Actdesignshop Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

NIETS bij dit bedrijf bestellen, duidelijk sprake van oplichting! Een lamp besteld €369.95 betaald, lamp wordt niet geleverd contact onmogelijk Telefoon wordt niet opgenomen, je krijgt alleen de... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij hebben een douche ontvangen, die helaas binnen 4 maand ging splijten . Waardoor het water aan de bovenkant eruit komt. Na diverse mailtjes en app berichten waar geen reactie op gekomen is, zulle... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Shipping does take a LONG time, but the product did arrive. I did not expect to have to fill the beanbag myself, but I'm sure that's written somewhere in the website. The main thing is that now that I... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit "bedrijf", samen met een tiental andere handelsnamen (waaronder Michel Wagner, The Million Manager, Brand Label Watches, Wagner Solutions, Amsterdam Michel Wagner, Kozijnen Station, Barlèdome, Sof... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfecte service

Perfecte service, leuke zitzakken

12 octobre 2024

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en onze zitzakken. Het is ons doel om klanten blij te maken met onze producten.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of nog iets bij uw zitzak wilt toevoegen, horen we dat graag!

Zitzak gekocht

Zitzak gekocht. Niet kopen. Niet kopen. De vulling (1 miljoen kleine bolletjes komt in een enorme grote losse zak, dat moet door een kleine rits in de zak. Niet te doen.

10 octobre 2024

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het overbrengen van de vulling naar de zitzak frustrerend kan zijn. Met onze specifieke instructies zou het proces echter heel eenvoudig moeten zijn, overhevelen zal slechts maar 3 tot 5 minuten in beslag nemen. Stuur ons gerust een mail om van ons nogmaals de instructies te ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons te mailen. We helpen u graag verder!

Heel tevreden

Prettig contact, fijne hoes op maat.

2 octobre 2024

Réponse de Actdesignshop

Heel erg bedankt voor uw positieve review! Dit is precies waar we het voor doen. We waarderen uw steun enorm en moedigen anderen aan om ook dit soort ervaringen te delen. Ondanks dat we veel bestellingen ontvangen, zien we niet altijd het aantal reviews dat we zouden willen, terwijl veel klanten zoals u tevreden zijn over ons maatwerk en onze producten.

Fijne service

Er wordt goed met je mee gedacht door. Geen gedoe over retour, ondanks dat product niet naar onze verwachting was.

25 septembre 2024

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u positieve ervaringen heeft gehad met onze klantenservice en dat het retourproces soepel verliep, ondanks dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om met onze klanten mee te denken en hen de best mogelijke service te bieden.

Wellicht tot de volgende keer :)

Snelle reactie

Snelle reactie, snelle levering en nette prijs voor maatwerk!

30 août 2024

Beste Koos,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie, levering en de prijs voor maatwerk. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

horrible dropshipping company

14 août 2024

Dear reviewer,

We are sorry to hear that you have had a negative experience. However, we do not fully understand the situation or the reason behind this comment. We appreciate your feedback and would be grateful if you could contact us at support@actdesignshop.nl so we can better understand your issue.

We are always here to assist you and resolve any issues.

Best regards,

Veel voor heel weinig

Na 2 maanden wachten de verkeerde order geleverd gehad. Na 3 maanden eindelijk de juiste geleverd. Klantenservice is heel amateuristisch. reageerde alleen snel toen ik liet weten dat de orderlevering verwisseld was met een andere klant, maar los daarvan kreeg ik nauwelijks reactie. En het ergste is nog dat zitzak zelf ook echt niet het geld waard is. Zelfs de 'Eps Parels' waren gewoon restafval vlokken en een gedoe om de zak te vullen.
Al met al een flinke miskoop.

11 juillet 2024

Beste Bas,

Het spijt ons dat de levering van je op maat gemaakte bankstel niet vlekkeloos is verlopen. Na productie zijn de verzendlabels per ongeluk op de verkeerde dozen geplakt, wat voor verwarring zorgde. Normaal gesproken verlopen onze leveringen snel, tenzij anders vermeld op de productpagina. Voor dit bankstel was de aangegeven levertijd 4-5 weken. Helaas heeft de verwisseling van de verzendlabels dit proces vertraagd.

We hebben ons best gedaan om de andere klant snel op de hoogte te stellen van het probleem, maar door beperkte reacties van hun kant duurde dit langer dan verwacht. Dit hebben we ook aan jou gecommuniceerd. Uiteindelijk hebben we het probleem opgelost door de hoezen zorgvuldig te controleren en om te wisselen. We begrijpen dat dit langer heeft geduurd dan gewenst.

We vinden het jammer dat je ondanks de oplossing niet volledig tevreden bent met het product. Wij leveren alleen schone polystyreen korrels van hoge kwaliteit voor onze zitzakken. Voor zitzakken met schuimvulling verwijzen we naar onze andere producten. Mocht je nog tips willen voor het vullen van de zitzak, neem gerust contact met ons op. We kunnen je handige methodes laten zien waarmee het vullen binnen 2-4 minuten gedaan is.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en we staan altijd klaar om je verder te helpen.

Het ActDesignShop Team

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie lampen

Een maand moeten wachten op de levering die bleek vast te zitten bij de douane. De 2 bestelde lampen zijn heel mooi en makkelijk in elkaar te steken.

3 juillet 2024

Beste Ellen Peeters,

Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat de levering vertraging heeft opgelopen. We zijn blij dat u tevreden bent met de lampen en dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bought a green beanbag a month ago

Bought a green beanbag a month ago. And it just came in! I am really in love with the quality and design.

I am really happy with the beanbag!

24 avril 2024

Dear Jiji,

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you love the quality and design of your green beanbag. Your satisfaction means a lot to us, and we’re glad to know that you’re happy with your purchase. If you have any questions or need assistance in the future, feel free to reach out!

Best regards,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus