Servicen var fin. Men jeg fik en madforgiftning den 14 marts 2026. Da jeg var inviteret ud at spise. Vi var 7 personer. De 6 valgte oksefile. Jeg valgte desværre Narchos med kylling. Og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dårlig service Vi ankom en onsdag i marts, og blev ret hurtigt seatet. Herefter skete der ikke mere ?! Ingen kontakt fra tjener omkring hverken mad eller drikkevarer, og da jeg efter en rum tid... Voir plus
Mycket daligt. Vantade ca 40 min mellan forret och huvudratt. Innan maten kom bad vi att fa betala och ga. Debiterade hela notan inkl. maten vi inte langre ville ha. “Manager” Ringde polis nar vi kl... Voir plus
24.02.2026 booker jeg et bord til 4 personer til fredag 20.03.26 og det går helt efter planen, nemt og lige til. Men mandag 16.03.2026 for jeg denne besked på mail: Booking er blevet annulle... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig dårlig kundeoplevelse
Jeg kan desværre kun tilslutte mig, det hav af dårlige anmeldelser, der er på denne restaurant.
Min anm. har ikke så meget med maden at gøre, med et bidrag på anden vis på den dårlige service fra restaurantens side, der er overfor nogle kunder.
I Julen 2022 fik jeg et gavekort på 750 kr. til restauranten. Riva tillagde selv 50% til beløbet, så det nu lød på 1125 kr., der kunne anvendes som tilskud til køb af mad m.v. i restauranten.
Udløbsdatoen var 24/12-23.
Jeg fik ny hofte lige før jul i 2022 og det er desværre bare gået rigtig galt, så jeg ofte har smerter i benet og ikke har haft særlig lyst til at tage ud for at spise på restaurant. Desuden har vi været en del syge på anden vis og i øjeblikket hoster både jeg og min hustru så meget, at vi fandt uforsvarligt at tage ned for at spise og indløse mit gavekort, idet der så ville være risiko for at smitte både tjenere og andre gæster. Jeg skrev derfor til Riva og anmodede høfligst om en udsættelse af udløbsdatoen med ovennævnte begrundelser.
Det ville Riva ikke være med til, selv om jeg nævnte, at min hustru har fødselsdag 6/1-24, hvor vi så ville forsøge at komme derned og bruge gavekortet.
Det sidste har de ikke engang gidet svare på.
Riva har således fået 750 kr. af os uden nogen form for udgift for dem. Penge de efter min mening bare scorer uden at yde nogen form for modydelse i form af en middag for 2.
Har aldrig før haft så dårlig en oplevelse med en restaurant og jeg finder nok andet spisested, når vi engang bliver rask igen.
Dejlig oplevelse
Super mad/rigeligt og drikke med lille overraskelse. Hurtig servering fra køkkenet. Kvik og venlig betjening.
Stemningen - ikke så mange gæster i møjvejret
Overholder ikke regler om nyhedsbrev/sms
Nu har jeg forsøgt at afmelde mig SMS'er fra jer de sidste mange år og blokere nummer, jeg har skrevet en mail om at jeg vil afmeldes og alligevel bliver i ved med at sende mig reklamer om tilbud.
Jeg vil meget gerne afmeldes nu.
Pft.
Skuffende
Vi var 3 ude at spise til aften. Vi fik kun hovedret, men inden vi havde betalt for sovs og kartofler samt 87kr for en flaske postevand (til trods for at vi havde købt sodavand ved siden af) var vi af med 1400kr. Og mine moules frites var smagløse og ligegyldige. Jeg gad ikke rigtig spise dem, men tog lidt havregryn da jeg kom hjem.
Take away
På hjemmesiden reklameres med take away og har nu 7 gange fået afslag!!! Man burde nok opdatere hjemmesiden…
Spild af penge
Bestilte hel rødspætte m/små kartofler. Fisken var kun paneret på den ene side. Fisken var slatten og vandig. Paneringen var slatten. De havde glemt at udtage rognen. Kartoflerne var hverken nye eller helt kogte. Jeg kan ikke anbefale at bestille deres rødspætte.
For lidt mad til prisen.
Bestilte burger og stjerneskud.
Burgeren var fin.
Stjerneskud var alt for lille. Kun 1/2 stykke brød og 1 filet. Så er det for dyrt....
Vi var et selskab på seks
Vi var et selskab på seks, og tjenerne var imødekommende søde, og hjælpsomme. Meeen maden kommer vi ikke igen for. Bestilte Bruschetta til forret, som var en våd/svampet smagsløse oplevelse. Carpaccioen var kedelig, og igen smagsløs. (Er det ikke normalt at servere lidt brød til retterne?) Burgeren som jeg fik smagte ok, og fritterne var gode. Oplevelsen bliver lidt ødelagt af at give 29 kr for 2cl mayonnaise til at dyppe i. Dette var generelt den følelse af “rip-Off” man havde når man skulle bestille. (Så vil vi hellere have en højere udgangspris) Derudover er det den første restaurant jeg har besøgt, hvor der ikke var en form for is på dessertkortet. Man kunne dog få en kugle is på sin kage, for “Surprise” 19kr.
Min veninde og jeg vi var forbi for…
Min veninde og jeg vi var forbi for første gang. Havde en hyggelig aften så længe det varede. Kort tid efter vi kom hjem ( jeg bor 2km fra restauranten) stod den på kvalme ubehag og diarré
Jeg kontaktede dem med en venlig mail dagen efter men intet svar! Jeg sendte dem flere Messenger beskeder intet svar ud over deres automatiske besked med at de vil vende tilbage hurtigst muligt.
Jeg skrev flere gange under deres Facebook opslag intet svar. Andre taggede div de kendte derfra for at råbe dem op intet svar.
Jeg skrev en personlig besked til deres ejer og pludselig var der hul igennem på Messenger 9/12.
Deres kolde svar var at de ikke læser deres Messenger beskeder. Og mærkeligt nok havde de hellere ikke modtaget min mail. Så den gensendte jeg igen. Så kom det en mail om at jeg skulle sende hvad vi havde spist og dato for vores besøg. Alt sammen noget som jeg havde sendt også via mail nu to gange.
Så jeg sendte svar på deres spørgsmål og nu 4/3-2023 venter jeg stadig på svar.
Ja de er ikke hurtige på aftrækkeren
Fredag den 13.december spiste min søn…
Fredag den 13.december spiste min søn og jeg middag hos Riva i Rungsted Havn.
Min søn bestilte en flaske vand med brus hos den unge medarbejder, og det gjorde han uden at se på drikkevarekortet. Det kort så han først på, da vi bestilte middagen.
Efter endt måltid, hvor vi havde bedt om regningen, blev der til vores undren sat endnu en flaske vand på bordet. Den forblev urørt; vi havde ikke behov for at drikke mere vand.
Forklaringen på flaske nr. 2 var, at det er Rivas koncept, at gæsterne betaler for en flaske pr. person med gratis påfyldning, hvilket fremgår af drikkevarekortet.
Jeg havde efterfølgende en mailudveksling med manager Nicolai Jespersen, hvor jeg i mail nr. 2 stillede det oplagte spørgsmål: hvorfor er det i orden at dele en flaske vin, men ikke en flaske vand? Det er ikke et koncept, vi kender fra andre restauranter. Er man mere tørstig, bestiller man bare en flaske til og betaler selvfølgelig for den!
Jeg spurgte også Nicolai Jespersen, om ikke den medarbejder, der ta'r mod bestillingen af en flaske vand, lige kan gøre opmærksom på det særlige drikkevandskoncept, når der er mere end 1 gæst i selskabet. Så undgår Riva irritation og ærgrelse hos de gæster, der er så formastelige først at se på drikkevarekortet, når de bestiller drikkevarer til maden.
Riva er et hyggeligt sted, og maden var udmærket, men drikkevarekonceptet var et minus i den ellers gode oplevelse, det var at spise hos Riva.
Nicolai Jespersen har indtil nu ikke besvaret mine 2 spørgsmål.
Pas på: En bekræftelse er ikke en bekræftelse hos Riva
Vi var 4 vennepar der mødes ved juletid og "giver den gas". I år valgte vi Riva og deres Juledisco. Vi bestilte i oktober måned og dette blev skriftligt bekræftet. Vi dukkede op i restauranten, fik juleplatte og bestilte våde varer (lidt mere end ved en normal aften). Vi havde også bestilt overnatning på nærliggende hotel, da vi jo skulle feste det meste af natten.
Under middagen bliver vi, af personalet i restauranten, informeret om at der desværre ikke var juledisco denne aften. Vi viste dem Riva's opslag og den skriftlige bekræftelse, som de anerkendte og de lovede at bringe det til ledelsen så de ville kontakte os efterfølgende, da det var en klar fejl (personalets ord).
Så vi endte med at vi at forlade restauranten da den lukkede, skuffede og en ret stor regning fattigere. Vi brugte derfor ikke overnatningen på hotellet, men kunne ikke få denne omkostning refunderet af hotellet. Hvis vi vidste at der ikke var juledisco havde vi valgt et andet sted at afholde vores komsammen, da vi ikke var ude efter et alm. restaurantbesøg, som det endte ud med. De øvrige vennepar bor i nærområdet af Riva.
Vi hørte aldrig efterfølgende fra restauranten og trods flere mail og rykker mails er der kun kommet svar om at restauranten forbeholder sig ret til at aflyse (i dette tilfælde uden at give besked) og at vi kunne have tjekket hjemmesiden inden vi dukkede op (??). Man kan heller ikke komme i kontakt med ledelsen pr. tlf.
Trods flere opringninger og samtaler med Stephanie (Event coordinator) har det ikke været muligt at komme i dialog med ledelsen og Stephanie har ikke mandat til at håndtere situationen. Ledelsen har arrogant ignoreret enhver henvendelse og har tilsyneladende ikke været interesseret i at løse dette på en mindelig måde - magen til arrogance og mangel på kundepleje har vi ikke set før.
Så vær OBS på at en aftale/bekræftelse ikke betyder at aftalen overholdes eller at restauranten giver besked ved ændringer i deres program
Maden: Juleplatte 349kr/p.p. Der var slet ikke balance i pris og kvalitet. Det meste var opvarmet færdigmad og osten - tjaa, en plastikindpakket trekantsost, som man kan købe i supermarkedet.
Den en stjerne går til det søde personale på aftenen, som godt kunne se problemet og havde forståelse for vores problem og som ydede en fin service.
Opfølgning efter svar fra Club Riva:
Vi kan ikke sidde overhørig det svar som Club Riva har givet til denne anmeldelse, som jo nærmer sig injurier. Vi står inde for hvert et ord i denne anmeldelse samt nedenstående præciseringer - vi er ordentlige mennesker og lyver ikke. Lad os tage det stepvist:
Riva: "Ledelsen har skam svaret dig du var bare ikke tilfreds med svaret"
Præcisering: Det er korrekt at Riva har svaret os (det ene par der deltog) på vores initielle mail - dog kun efter at have rykket for svar. Svaret fra Riva var så arrogant, at vi var sikker på at svaret var baseret på en misforståelse hvorfor en opfølgningsmail blev sendt for at afklare dette. Den har Riva aldrig svaret på trods adskillige rykkere via mail og telefonisk til event manager. Desuden har Riva aldrig vendt tilbage på vores vennepars henvendelse i restauranten på aftenen, trods lovning på dette fra personalet.
Riva: "Der var ikke disco den aften i besøgte os og det havde vi aldrig annonceret med"
Svar: Jo, det har Riva beviseligt annonceret med. i det oprindelige opslag fra som vi ser og bestiller ud fra. Desværre kan man ikke uploade her, men opslag kan ses på vores anmeldelse på Tripadvisor.
Her fremgår følgende: "Juledisco med dejlig middag med dans for dig og dine venner.....fredage og lørdage i november og december..... vi danser til den lyse morgen"
På samme anmeldelse kan man også se Jeres bekræftelse på Juledisco. Herved kan læser selv vurdere troværdighed og om vi var i god tro at der ville være Juledisco på aftenen..
Riva: "At i så mener vi skal betale jeres hotel regning fordi der ikke var disco kan vi naturligvis ikke"
Svar: Vi fremsatte ønske om refundering af hotel for at fortælle om skuffelsen og at det har medført os unødige omkostninger. Dette kunne være klaret alternativt via dialog, men det har Riva fravalgt.
Riva: "At i yderligere truer os med anmeldelse som denne hvis ikke vi betaler siger nok lidt mere om jer end os."
Svar: ??? - Vi har ALDRIG truet med dette (eller andet) og anmeldelse har overhovedet ikke været nævnt i dialogen med Event manager. Så enten opdigter Riva dette eller den der svarer her er misinformeret i en opdatering fra event manager. Samtalerne har været i en god sober tone. På sidste samtale gjorde vi det tydeligt at vi ikke kunne vente på svar længere. Sagde til event manager at vi var ked af at det var hende som skulle håndtere sagen og ikke ledelsen, som jo gemmer sig bag deres medarbejder.
Ærgerligt at Riva ikke har valgt at tage dialogen udenfor dette medie

Réponse de Clubriva
Rigtig, rigtig god oplevelse
Først betjeningen. De unge mennesker var helt i top. Vi fik med det samme en virkelig god fornemmelse, som holdt sig igennem hele vores besøg.
Dernæst maden. Vi fik husets juleplatte. Hver eneste ting på den platte var udsøgt, selv fiskefileten, som ofte kan være en prøvelse, smagte særdeles godt. Cadeau til kokken. Cortadoen har jeg ikke smagt bedre i Italien. Resten af maden fik vi pakket i delikate portioner til en, som måtte melde afbud pga sygdom. Helt igennem en god oplevelse. Vi kommer igen.
Mange hilsener
Helle Nitschke
Elendig service
Elendig service. Vinen blev bare klasket på bordet og så måtte vi selv åbne flasken (skruelåg). Ikke noget med at smage vinen. Vi måtte spørge om vi kunne få brød til vores forret. Tjeneren spurgte 3 gange om vi var færdige med at spise, selvom vi stadig havde mad på vores tallerkener. 75 cl vand kostede kr. 87,- Da vi havde betalt fik vi oplyst at vi havde vand ad libitum. Så burde man måske nok have fyldt op under middagen. Skal lige huske at der også var sand/jord i salaten.
Til gengæld er maden betalt, selvom man kører kampagne med minus 30 procent på menukortet.
Bestilte 2 burgere fra frokost menuen…
Bestilte 2 burgere fra frokost menuen til 169 kr. Stykket. 2 "store" colaer der kom i glas som på en god dag måske lige akkurat kunne indeholde 0.4 L. Dette var der dog taget højde for ikke var tilfældet da halvdelen af glasset var fyldt op med store isterninger.
De kostede 69 kr stykket!
Burgerne var ok og på niveau med Rib House og alle de andre lidt under middelmådige kæder. Pomfritterne var egentlig vel tilberedt, sprøde uden på og bløde indeni. Der var bare det problem at de smagte af fisk. Det var meget gennemgående, i sådan en grad så vi begge ikke indtog særlig mange af dem. Mine fingre lugtede tilmed af fisk efterfølgende.
Vi havde indvilget i at få 2 dips til da de ikke var med i prisen og dem tog de 19 kr. For stykket. Hvilket også var lige i overkanten.
Selv hvis der var taget højde for olieskift i frituren eller at man stegte visse ting hver for sig.
Så føltes oplevelsen som en turistfælde.
Vi kommer ihvertfald ikke igen.
Kan kun anbefale Riva
Jeg har haft utallige gode oplevelser på Riva på Rungsted havn. Personalet er altid utrolig smilende og serviceminded. Man mangler aldrig noget og ens glas når aldrig at blive tomt. Kan kun anbefale stedet og har ingen negative tanker. Kun positive oplevelser herfra 😊
Dejlig middag lørdag aften på Riva
Dejlig middag lørdag aften på restaurant Riva. Vi tog impulsivt til Rungsted for at spise aftensmad og var så heldige at få anvist et bord udenfor i skøn atmosfære. Betjeningen var i top og specielt Cheftjeneren var 5⭐️ og hele tiden opmærksom på at vi og de andre gæster havde det godt. Tak for en god oplevelse Riva.
Elendig betjening og ALT ALT for dyr…
Elendig betjening og ALT ALT for dyr mad. Tre stykker oksekød. En håndfuld blandet salat fra netto, 10 pomfritter og 1/2 dl. bernaise. ÆÆV siger vi bare.
Oveni betalte vi 87 kr for 500 ml vand ( postevand).
Der kommer vi heller ikke mere.
Og ingen opfølgning efter henvendelse dertil. Lovede at ringe tilbage, men der skete intet...
Lever formodentlig på placering og kunder der bliver taget bagi.
Igen en fantastisk aften på Riva…
Igen en fantastisk aften på Riva Rungsted.
Servicen er helt i top og især Mila, som stod ved skranken og som også servicerende vores bord, gjorde en sublim service for os og vores 8 årige datter.
Tak.
Udsøgt fornøjelse
Min kæreste fyldte år og jeg inviterede ham der op og vi er lige kommet hjem efter en hel fantastisk oplevelse. Og meget store maver!
For det første, jeg havde vundet et gavekortet bestående af en 3-retters menu, samt en flaske vin.
Vi troede det var en sammensat menu efter kokkens valg, men nææ nej, vi måtte selv vælge mellem alle de lækre forretter, hovedretter og desserter der var. Og det var meget svære valg, for vi ville nærmest det hele. Så appetitlig og spændende.
Det hele så super lækkert ud, og med smage der forkælede ganen.
For det andet, en udsøgt betjening. Vitterlig. Ofte kom tjenerne over og spurgte om vi manglede noget, eller om alt var som det skulle være. Meget søde og venlige tjenere.
Vi er gået derfra med en fantastisk oplevelse rigere og har helt sikkert fundet et sted vi klart kommer tilbage til.
Så af hjertet tak for den udsøgte fornøjelse. ❤️ ❤️
Mvh Maria
Drinks
Drinks
Jeg har lige været på club Riva her til aften. Det var en super service hele vejen igennem.
Vil dog sige at nu har jeg prøvet jeres Mojito to gange og den falder helt til jorden. Jeres andre drinks er helt i top, så det er ærgeligt når der er en der ikke lever op til dette.
L’expérience Trustpilot