Worst experience ever. I Never have had any problems like this with anyone ever before . This is remarkable bad taken care of by helpdesk / customer service. Placed my order 2 months and 15 days a... Voir plus
Ett scamföretag som blåser dig på pengar. Påstår att dom skickat beställt paket och levererat det. Inget paket har kommit och dom kan inte lämna ut spårinformation eller kvittens. Vänd dig till annat... Voir plus
Bra priser på en del varor,bra bemötande om något strular är min uppfattning. Packar ibland utan packmaterial o fyller i fraktdokument fel så leverans blir försenad hos fraktbolag dhl. Ingen elle... Voir plus
Prisvärda produkter och bra och tydlig information om produkterna, garantier och leveranser. Väldigt konkurrenskraftiga fraktkostnader och snabba leveranser till dörren. Tyvärr hade en onödigt s... Voir plus
Bax Music is your go-to online music store with more than 46,000 bits of gear and accessories in stock. Ordered before 23:00? Receive delivery in 3-4 business days. Assortment More than 1,000 brands and a 21,000m2 warehouse packed with DJ and studio gear, headphones, speakers and lighting, and a mouth-watering and extensive selection of acoustic and electric instruments ready to put any beginner on the right path or equip any pro with their dream setup. Ordering Bax Music makes placing your order smooth and simple. Postage is completely free when you spend 1850 kr or more and almost everything we offer comes with a 2-year warranty and a 30-day trial period. Also, all returns are free of charge. Payment Payment can be made via your preferred method, whether it’s debit card, credit card or PayPal etc. Helpdesk & Online Store Thanks to our clear product pages, any music maker and lover can quickly find what they’re looking for in our online Bax Music store. If you have any questions, Bax Music is available to answer them 6 days a week. You can always find us at bax-shop.com where 445 specialists are ready to help. We support your stage!
Etats-Unis
- bax-shop.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bra butik med bra varor
Bra butik med bra varor. Skickar varorna snabbt. MEN… Dom skickar med UPS och det jäkla skitbolaget vet ju inte hur man levererar paket. Skulle fått mitt paket för 4 dagar sedan och det var samma strul sist. Där av 3 stjärnor. Byt transportbolag så är det 5 stjärnor.

Réponse de Bax Music
Blev lovad att få mina lurar till…
Blev lovad att få mina lurar till fredag 3:e mars. Hade en spelning lördag 4:e mars. Lurarna kom måndag 6:e mars med lastbil.( Tur att frun var tillfälligtvis hemma.)
Blev alltså tvungen att låna lurar från en snäll kollega. Spåra paketet gick inte eftersom min holländska är lite knackig…
Varan levererades på utsatt tid
Varan levererades på utsatt tid, och var precis det jag väntat mig.
Bokade fel leverans och allt försenades
Leveransen skickades med deras telefonnummer till DHL vilket innebar att DHL inte kunde leverera produkten hem som beställt eftersom de inte kunde avisera mig, så leveransen gjordes om till ombud. Istället fick jag köra 3 mil för att hämta den, och dessutom innebar det också att leveransen blev fem dagar försenad och kom därför inte innan jul utan efteråt. Har mailat tre gånger om detta, första gången när jag fick information om att leveransen ändrats, 23 dec, men fortfarande inte ett enda svar. Under all kritik.
USELT EMBALLAGE!
Betyget baseras endast på hur man förpackat den köpta produkten.
Varken skyddspapper eller omslagspapper som skyddar produkten från tryckskador eller från att åka runt i paketet. Återstår att se om produkten funkar efter åkt berg- och dalbana.
Kan inte begripa att BAX Music inte är mer försiktiga -speciellt när det gäller elektronik. Mejlade kundtjänst den 15 Dec som ännu inte kommenterat händelsen.

Totally OK for it's price
Totally OK for it's price. For a Les Paul guitarr the case could be 2cm deeper since the lid presses against the sadle a bit. The case will shape with time and press less so it is not a big deal.
Bax Music delivery times could be better almost 10 days in my case.
Uteblivet paket....
Skulle få leverans i fredags av dhl...men dom dök aldrig upp...
Så jag har inte fått min vara!!
Mvh paul
Phil Jones Bass X4 Nanobass - excellent combo amp
Phil Jones Bass X4 Nanobass is an excellent combo amplifier that works wonderfully as a training amp at home and during a rehearsal in a band situation/setup for singer-songwriter/folk music style of music!
Snabb leverans och bra produkt!
Beställde en X-Touch DAW Controller
Beställde en X-Touch DAW Controller. Otroligt nöjd med pris och leveranstid
Smidig och snabb leverans
Jag beställde en Behringer MonoPoly och en Behringer 2600 synthesizer till ett helt oslagbart pris under en höstkampanj (betydligt billigare än priserna för begagnade produkter på Vend och Blocket). De skickades nästa dag och jag fick dem via hemleverans två dagar senare, precis som utlovat. Allt fungerar perfekt. Hur smidigt som helst!
Som vanligt mycket bra leverans vad…
Som vanligt mycket bra leverans vad gäller tid och kvalite.Däremot problem att betala med mitt mastercard som inte togs emot (inga problem vid andra betalningar) så jag fick för 2:a gången betala till Bg.
Svarar inte på mail
Jag köpte bl a en SSL Big Six. Bra produkt, bra pris, leverans som utlovat. Varför ger jag då bara en 2:a i betyg? Jo, de svarar inte på mail. SSL har haft problem med missljud på vissa enheter och har en lösning, ett "retrofit-kit" som de antingen installerar i fabriken eller skickar ut gratis genom återförsäljarna. Jag vill dock inte öppna min mixer i onödan för att kolla om det är installerat så jag har försökt maila Bax tre gånger och frågat om det är fixat på min enhet. Ingen reaktion från Bax.
EDIT: Flera veckor har gått och fortfarande ingen reaktion från Bax. Däremot svarade SSL snabbt och har skickat ett retrofit-kit.
Jag beställde en Monopoly en söndag…
Jag beställde en Monopoly en söndag till väldigt bra pris och fick den levererad på tisdagen i ett helt och rent paket. Toppservice!
Sämsta nät handel butik
Sämsta nät handel butik. Beställde en produkt från dem i augusti början. Efter den skickade helt fel produkt 2 gånger. Efter den inte svara på mailen. Beställ aldrig nånting från dem
Har tappad massa tid och pengar på den shit företaget.

Quick handled
Ordered 2 guitars, one were damaged att arrival, NOT by shipping. BUT the people at BAX handled this quick and correct withoutany problem/issues and a new guitar will be on its way.
Fick min beställning på 4 dagar och…
Fick min beställning på 4 dagar och finns inget negativt att berätta. Bara +++++👍.
Beställt mina varor 29/8 och nu är det…
Beställt mina varor 29/8 och nu är det 6/9 stod på hemsidan 3 dagars leveranstid men har ännu ej fått mima varor så tråkigt att behöva vänta! Har ännu inte ens fått välja ett levereransdatum så förmodligen ingen leverans denna vecka heller. Tycker det måste korrigeras på hemsidan 3 dagars leveranstid då detta ej stämmer, blir falsk marknadsföring så som det står just nu.

Réponse de Bax Music
I dont Know om still waiting for it
Bra priser och stort utbud
Bra priser och stort utbud. Att få hem varorna var mindre bra. De verkar ha skickat fel mobilnummer till DHL, så de kunde inte kontakta mig. Tråkigt, eftersom frakten hade varit ganska snabb annars. Nu blev det många dagar extra i onödan.