Cadeaubonverkopen.com Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring gehad met Cadeaubonverkopen. Ik was jarig en kreeg van mijn oom een Bol.com cadeaubon kaart. Ik wil het gewoon snel geregeld hebben. Betrouwbare service, snelle uitbetaling en zeker ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk proces, snel uitbetaald (zelfs in het weekend!). Gezellige website, alsof je bij de jungle club hoort! Top site, hebt het vaker gebruikt en zal dit in de toekomst zeker blijven doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Drie maanden geleden kreeg ik enkele cadeaukaarten voor mijn afstuderen alleen niet van de winkel waar ik iets wil kopen. Nu wissel ik voornamelijk bij Wissel in. Alleen na gemaild te hebben... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de logiciels
  2. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Website kan worden verbeterd

Uitbetaald op dezelfde dag zoals afgesproken. Ik twijfelde eerst wel om het te doen, aangezien de website er vrij gelikt uitziet en het daardoor bij mij in eerste instantie overkwam als ‘te mooi om waar te zijn’.

11 décembre 2022

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hey Roland, Bedankt voor je beoordeling. Wij snappen dat het even wennen is 😃. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ben je dezelfde dag uitbetaald!

Nu zijn wij benieuwd wat je tips zijn om de website nog beter te maken. Je kunt ze mailen naar info@cadeaubonverkopen.com. Dan zijn wij jou eeuwig dankbaar en gaan wij ermee aan de slag 😍

Tot de volgende keer maar weer.

Enorm snelle uitbetaling

Enorm snelle uitbetaling! Had de optie aangevinkt spoedbetaling, had het geld binnen 5 minuten op mijn rekening. Chapeau! En dat op zaterdag.

2 décembre 2022

Haai Erik,
Zo dat hebben wij weer snel voor elkaar gebokst 🥊 in het weekend.

Wist je dat je ook het goede doel gesteund hebt met je aanvraag 🏆! Dat is een win-win voor iedereen.

Kom nog eens langs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk om in te leveren en een hele…

Makkelijk om in te leveren en een hele snelle reactie tijd.
Het uitbetalen gaat altijd snel en volgens afspraak.
Ik heb dit al vaker gebruikt en het gaat altijd perfect!.

1 décembre 2022

Hey Jasper,
Goed om te zien dat je na meerdere keren super blij bent met onze service. Wij waarderen dat je voor cadeaubonverkopen.com kiest 🫶

Wist je trouwens dat 36% van de Nederlands hun cadeaukaart laat verlopen en zo een leuk bedrag mislopen 😱. Gelukkig val jij daar niet onder. Veel plezier met je uitbetaling!

Noté 5 sur 5 étoiles

netjes afgehandeld binnen korte tijd…

netjes afgehandeld binnen korte tijd uitbetaald prima volgens afspraak

29 novembre 2022

Hey,
Bedankt voor je beoordeling! Je maakt onze dag weer goed 🥳. Wist je dat zelfs 95% van onze onze betalingen wordt uitbetaald voor de gekozen verwerkingstijd? Zelfs in de avond. Thats hot! 🔥

Ook steun je als klant het goede doel als jij kiest voor een spoed uitbetaling ❤️.
Tot ziens,
^ Tessa

We zien je snel nog een keertje terug!
Greetings ^Tessa

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel antwoord gekregen via de chat en…

Snel antwoord gekregen via de chat en ze waren erg behulpzaam. Ook de bevestiging en uitbetaling gaat snel. De website is duidelijk en je kan alles gemakkelijk vinden.

29 novembre 2022

Haai Shadé,
Yes, van jouw review worden wij blij 🤩. Goed om te zien dat je door ons vriendelijk bent geholpen. Onze uitbetalingen zijn sneller dan een rakket naar de maan 🚀

We zien je snel nog een keertje terug!
Greetings ^Tessa

Reageren heel snel

Reageren heel snel, zoals beloofd. Ook snelle uitbetaling. Betere ervaringen dan met wissel.nl

22 novembre 2022

Hey Sumeyye,
Bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat jouw ervaring optimaal was. Oeps, daar gaat de concurrent niet blij mee zijn 😋, maar goed. Welkom bij de club!

Tot ziens!

Super goede service

Super goede service! En snel uitbetaald! Het was dezelfde avond nog geregeld!

18 novembre 2022

Wow Sjoerd,
Super bedankt voor je feedback. Onze strijders werken zelfs in de avond door en slapen nooit om jouw aanvraag snel te verwerken 🌙 Hmm, dat is ook weer niet helemaal waar. Ze slapen af en toe 😁

Tot de volgende keer

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en vriendelijk service…

Snelle levering en vriendelijk service super

3 novembre 2022

Heeey Rohan
Geweldig! Zo hoort het ook. We leveren zelfs binnen een paar minuten tegenwoordig 😱.

We zien je snel terug

Noté 5 sur 5 étoiles

Bon van steam snel verkocht

Ik had me een bon liggen van steam. Ben snel en netjes geholpen door 1 van de dames van cadeaubon verkopen. Het was in het weekend maar het geld had ik snel binnen!! Super ik ga dit vaker doen...

3 octobre 2022

Hey Henry,
Thats me! Leuk om je even gesproken te hebben. Of het nu weekend is of niet, wij zitten er voor je 🤯

Tot de volgende keer maar weer

Snel en makkelijk!

2 octobre 2022

Hey hey Zlatko,
Wij zeggen altijd "Hoe makkelijker hoe beter" en daarom kun je bij ons via de chat een bod aanvragen of eenvoudig ons formulier invullen 🤩 Dat is nog eens makkelijk!

Greetings

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen en hele snelle…

Super geholpen en hele snelle uitbetaling .ik zat eerst bij een andere en twijfelde om hier te handelen .maar in het weekend hier het snelste van allemaal en goed geholpen .zal vaker terug komen hier

17 septembre 2022

Hi Danny,
Geweldig om te zien at je na wat twijfelen toch bij ons je aanvraag hebt gedaan. Wist je dat wij in de meeste gevallen zelfs binnen 10-15 minuten uitbetaald ⚡️ Daar is zelfs Usain Bolt nog jaloers op.

Tot ziens,

Top service

Snelle reactie via chat, bod zo in mail en uitbetaling binnen no-time binnen. Super service

15 septembre 2022

Katjing Niels 💸
Jouw betaling stond er inderdaad super snel op. Geweldig om je even gesproken te hebben.

Groetjes

Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon op en top dik in orde !

Heel tevreden over deze site.
Betalen je een mooie prijs direct cash op je rekening zeer vriendelijk en betalen een correcte prijs voor je cadeaubon.
Het ligt er zelf een beetje aan hoe snel je die centen op je rekening wil ook natuurlijk.
Onmiddellijk bam geen probleem heb je een paar uurtje geduld boem nog meer centjes en heb je dagen de tyd en steekt het niet nauw dan word je wel heel goed beloofd catching $$$. Gewoon top en supermakkelijk zelf ip zondag zijn deze mensen direct praat om je cadeaubon voor een heel mooie prijs direct over te kopen en staat per direct op je rekening. 100 procent betrouwbaar ik hoef geen andere websites te raadplegen weet direct waar ik goed terecht kan een dikke aanrader. Nogmaals bedankt zeg ik dan graag :-) !!!

21 août 2022

Hey Kenny,
Tof om te zien dat je blij bent met de verwerking en snelheid van je cadeaubon 🔥 Cadeaubonverkopen.com is inderdaad 7 dagen per week bereikbaar, bijna nog sneller dan Max Verstappen⚡️

Tot de volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Twee bonnen verkocht die bijna verlopen…

Twee bonnen verkocht die bijna verlopen zijn. Binnen 1 minuut had ik via de chat een bod en dat op een zaterdag. De betaling had ik snel op mijn rekening. Al met al super fijn verlopen.

2 août 2022

Hey Anja,
Wat fijn dat wij je zo op weg konden helpen en goed om te zien dat je snel geholpen bent in onze chat op cadeaubonverkopen.com 🔥

Mocht je nog ooit een cadeaubon hebben die je wilt verkopen, kom dan nog gerust eens terug.

Great experience

Great experience, was offered a good price and got my payment fast. Will use again.

2 août 2022

Hi Rob,
Thanks for your feedback. I'm happy to see you like the price we paid.

Till next time!

Snel en makkelijk afgehandeld

Snel en makkelijk afgehandeld, zo kan ik weer een paar maaltijden kopen in de supermarkt :)
Daarnaast kan ik nu ook voor cadeukaarten werken, omdat ik een goede plek weet om ze om te ruilen voor euro's.

12 juillet 2022

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hey, Goed om te horen dat je weer kunt winkelen, alleen erg vervelend dat het op deze manier moet. Mocht je nog ooit een cadeaubon willen inwisselen, dan krijg je van ons een extra bonus. Zo kun je nog een extra maaltijd halen. Kom hiervoor eventjes in de chat. Tot de volgende keer!

Snel geregeld

Net een cadeaubon ingewisseld die ik al veel te lang in de kast had liggen. In nog geen 40 min was er een betaling overgemaakt, echt geweldig!

4 juillet 2022

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hey Tim, fijn om te zien dat je tevreden bent met de snelheid van je betaling. Het is zonde om je cadeaubonnen in de kast te laten liggen namelijk.

We zien je graag nog een terug!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden met de deal die het…

Ik ben erg tevreden met de deal die het bedrijf mij aanbod. Mijn cadeaubon heb ik ingeleverd en ik ontvang snel het bedrag op mijn rekening.

24 juin 2022

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hallo Wilesya, bedankt voor het inwisselen van je tegoedbon. Goed om te horen dat je snel door ons geholpen bent. Wij proberen altijd binnen 30 minuten een betaling over te maken.

Tot snel!

Zeer tevreden

Top dit! Het verkopen ging snel en de betaling ook!

23 juin 2022

Réponse de Cadeaubonverkopen.com

Hey Niels, bedankt voor je aanvraag voor de verkoop van Bol.com cadeaukaarten. Mocht je ooit nog een cadeaubon willen verkopen dan zien wij je graag terug!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus