mijn etickets ook leuk de ticket en ook stond het dat het geldig was. Eindstand in de bus zegt die chauffeur dat het geen geldige ticket is en dat je een nummer moet hebben voor de ticket. Ik kom zelf uit Brabant dus weet niet hoe het in de omgeving zit maar als de 9292 e ticket niet geldig is (wel juiste ticket gekocht juiste lijn ect) waarom verkopen jullie die tickets. HET KOST ALLEEN MAAR GELD EN MEER GELD OMDAT UITEINDELIJK DE TICKET NIET GELDIG IS??? HEEL ERG!! Je krijgt geen eens een melding dat het niet geldig is in die regio terwijl ik van lijn tot lijn had gekocht!!!
Such a garbage app/service
Such a garbage app/service. Pathfinder algorithms are a total joke. Tells you to take a 7 minute walk around the station whenever you search a trip from Tilburg Centraal. I've lost hours of my life trusting this worthless app.
Horrible experience with the app
Horrible experience with the app , gives me a qr code which cannot be read by the readers inside the bus !!!
Onvolledig en onlogisch advies
Ik woon dichtbij een halte van waar 2 bussen rijden naar een hub waar zowel diverse (streek)bussen als trams aankomen en vertrekken. Vanuit die hub zijn er 2 trams (en div buslijnen) die station Den Haag centraal aandoen. Als ik op de app zoek naar een reis naar Schiphol, krijg ik het advies om 10 minuten te lopen om tram 9 te nemen naar het station. De dichtst bijzijnde halte is voor mij 3 minuten lopen (die waar de bussen naar de hub stoppen)
Onlogisch advies dus omdat het 1x overstappen minder zou zijn.
En dit is maar één voorbeeld waarin de app onjuiste of onvolledige info geeft.
Nooit gaan we met de bus ..dus voor de…
Nooit gaan we met de bus ..dus voor de juiste gegevens maar effe de app gedownload
Zaterdag omdat het ging regen toch maar besloten de bus te nemen en waren we dichtbij halte veersedam zuid vrouwenpolder daar zou de bus om 14.45 aankomen ruim voor de tijd stonden we in de regen te wachten . Nadat 14.50 er nog geen bus was toch maar weer even de app raadplegen...hebben we ons vergist???
Huh stond er bus reeds vertrokken...tja toch maar even bellen...kostte me effe 6.35 schandalig...bleek de bus vertraging te hebben..waarom komt dat niet in de app te staan ..had me onnodige kosten bespaard
Onvriendelijk en kan ruim 5x zo duur zijn.
Uiterst gebruiksonvriendelijk en - hoewel ongetwijfeld anders bedoeld - een dievenbende zou er trots op kunnen zijn. Ik wilde gisteren met 3 kleinkinderen met de tram van Delft naar Scheveningen en kocht via 9292 drie e-tickets voor 12,85 €. Maar wie schets mijn verbazing toen bleek dat ik voor hen in de tram 3 dagkaarten voor 4,50 € kon kopen (een optie die in de app ontbrak). Gelukkig was 9292 zo onvriendelijk dat de optie om gelijk kaartjes voor de terugreis te kopen ontbrak en kon ik voor de terugreis alsnog volstaan met 3 dagkaarten. Samengevat 12,85 weggegooid! Bedankt 9292.
PS. Als ik bij 9292 3 enkeltjes heen en 3 terug had gekocht, zou ik 25,70 € betaald hebben en dat is 5,71 maal 4,5 €.
En 9292 vindt dit gewoon okay zoals blijkt uit hun volgende reactie:
“Dank voor je reactie.
De ritprijzen voor het reizen op ons e-ticket zijn de prijzen zoals we deze aangeleverd krijgen en mogen verkopen van de vervoerders. De prijzen voor e-tickets kunnen dan ook anders zijn dan wanneer je reist met een OV-chipkaart of een los kaartje. HTM meldt daarnaast dat een dagkaart niet bij de buschauffeur aangeschaft kan worden i.v.m. corona maatregelen. Via de website van HTM wordt gemeld dat een dagkaart gekocht kan worden in de Kaartverkoopautomaat, Servicewinkels en via de HTM website. Hierover lees je meer via ...” (de htm website)
Wel, ik vind het schandalig.
Elke keer worden er verkeerde tijden…
Elke keer worden er verkeerde tijden aangegeven, de vertraging wordt niet van tevoren weergegeven, zeer frustrerend.
Niet realistisch
Laatste tijd vaak in de knoei doordat de afstanden / overstaptijden niet kloppen, waardoor aansluitingen gemist of alleen rennend gehaald worden.
Aangeven dat er geen bus rijdt
Geven aan dat er een bus rijdt, terwijl dat niet het geval is. Begrijpelijk met dit weer, maar geef het online aan. Weinig positieve ervaringen met deze dienstverlener.
Slechte info
De info van 9292 klopt gewoon totaal niet waardoor ik bijna te laat op m'n werk kom en de nachtdienst niet op tijd kan aflossen. Ik kan niet meer gerust vertrouwen op de info die ze geven, terwijl ik die problemen vóór de vernieuwde app nooit had. K... dus!
Handige app,als ie goed zou werken
Handige app,als ie goed zou werken. Je staat erg vaak +-15 min langer te wachten, hopende dat je bus/trein nog komt.
Informatie is niet up to date
Informatie is niet up to date, eigeblijk klopt het 7/10 keer niet als het gaat om een langere rit met meerdere verbindingen.
Nieuwe app geen verbetering
Nieuwe app geen verbetering. Oeverloos dpor tijden heen ploeteten terwijl je aangeeft nu te vertrekken. Noulekker dan of je nu wel of geen haasy hebt
Comfortabel
De eerste paar keer dat ik met de trein reisde, was ik kapot gestresst. Maar ja: zelf rijden was waarschijnlijk niet eens stresslozer geweest. Op dit moment kan ik best comfortabel met OV reizen met de app. Paar ideeën die ik nog mis:
- Melding (trillen) als je op je station aankomt, zodat je zonder zorgen in slaap kan vallen
- Wifi op elk station
- Voor 50 cent wc op elk station, zodat je weet waar je aan toe bent en iig kunt plassen als je mot. Liever geen rare bedragen als "70 cent" en misschien is het handig als die bij het ov-winkeltje staat, zodat je ook kunt pinnen
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! Elke keer sta je een kwartier lang op te wachten!! Nooiet en nimmer op tijd,de app klopt ook voor geen meter!
What an annoying pop up window with…
What an annoying pop up window with advertising to install your app, which I can't close and therefore can't use regular website version on android! Am I have a choice at all, gods of agressive marketing?
Op een KLACHT wordt NIET gereageerd… een zeer slecht functionerende ov-(reis)planner!
Ik schrijf deze NEGATIEVE beoordeling op Trustpilot omdat ik al ruim 13 (!) dagen GEEN REACTIE heb mogen ontvangen van (Team) 9292.nl op mijn onderbouwde KLACHT, ondanks mijn nadrukkelijk verzoek om binnen 48 uur een inhoudelijk reactie te willen ontvangen. Alleen een ‘automatic reply’ - dat mijn e-mail in goede orde is ontvangen - van 9292 reizigersservice. Reizigersservice?
Als 9292 zo arrogant, onbetrouwbaar en klantonvriendelijk handelt door NIET te willen reageren, en mijn KLACHT niet serieus neemt, dan is deze NEGATIEVE beoordeling mijn beloning voor het zwijgen.
Ik zocht in 2-3 (bad)plaatsen in Zeeland naar de bushaltes om zodoende mijn reis en reiskosten te kunnen bepalen via openbaar vervoer. Van de 10 bushaltes (6 in bebouwde kom Domburg en 4 in Zoutelande) gaf de Planner van 9292.nl mij bewust slechts één halte te zien via 20 ontvangen suggesties (2x10 reisadviezen) van de (reis)planner, en dan ook nog de minst voor de hand liggende halte (ruim 2,5 km buiten de bebouwde kom van Domburg).
Is dit de kwaliteit van 9292.nl? Ja, helaas wel.
Bij controle gisteren is er na ruim 13 dagen niets veranderd. De website functioneert nog steeds zo slecht bij Domburg en Zoutelande als op 2 oktober jl. en een prijsopgave vanaf Middelburg kan online NIET worden verstrekt.
Verder vind ik het heel erg dat bijna elke suggestie/elk zoekresultaat/reisadvies van 9292.nl je verplicht om lange tijd te moeten lopen, soms wel 12 tot 24 minuten. Wie verwacht zulke domme suggesties van een ov-reisplanner?
Hoe kan een invalide/mindervalide die met de bus wil reizen reisadviezen kiezen met looptijden langer dan 1-2 minuten (en de daarbij horende afstand)?
De Planner van 9292.nl houdt GEEN rekening met mindervaliden c.q. invaliden!
De Planner is DISCRIMINEREND en is alleen voor gezonde mensen SOMS bruikbaar. Maar voor NIEMAND in dit gedeelte van toeristisch Zeeland die de namen van bushaltes niet kent en 10 waardeloze reisadviezen ontvangt per plaats.
9292.nl verstrekt zeer amateuristische reisadviezen/zoekresultaten, tenzij het doel is om hoge belkosten van bijna € 1,- per minuut bij klanten in rekening te kunnen brengen, door zulke slechte informatie te verstrekken via de website (of app), zodat mensen wel moeten bellen met het zeer dure ‘service’-nummer. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak en dit zou in Nederland anno 2018 qua wetgeving niet langer mogelijk moeten zijn. 9292 is een ZEER KLANTONVRIENDELIJK bedrijf.
Bijna € 1,- per minuut rekenen is schandalig DUUR voor een simpel informatienummer!
Tenzij de medewerkers van het callcenter allemaal dure afgestudeerde medewerkers zijn (Masteropleiding op zak) die je telefoontje altijd foutloos beantwoorden. Neen dus.
Nu begrijp ik ook waarom de website per december 2011 niet meer ov9292.nl heet, maar 9292.nl. Openbaar vervoer (ov) - van bushalte naar bushalte - als onderdeel van de naam is komen te vervallen omdat ov blijkbaar geen core business meer is. Nu begrijp ik ook waarom de 10 suggesties/reisadviezen per plaats GEEN bushaltes meer weergeven, zoals onderstaand in mijn brief aangetoond. Het verdienmodel is sinds 2000 veranderd en “ov” past niet meer bij het bedrijf achter 9292.nl (REISinformatiegroep te Utrecht). Daar is men dan wel eerlijk over.
Ik begrijp NIET dat de CEO (de heer J. Mortier) leiding wil geven aan een bedrijf dat de klant voor de gek houdt door bushalte-informatie bewust te verstoppen op 9292.nl. Ik vind dit bijna crimineel gedrag met een bijbehorend bel-verdienmodel. Tijd voor Politiek Den Haag om dit aan te pakken!
Hoeveel mensen bellen het dure 0900-nummer van 9292.nl (2016: ruim 700 miljoen reisadviezen, bron: REISinformatiegroep)?
Ongeveer 2 miljoen zoekopdrachten c.q. reisadviezen dagelijks in 2018. Hoeveel mensen bellen dan elke dag met 9292 à 90 eurocent per minuut? Als je belt krijg je natuurlijk wel alle bushaltes door in Domburg en/of Zoutelande. Zo verdienen ze hun geld.
Ik ben verrast dat ik de eerste negatieve beoordeling schrijf op Trustpilot.
Durven Nederlanders geen negatieve beoordeling te plaatsen over 9292.nl wanneer deze terecht en oprecht is?
10 eurocent per minuut voor een servicenummer is een acceptabel tarief anno 2018.
90 eurocent per minuut is pure DIEFSTAL c.q. gelegaliseerde en gecreëerde ‘oplichting’. Zelfs dure 0900-sekslijnen kosten vaak beduidend minder per minuut (bron: De Telegraaf) dan 9292.
Wanneer doet RADAR of KASSA op TV een onderzoek naar dit vooropgezette ‘corrupte’ verdienmodel van 9292.nl?
Wie durft de rechten van consumenten te verdedigen tegen dit jarenlange (monopolie) misbruik?
Beter ALTERNATIEF voor 9292.nl is:
GoAbout.nl (toont automatisch een grafische kaart zodat je je reisroute kunt zien/controleren).
Is ook nog niet goed, maar laat tenminste 2 van de 4 bushaltes (9292.nl = 0 bushaltes) in Zoutelande zien als onderdeel van slechts 5 reisadviezen, en 2 van de 6 bushaltes (9292.nl = 0 bushaltes) in Domburg.
Ik schreef 9292.nl op 2 oktober 2018 onderstaande e-mail (u ziet ongeveer de helft van de tekst):
====================================================
Geachte 9292.nl / REISinformatiegroep,
Omdat ik op uw website nergens tekst heb kunnen vinden over het op de juiste wijze kunnen indienen van een KLACHT, gebruik ik dit algemene e-mailadres maar. Jammer dat u geen transparantie biedt (uw e-mailadres ........@9292.nl is ook goed verstopt) en het woord KLACHT vermijdt op uw website.
Ik woon in de provincie Noord-Holland en ben nog nooit naar de regio Domburg - Westkapelle - Zoutelande geweest in de provincie Zeeland. Dus ik dacht via uw website gemakkelijk bushaltes te kunnen vinden om zodoende mijn OV-reis te kunnen plannen. Niet dus.
Ook ben ik negatief verrast dat mij van bijna alle (lees: 9 van 10) zoekopdrachten geen prijs kan worden getoond van de gekozen busreis. Prijsopgave geeft u online niet in Zeeland?
Wanneer ik zoek naar een bushalte in de plaats Domburg (Zeeland), en ik type “Domburg” bij Locaties dan krijg ik van uw zoekmachine (Planner) slechts de volgende tien (10) suggesties te zien:
1. Domburg (plaats)
2. Zorgcentrum Simnia
3. Domburg, Domburg (centraal punt)
4. Bungalowpark Hof Domburg, Domburg
5. Marie Tak van Poortvliet, Domburg (museum)
6. Stayokay Domburg, Domburg
7. Gemeentehuis Veere, Domburg
8. Strand Domburg, Domburg = 9 min. lopen naar bushalte “Singel, Domburg”
9. Begraafplaats alg. begraafplaats
10. K.de Vosweg (bushalte lijn 583)
Ik zoek dus naar een openbaar vervoer halte op ov9292.nl, maar krijg slechts 1 halte als bruikbare suggestie te zien, namelijk de bushalte K. de Vosweg (nota bene een bushalte van buurtbus 583, gelegen ruim 2,5 kilometer buiten Domburg, opgezocht via Google Earth) op het platteland en een zeer onlogische keuze voor 99% van de gebruikers van uw planner. En pas als 10e en laatste zoekresultaat. Niet 1 Connexxion-bushalte (lijn 52 of 53) is vindbaar in uw planner in de plaats/bebouwde kom van Domburg.
De volgende bushaltes, die door Connexxion worden aangedaan in Domburg, zijn in uw planner NIET te vinden (althans niet zoals nu door mij gewenst in uw planner):
1. Villapark
2. Markt
3. Schelpweg
4. Singel
5. Molen
6. Schuitvlotstraat
Hoe is het mogelijk dat deze bushaltes niet als de eerste 6 suggesties worden getoond in uw Planner?
Ik zoek suggesties met 0 minuten lopen naar de bus = een echte bushalte, en niet op het platteland.
Maar het wordt nog erger.
Wanneer ik als beginpunt “bushalte Blauwpoortseweg, Meliskerke” opgeef en “Domburg” als eindbestemming dan verschijnen wel netjes enkele bushaltes in Domburg (en alle 4 de bushaltes in Zoutelande) als opgave in uw software wanneer ik klik op “Toon tussenstops”. U beschikt dus over exact de juiste namen van de bushaltes, maar maakt deze vervolgens (in eerste instantie) ONVINDBAAR in uw Planner. Alleen lokale mensen die de namen van de haltes kennen en deze typen kunnen goed zoeken in uw planner, maar een vreemde wordt NIET geïnformeerd via uw 10 suggesties per plaats. Het is dus een bewuste keuze om zodoende een leek niet online te willen informeren zodat hij/zij wel met uw dure 0900-nummer moet bellen. Sluw, maar verre van eerlijk!
Ik selecteerde vervolgens de enig vindbare bushalte uit uw 10 suggesties (“K.de Vosweg” als instaphalte in Domburg) met als eindbestemming de kustplaats Zoutelande. Ik type “Zoutelande” bij Locaties, en krijg van uw zoekmachine (Planner) opnieuw slechts de volgende tien (10) suggesties te zien:
1. Zoutelande (plaats)
2. Mariekerke Zoutelande (centraal punt) = 24 min. lopen naar bushalte “Dorp, Meliskerke”
3. Zoutelande, Zoutelande
4. Bungalowpark De Meerpaal, Zoutelande
5. Bungalowpark camping Janse, Zoutelande
6. Poppen en klederdrachtmuseum, Zoutelande (museum)
7. Camping Janse, Zoutelande
8. Camping Weltevreden, Zoutelande
9. Strand Zoutelande, Zoutelande (strand)
10. Sint Janskerke, Zoutelande (centraal punt) = 19 min. lopen naar bushalte “Dorp, Meliskerke”
Dit keer is het nog erger dan bij Domburg, want niet één van de 10 suggesties is een bushalte.
Niet 1 bushalte! Hoe kan dit? Dit kan geen toeval meer zijn. Zo dom zijn uw (software)mensen niet.
Tot nu toe 20 zoeksuggesties ontvangen, waarvan slechts 1 bushalte, en dan ook nog de minst interessante bushalte omdat deze in het buitengebied ligt en alleen door een buurtbus wordt aangereden.
En bij suggestie 2 “Mariekerke Zoutelande” dien ik maar liefst 24 minuten (!!) te lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte.
Als (invalide) gebruiker kun je toch niet eerst 24 minuten gaan lopen naar de bushalte? Zelfs 2 minuten lopen is te ver dus bijna al uw zoekresultaten/reisadviezen zijn als WAARDELOOS te bestempelen.
CONCLUSIE:
Ik kan alleen maar constateren dat u waarschijnlijk met opzet uw planner/zoekmachine géén (slechts 1 van 20 suggesties is enigszins zinvol) echte bushaltes laat vinden in Domburg en Zoutelande zodat ik als vreemde in deze regio met uw dure 0900-9292 ga bellen à 90 eurocent per minuut.
------------------------------
Meer ruimte krijg ik HIER helaas niet aangeboden van Trustpilot...