Servicen var fin. Men jeg fik en madforgiftning den 14 marts 2026. Da jeg var inviteret ud at spise. Vi var 7 personer. De 6 valgte oksefile. Jeg valgte desværre Narchos med kylling. Og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dårlig service Vi ankom en onsdag i marts, og blev ret hurtigt seatet. Herefter skete der ikke mere ?! Ingen kontakt fra tjener omkring hverken mad eller drikkevarer, og da jeg efter en rum tid... Voir plus
Mycket daligt. Vantade ca 40 min mellan forret och huvudratt. Innan maten kom bad vi att fa betala och ga. Debiterade hela notan inkl. maten vi inte langre ville ha. “Manager” Ringde polis nar vi kl... Voir plus
24.02.2026 booker jeg et bord til 4 personer til fredag 20.03.26 og det går helt efter planen, nemt og lige til. Men mandag 16.03.2026 for jeg denne besked på mail: Booking er blevet annulle... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Tak endnu en gang !
Endnu en gang havde nogle gode venner og jeg en skøn aften på Club Riva.
Betjeningen var som altid meget søde og opmærksomme.
Vi havde hver især bestilt 3 retter og var yderst tilfredse med anretningerne!
Vi kommer snart igen :-)
Ren amatør forretning
Vi var et lille selskab til aftenmiddag. Vi bestilte rejecoktail til forret, de blev serveret uden nogen form for under eller sidetallerken. Så der var ikke nogen steder at lægge citronen efter vi havde presset den over rejerne, ligeledes fik vi serveret brød og smør i en bakke på bordet, men det kunne man kun smøre på dugen. Det var ikke fordi der manglede personale, der var vel 6 unge mennesker, som sludrede rundt omkring i baren og ved indgangspulten. Vores hovedret var under alt kritik, nogle bestilte pighvar med små kartofler, som hverken var varme eller helt kogte, og serveret med en hollandaise sovs tyk som vanilliecream som også var kold. Fisken var tør i kanten. Dem som fik steaks fik dem gennemstegt, hvor de skulle have haft dem medium. Derud over fik vi rabarber triflie som var fuldstændig uspiselig. Vi fik kun et sæt bestik til både rejecocktail og hovedret, og det var ikke en fejl, kunne vi se også på de andre selskaber. Vi må selv anmode om et nyt sæt bestik. Og grill bestik til dem med steaks. CLUB RIVA lever kun på beliggenhed.
Absolut en rigtig dårlig oplevelse, som vi gerne vil undgå at andre udsættes for. Det værste jeg har oplevet i på restaurant i den prisklasse.

Kold mad på Club Riva
Vi skulle afslutte fejringen af min datters fødselsdag med at spise på Club Riva - som desværre blev en rigtig dårlig oplevelse. Vi ventede over 1 time på maden og den var kold og kedelig da den endelig nåede frem. Tjenerne var søde men kunne ligesom ikke råde bod på, at det der skulle have været prikken over i’et på en ellers dejlig dag for min datter - faktisk blev skuffelse, og at de penge jeg havde sparet sammen til at vi kunne spise på Club Riva føltes rigtig dårligt givet ud.
____________________________________________________
Kære Nicolai,
Det var ikke kun min mad der kom kold frem, men både de 2 rødspættefileter og min datters kærestes mad - de kunne bare ikke lide at sige det. Grunden til at I eftergav drikkevarerne var fordi Jeres sodavandsanlæg ikke virkede og der ikke var brus i colaerne. Så nej, når jeg betaler 1100kr til reduceret pris, føler jeg mig faktisk berøvet - og ydermere lykkedes det en af tjenerne at spilde kødsaft på en helt ny bluse jeg havde på, som jeg desværre ikke har kunnet redde. Dit svar oveni får mig til at føle mig endnu dårligere behandlet. Det eneste der var i orden var forretterne og min søns burger og pomfritterne. Og når man går på en dyr restaurant er det altså ikke for kun at få en god burger, pomfritter og forretter.
———————————————————————————-
Kære Nicolai,
Vi er friske på at give Club Riva en chance mere, vi kan alle have en dårlig dag☺️. Så jeg skriver til dig på den angivne mail adresse når vi lige har fundet en dag der kan passe ind i vores program.
Tak for den positive respons😁. Det hæver den samlede oplevelse og forhåbentlig kan vi give en ny god anmeldelse efterfølgende.
Mvh. Mette

Sød betjening
Vi var to voksne og et barn, der bestilte schnitzler og en børneburger. Trods en travl aften tog vores søde tjener sig tid til høre barnet, om der var noget, der IKKE skulle i burgeren. Dét var virkelig godt set!
Maden kom hurtigt og smagte fint.
Det var let at få kontakt til tjenerne.
En god oplevelse.
Elendig frokost oplevelse
Dårlige service fra det øjeblik vi skal placeres ved et bord. Der er ikke travlt og vi ønsker at sidde ved vandet, får at vide dette ikke er muligt da de forventer der kommer en masse mennesker og fylder op i løbet af frokosttid(dette sker aldrig, der er masser af plads da vi forlader cafeen kl. 14 så man føler sig lidt snydt). Vi affinder os med et almindeligt bord. Min kæreste og jeg bestiller vores mad kl.12.50 bestående af en clubsandwich og en cesærsalat, ikke nok med det tager lang tid før bare drikkevarerne kommer, tager min kæreste fat i den første tjener 13.20 og høre hvor vores med bliver af. Hun vil vende tilbage men det sker aldrig min kæreste spørger da igen kl.13.30 hvor maden er og vi får afvide den er lige på trapperne. Her har vi da siddet 40 min før maden kommer. Maden kommer og det ligner mest af alt noget kokken har bikset sammen på maks 5 min. Ingen tvivl om vores bestilling var blevet glemt, men det er der ingen der tager ansvaret for eller beklager. Da vi skal til at betale giver tjeneren ældre rødhåret kvinde sig til at diskutere med os de vi nævner at vi langt fra er tilfredse med den service samt mad vi har modtaget.
Rigtig dårlig oplevelse. En ting er sikkert min kæreste og jeg vil spise på de omkring liggende cafeer i Rungsted havn næste gang vi er dernede så vi ikke går skuffet hjem.
Kan varmt anbefale Club Rivas mad og…
Kan varmt anbefale Club Rivas mad og betjening. Fik igår en GOD bøf med det LÆKRESTE tilbehør. Bearnaise, spinat, og ikke mindst de vildt sprøde pommes frites sad “lige i skabet”. Også gode vine på kortet,....og så smager både mad og vin bedre med den udsigt over havnen :)
Dårlig service
Vore forventninger blev ikke helt indfriet.
Vi har hørt meget positivt om Club Riva, så da april måned har 50% på aftenkortet, ville vi prøve. Vi inviterede et par gæster. Vi blev godt modtaget, god stemning og venligt personale. Beliggenheden er super. Desværre levede maden ikke op til vore forventninger. Til det normale prisniveau er det for meget cafe-mad. Der blev bl.a. Bestilt en wienerschnitzel med traditionelt garniture. Det indebærer normalt brasede kartofler i skiver, og ikke små halve kartofler med skræl stegt i olie. Jeg bestilte selv en ovnstegt kulmule. Der var 6-7 store ben i. Jeg bad tjeneren påtale det i køkkenet. Hun beklagede straks ved bordet, men jeg fik ingen yderligere respons. Det er ikke ok.
Hilsen....Arne B
selv 50% gør ikke op for det
Ringe service lige fra man kommer ind og mødte kvinden, der skulle finde et bord - til man skulle have regningen. Tjenerne kunne ikke finde ud af noget og jeg skulle spørge fire gange om mit vand.
Forret: blinis var uden smag
Hovedret: bøf med tilbehør smagte ikke af noget som helst
Desserten var ok.
Man får maden før drikkevarerne og når man mindede dem om det, så var svaret flabet fra de .. 16-årige??.. tjenere. Især den lyshårede pige (ikke krøller hår) burde lige trænes op i service igen.
Igen været på Club Riva
Igen været på Club Riva
Fantastisk mad
6 stjernet betjening
Fantastisk udsigt
Kan varmt anbefale stedet
Alt ok, men find en kok, der kan bage en kage
Fin oplevelse både ifb. reservation, ankomst, middag og generel service. Vil dog sige, der er plads til drastiske forbedringer af desserter/kager, de er kedelige, pulver-type, for meget sukker, for lidt omsorg og interesse. Drop dem, eller sørg for, at der serveres noget i ordentlig kvalitet, så det passer til maden.
Prisen matcher ikke kvalitet eller…
Prisen matcher ikke kvalitet eller kvantitet.
169kr for to teskefulde stenbiderrogn med fem små færdigkøbte blinis til og 59kr for postevand ved siden af en lille sodavand til 39kr, så kan man ikke rigtig føle sig andet end til grin.
Betjeningen var venlig og imødekommende.
Spist her tit (eller rødspætte i hvalstørrelse)
Spist her tit . . Rødspætten er en must try klassiker ... men check lige størrelsen først . . Den jeg fik idag var rigeligt til 4 personer . . Og tak til super søde og underholdende personale for foredrag om hajer og klimaforandringer :-) minus for manglende ameretto :-)
Dejligt afslappet restaurant med super…
Dejligt afslappet restaurant med super betjening.... maden er i top ligesom stemningen.... klart et besøg værd😊
Nicolas
Vi var der og spise forleden
Vi var der og spise forleden , og normalt plejer der er være styr på tingene , men vi var ret skuffet over servicen , ikke styr på noget , maden elendig , vi plejer ellers at være ret tilfredse .... og vores altid glade og super tjener var der ikke ... så vi finder nok andre steder fremover

Føj for den!!!!!!
Hej. Jeg har aldrig oplevet, et dårligere sted end dette. Vi bestilte to pariserbøffer, 3 slags sild, og fiskefilet med rejer. Vi ventede i 55 min på maden, og da den endelig kom, var den ene af pariserbøfferne helt rå i midten, og min mor som havde bestilt fiskefilet fik fiskefrikadeller. Vi siger så at vi ikke har bestilt det, men fiskefilet, og den unge pige tager dellerne ud igen. Bagefter kommer der så en mandelig svensktalende tjener, og fortæller at hun må nøjes med dellerne for det vil tage for lang tid at lave et stykke smørrebrød med fiskefilet. Da vi så skulle betale tillader de sig, at tage 65 kr for danskvand med cistrus. Vi har aldrig oplevet et dårligere sted, og vi sætter aldrig vores ben der igen. Så hvis flok vil have en dårlig oplevelse både med mad og service, så er det her man skal tage hen. Føj for den.
Mvh. Michael Sørensen

Réponse de Clubriva
Endnu en rigtig god aften og mad på RIVA…
Endnu en rigtig god aften og mad på Club RIVA. Vi har nu besøgt RIVA en del gange og hver gang har det været en super positiv oplevelse.
God stemning, sød betjening - kan anbefale de meste, og er specielt glad for deres Ribeye og Moules Frites....
Anbefalelsesværdig
Vi var et selskab på 6 perspner som til forret fik oksecarpaccio, laksetartar og bruschetta, og til hovedret fik ribeye, oksemørbrad, helstegt oksefillet, burger og tartar. Råvarerne var af højeste kvalitet og tilberedningen var som vi ønskede den - fra rød til gennemstegt. Selvom restauranten var fyldt kom vores drikkevarer hurtigt og forretten inden for et kvarter. Betjeningen var opmærksom, venlig og kompetent. Hovedretterne kom samtidig og smagen af gode råvarer var ikke til at tage fejl af. Udvalget af drikkevarer (vi fik Leffe, Amarone og sodavand) er righoldig med mulighed for forskellige størrelser i glas og flaske. Med halv pris (tilbagevendende forårstilbud) på menukortet kunne det ikke være meget bedre. Selv til ordinær pris ville pris/kvalitet-forholdet være rimeligt. En samlet kuvertpris på 300,- kr. pr. person inklusive drikkevarer må siges at være udmærket for to retter mad af god kvalitet.
Dejlig restaurant på fantastisk location!
En dejlig restaurant hvor maden er i top, og servicen det samme. Altid dejligt smilende personale, og en fantastisk stemning indenfor såvel som udenfor. En fantastisk location gør også at man nemt lokkes til at nyde et glas hvidvin eller rosé imens man sidder og kigger på bådene i havnen.
- Kan varmt anbefales!
Fantastisk mad og god stemning!
En restaurant hvor man uanset tidspunktet på dagen, føler en super god stemning omkring sig! Maden er altid i top og man går altid hjem med godt humør og altid gerne vil komme tilbage.
Kan varmt anbefales til et glas rosé om sommeren, hvor der er god musik og super personale der altid er i godt humør!
L’expérience Trustpilot