Actdesignshop Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

NIETS bij dit bedrijf bestellen, duidelijk sprake van oplichting! Een lamp besteld €369.95 betaald, lamp wordt niet geleverd contact onmogelijk Telefoon wordt niet opgenomen, je krijgt alleen de... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij hebben een douche ontvangen, die helaas binnen 4 maand ging splijten . Waardoor het water aan de bovenkant eruit komt. Na diverse mailtjes en app berichten waar geen reactie op gekomen is, zulle... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Shipping does take a LONG time, but the product did arrive. I did not expect to have to fill the beanbag myself, but I'm sure that's written somewhere in the website. The main thing is that now that I... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit "bedrijf", samen met een tiental andere handelsnamen (waaronder Michel Wagner, The Million Manager, Brand Label Watches, Wagner Solutions, Amsterdam Michel Wagner, Kozijnen Station, Barlèdome, Sof... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slechte organisatie-leveren niet

Slechte organisatie, heb een lamp besteld en deze word niet geleverd.
Contact via mail en app, ik moet geduld hebben. Levertijd was eerst 2-3 dagen, toen zou het 2-3 weken zijn en inmiddels zijn we 5 weken verder.
Advies betel hier nooit, bedrijf levert niet.
Bestelling geplaatst op 7 juni 2025, nu 15 juli 2025

7 juin 2025

Beste B Belderink,

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw ervaring zo teleurstellend is verlopen. Uw bestelling heeft helaas vertraging opgelopen bij de vervoerder, waarvoor onze excuses. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer de levering langer duurt dan verwacht.

Zodra wij uw retour in goede orde ontvangen hebben, zorgen we voor een spoedige afhandeling.

Dank voor uw feedback — we nemen dit mee om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Sarah – Act Design Shop

End result matters

End result matters! Top notch! A litte bit hesitant in the beginning. I still placed the order. Cover and filling arrived. I have put the filling myself. With a little bit of logic, the filling balls won't make mess. I just want to give the 5 as the product is exactly how was shown in picture.

30 juin 2025

Zitzak ziet er mooi uit

Zitzak ziet er mooi uit, maar de vulling bleek terug gestuurd te zijn door de bezorgdienst. Klantenservice reageerde wel snel en ik kreeg met twee dagen daarna opnieuw de vulling, dus toch 2 sterren.

17 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Betaalmogelijkheden U heeft de…

Ik kocht een zitzak U heeft de mogelijkheid om de aankoop in 3 x te betalen Dus duidde ik dit aan Een paar minuten later krijg je de volledige rekening via klarna Al verschillende keren de administratie aangeschreven dat ze de aankoop dan mogen annuleren Kreeg telkens als antwoord uw trace code is aangemaakt Dit is niet mijn vraag En als je dat antwoord krijg je geen antwoord meer.

15 juin 2025

Top zitzak

Snelle levering. Erg mooie zitzak, zoon is er blij mee.
Wilde toch aanvullend voetenbank erbij waarvoor contact gezocht met bedrijf. Goed bereikbaar, snelle respons, behulpzaam en vriendelijk.

11 juin 2025

Slechte kwaliteit

Slim concept, de hoes van de zitzak via Aliexpress bestellen en er dan zelf vulling bijleveren.

Echter is het product kwalitatief erg slecht, zeker het geld niet waard.

3 juin 2025

Dit bedrijf is verschrikkelijk

Dit bedrijf is verschrikkelijk. Grootste geldklopperij ooit! NIET KOPEN, wegblijven. De zetel wordt opgestuurd in 2 pakketten.
1) minipakketje (de zetel)
1) gigantisch pakket met vulsel. Het vulsel zijn kleine witte bolletjes die elektrostatisch geladen zijn. Het duurt uren om de zak te vullen en plakt overal.

Zetel lijkt niet op foto op website. Terugsturen gaan praktisch niet want je moet het vulsel uit de zetel halen (hetgeen praktisch onmogelijk is). Je moet deze dan apart opsturen naar verschillende adressen.

Dit soort bedrijven profiteert van hun grote structuur en maken het zo complex en duur om zaken terug te sturen dat je je verlies wel moet pakken.

Klantendienst is niet te bereiken. Dit soort bedrijven zijn echt de …… van de maatschappij. Diefstal in een modern jasje. Maak niet dezelfde fout en BLIJF WEG

26 mai 2025

Alieexpress doorverkoop

Wilde hier iets bestellen. Ik ben blij dat ik de afbeelding van het product heb gegoogled, want alles wat deze shopt verkoopt blijkt eveneens op Aliexpress te koop te zijn voor stukken minder geld…

8 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Verschrikkelijk die losse vulling…

Verschrikkelijk die losse vulling erbij. De opening in de zak is maar heel klein. Er zit geen trechter of iets handigs bij om te vullen. Mijn hele huis zat onder die rottige balletjes. De zak is mooi, maar voor dit geld zoveel ellende is t niet waard.

11 mai 2025

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je eerlijke review, Sandy. Wat vervelend dat het vullen zo'n rommel heeft veroorzaakt – dat begrijpen we heel goed. De opening is bewust kleiner gemaakt om het sluiten goed en veilig te houden, maar dat maakt het vullen inderdaad lastiger zonder hulpmiddel. We hopen met onze toekomstige vulmethode hier verbetering in zien te brengen. Fijn dat je de zitzak zelf mooi vindt, en we hopen dat je er alsnog van kunt genieten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we voor je klaar via WhatsApp.

Noté 3 sur 5 étoiles

Contact soms moeilijk wel oplosbaar.

Wilde mijn bestelling annuleren. Dit kon niet meer, dus moest wachten op levering. Na whatsapp-contact uiteindelijk kunnen retourneren en geld via creditcard terug ontvangen. Contact was in het begin erg moeizaam maar uiteindelijk goed opgelost.

3 mai 2025

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer dat het contact in het begin moeizaam verliep — dat nemen we ter harte om te verbeteren. We zijn blij dat we het uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat de terugbetaling goed is verlopen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

Prima product.

Prima product.
Dat we de zak zelf moesten vullen was wel een verrassing. Dat is ook gelukt, maar misschien toch handog om een trechter die je van karton oid kan maken bij te voegen

30 mars 2025

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je review en je tip! Fijn dat het vullen uiteindelijk goed gelukt is. We begrijpen dat het even een verrassing kan zijn, en een trechter van karton is inderdaad een slim idee — we nemen je suggestie mee voor de toekomst. Veel plezier met de zitzak!

Noté 1 sur 5 étoiles

Foto is niet hoe de werkelijke bank…

Foto is niet hoe de werkelijke bank eruit ziet! Je moet je bank zelf vullen! Wat veel werk is ivm balletjes! Nu mijn bank is na 7 weken al gescheurd en dan hebben ze het lef om te zeggen dat ik het maar moet naaien! Die bank is bijna 300eu en ze willen niet eens een nieuwe hoes sturen! Ik heb niet eens gevraagd om de vulling alleen nieuwe hoes want dat verwacht je wel als je het al zelf moet vullen en dan ook nog na 7 weken al scheurt!! NIET HALEN!! Zonde van je geld! Laat me je de moeite besparen en vindt een andere bank of stoel.

17 avril 2025

Twee keer leveren

Omdat er iets fout gegaan was met de verzending, buiten hun schuld! En ze hebben het goed en snel opgelost voor ons! Dat was heel fijn!

4 mars 2025

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je begrip en fijne woorden! Jammer dat er iets misging met de verzending, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren!

Noté 1 sur 5 étoiles

De verzending verliep moeizaam en het heeft erg lang geduurd, maar uiteindelijk is het product toch opgestuurd en ontvangen.” Terug Retour gestuurd

“Ik wacht momenteel nog op de laatste terugbetaling. Vandaag heb ik een e-mail ontvangen met de bevestiging dat het bedrag binnen 10 dagen op mijn rekening wordt teruggestort. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat het géén oplichterij is – je ontvangt je bestelling uiteindelijk wel, maar het vergt wel veel geduld. Ik heb het product zelf niet gebruikt, dus over de kwaliteit kan ik geen oordeel geven. Voor mensen die overwegen te bestellen: het is mogelijk, maar houd er rekening mee dat het proces traag kan verlopen.”

Met vriendelijke groet

A.k

8 avril 2025

Beste A.k,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. We begrijpen dat dit vervelend is en willen graag de situatie voor je ophelderen.

De zitzak bankstel die je hebt besteld, is inmiddels onderweg naar je. Zodra je de zitzak hebt ontvangen, kun je deze kosteloos naar ons terugsturen. We hebben een retourlabel voor je verstuurd zodat je de zitzak zonder kosten kunt retourneren.

Wat betreft de vullingen: deze zijn inmiddels geannuleerd en zijn niet naar je verzonden. We hebben de annulering tijdig kunnen verwerken.

Zodra we de geretourneerde zitzakhoes ontvangen hebben, zullen we het bedrag zo snel mogelijk terugstorten. We begrijpen dat je bezorgd bent over de terugbetaling en willen je verzekeren dat deze zal worden uitgevoerd zodra de retourzending is verwerkt.

We zijn ons ervan bewust dat er enige verwarring is ontstaan door het gebruik van een nieuw telefoonnummer, waardoor je wellicht dacht dat we niet bereikbaar waren. We willen je geruststellen dat we volledig operationeel zijn en we waarderen je geduld in deze situatie.

Mocht je nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

Kim
ActDesignShop

OPLICHTERS!

Waardeloos product geleverd. Direct geretourneerd. Wacht nu nog op geld en ze hebben wederom gefactureerd ipv teruggestort. NOOIT daar bestellen. OPLICHTERS!

21 mars 2025

Beste Daniëlle Beerens-van Uffelen,

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de afhandeling. Wij willen toch graag even duidelijkheid geven. Er is wel degelijk contact geweest via e-mail, maar helaas ontvingen wij daarop geen reactie van uw kant.

Bij de terugbetaling via PayPal liep het anders dan normaal. Uw PayPal-account bleek namelijk geregistreerd te staan op een Amerikaans adres, terwijl de bestelling zelf naar een ander land werd verzonden. Dat viel ook bij PayPal op als afwijkend. Normaal gesproken verlopen onze terugbetalingen altijd soepel naar hetzelfde land als waar de bestelling vandaan kwam, maar in dit geval verliep het proces helaas anders dan wij gewend zijn. Wij hebben desondanks geprobeerd de terugbetaling in orde te maken, maar kregen geen bevestiging of dit goed was gegaan. Daarom hebben we u ook nog een e-mail gestuurd met de vraag of de terugbetaling gelukt was.

Helaas hebben we daar geen antwoord op ontvangen. In plaats daarvan besloot u een review te schrijven. Dat is natuurlijk uw goed recht, maar we hadden dit liever samen via de mail opgelost. Onze intenties zijn altijd geweest om dit netjes af te handelen. De retourzending is bij ons goed aangekomen en zodra dit administratief volledig is afgerond, storten wij uiteraard het volledige bedrag terug.

Wij hopen alsnog samen tot een goede oplossing te komen.

Actdesignshop

Nooit iets bestellen!

Alles ging mis. Het vullen van de hoes duurt úren. Piepschuimbolletjes in een kleine opening. Statische bolletjes. Overal. Geen binnenhoes. Dus nooit meer te wassen. Slechte kwaliteit hoes. Begon al open te scheuren bij de naden na twee keer erop zitten. Geen service. Retourgemeld. Moet ik zelf retourkosten betalen. Vulling is er niet uit te halen maar dat moet wel volgens retourvoorschriften, de vulling en hoes scheiden en naar twee verschillende bedrijven terug. Niet te doen. €350,00 schade!! Scam vlgs.mij. Bedrijf is niet te bereiken, oplichterij. Geen communicatie. Uiteindelijk teruggestuurd. Nog geen geld ontvangen. Komt een officiële klachtenprocedure.

31 mars 2025

Réponse de Actdesignshop

Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. De zitzak die u heeft besteld, wordt inderdaad zonder binnenhoes geleverd, zoals vermeld in de productomschrijving. We begrijpen dat het vullen even tijd en geduld kan kosten, zeker bij een grote hoeveelheid vulling.

Wat betreft de hoes: het is natuurlijk niet de bedoeling dat er scheuren ontstaan. We vinden het vervelend dat dit is gebeurd en begrijpen dat dit frustrerend is. Uw retourzending is inmiddels binnengekomen en wordt momenteel geïnspecteerd. Zodra dit is afgerond, zullen we de terugbetaling verwerken. We hebben contact via WhatsApp en houden u op de hoogte van de verdere afhandeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er mooi ingetrapt!

Ik ben er mooi ingetrapt!
Hele dure zitzak gekocht..
De hoes en vulling allebei apart geleverd.
De hoes kwam uit China vandaan, dan weet je wel genoeg! Lekkere goedkope rommel, zat ook al meteen een gat in.
Ik zou een nieuwe hoes krijgen maar ze hebben hem zelf genaaid, en weer terug gestuurd naar me. ( had een zwart stipje op het labeltje gedaan )
De hoes wassen gaat dus ook niet want dan mag je alle balletjes er uit gaan halen.
Kortom, koop hier NIKS!

10 mars 2025

Beste Kelly,

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad, en we begrijpen je frustratie. We willen graag een aantal zaken verduidelijken.

De zitzak kleur werd speciaal voor u afgestemd, wat betekent dat de productie enkele weken kan duren omdat het maatwerk betreft. De hoes werd apart geleverd wegens logistieke redenen, maar in plaats van te wachten op een nieuwe hoes die nog enkele weken zou duren, hebben we ervoor gekozen om de hoes zelf te repareren zodat we u sneller konden helpen, aangezien we begrepen dat de zitzak belangrijk was voor de babykamer en u uitgerekend zou zijn over 5 weken.

Wat betreft de beschadiging die u aangaf: we vermoeden dat dit tijdens het transport kan zijn gebeurd, wat uiteraard niet de bedoeling is. We bieden onze excuses aan voor het ongemak. We begrijpen ook dat het wassen van de hoes lastig kan zijn door de vulling, en we geven altijd duidelijke instructies voor het gemakkelijk overzetten van de vulling.

We hopen dat de situatie inmiddels is verbeterd, maar als u verdere vragen heeft of er nog iets anders is waar we mee kunnen helpen, staan we uiteraard klaar om te ondersteunen.

Actdesignshop

Koop hier NIKS!!!!!!!

Mensen ik adviseer om hier absoluut GEEN zitzak of iets anders te kopen.
De kwaliteit is erg onder de maat en de SERVICE is nog slechter, wanneer je contact wil opnemen is dat telefonisch niet mogelijk. Het 06 nummmer wat op de website staat vermeld is niemand op te bereiken. Je kan naar dit nummer appen, waarop nauwelijks tot niet op gereageerd wordt.
Twee maanden geleden heb ik 2 zittenzakken gekocht van kunstleer wat rond de 500 euro heeft gekost, nu scheurt het boven de naad van beide zitzakken (zelfs op de zelfde plek) stuk van de rugleuning naar het zitvlak. Je mag aannemen dat dit niet mag gebeuren bij zitzakken na 2 maanden.
Ik kreeg te horen dat het NIET onder de garantie valt en vervolgens is er geen contact meer mogelijk. Er wordt niet meer op de app gereageerd en telefonisch niet te bereiken. Echt waardeloos!!
DUS PAS OP EN KOOP HIER GEEN SPULLEN

12 mars 2025

The product is beautiful

The product is beautiful! Really happy with it.

4 mars 2025

Réponse de Actdesignshop

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re happy with the product — enjoy it!

OPGELET!!!

OPGELET!!!
Goede raad bij aankoop in deze webshop. Je kan je geld beter direct in de riool gooien. Levering niet volledig, minderwaardige kwaliteit, service na aankoop zeer slecht, communicatie enkel via app, retourbeleid zelf te betalen. Ik zou nog eens moeten betalen om zak piepschuim en te kleine hoes op te sturen. Zo’n manier van handel drijven heb ik nog nooit meegemaakt. Een verwittigd man…

28 février 2025

Beste Wesley,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Je hebt ervoor gekozen om geen verzekerde verzending te nemen, waardoor er helaas een risico was op problemen met de levering. Desondanks hebben we direct een onderzoek gestart bij de vervoerder en aangeboden een nieuwe zitzakhoes op te sturen om de bestelling compleet te maken. Daarnaast boden we de mogelijkheid om alles te retourneren, waarbij we een groot deel van het aankoopbedrag terugbetalen – zelfs meer dan de inkoopprijs van de hoes.

Ons retourbeleid, inclusief dat retourkosten voor eigen rekening zijn, staat duidelijk vermeld op onze website. We streven er altijd naar om onze klanten eerlijk te helpen en hebben in dit geval verschillende oplossingen aangeboden. Jammer dat je dit zo ervaart, maar we hebben ons uiterste best gedaan om tot een rechtvaardige oplossing te komen.

Team Act Design Shop

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus