NIETS bij dit bedrijf bestellen, duidelijk sprake van oplichting! Een lamp besteld €369.95 betaald, lamp wordt niet geleverd contact onmogelijk Telefoon wordt niet opgenomen, je krijgt alleen de... Voir plus
Wij hebben een douche ontvangen, die helaas binnen 4 maand ging splijten . Waardoor het water aan de bovenkant eruit komt. Na diverse mailtjes en app berichten waar geen reactie op gekomen is, zulle... Voir plus
Shipping does take a LONG time, but the product did arrive. I did not expect to have to fill the beanbag myself, but I'm sure that's written somewhere in the website. The main thing is that now that I... Voir plus
Dit "bedrijf", samen met een tiental andere handelsnamen (waaronder Michel Wagner, The Million Manager, Brand Label Watches, Wagner Solutions, Amsterdam Michel Wagner, Kozijnen Station, Barlèdome, Sof... Voir plus
Répond généralement dans un délai d'un mois

Zitzak gekocht
Zitzak gekocht. Niet kopen. Niet kopen. De vulling (1 miljoen kleine bolletjes komt in een enorme grote losse zak, dat moet door een kleine rits in de zak. Niet te doen.

Fijne service
Er wordt goed met je mee gedacht door. Geen gedoe over retour, ondanks dat product niet naar onze verwachting was.

Snelle reactie
Snelle reactie, snelle levering en nette prijs voor maatwerk!

Veel voor heel weinig
Na 2 maanden wachten de verkeerde order geleverd gehad. Na 3 maanden eindelijk de juiste geleverd. Klantenservice is heel amateuristisch. reageerde alleen snel toen ik liet weten dat de orderlevering verwisseld was met een andere klant, maar los daarvan kreeg ik nauwelijks reactie. En het ergste is nog dat zitzak zelf ook echt niet het geld waard is. Zelfs de 'Eps Parels' waren gewoon restafval vlokken en een gedoe om de zak te vullen.
Al met al een flinke miskoop.

Mooie lampen
Een maand moeten wachten op de levering die bleek vast te zitten bij de douane. De 2 bestelde lampen zijn heel mooi en makkelijk in elkaar te steken.

Réponse de Actdesignshop
Bought a green beanbag a month ago
Bought a green beanbag a month ago. And it just came in! I am really in love with the quality and design.
I am really happy with the beanbag!