Apcoaflow Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Ich habe eine Wochendflat auf einem Supermarktparkplatz in Weißwasser gebucht, weil ich auch das Auto laden wollte. 3 Euro laut App. Mit wurden 3 Euro abgebucht und beim Wegfahren noch mal 30 Eu... Voir plus

“Fejl i betaling, kontakt support” - sådan en besked kom der, selvom jeg havde betalt, og modtaget en kvittering herpå. Dette resulterede i, at parkeringen forsatte. Skrev til support som anført, M... Voir plus

Som udenlandsdansker kunne jeg ikke downloade app'en pâ min mobil sâ meget stress og tid pâ at fâ det ordnet. Men mâ dog sige at jeg kom relativ hurtigst igennem til kundeservice og fik en hurtig, god... Voir plus

Écrit par l'entreprise

APCOA FLOW er en betalingsapp til parkering, for at gøre det endnu lettere for parkanter at betale for deres parkering. Appen er under konstant udvikling, og ud over at være en af landets billigste P- app, har man i dag bl.a. mulighed for at opnå diverse rabatfordele i appen. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at betale for parkering i anlæg med et såkaldt ANPR-system helt automatisk, uden aktivt at skulle gøre noget ifm. parkeringen hvis blot man har en aktiv konto i APCOA FLOW.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig respons fra kundeservice.

Vores bil er tilmeldt apcoa flow, men min kone er også fast tilmeldt på adressen da hun arbejder der. ved en fejl har vi fået en opkrævning alligevel, tog fat på apcoaflow kundeservice som straks retunerede beløbet.

Fejl kan ske alle steder, men det var ret at vi ikke skulle bruge ret lang tid på at få pengene sendt tilbage igen. Tak for hjælpen.

17 octobre 2025

Super hjælp til betaling

Jeg havde solgt min bil til en privat, men glemt at fjerne den fra appen, da jeg opdagede, at der gik en parkering i gang. Jeg aftalte med køber, at jeg godt ville betale parkeringen, hvis han ville overføre beløbet til mig, hvilket han gjorde. Men så opdager jeg, at det er mit gamle betalingskort, der er i appen, og jeg kan ikke gennemføre betalingen. Jeg kontaktede APCOA support og har hele vejen fået rigtig god service, er blevet mødt med forståelse for situationen og fået god information under forløbet og god hjælp til at løse problemet, så nu er parkeringen blevet korrekt betalt. Jeg sætter stor pris på at få den slags service. Det gør en positiv forskel.

8 octobre 2025

God service fra Rene´

God service fra Rene´

Havde et problem med udtjekning af P-hus. Sendte en mail til Kundeservice, som hurtigt svarede tilbage med præcise anvisninger.

MVH
Peter Kallehave

6 octobre 2025

***** til kundeservice

En parkering hos Apcoa faldt sammen med, at jeg havde fået nyt Visa-kort. Jeg kontaktede Apcoa dagen efter, da jeg ikke kunne ændre mine kortoplysninger på hjemmesiden. Efter nogle dage fik jeg en venlig mail fra kundeservice, at de havde slettet parkeringen uden beregning. Jeg har selvfølgelig tilmeldt mig igen!

29 septembre 2025

Mit betalingskort var blevet spærret

Mit betalingskort var blevet spærret, og jeg kunne ikke, betale for min parkering. Efterfølgende skriver jeg mail og forklarer sagen, de lover at hjælpe mig. Jeg får besked om, at de vil prøve at få support til, at åbne op for parkeringen, så jeg kan betale. Hele vejen igennem, har jeg fået en venlig og faglig betjening. Mange tak for hjælpen til jer alle. Mvh Pia Stanley Andreasen

9 septembre 2025