De bankhoezen hebben ze maar in een paar maten en waren heel erg moeilijk om te installeren, waardoor ik ze retour wilde. Ik heb 20 augustus mijn bankhoezen netjes opgevouwen geretourneerd en het was... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb bankhoezen besteld bij Bankhoesdiscounter. Helaas vallen de hoezen bij mijn bank wat groot uit, mogelijk omdat ik een wat ingewikkeld model bank heb. De kwaliteit is verder prima, maar de pas... Voir plus
Perfecte fit en goede kwaliteit stof. Ziet eruit zoals op de site. Versturen duurde langer dan gezegd
Snelle levering, er zat en vlekje in de hoes en ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd en hoefde de oude niet in te leveren
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BankhoesDiscounter is een toonaangevend bankhoezen specialist. Door onze focus op één product bieden we de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan voor de allerbeste prijs.
Coordonnées de contact
Burg. van Reenensingel 101, 2803 PA, Gouda, Pays-Bas
- bankhoesdiscounter.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Waardeloos bedrijf
Het product snel ontvangen dat is t enige pluspunt dan ook ....de hoezen zijn niet geschikt voor hoekbanken je kan namelijk de bank niet meer aan elkaar vast zetten....dus dezelfde dag retour gestuurd en nu een maand verder wacht ik nog steeds op de terug betaling....als enige antwoord kreeg ik dat ze het doorsturen naar de betreffende afdeling en daar moet je het mee doen .....schandalig
Gute Qualität
This is the second set I bought (First…
This is the second set I bought (First beeing victm of the dog) From ordering to delivery everything was just fine. The covers are perfekt and of a heavy quality
I can highly recommend this company
NIET KOPEN
NIET KOPEN! Snelle levering. Dat wel, maaarrrrr, eerst verkeerd model, gelijk juiste model besteld. De pasvorm viel erg tegen, de onderrand hing slap (boog door) Geen gezicht, alles direct retour gestuurd. Na 5 weken nog geen geld, ook nog terugbelverzoek ingediend, die functie werkt niet goed. Gewone mail gestuurd, geen reactie. Het gaat om 4 hoezen dus veel geld. Ik baal hier erg van en geef dus een slechte review!!
Wees gewaarschuwd!
De hoes die een champagnekleur zou zijn bleek gewoon bruin, totaal niet zoals op de website wordt getoond. Ook de maat kwam niet overeen na toch secuur te hebben opgemeten. Retour gestuurd, wat ons 6,95 heeft gekost, en nu na 5 weken (en herhaaldelijk de belofte dat ze ons geld gaan retourneren) nog steeds niets ontvangen. Wij kopen hier nooit meer iets.
Sehr gute robuste Qualität der Stoffe…
Sehr gute robuste Qualität der Stoffe rot, gestrickt M1 und M2, Top Beratung , schnelle Lieferung
Slechte retourservice
Nadat ik de bankhoezen retour had gedaan (kleur kwam niet overeen met wat vermeld werd.. moest grijs zijn, maar is blauwgrijs), zit ik nu nog steeds te wachten op mijn geld terug.
In de DHL app kan ik zien dat ze begin juli de hoezen van mij terug hebben ontvangen. Inmiddels is het 30 juli. Duurt wel erg lang om het geld terug te storten.
De hoezen passen perfect op de stoelen
De hoezen passen perfect op de stoelen. Had dit niet verwacht. Stoelen zien er weer als nieuw uit.
Zeer vlotte afhandeling van onze bestelling…
Zeer vlotte afhandeling van onze bestelling. Fikse kortingen.
Snelle en correcte levering en degelijk materiaal met goede handleiding
Black knitted strech materialThe color and texture of the covers is…
The color and texture of the covers is as you can read and see on the website
The fitting is great
Bankhoezen👍
Allereerst, de hoezen zijn mooi. Ook het advies en hulp daarin zijn heel fijn. Snelle reactie op vragen en met de service ben ik blij. Kortom...een aanrader
Retour niet terugbetaald.
Van de 3 bestelde hoezen waren er 2 verkeerd. Alles terug gestuurd maar geen geld terug. Belafspraak gemaakt via de site. Niet gebeld. Wat ons betreft een onbetrouwbare partij.
De hoes paste voor geen meter en geen geld terug
De hoes paste voor geen meter. Daarna terug gestuurd. Ik wacht na maanden nog op mijn retour geld. Elke keer mailen nog steeds geen geld terug.
Waardeloos maat van mijn bank opgemeten…
Waardeloos maat van mijn bank opgemeten voor de zekerheid na gevraagd welke maat ik moest nemen. Ze regelde zelfs korting nou helemaal blij. Tot het aan kwam en helaas niet paste en de kleur ook totaal anders was dan de foto’s. Retour gestuurd een maand geleden en tot nu toe nog steeds geen geld terug. Iedere keer weer een mail met excuses en dat het word over gemaakt maar nog steeds niks!!
Topkwaliteit en superservice!
Onze bank kreeg een tweede leven dankzij BankhoesDiscounter. Makkelijk besteld, razendsnel geleverd en topkwaliteit! Aanrader voor iedereen die z’n bank wil opfrissen.
Perfecte levering en gemakkelijk in…
Perfecte levering en gemakkelijk in onderhoud
Geen geld terug na retour.
De voor onze bank bestelde hoes paste niet. Een ander, groter model is er niet dus een retour aanvraag gedaan.
We wachten inmiddels al meer dan een maand en na diverse mailtjes nog steeds geen geld terug.
Wat een waardeloze service!
Waardeloze service
Waardeloze service!!!!
Ik heb onze hoekbank opgemeten volgens de meetinstructies en vervolgens hoezen besteld. De hoes voor het kleinste deel is te klein en de hoes voor het grootste deel te groot, dus ik dacht dat er wellicht een verkeerde maat in de verpakking zat.
Heel vaak over en weer gemaild met de klantenservice; op verzoek foto's gemaakt van de hoezen op de bank, op verzoek aanvullende foto's gemaakt, etc. Uiteindelijke conclusie klantenservice is dat ik de juiste hoezen heb gekregen en dat ze goed om onze bank passen. Ik vind de hoezen echter niet mooi om onze bank passen, dus wil ze toch graag retourneren.
Retouraanvraag gedaan. Wat schetst mijn verbazing... Retouraanvraag afgewezen! Waarschijnlijk omdat ik buiten de retourtermijn ben?? Er gingen telkens een paar dagen overheen voor er op e-mail gereageerd werd.
Naar aanleiding van de afgewezen retouraanvraag heb ik een telefonisch contractverzoek gedaan (je kunt dit bedrijf namelijk niet zelf bellen!!!!), om mijn retourmotivatie en de reden dat we buiten de retourtermijn beland zijn toe te lichten, maar nu ze bellen gewoon niet....
Ik had voor mijn verhuizing 6 grijze…
Ik had voor mijn verhuizing 6 grijze stoelhoezen besteld. Deze passen heel goed om de stoelen, en het is een fijne stof. Na mijn verhuizing bleek dat 6 grijze hoezen niet mooi stond in mijn kamer. Gelukkig waren ze bij BankhoesDiscounter bereid om, ook na de officiële retourtermijn hoezen om te ruilen voor een andere kleur. Blij mee. Fijne service. Ik wacht nu tot de nieuwe hoezen geleverd worden.
Prima hoezen voor weinig geld
Prima hoezen voor weinig geld. Ben er erg blij mee. Past prima en i.v.m. de honden een extra set besteld.