Boek besteld over vliegtuigen, kom er net pas achter dat het gewoon AI rotzooi is en het halve boek klopt helemaal niks van, word niet eens goed aangegeven dat het AI is, pure scam hoop dat ze faill... Voir plus
Lisez les avis des autres
Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Voir plus
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Voir plus
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Coordonnées de contact
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Pays-Bas
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ontzettend slechte communicatie
Ontzettend slechte communicatie, telefonisch niet bereikbaar, mail zeer traag en ik wacht nu al meer dan 2 weeken op mijn bestelling, en als ik hun mail of app dan krijg ik een reactie met een track en trace nummer van hun leverancier die niet bij mij levert maar naar hun en als ik hun vraag naar de juiste track en trace dan krijg ik geen gehoor, en op de dag van vandaag nog steeds geen gehoor. Echt ongelooffelijk slecht bedrijf, krijg toch echt het gevoel dat het oplichters zijn. Sterker nog, ik vindt dat zij oplichters zijn, want een fatsoenlijk bedrijf zou reageren en ook bereikbaar zijn telefonisch.
NIETS ontvangen, NIET klantvriendelijk, NIET bereikbaar,
1 ster omdat minder niet mogelijk is.
Tijdens het ontwerp proces goed geholpen, echter nog steeds geen stempel ontvangen. Na mail contact nog geen stap verder, wel 6 weken verder. Dhr Andries staat niet open voor oplossingen, telefoon gesprek of een eventuele SORRY. ik voel mij voor het eerst opgelicht via internet. geld kwijt, geen normale contact & geen stempel na 6 weken. Het wordt 'opnieuw' gemaakt maar er is nog niets onderweg. ik hoop dat dit bij niemand meer voorkomt, dit kost mij veel tijd en een teleurstelling.
Drama
Zeer, maar dan ook zeer slecht. Rare verhalen over bestellingen die niet aangenomen zijn aan de deur. Waarna de stempel ineens opnieuw gemaakt moet worden? Associale reacties na mail
Contact. Staat totaal niet open voor oplossingen. Ik voel me beroofd van mijn geld!
Na het bestellen van gepersonaliseerde…
Na het bestellen van gepersonaliseerde stempels kreeg ik meteen contact met de verkoper om het te bespreken ivm het maken van de stempels, heel fijn!
Ook in het bestel traject hield de verkoper contact.
Super gedaan en bedankt voor de goede service!!
Betrouwbare Webshop
Mooi assortiment van goede kwaliteit en snelle levering. Omschrijving van gebruik staat keurig op de website, evenals degelijkheid van verschillende prijsklassen accessoires. Super tevreden!
Snelle levering en goede spullen !
Snel bezorgd en contact met de verkoper…
Snel bezorgd en contact met de verkoper was goed.
Wat ik nog misschien fijn had gevonden was een handleiding erbij omdat ik dit nooit eerder had gebruikt
Mooie materialen en vlot geleverd
Mooie materialen en vlot geleverd. Losse materialen ontvangen in een luchtkussenenvelop. We hebben het zelf in een kartonnen doosje gedaan om cadeau te geven.
Uitstekende en snelle service.
Heel tevreden
Heel tevreden! Overzichtelijke site, lage prijzen voor goede kwaliteit producten en snelle reactie per mail.
Slagstempel met eigen ontwerp
Ik heb een slagstempel met eigen ontwerp laten maken. We hadden een prettig contact. Redelijk snelle reactie en zeer behulpzaam. Het resultaat is prachtig. Precies zoals ik de slagstempel wilde hebben.
Goed persoonlijk contact en mooi…
Goed persoonlijk contact en mooi eindresultaat!
Behulpzaam en kwalitatief sterk
Wij hebben een wax stempel, wax en wax smelter gekocht.
Tijdens de ontwerp fase werden wij goed geholpen met het aanleveren van een correct ontwerp, die ze vervolgens gereed hebben gemaakt als bruikbaar negatief voor de stempel.
Na wij de bestelling ontvangen hebben, hebben we wat oefen zegels gestempelt, deze waren echt erg mooi en positief in de wax gedrukt.
De wax zelf is ook erg goed, het bleef zelfs intact na het openen van de brief.
Enkel lof
Alleen maar lof voor deze stempelmaker! Snelle communicatie, goede samenwerking, vakmanschap en bovenal een mooi, gedetailleerd lakzegel van een familiewapen.
Alles wordt in de puntjes geregeld en…
Alles wordt in de puntjes geregeld en verzorgd. Meneer doet er alles aan om er voor te zorgen dat het product op tijd aankomt.
Alles is op tijd binnengekomen en allemaal van hele goede kwaliteit. Mooi verpakt ook in een tule zakje.
Groeten Sarah
super bedrijf
super bedrijf, service, goederen ! ze doen alles om aan u verlangen te voldoen en helpen waar kan en veel meer! ik koop zeker nog bij jullie!
Prachtig eindresultaat
Prachtig eindresultaat. Makkelijk te overleggen over 't ontwerp en eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden.
Je moet even wachten op je bestelling, maar zoals beloofd binnen 3 weken heb je een persoonlijke lakstempel in huis.
Dé goedkoopste in eigen ontwerp lakstempels, écht helemaal top!
Bedankt.
Mijn lakzegel is adembenemend mooi
Mijn lakzegel is adembenemend mooi, ik ben er zo trots op! Meteen een tweede bestelling geplaatst. Razendsnelle levering en keurig verpakt. Bonuspunt voor het fijne persoonlijke contact.
Ik ben zeer tevreden!
Zeer goede service
Zeer goede service. Na een probleem met de levering van mijn pakketje werd mij zonder problemen een nieuw exemplaar opgestuurd.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.