Ik heb bankhoezen besteld bij Bankhoesdiscounter. Helaas vallen de hoezen bij mijn bank wat groot uit, mogelijk omdat ik een wat ingewikkeld model bank heb. De kwaliteit is verder prima, maar de pas... Voir plus
Lisez les avis des autres
De bankhoezen hebben ze maar in een paar maten en waren heel erg moeilijk om te installeren, waardoor ik ze retour wilde. Ik heb 20 augustus mijn bankhoezen netjes opgevouwen geretourneerd en het was... Voir plus
Ik heb de bankhoezen ongeopend geretourneerd. Het is nu al een maand afgeleverd bij bankhoesdiscounter maar zij bevestigden de ontvangst niet! Ik krijg een weinigzeggende mail terug en ook mijn geld... Voir plus
I’m absolutely delighted with the beautiful sofa covers I ordered. The quality is excellent, and they fit my sofa perfectly. They look stylish, elegant, and have completely refreshed the look of my... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BankhoesDiscounter is een toonaangevend bankhoezen specialist. Door onze focus op één product bieden we de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan voor de allerbeste prijs.
Coordonnées de contact
Burg. van Reenensingel 101, 2803 PA, Gouda, Pays-Bas
- bankhoesdiscounter.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
No update or refund on return for almost 2 months. Chance of being scammed
I bought a product on 8 December 2025, I am not satisfied with the product so I returned immediately on 9 December 2025. Return is well received by their warehouse on 1 or 2 days later. It has been more than 2 working days I have not received anything update or refund. I contacted the customer service, they said they was following up but another week passed there was nothing till today it is 2 Feb 2026 I have received no further update or refund. I think it is a scam company and I may raise this case to the consumer protection and my bank for money back
I’ve been helped incredibly well over…
I’ve been helped incredibly well over the past few months. I realized I had ordered the wrong sizes and that the color wasn’t the right fit. They guided me well throughout the process, and the sofa covers now fit perfectly. Definitely recommended fast response and great service.
Nog nooit zo’n rampzalige terugbetaling…
Nog nooit zo’n rampzalige terugbetaling meegemaakt. Wat een simpele terugbetaling moest zijn, is ontaard in een eindeloze wachttijd vol mails, herinneringen en vooral… stilte.
Elke keer opnieuw moest ik zelf contact opnemen, alsof ik aan het bedelen was voor mijn eigen geld. Antwoorden kwamen traag, onvolledig of helemaal niet. Pas na heel veel mails en veel geduld (dat intussen volledig op was) kwam er eindelijk beweging in.
Dit kostte onnodig tijd, energie en frustratie. Zo ga je niet met klanten om. Eén ster, en die is nog genereus. Mij zie je hier NIET meer!
Retour gestuurd en volgens DHL al lang…
Retour gestuurd en volgens DHL al lang afgeleverd, maar na ruim twee weken nog steeds geen enkele bevestiging ontvangen. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar telefonisch contact is niet mogelijk en per mail duurt een reactie telkens dagen. Steeds wordt gezegd dat er “persoonlijk achteraan wordt gegaan”, zonder resultaat. Inmiddels bijna zeventien dagen verder en nog steeds geen duidelijkheid. Zeer teleurstellende communicatie en afhandeling.
Verder zie ik dat er meerdere recensies zijn die allemaal hetzelfde beschrijven over de retourzending. Dit schijnt dus de normale gang van zaken te zijn Moeilijk contact ze zeggen wat en doen het niet.
Retour maar geen geld terug
Bankhoes twee maanden geleden retour gestuurd. Ondanks vele e-mails en ingebrekestelling geen geld terug ontvangen. Echt schandalig. Klacht ingediend bij consumentenbond. Vreemd dat reviews niet op de webshop zichtbaar zijn. Telefonisch niet bereikbaar. Bestel hier niet!
Fijne en mooie hoezen
Fijne en mooie hoezen, de zetel is nu goed beschermd (4 honden). Ze blijven heel goed zitten. Een klein minpuntje, ze zijn iets te smal voor onze zetel.
Bad and unlawful return policy
End of November I ordered a footstool cover. The product was delivered with a tear. After several emails and a request for a phone call (which was never answered), I only received my refund after 1.5 months.
They also require customers to pay return shipping costs themselves, even when they deliver a damaged product or the wrong size. This is ridiculous. Article 6:230r of the Dutch Civil Code states that this is not allowed.
I then ordered a new one, and they delivered the wrong size. It is too small. It barely fits, but according to their own size chart I should have received an XXL instead of an XL. I am not going to return it because that would mean paying return costs again.
I will never order anything from this company again.
Let op voor deze charlatan
Let op voor deze charlatan, bankhoes 'a 90 euro netjes retour gestuurd DHL bevestigd retour maar ook na herhaalde mail geen euro retour.
Ga nu kijken wat ik via een deurwaarder kan doen, desnoods beslag leggen.
In september heb ik 2 hoezen retour…
In september heb ik 2 hoezen retour gestuurd, netjes aangemeld via de website en de retourkosten betaald. We zijn nu half januari en nog geen geld terug. Telkens in de mail zeggen ze ja we gaan het terug storten maar er gebeurt gewoon niks! Schandalig, pas op met bestellen hier, hebben blijkbaar niet de zaken op orde
Bankhoezen levering
Contact opgenomen omdat bankhoezen nog niet geleverd waren,
Meteen antwoord gekregen dat er een voorraad probleem was, dit is correct en vriendelijk opgelost,
Zal zeker dit bedrijf aanraden
Fantastische hoes ontvangen en…
Fantastische hoes ontvangen en vriendelijke klantenservice!! Ik bestel hier zeker weer
Ik heb kortgeleden een hoes voor mijn…
Ik heb kortgeleden een hoes voor mijn 2-zitsbank gekocht bij de Bankhoesdiscounter en ben daar heel tevreden over. De hoes was eenvoudig aan te brengen en de stof (velvet) en de kleur (champagne) is heel mooi. Een aanrader als je bank niet zo mooi meer is en je nog niet een nieuwe wilt kopen, dan is zo'n hoes een uitkomst! Heel tevreden!
Pas op betreft de terugbetaling.
Stoelhoezen besteld. Deze op de juiste manier geretourneerd. Na meerdere juridische mailtjes uiteindelijk mijn geld ontvangen na lange tijd.
Pas ermee op. Op de afbeelding lijkt het product ook mooier dan in het echt. Ik bestel hier niet nog een keer. Wees je er van bewust dat je er veel moeite van hebt om je geld terug te krijgen.
Stoelhoezen besteld na een week…
Stoelhoezen besteld na een week gekregen. Zeer mooie velvet en goede kwaliteit heel blij mee en dat voor die prijs.
al 2* bankhoes bestelt via de website
al 2* bankhoes bestelt via de website, telkens uitstekende kwaliteit, gemakkelijk te bestellen en volledig volgens de verwachtingen.
2de bestelling duurde iets langer dan voorzien, een mailtje gestuurd, werd snel en vlug opgevolgd, het kan overal ergens wel eens fout gaan, maar de opvolging was top.
ik zie mij zeker in de toekomst nog verder werken met deze producten
Onbereikbaar
Niets ontvangen, er wordt niet gereageerd op mail of telefoon.
Ben benieuwd of er nog wat gaat komen
De bestelling werd snel geleverd
De bestelling werd snel geleverd. De 1e keer duurde het een paar dagen, maar de 2e bestelling was in 2 dagen binnen. Daar was ik blij mee omdat ik andere berichten daarover had gelezen. Ook ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de hoezen voor de banken van van onze caravan. Gebruikt voor zowel de zitting als de rugkussens. Kortom: heel tevreden!
En ik ga nu 2 reserve hoezen bestellen.
waardeloos
waardeloos!
Heb in september hoezen besteld, waren niet op voorraad en zou 3 weken duren. Eindelijk waren ze er en zijn ze opgestuurd.. althans, dat moest zo zijn. Bleek het bij de DHL niet goed te zijn gegaan en is het pakket zonder ons weten retourgestuurd. contact opgenomen en we zouden nieuwe krijgen. WEderom waren de hoezen niet op voorraad en moesten we weer 3 weken geduld hebben. Eindelijk half november de hoezen ontvangen maar waren niet de juiste dus netjes, volgens HUN retourprocedure ( LEES, RETOURNEREN OP EIGEN KOSTEN!) retour gestuurd. volgens de Track and Trace is het allang bij hun binnen ( 18 december). inmiddels ben ik 3 weken verder en er is met geen mogelijkheid contact te krijgen met dit bedrijf. Zit nog steeds op mijn terugstorting te wachten. Op Whatsapp wordt niet meer gereageerd.
waardeloos bedrijf !
al met al waardeloos.
Hoezen waren niet goed
Hoezen waren niet goed, meteen terug gestuurd met kosten.. het zit al meer als 1 maand terug in hun magazijn en ze laten niets weten over een terugbetaling. Negeren elke mail en op de telefoon nummer nemen ze ook niet op. Dikke oplichters… niet aan te raden
200 euro weggegooid..niet doen!!!!!!!!
En fake positive reviews wilde een review op de site zelf schrijven maar dat kan alleen als je genoeg sterren geeft.Ik heb de meest luxe velvet stof gekocht en op het eerste gezicht was ik tevreden maar nu na 2 weken gebruik lubberd de stof het rekt heel veel uit en de kreukels gaan er gewoon niet uit heb de hoezen gewassen maar nog steeds kreukels het oogt heel goedkoop en dat voor bijna 200 euro.. door gebruik word de stof grof heel jammer een echte afrader.. het zijn gewoon zakken met elastiek die niet blijven zitten en heel snel lelijk worden
L’expérience Trustpilot