Cadeaubonverkopen.com Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring gehad met Cadeaubonverkopen. Ik was jarig en kreeg van mijn oom een Bol.com cadeaubon kaart. Ik wil het gewoon snel geregeld hebben. Betrouwbare service, snelle uitbetaling en zeker ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk proces, snel uitbetaald (zelfs in het weekend!). Gezellige website, alsof je bij de jungle club hoort! Top site, hebt het vaker gebruikt en zal dit in de toekomst zeker blijven doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Drie maanden geleden kreeg ik enkele cadeaukaarten voor mijn afstuderen alleen niet van de winkel waar ik iets wil kopen. Nu wissel ik voornamelijk bij Wissel in. Alleen na gemaild te hebben... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de logiciels
  2. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit maak je niet vaak mee

Ik heb eerder al een recensie achter gelaten maar dit bedrijf is top. Eerder bij andere sites geprobeerd totdat ik hier kwam.

Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de uitbetaling. Goede prijzen, goede communicatie en mocht je een vraag hebben, wordt je ook nog eens supersnel en supergoed geholpen.

Eigenlijk kan hier niks mis gaan en geld staat nog sneller dan je verwacht op je rekening.

Een grotere aanrader dan dit kan niet!

30 novembre 2023
Logo de Cadeaubonverkopen.com

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hey Mart,

Dit is een fijn en warm schouderklopje voor ons team vandaag. Dank je wel voor je warme woorden!

We doen ons stinkende best om het proces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.

Tot snel weer topper!

Tessa 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en snelle uitbetaling!

Ik was in het bezit van cadeaubonnen die ik zelf niet gebruik, ben ik gaan kijken wat ik hiermee kon gaan doen. Ik kwam via internet op cadeaubonverkopen.com terecht waar ik de mogelijkheid kreeg om mijn cadeaubon in te wisselen voor een andere cadeaubon of geld. Ik heb gekozen voor een uitbetaling in geld, zodat ik zelf iets kan kopen van het geld.

De aanvraag verliep heel gemakkelijk via de website. Ik heb de kaartnummers en pincodes ingevuld en ik kreeg de mogelijkheid om te kiezen hoe snel ik uitbetaald wilde krijgen. Afhankelijk van deze keuze werd het bedrag betaald. Ik heb zelf gekozen voor een uitbetaling binnen 1 uur en daarmee ontving ik 80% van de waarde op mijn bankrekening! En binnen een uur is ontzettend snel!

Ik ben zeer tevreden over deze service en de volgende keer als ik een cadeaukaart ontvang zal ik opnieuw voor jullie kiezen! Jullie hebben er een nieuwe klant bij en ik zal jullie services ook aanbevelen aan iedereen die ik ken!!

27 novembre 2023

Snelle verwerking

Eerste keer ik deze site gebruik, en werd binnen de afgesproken tijd gelijk uitbetaald, en het bod wat ze geven is goed. Hebben meerdere opties.

26 novembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Doen wat ze beloven

Verschillende aanbieders plus de recensies met elkaar vergeleken en cadeaubonverkopen kwam voor mij met het beste aanbod.
De website is duidelijk,de communicatie goed en de uitbetaling snel.
Ze doen wat ze beloven.
Dikke duim!

3 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik twijfelde heel erg of ik het wel via…

Ik twijfelde heel erg of ik het wel via dit bedrijf zou laten uitbetalen aangezien ik heel veel bonnen krijg vanuit mijn werk dus ook heel veel van plan ben om in te wisselen en dat bij wissel.nl heel vaak problemen met zich mee bracht. Dit geval was het aanbod beter dan Wissel en de uitbetaling was VEEL sneller gedaan dan verwacht. Ik gebruik vanaf nu jullie site en vind het een veel beter alternatief voor Wissel.nl

10 avril 2023

Top site!

Top site, ze werken snel, uitbetaling altijd binnen 2 uur en vaak sneller, ook in het weekend. Betrouwbaar en efficiënt, ik ben zeer tevreden.

2 mars 2023

Super goed bedrijf

Wat een super bedrijf snel en communicatief sterk (ook snel). Ik had een vraag en kreeg binnen 5 minuten reactie. Toen ik overtuigd was om mijn cadeaubon in te ruilen voor geld stond dit in enkele minuten al op mijn bank rekening!

Dikke 5 sterren van mij dus!

9 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wees hier voor je wissel van cadeaubonnen.

Ik heb nu persoonlijk al deze website net een maand ontdekt, en wat ben ik zwaar tevreden zeg. Wat een goeie service van dit bedrijf, heel snel en duidelijk in hun beschrijving/uitbetaling. Ik heb geen minpunten als ik heel eerlijk moet zijn.

24 janvier 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus