Super ervaring gehad met Cadeaubonverkopen. Ik was jarig en kreeg van mijn oom een Bol.com cadeaubon kaart. Ik wil het gewoon snel geregeld hebben. Betrouwbare service, snelle uitbetaling en zeker ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gemakkelijk proces, snel uitbetaald (zelfs in het weekend!). Gezellige website, alsof je bij de jungle club hoort! Top site, hebt het vaker gebruikt en zal dit in de toekomst zeker blijven doen!
L'entreprise a répondu
Drie maanden geleden kreeg ik enkele cadeaukaarten voor mijn afstuderen alleen niet van de winkel waar ik iets wil kopen. Nu wissel ik voornamelijk bij Wissel in. Alleen na gemaild te hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Voir plus
Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Ik had zelf voor de hoogste uitbetaling gekozen, wat dan tot het einde van de dag kan duren. Echter was dit bij mij veel sneller, en had ik mijn geld binnen enkele uren gelijk op mijn rekening staan.
Of het nou om grote of kleine bedragen gaat, ze lijken alles zonder problemen te accepteren. Voor iedereen die over deze website twijfeld.. Twijfel niet meer, het is ideaal en klantenservice staat ook snel en vriendelijk voor je klaar!
snelste uitbetaalservice voor cadeaubonnen. Binnen een uur geld op rekening. Helemaal top
Het aanvragen van een bod ging snel en overzichtelijk. Het contact verliep snel en prettig en ik had het geld binnen de afgesproken termijn op mijn rekening. Echt heel fijn.
Ontzettend makkelijk en snel.
Overzichtelijk en klantgericht
Echt een aanrader ik had niet verwacht dat het echt zo makkelijk ging. en de uitbetaling die je ervoor krijgt super! Echt handig. Ook hele snelle reacties op de e-mails. en heel makkelijk te doen.
Ik had een paar cadeaubonnen en wilde omwisselen.
De beste en snelste bod was van Kadeaubonverkopen.com . Ik heb online nummers en pincodes ingevuld en tot mijn verbazing zag ik na een uur het bedrag op mijn rekening stond met 81% van het totale waarde.
Ik zou zeggen niet verder zoeken, gewoon bij hen
omwisselen.
Snel & transparante afhandeling.
Gebruiksvriendelijke UI op de website en mails m.b.t. een status-update van de afhandeling & uitbetaling.
Zelfs op Zondag keurig binnen het uur uitbetaald 👍
Snelle uitbetaling, gemakkelijke duidelijke site en de live chat is snel en duidelijk.
Betrouwbaar bedrijf waar je je bonnen netjes in kan leveren voor een mooi bedrag. Meestal staat je geld er al sneller op dan de aan gegeven tijd👍
Efficiënte website. Goede klantenservice. Snelle uitbetaling. Ik raad dit bedrijf aan.
Heel snel en werkt uitstekend. Zeker een aanrader en niet mijn laatste keer.

Réponse de Cadeaubonverkopen.com
Klantvriendelijk personeel, snelle service helemaal top! Super handig als je vele giftcards in bezit hebt maar ze niet uitgeeft! Zeker aanrader.
Fijn contact goede klantenservice en een ruim aanbod in het ruilen van cadeaubonnen.
Een en al top!
Alles is zoals het hoort afgehandeld en in 15 minuten uitbetaald
Super service! Snel een reëel bod. Snelle reactie en uitbetaling.
Binnen een uur kreeg ik mijn geld gestort op mijn rekening voor een mooi bedrag. De service is tot laat beschikbaar en reageren snel.