Apotekethjärtat Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

—Gäller ApotekHjärtat i Högdalen— Skulle hämta ut receptbelagda mediciner och när jag kom fram till personalen så blev de direkt klart att vi knappt kunde kommunicera på Svenska. Jag ville lämna in... Voir plus

Snabb leverans! Uppskattad leveranstid vid beställning var sex dagar. Varan blev levererad efter tre. Hjälpsam personal på Bellevuegården i Malmö. Tack.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

148 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varning!

Varning!! De kommer inte skicka det ni beställt, de kommer att säga att ordern har fastnat i systemet, be er avsluta ordern..sedan kommer de inte makulera ordern när ni till slut ber dem avsluta den. Ordern kommer att vara i någon sorts limbo i nästan två veckor. Den kommer att stå som ”påbörjad ” förbereds för packning på deras hemsida och hos klarna kommer den stå som ej bekräftad, på PostNord kommer den att vara osynlig…men ändå på något sätt halvt registrerad om man letar riktig ordentligt. Kundtjänsten kommer att driva er till vansinne och till slut inte svara överhuvudtaget. Just det…deras AI chatt kommer att skriva att ordern redan har levererats.

28 août 2026

Tjuvar

De stjäl inte bara dina pengar; de stjäl dina varor också. Så om du har minsta gnutta sunt förnuft – håll dig långt borta.

25 juillet 2026

Snabb leverans!
Uppskattad leveranstid vid beställning var sex dagar.
Varan blev levererad efter tre.
Hjälpsam personal på Bellevuegården i Malmö. Tack.

15 septembre 2026
Avis spontané

Deras priser är bara ljug

Deras priser är bara ljug. Vet inte hur många gånger jag kollat om en vara är inne och så kostar det mycket mer i butiken än vad som stod, ibland dubbla. Nu har jag ledsnat, aldrig mer får jag till dom och kommer uppmana andra jag känner att också bojkotta dom. Hatar lockpriser.

15 août 2026
Avis spontané

Problem varje gång. Total okunskap.

En från Hemtjänsten skulle hämta ut medicin till mej. På ett annat Apotek skulle jag få hämta den 3/8. Ringde AH kundtjänst o där gick det bra att hämta den 3/8. . Men på Apoteket Hj. gick det naturlivis inte. En annan gång fick en ny anställd på Kyrkbytorget för mö sej enanställd för sej att jag skulle betala för en medicin o hon ger sej inte. Då tar jag o handlar via e-handeln o visst var medicinen gratis. Vad håller dom på med. Har alltid problem med dom. Nu fick jag ett SMS där det stod att jag kunde hämta min medicin den 5/8. O det är helt ok för min del. Men dom borde ju ha samma dag för alla apotek. Ett tag har det fungerat jättebra. Men nu har problemen börjat igen.

3 août 2026

Dålig Svenska & dålig service

—Gäller ApotekHjärtat i Högdalen—
Skulle hämta ut receptbelagda mediciner och när jag kom fram till personalen så blev de direkt klart att vi knappt kunde kommunicera på Svenska. Jag ville lämna in en obrukbar medicin som hade förvarats felaktigt och samtidigt hämta ut en ny men detta förstod hon inte.
Hon hade också inte rätt märke på medicinen inne och erbjöd ett annat märke, problemet här är att om man kommit igång med behandlingen bör/ska man inte byta märke mot de man börjat med.. detta var inget hon frågade om. Under all kritik och direkt farligt!!

28 juillet 2026
Avis spontané

Slarvade bort beställning på nödvändig medicin.

Beställde ett vanligt förekommande läkemedel som otroligt nog inte fanns på hyllan. När jag 4 dagar senare skulle hämta den beställda medicinen får jag beskedet av en oengagerad personal att det inte fanns någon beställning. Personen vände allt mot mig som att jag for med osanning om beställningen och ryckte i stort sätt på axlarna och bagatelliserade problemet. Detta är tredje gången på raken vanlig medicin inte finns på hyllan på Hjärtat. Lagerhållningen är under all kritik. När jag sen frågade efter en annan vanlig medicin så fanns inte den heller (fyra gånger på raken). Aldrig mer Apoteket Hjärtat. Detta gäller Tranås, Småland.

9 juillet 2026
Avis spontané

Felaktig information, onödiga resor och noll ansvarstagande

Min upplevelse av Apotek Hjärtat har varit allt annat än bra.

Jag lade en beställning efter att hemsidan visade alternativet “Hämta Express på apotek inom 2 timmar”. När jag senare åkte till apoteket fick jag veta att en av varorna inte ens fanns i lager och att ordern istället skulle levereras flera dagar senare.

Problemet är inte att fel kan uppstå. Jag arbetar själv inom detaljhandeln och vet att systembuggar och lageravvikelser händer. Problemet är hur Apotek Hjärtat hanterade situationen efteråt.

Jag bad om att få ordern annullerad redan samma kväll, innan den hade skickats från lagret. Jag försökte först via butiken och därefter via kundservice. Istället för att hantera min begäran har jag under flera dagar fått svar som fokuserat på att förklara varför expressalternativet enligt dem inte kunde ha visats, trots att det var just det alternativ jag valde när beställningen lades.

Resultatet blev att jag gjorde en onödig resa på 68 km och nu förväntas göra samma resa igen för att hämta ut en order som jag sedan ska returnera. Kundservice har dessutom avfärdat all möjlighet till kompensation och vägrat ta ansvar för att informationen som låg till grund för mitt köpbeslut uppenbarligen inte stämde.

Det mest frustrerande är inte felet i sig, utan att ingen verkar intresserad av att lösa problemet. Istället har flera dagar lagts på att argumentera emot kunden samtidigt som den ursprungliga begäran om annullering ignorerats.

Tyvärr en mycket dålig kundupplevelse.

13 juin 2026
Avis spontané

Jag har beställd receptbelagda…

Jag har beställd receptbelagda mediciner online och valde det snabbast leveransen men efter en dag fick e-mail att varorna kan vara försenad en eller två dagar. Ingen information, Omöjligt att nå dom när Jag ringer.
Aldrig beställ mediciner online från apotekhjärtat om ni behöver dom snabb ty det kommer aldrig fram i den tid som de påstår.

22 mai 2026
Avis spontané

Jag råkade trycka fel i deras så det…

Jag råkade trycka fel i deras så det blev Hemleverans istället för att hämta ut på Apoteket. Det var Medicin som var slut och jag tar Dagligen. Jag åkte till mitt Apotek och fick beskedet att de inte kunde Annullera Orden på Plats it. Jagvvar tvungen att Ringa Kundtjänst för att göra det. Jag väntade i 60 minuter för att komma fram. Det är inte accepterbart för en Kundtjänst för en så stor Kedja
Det löste dig och jag kunde efter lpng vänta hämta ut min Medicn. Jag kommer aldrig använda Appen mer utan kommer att hämta min Medicin På ett Apotek. Det kommer inte att bli Hjärtat

15 mai 2026

Bedrövligt!

Bedrövligt! Vilka försäljare! För en vecka sedan beställde jag både receptfria och receptbelagda läkemedel. Ordern går fram och jag betalar med kreditkort (och nu kommer ett annat bedrövligt företag in i handlingarna; kletiga Klarna - som jag egentligen inte vill ha att göra med!). Betalningen går igenom och Apoteket Hjärtat (fortsättningsvis: AH) lovar snabb leverans! Men det dröjer -> leverans senareläggs till den 11 maj. Men inga varor då heller. Först idag (13/5) på eftermiddagen anges leverans (POSTNORD -> levererar inte till mitt ordinarie utlämningsombud, utan tycker att jag gott kan cykla lite längre); till ICA Supermarket å Mariastaden. Okej - jag gör så. (Jag har nu att göra med tre bedrövliga företag; Apoteket Hjärtat, Klarna och PostNord -> det borgar för just elände). Nåväl, hemma öppnar jag paketet och finner att bara ett receptbelagt läkemedel expedierats! Jag behöver ett annat läkemedel som AH inte meddelat mig om att de inte har i sitt lager! Cyklar till Fysiskt apotek i sta'n för inhandling av det fallerande. Men jag har ju betalt för läkemedlet! Då ska väl AH kontakta Klarna för att rätta till det jag betalt för mycket! Jag har inte gjort något fel -> det är AH som har problem! Men jag blir blåst på det belopp som AH har tagit emot. Är det inte lämpligt att AH först kontrollerar sitt lager innan konsumenten betalar ...?

13 mai 2026

Håll er ifrån dem!

Jag gör en beställning online som skickas till ett apotek, sista hämta ut dagen närmar sig och jag ringer kundservice och ber att få den förlängt vilket går bra, eftersom apoteket ligger i grannstaden, jag får ett SMS ifrån apoteket att sista dag för avhämtning är den 8/5, jag åker till apoteket den 5/5 för att hämta medicinerna, personalen hittar påsen men kan inte lämna ut den för den finns inte längre i systemet, personalen ringer kundtjänst och ber dom förklara, svaret är att den 1/5 makulerades ordern, trots tidigare kontakt och bekräftelse via SMS att sista uthämtningsdag är den 8/5.
Vilket betyder.....först är jag tvingad att betala för ordern + Straffavgift på 150kr och att jag körde till grannstaden i onödan....och medicinerna var tvungna att kasseras!
Helt sjukt!
Personalen på Apoteket Hjärtat i Vinslöv försökte verkligen att lösa problemet och var jättetrevligt men fick inte!
Vilket korkat system alltså och ingen vill ta ansvar utan det är kunden som får stå för deras fel!
ALDRIG mer Apoteket Hjärtat
Dom har missat mig som kund iallafall....tyvärr verkar dom slita i vilket också!

4 mai 2026
Avis spontané

Försenad leverans 1-2 dagar,som nu…

Försenad leverans 1-2 dagar,som nu blivit 3 dagar.Ingen information.Svår att nå.Jag är 92 år,ringer man,är det en massa val,tryck 1 o.s.v. Man kommer ingestans. Jag behöver min medicin.Har fått biverkningar p.g.a. medicinen är slut.

23 avril 2026
Avis spontané

Har har beställt medicin i god tid för…

Har har beställt medicin i god tid för att den skall tas veckovis och givetvis är medicinen försenad!! Inte första gången heller!! . Detta är medicin ni har att göra med och då måste det vara bättre kontroll från eran sida så att erat lager inte tar slut !! Det sker uppenbarligen inte hos apoteket hjärtat . Jag kommer byta leverantör efter detta.!! Välj ett annat apotek om ni verkligen behöver er medicin i tid !

8 mars 2026
Avis spontané

Jag vill verkligen ta ett ögonblick för…

Jag vill verkligen ta ett ögonblick för att uttrycka min djupa uppskattning till Apoteket Hjärtat i Barkarbystaden, Järfälla stad.

Jag fick en fantastisk hjälp av personalen — särskilt Lence, Suzanne och Roman. De visade en professionalism, tålamod och vänlighet som verkligen gjorde intryck på mig. Min betalning via PayEx krånglade och situationen blev stressig, men de gav inte upp. De stannade kvar, tog sig tid och gjorde allt för att hjälpa mig tills problemet var löst.

Det är inte bara deras kompetens som imponerade, utan deras mänskliga bemötande. Man kände sig sedd, respekterad och omhändertagen. Sådant engagemang är inte självklart, och det förtjänar att lyftas fram.

Jag kan varmt rekommendera Apoteket Hjärtat i Barkarbystaden till alla — och ett särskilt tack till Lence, Suzanne och Roman för er fantastiska service och ert tålamod. Ni gjorde verkligen min dag mycket lättare.

10 avril 2026

Dåligt kundbemötande

Fick "hjälp" av en kvinna som hette Svetlana som var otrevlig, ej tillmötesgående och kunde inte hjälpa mig med rådgivning.

10 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit