Boek besteld over vliegtuigen, kom er net pas achter dat het gewoon AI rotzooi is en het halve boek klopt helemaal niks van, word niet eens goed aangegeven dat het AI is, pure scam hoop dat ze faill... Voir plus
Lisez les avis des autres
Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Voir plus
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Voir plus
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Coordonnées de contact
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Pays-Bas
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snelle afhandeling van bestelde wax
Het pakketje met bestelde wax viel binnen de 2 dagen bij mij op de deurmat. Het voldeed volledig aan de verwachting. De waxtabletjes waren bovendien in een organza zakje verpakt waardoor je een cadeautjes-gevoel krijgt.
Prima service
Top geholpen en goede communicatie.
Ik beveel Andries zeker aan!
Product snel en zonder gedoe geleverd…
Product snel en zonder gedoe geleverd en van topkwaliteit! Zeker aan te raden!
Top!!!
Goede service, goed contact.
Ondanks het lastige design is het echt super geworden.
Dankjewel!!!
Super goed geholpen...zelfs geholpen…
Super goed geholpen...zelfs geholpen met het logo te ontwerpen snelle levering !!!
Zeker een aanrader ik weet waar ik de volgende keer moet bestellen😉👌
Topper
Goede service zonder bestelling
Bestelling geplaatst maar niet gezien dat de levertijd 3 weken was terwijl ik het product binnen 2 weken nodig had. Bestelling zonder problemen geannuleerd en dezelfde dag het geld terug op mijn rekening. Prima service
Kwaliteit geleverd
Voor een speciale gelegenheid keycoards besteld.
Perfect ontworpen en super kwaliteit.
Bovendien nog een redelijke prijs.
Binnen enkele week goed verpakt geleverd.
M.H
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk,ik kreeg op een vraag uitgebreid antwoord. Zeer snelle levering
goede ervaring met een website van …
goede ervaring met een website van andries b.v.
een klein object gekocht op worldofsurvival.nl, klein probleempje met de verzending maar dat is na contact opgenomen te hebben meteen en netjes opgelost. top.
Uitstekende ervaring!
Erg klantvriendelijk en goede service.
Goed contact en snelle levering.
Nette en fijne verkoper.
Goed contact en een snelle levering van het product voor een mooie prijs!
Great service. I really recommend this company!
Got my money back when I got a product I didn't buy. So great!
Great company
Good service and great communication, I definitely recommend this company!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.